شرکت پرورش داده ها کمپانی مادر صبانته یعنی صبانت جزو شرکتهای تابعه پرورش داده هاستنقل قول:
Printable View
شرکت پرورش داده ها کمپانی مادر صبانته یعنی صبانت جزو شرکتهای تابعه پرورش داده هاستنقل قول:
کد معرف صبانت
280407
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با مودم زایکسل زیاد سازگار نیست، شبها یک لحظه قطع و وصل می شود ولی با مودم ایسوس تست کردم قطع نشد. سرویس مشترکین جدید خوب است وگرنه برای تمدید سرویس جذابی ندارند، هدفشان این است که مشتری جدید جذب کنند به امید اینکه بعد از تمام شدن سرویسهای جشنواره جمع آوری نکند و با سرویسهای عادی تمدید کند.نقل قول:
دوستان نویز خط صبانت مدتیه مشکل دارم سراسریه یا منطقه ایه؟
اگر سراسریه کمبود پهنای بانده برم تخلیش کنم
فکر کنم مشکل واقعا از خطتتون باشهنقل قول:
سرویس من از پارسال از نظر کشش خط و سرعت تفاوتی نکرده، این مشخصات نویز خطم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته توی بعضی از آی اس پی ها که قبلا بودم، کشش خط من توی مودم ماکزیمم تا 18 نشون میداد و روی 17 هم تنظیم میشد.
روی صبانت بین 15 تا 16 نشون میده و اوایل که سرویس گرفته بودم روی 16 تنظیم شده بود و مشکلی نداشت، منتها من پینگ برام خیلی خیلی مهمه و خواستم کاری کنند که پینگ پایین دریافت کنم، اونا هم سرعت رو به 14 کم کردن و یک سالی هست هیچ تغییری توی وضعیت سرویسم ایجاد نشده و راضی هستم.
پینگ قابل قبوله و پکت لاست ندارم.
ممکنه وضعیت در مرکز مخابراتی شما متفاوت باشه و یا واقعا سیم های تلفنتون خراب شده و نیاز به سیم کشی مجدد دارید.
درود
فرق سرویس های fup و صبانت چي هست ؟
برای سرويس هاي fup همون حجم را میدهد اما برای تعرفه های صبانت چطوری هست ؟
درودنقل قول:
تمام شرکتها یک کمیتی را به عنوان fup تعریف کردن یعنی بهشون ابلاغ کردن که یعنی آستانه مصرف منصفانه که بر اساس ترافیک بین الملل هست مثلا 21 گیگ ماهانه که اگر کاربر از اون حد تجاوز کنه سرعتش برمیگرده به یک حد خیلی کم و کاربر تا دوباره ترافیک نخره سرعتش به حد همیشگی نمیرسه
درودنقل قول:
سوال من برای طرح صبانت هست .
مثلا سرویس 8 مگ هم به صورت fup دارد و هم به صورت صبا نت
طبق قاعده کلی حجم تعریف شده باید همون fup باشه حالا اگه دوستان صبانتی باسابقه تر تبصره ای دارن اضافه کنن لطفاًنقل قول:
سلام دوستان
پنل جدید از کجا باید گزارش گیری کنیم حجم مصرفی رو