منم بیام 10 من رو توی شهرتون راه میدین ؟ :دی
Printable View
منم بیام 10 من رو توی شهرتون راه میدین ؟ :دی
بچه ها راست میگه؟نقل قول:
اینجوری که خیلی خوب میشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کرفت چیه؟ به چه کاری میاد؟ بعد یه چیزایی جدید اومده شبیه نامه هست : دی اونا چیه؟
کرفت یه چیزیه تو مایه های انتخاب کاراکتر. یعنی یکی رو انتخاب میکنی که بهت یه سری قابلیت میده و دیگه نمی تونی اون رو عوض کنی.
فلسفه کلیش اینه که چند تا پروداکت رو با هم ترکیب میکنی و یه چیز جدید میسازی. این چیز جدید رو یا مستقیما میتونی مصرف کنی یا اون رو با چیزای دیگه ترکیب کنی و محصول جدید بسازی.*
هر کدوم از کرفت ها قابلیت تولید یه سری محصول خاص رو دارن.
محصول های field cook باعث میشن labor point و اسکیل هات بالا بره. پس به درد کار کردن میخوره.
Tonic Peddler شبیه جایزه های دوران کریسمس هست. بالا بردن motivation، سلامتی، انرژی و اینا
Blacksmith دمیج سلاح رو زیاد میکنه و دو تا از آیتم هاش هم برای حمله و دفاع فورت هستن. در مورد دمیج سلاح نمی دونم روی سلاح فورت هم تاثیر میزاره یا نه...
Master Saddler هم باعث میشه سرعت بالا بره و یا زمان راه رفتن کم بشه. مثل غذای اسب گیفت های زمان کریسمس. البته چند تا از آیتم هاش انرژی رو هم بالا میبره.
توی twdb فکر کنم توضیح داده باشه.
----------
* اینجوری نیست که یه محصول رو که میتونی استفاده کنی، با بقیه چیزا ترکیب کنی. پس واضحه که همه محصولاتی که درست میکنی هم مستقیما قابل استفاده نیستن.
** جالب اینجاست که یه سری از مواد مورد نیاز برای ساخت محصولات رو خودت نمی تونی درست کنی و باید از بقیه که کرفت دیگه ای رو انتخاب کردن بخری!
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
اون نامه ها هم فکر کنم منظورت پوکر هست!
فکر نکنم اینجا کسی پوکر بلد باشه! قرار بود من برم یاد بگیرم ولی حال نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نه پوکر نه داخلشون نوشته برا استفادشون باید از این کرفتها داشته باشی یکیش فکر کنم نوشته بود برای اسبه :دی
آها فکر کنم گرفتم چیا رو میگی....
نمی دونم برای چی هستن! :31: اما تا حالا هر چی برای کرفت خودم گیرم اومده رو خریدم!
زودتر اومدم.
sorooush
ورلد 10
fixfox2008 این دیگه قایم کردن داره؟
زدم ان وی پی! فعال بشه برا همین یهو sign out شدم. شرمنده!
محض اطلاع دوستان امشب هم باختیم اساسی. آرش نتونست بیاد من هم راند دوم پس اوت شدم :31:
:دی
مرسی از اینکه من رو هم دورادور مورد الطاف و مرحمت های خود قرار میدید !! خیلی خوشحال شدم که توی ذهنتون هستم !! :دی
اما یک مورد ، آرش من ترک کردم انقدر من رو یاد گذشته ننداز !! :دی