نقل قول:
من 2 روزه خریدمش از دی جی کالا.کمی داغ میشه که عادیه.آنتن دهیش خیلی خوبه.با لپ تاپ تا فاصله حدود 100 متری وصل شدم و از وایبر استفاده کردم و عکس و فیلم فرستادم خیلی خوب بود.با سرعت دانلود 1mb با وای فای دانلود کردم.البته سرعت دانلود رو شرکت ارایه دهنده اینترنت تعیین میکنه که مودم هم در سرعت دانلود تاثیر داره.طراحیش بسیار شیکه.قیمتشم مناسبه.اگه بخرین پشیمون نمیشین.
نقل قول:
یک ماه هست که از همین سایت دیجی کالا خریدم... بیشتر اوقات هم روشن هست.. هیچ مشکلی تا حالا نداشتم و در این قیمت ارزش خرید بسیار بالایی داره.. تو مغازه که 100 متر فاصله داره از خونمون 3تا انتن داره.. جالبه که خودش خونشون کنار مغازه هست و مودمش TP-Link TD-W8951ND هست و حتی یه آنتنم نداره...
نقل قول:
این مودم دیروز 5 ساعت بعد از سفارش به دستم رسید کل خونه ما که 300 متره و 4 طبقه هست همه جا آنتن رو میده
نقل قول:
سلام من این مودم رو از دیجی کالا خریدم امروز به دستم رسید واقعا مودم خوبی هستش انتن دهی خوبی داره خانه ما 100 متر هست که با دیوار های خیلی ضخیم (35سانتی) هستش من هرجای خانه رفتم هر 3 خط وای فای گوشی من پر بود کلا گوشی من 3 خط انتن وای فا داره که همه جای خونه پر بود مشکلی بابت انتن نبود سرعتش هم خیلی خوب بودش تو کوچه هم تا 200 متر انتن بود ولی 1 خط