ممنون !
بعد اگه اين قطعه رو بگيرم دسته ديگه ميشه مثله دسته هاي سيم دار يا يا خير ؟
ممنون !
بعد اگه اين قطعه رو بگيرم دسته ديگه ميشه مثله دسته هاي سيم دار يا يا خير ؟
بله ، دقیقا همون میشه ، خیلی ها مثل من هم این درپوش رو دارند و هم باطری رو ولی من خودم باطری شارژی که شما باید بخرید رو انداختم دور بس که آشغالیه ، فقط 20 یورو پول بیزبون رفت :41:نقل قول:
حذف..................
راستی این هم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیمش میخوره توی سر دسته همزمان با اینکه بازی میکنید دسته باطری شارژ هم میشه وقی پر شد سیم رو میکشید .
Play & Charge Kit چیزه جالبی نیست و اگه بتونی اون دره باتری را یه جوری چفت و بستش کنی بهتره!نقل قول:
در هر صورت این وسیله یک شارژر + باتری مخصوص هست که زمانی که شارژ باتری تموم میشه با یک سیم وصل میشه به کنسول و در حالی که شما بازی میکنید باتری هم شارژ میشه و زمانی که شارژ شد سیم رو جدا کرده و به صورت بی سیم از دسته استفاده میکنی! ( به همین سادگی به همین خوشمزگی پودر کیک گودزیلا!:31:)
اما خوب کیفتش جالب نیست و زود خراب میشه!
چرا چیز جالبی نیست؟نقل قول:
من تازه رفتم از اونا خریدم. :41:
درسته که زود شارژ تموم می کنه و چینیه. ولی در عوض 15 ساعت وقت برای شارژ مجدد از بازی کردن نگهت نمی داره. به محض اینکه شارژ تموم کرد فقط سیمشو می زنی و ادامه بازی :46:
خب عزیزم واسه همینه که هرکی میخواد باطری شارژی بخره من بهش میگم حتما یه Energizer یا Duracell معمولی هم باهاش بگیرهنقل قول:
که زمان شارژ شدن باطری ها لنگ نمونه !! خودم الان با یک جفت باطریه Camelion Rechargeable و یک جفت Duracell معمولی حدود
1 سال و 2 ماه است که دارم بی وقفه بازی میکنم.
درود خدمت سروران گرامی آقا من همه کارهای مربوط به ساخت اکانت لایو رو انجام دادم ولی برای تست گرفتن میزنه PC failed بعد دستگاه هنگ میکنه حتما باید خاموش و روشن کنم تا درست شه ایراد از کجاست راهنمایی کنید ممنون میشم با تشکر .
تنظیمات Modem داخل کنسول شما چیه ؟ رو Auto هست یا تغییر دادید ؟نقل قول:
سعید جان منظورت رو متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید با تشکر :41:نقل قول:
اگه منظورت IP address: 192.168.0.2
Subnetmask: 255.255.255.0
gateway: 192.168.0.1
دقیقا همین طوری وارد کردم نشد