یه پینگ باید بگیری از 192.168.1.1نقل قول:
اگر مودم مشکلی نداشته باشه باید روی 1میلی ثانیه بهت جواب بده
اگر هم موقعی که قطع میکنه این ip پینگ داره ولی ip مثل 8.8.8.8 تایم اوت میشه مشکلت از سرویس دهنده هست 100%
Printable View
یه پینگ باید بگیری از 192.168.1.1نقل قول:
اگر مودم مشکلی نداشته باشه باید روی 1میلی ثانیه بهت جواب بده
اگر هم موقعی که قطع میکنه این ip پینگ داره ولی ip مثل 8.8.8.8 تایم اوت میشه مشکلت از سرویس دهنده هست 100%
سلام.دوستان یکی برام توضیح بده که تو پنل پارتاک یه قسمت هست زده خدمات کارت شارژ. اون قسمت برای چیه ؟ و وقتی هم به 2020 زنگ میزنی و کلید 3 رو میزنی میگه برای شارژ حساب خود از طریق کارت شارژ فلان کلید رو بزنید. ؟؟؟؟؟؟؟؟
مخابرات رسما ترکیده
صدای ضبط شده گذاشتن که : مشکل سرعت شما ناشی از کاهش پهنای باند از طرف زیر ساخت می باشد !
توپ رو میندازه توی زمین زیرساخت
چند ماه قبل گفتم بسکه اینا خوردن و نم پس ندادن، زیرساخت هم به اینا پهنای باند نخواهد فروخت
مضحکتر اینکه ظاهرا قراره این قطعی و جیره بندی پهنای باند منطقه به منطقه اعمال بشه (از من نصف روزه با چراغ اینترنت میره و یا اگرم چراغها اوکی هست هیچ داده ای مبادله نمیشه و قطعه) هر کی هم به پشتیبانی زنگ بزنه تا احوالی از منسوبین شون رو بپرسه:n02: صدای ضبط شده ی مذکور پخش میشه
قبلا کمبود ip بود حالا کمبود تا این حد حاد پهنای باند هم اضافه شد
گند زدن خاک تو سرشون اخه چرا خدا من فیبر نوری هستم چرا ؟؟؟
لینک کوتاه شده گروه
کجایید بیایید دیگه
tinyurl.com/telekhr
فعلا 7 نفری که آخریا به فروم سر زدن اومدن بقیه هم سر بزنن به فروم میاننقل قول:
دوست عزیز به نتیجه ای هم رسیدی؟نقل قول:
سلامنقل قول:
مخابرات و 195 هر روز زنگ میزنند مخابرات که فقط گروکشی میکنه و اصلا کم کاری از طرف خودش را قبول نداره و منم کوتاه بیا نیستم این دفعه و درنتیجه پرونده 195 هنوز بازه
تا دیروز از مخابرات زنگ زده که فردا برات کارشناس میاد سر خط تو چک کنه امروز زنگ زده میگه انروز نشد فردا میاد پانزده تومن هزینه داره منم گفتم مشکل مخابراته من برای چی هزینه کنم
خلاصه مخابرات فقط و فقط به فکر پول در اوردن هست و خلاص
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
منظور من اون 25% حجم اضافه بود