دوست من، هم پخش و هم آمپ تنظیمات HPF و LPF دارند. منظور شما کار با کدوم و از روی کدوم دستگاهه؟نقل قول:
دوست من، هم پخش و هم آمپ تنظیمات HPF و LPF دارند. منظور شما کار با کدوم و از روی کدوم دستگاهه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02:
کامپوننت Match NS62C میتونم برات بگیرم 336 تومن.از این کمتر نگیر که صدای خوبی نخواهی گرفت.
ببخشید منظورتون MS62C بود دیگه! ؟ [emoji6]
سلام خودش ادمی نیس که پول تو دستش بمونه پس مجبورم بگم یه جفت تویتر فعلا بگیره تا دو یاسه ماه دیگه که میدرنج با کراس بگیره اون مشکلش پول نیس مشکلش اینه که پول تودستش نمیمونه اگه تویتر روبا بلند گوفابریک سمند ببنده مشکلی پیدا نمیکنه؟؟؟؟:n31::n31:
ببخشید دیر شد . اره . پخش X400 پخش خوبیه . خوب جواب میگیری . ساب بنده ی ساب کاملا کیفیتی و قدرتی بود . راه اندازیشم خوبه . اما خوراک ی امپ خوب مونو .امپ من بااینک مونو نبود و کامل ساب رو درایو نمیکرد . اما صدوق 206 بندرو تاب انداخته بود و صدا میکرد . دیگه فکرش رو بکن . مچ 12W هم ازش تعریف میشه اما من تاحالا صداشو گوش نکردم .نقل قول:
شما از ی باند 275 تومانی چه انتضاری دارید مگه ؟ حجم صداش خوبه . کیفیتشم خوبه . من ک راضی بودم . در مورد کواک و کامپ بگم ک بستگی ادمش داره .
بنده کواک رو دوست دارم اما شما کامپ ببندی جواب بهتری میگیرید .
سلام . پخش ماشینم مارشال me3655بودصوتی تصویری . نمیشه گفت پخش حرفه ای ب نظر بنده x400با قیمت مناسب تر جواب بهتری میده .نقل قول:
بله باطری 70 انداختم رو ماشین .
ساب : 470 فکرکنم یا شایدم ی 20 /30 تومنی کمتر
باند : 275تومن
امپ : 630تومن
وبا درست کردن باکس برای ساب و اکسسوری . و هزینه نصب و...
جمعا شد :1900
سلام ! میخوام پخش ماشینو عوض بکنم ( ال ممد ) فقط بخاطر اینکه فلش نداره ! یه چیز ارزون میخوام ولی برند باشه ! دو تا باند بیضی قدیمی پایونیر هم دارم میندازم طاقچه عقب !
دو تا خودم پسندیدم ، کدمشون بهتره !؟
Kenwood KMM-U11R
Pioneer MVH-X175UI
هر کدوم خوبی های خودشون دارن . مثلا پایونیر میکس تراکس داره و آیپاد و آیفون هم ساپورت میکنه .
کنوود هم که قابلیت ساپورت گوشی های اندرویدیو داره که تو یوتوب فیلمشو دیدم خیلی جالب بود .
در مجموع کدوم بهتره !؟
ممنون .
سلام محمد جان.نقل قول:
همونطور که تو واتس آپ گفتم به کار شما هلیکس نمیاد.
H236 کامپ خوبیه ساخت آلمان هم هست ولی ضعیفه.نمیشه باهاش ولوم بازی کنی.میدبیس ضعیفی داره.ضمنا با co 609 هات هم همخونی نداره.
آدیو سیستم بهتره صدای بازتری داره اونم ساخت آلمان هست و سریه بالای این برنده.
منتها با این قیمت دیگه ارزش نداره.
عرض کردم شما که صبر کردی باز هم منتظر باش تا بار جدید برسه هم آکبند میگیری هم جنس به قیمت.منم که برات تخفیف میگیرم.:n39:
دوست من باید آمپلیفایر قابلت Band Pass Filter رو داشته باشه.تو پخشها هم فقط پخش P99 هست که این قابلیت رو داره.نقل قول:
بله اشتباه تایپی بود:n40:نقل قول:
باید سری ببنده که امپدانس بشه 8 اهم.نقل قول:
سلامنقل قول:
به نظر من کن وود صدای بهتری از پایونیر داره.
به نصاب بگم سری ببنده براش میفهمه ؟؟اینطوری ببنده مشکلی برای تویتر پیش نمیاد؟؟بخدا ازبس مزاحمتون شدم دیگه خجالت میکشم زحمتتون بدم.
سلام .
اقا حمید یه سوال . یکی گفت اگه اسپیکر خش خش بکنه اگه از ترمینال باشه و از پشت با لنت سفتش کنیم که لرزش نداشته باشه درست میشه . همچنین چیزی درسته ؟:n02::n02:
سلام
این پخش ها که نوشته روش ipod یا اندروید سازگار هست.منظور چیه؟ یعنی چطور میشه باهاش وصل شد؟ با کابل؟ اون که با aux یا usb هم میشه