با سلام دوستان برای شما ها از ساعت 9-10 شب به بعد پینگ بالای 200 می شود ؟
Printable View
با سلام دوستان برای شما ها از ساعت 9-10 شب به بعد پینگ بالای 200 می شود ؟
در بخش سوابق گزینه ریز مصرف وجود داره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مشکلی ندارم و در ساعت شب نیز پینگ تغییر نمیکنه.نقل قول:
ممکنه مرکز مخابراتی شما شلوغتره و مشکل کمبود پهنای باند پیدا میکنننقل قول:
با سلام دوستان یک سوال دیگه داشتم این که Annex M در صبانت هست ؟ چون من وقتی میذارم روی این مود کلا چراغ DSL خاموش میشه و تا برنگردونم روی مود A روشن نمیشه
با تشکر از پاسخگویی
از مرکز مخابراتی به مرکز دیگه ممکنه این موضوع فرق کنه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقتی روی حالت M گذاشتم اینترنت برقرار شد
اما مشکلی که وجود داره میبینید که خطای خیلی زیادی در بخش دانلود دریافت کردم به این دلیل که سرعت دانلود من بصورت خودکار به هشت مگابیت کاهش پیدا نکرده و همینطور سرعت آپلود نیز بجای یک به دو مگابیت افزایش پیدا نکرده.
درواقع ارتباط من برقرار شد اما سرعت بصورت خودکار تغییر پیدا نکرد، من حدس میزنم میشه با تماس با پشتیبانی به سادگی این تغییر سرعت مورد نیاز رو انجام بدم و سرعت دانلود را کاهش و سرعت آپلود را افزایش بدم.
اما اینکه ارتباط مودم شما کلا برقرار نشده و آی پی نگرفتید، بنظرم به این معنی هست که در مرکز مخابراتی شما صبانت ساپورتش نمیکنه.
سلامنقل قول:
دلایل زیاد شدن CRC در مودم چی هست؟
مثلا بعضی وقتها عددش ثابت میشه و بعضی وقتها تند تند زیاد میشه علتش چیه؟
هر دلیلی ممکنه داشته باشه، وقتی شما یک پکت رو به سمت مخابرات محلتون میفرستی یا از اونجا دریافت میکنید، اما در میان راه اتفاقی براش میفته که از بین بره و یا ناقص به هر کدوم از طرفین برسه؛ در بخش وضعیت مودم واستون CRC میندازه.نقل قول:
طبیعی هست که هرچی بیشتر مودم روشن و متصل بمونه، مقدار این عدد بیشتر میشه.
تا یه حدی از اون طبیعی هست و مشکل چندانی ایجاد نمیکنه، مثلا اگه بعد از یک ساعت زیر صدتا براتون بیفته، انچنان مشکلی نیست، اما وقتی خیلی زیاد باشه، ارتباطتون مختل میشه.
مثلا وقتی یک سیم برق چندین متر در امتداد سیم مخابرات حرکت میکنه، نویز خط و مشکلات CRC رو تشدید میکنه.
من خیلی جاها دیدم، متاسفانه برق کارهای محترم اومدن از بست های کابل مخابرات استفاده کردن و سیم برق خودشون رو داخل این بست ها کردن و در امتداد کابل مخابرات برای مسافت طولانی حرکت دادن، این باعث نویز میشه و کیفیت ارتباطی خط تلفن را به شدت تحت تاثیر قرار میده.
من قبلا خواستم سرعت آپلود را بالا ببرند ولی اصلا خبر نداشتند آپلود بالای 1 مگ هم ممکن است، گفتند با سیم مسی بیشتر از 1 مگ آپلود ممکن نیست.نقل قول:
دوستانی که از صبانت استفاده می کنید، حتما چک کنید که ترافیک داخلی براتون چطور محاسبه میشه؟
برای من ترافیک سایتهایی مثل آپارات، تلوبیون، فیلمگردی... همه خارجی و تمام قیمت حساب میشد.
بعد از 7 ماه پیگیری (از اواخر سال 98 پیگیر بودم) تازه مشکل برای سایت آپارات حل شده، مشکل بقیه سایتها هنوز باقی مونده
هر دفعه هم می گن مشکل فنی هست و داریم رفع می کنیم