اگر تعرفه برات مهمه، ایرانسل تعرفه هاش بهتره. به عنوان مثال در تعرفه 512 با 4 گیگ ترافیک ماهیانه، ایرانسل 4 هزار تومن ارزون تره.نقل قول:
درباره سوال دومت من تجربه ای ندارم.
Printable View
اگر تعرفه برات مهمه، ایرانسل تعرفه هاش بهتره. به عنوان مثال در تعرفه 512 با 4 گیگ ترافیک ماهیانه، ایرانسل 4 هزار تومن ارزون تره.نقل قول:
درباره سوال دومت من تجربه ای ندارم.
دوستان من سه شنبه هفته قبل رفتم فرم پر کردم و بیعانه دادم که بیان تست پوشش رو انجام بدن و اگر اوکی بود بگیرم.:n29:
هنوز هیچ کسی نه تماس گرفته نه اومده تست کنه. امروز بعد از هزار بار تماس گرفتن بالاخره جواب تلفن رو داد و گفت پیگیری می کنیم!!!:n22:
حالا موندم چکار کنم؟ ثبت نام کردن یه یوزر جدید اینقدر طول میکشه؟:n13:
تصمیم گرفتم اگه تا فردا خبری نشد ازشون حضوری برم بگم آقا نخواستیم ! برم فسخ کنم و بیعانه رو بگیرم.:n24::n28:
مودم جیبی باید نزدیک دکل باشید تا آنتن بده .
برای هر دوتاش اینجوریه؟؟:n13:نقل قول:
مودم جیبی باید نزدیک دکل باشید تا آنتن بده .
کدوما از نظر آنتن دهی بهتره
و کلا آینده ی بهتری داره :n01:
من طعرفه های مبین نت رو پیدا نکردم میشه لینک بدید؟؟؟:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مطمئن نیستم همشون باشن ولی اگه عضو هستید و اشتراک دارید میتونید برید ecare و تموم تعرفه ها اونجاست
مشکل اصلی مبین نت چیاست؟؟؟؟؟
سلام دوستان من می خوام وایمکس بخرم در شهر اهواز ولی گیر کردم بین ایرانسل و مبین نت بنظرتون کدوم بهتره ؟ سرعت در طول روز و شبانه رایگان برام مهمه
ممنون میشم راهنماییم کنید
۱. گرونی غیرمتناسب با کیفیت و رقبانقل قول:
۲. کیفیت رو به کاهش
۳. نبود طرح عملی برای ارائهی اینترنت نامحدود
۴. مدیریت بد ترافیک ماهیانه و سوق دادن کاربران به سمت طرحهای پر منفعت
من با اکثر ای پی ها وصل شدم اما سرعت دانلود هیچ کدوم به بالای 20 یا 30 در شب نمیرسه منظورم زمان 2 تا 8 هست. تعجب میکنم دوستان شبی 3 یا 4 گیگ دان میکنن. البته اهوازم. طرحم 1 میگ هست.
پس ایرانسل بگیرم بهتره؟؟؟؟؟نقل قول:
۱. گرونی غیرمتناسب با کیفیت و رقبا
۲. کیفیت رو به کاهش
۳. نبود طرح عملی برای ارائهی اینترنت نامحدود
۴. مدیریت بد ترافیک ماهیانه و سوق دادن کاربران به سمت طرحهای پر منفعت
من کلا نیاز به سرعت خیلی بالایی ندارم همون 256 یا 512 واقعی برام خوبه
کدوم میشه مقایسه شون بکنید
خیلی ممنو:n16: