اقا ما باید چیکار کنیم که همون سرعته 128kbit بهمون برسه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اقا ما باید چیکار کنیم که همون سرعته 128kbit بهمون برسه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دزد تر از شاتل پیدا نمیشه انقدر حرام خور هست که سرعت بعضیها رو میبره بالا که همه یکدفعه شاکی نشوند و کاربرا گیج بشن خیلی دزد تشریف دارند.
برای من هم در مورد magicp30 میهن و... دقیقا همین مورد شماست. خیلی از لینکها یا دانلود نمیشه یا خیلی سرعت پایینه. :44:نقل قول:
من آرت 4 هستم
من با نمایندگی رپیدشیر در ایران تماس گرفتم گفتند محدودیت وضع شده بر روی سرور رپیدشیر از طرف مخابرات بوده و رفع میشه
برای من رفع شد
اما شاتل دست به یه کار جدید زده . وقتی کانکت می شی تا 15 دقیقه اول سرعت دانلودت 120 هست بعدش میشه 60 اگر دوباره دیس کانکت بشی و ریکانکت بشی دوباره سرعت دانلود میشه 120
اگر یه برنامه باشه که بتونه هر 15 دقیقه دیسکانکت و ریکانکت کنه سرعت روی 120 می مونه
اون برنامه ای که آقا مهدی گفت و لینک رپیدشیرش رو گذاشت لینکش خرابه
اگر راه حلی دارید بیان کنید
سلام دوستانی که مشکل سرعت دانلود دارندٰمخصوصا در ساعت های رایگان بهشون ژیشنهاد میدم از سرور مستقیم کننده سرور من استفاده کنند.
دوستانی که می خواهند تست داشته باشندٰاعلام کنند تا براشون بفرستم.
آدرس مستقیم کننده:
من خودم قبلا که بیشتر از 14 kb /s نمی تونستم دانلود کنم الان با بالاترین سرعت در حال دانلود هستم.کد:http://hipp.ir/rapidgir
هر کس که تقاضا بدهد 1 گیگ براش فعال می کنم.
توی پست بعدیش ، لینک سالم رو گذاشتم:نقل قول:
اینو با Scheduled Tasks تنظیم کنید ، برنامه ریکانکت رو هم اجرا کنید!!کد:http://rapidshare.com/files/354836617/autodisconnect.exe.html
درود!
دوستان شماها که ISP شاتل دارید ازش راضی هستید؟
مل صبا نت خوبه سرعت خانگی ماکسیممش چقدره وآدرس سایتشم اگه لطف کنید ممنون میشم:11:
جون هر کی دوست دارید این جور چیزا رو سراسری نکنید که همه بفهمن . میخوایید شاتل همین هم از شما بگیره .نقل قول:
وقتی شاتل ببینه همه دارن از این کلک استفاده میکنن صد در صد این باگش رو درست میکنه .
نقل قول:
واقعا شما این همه شاکی رو نمی بینید؟
سلام عزیزنقل قول:
من eco-512 دارم راضی هم هستم...... یه مدت شبها سرعت دانلود کم میشد ولی ظاهرا الان درست شده
سرعت دانلودم در طول روز ثابت 62 هست و سرعت وبگردی هم عالیه
سرعت خانگی ماکسیمم 128 هست ولی با 1 نامه از دانشگاه یا شرکت میتونید سرعت های بالاتر هم بگیرید:46:
اینم سایتشون------> shatel.ir
----------
از سرعت و وضعیت صبا نت هم خبری ندارم!