سلام دوستان
من با مدرک لیسانس میخوام آخر مهر دفترچه پست کنم، شما نمیدونید چه موقع هایی اعزام دارن؟ مثلا من اگه 15-20 برج 7 دفترچه پست کنم کی میرم خدمت؟
Printable View
سلام دوستان
من با مدرک لیسانس میخوام آخر مهر دفترچه پست کنم، شما نمیدونید چه موقع هایی اعزام دارن؟ مثلا من اگه 15-20 برج 7 دفترچه پست کنم کی میرم خدمت؟
توصیه میکنم اون موقع پست نکنی چون 1 دی اعزام میشی و مثل من دهنت صاف میشه. بدترین موقع برای اعزام به خدمت دی ماه هست.نقل قول:
تو آموزشي سعي كن غيبت نكني كه به غيبت خيلي حساسن يا پايان دوره همه رو ترخيص ميكنن تو رو نگه مي دارن يا پرودنده ات رو ميبرن كميسيون انضباطي و تجديد آموزش ميشي .خلاصه حسابي حالت رو ميگيرننقل قول:
بالاي ديپلم برج هاي زوج اعزام ميشن، اگه ظرفيت برج 8 پر نشده باشه به احتمال زياد برج 8 اعزام ميشي ولي اگه اواخر برج 7 بفرستي به احتمال زياد برج ده اعزام بشي ، برج 8 ،برج 10، برج 12 . فقط سعي كن اعزامي برج 10 نشي كه دهنت سرويس مي شه سعي كن برج هفت بري.نقل قول:
اقا کسی نیست یه جوابی به ما بدهنقل قول:
هیچکی یعنی نمیدونه
نه اقدام نكن برو سربازي!!!نقل قول:
داداش فقط میخواستم ببینم معاف میشم یا نه؟نقل قول:
نقل قول:
من نميخوام دفترچه پست كنم مشكلي پيش نمياد ؟
سلام دوستان ،
من یه سال پشت کنکور موندم و اردیبهشت ماه دفترچه ارسال کردم که غیبت نخورم از شانس خوبم فرداش برگ آماده به خدمتم اومد:n28:(اینجوریشو واقعا ندیده بودم.)
اعزام 19تیر بود ، دو ماه انداختمش عقب یعنی 19 شهریور و حالا که نتایج کنکور رو 21 ام میدن من چه گلی باید به سرم بگیرم؟
این ماجرای سربازی منو یه سرویس کامل کرد یعنی!!!!!:n02:
فکر نمیکنم مشکلی باشه من خودم تو آخرین روزای مهلت یکساله ام دفترچه پست کردم .نقل قول:
باز برای محکم کاری از پلیس +10 بپرسی خوبه.