سلام به همه کسی ماشین جدید درست نکرده.
سلام به همه کسی ماشین جدید درست نکرده.
سلام . کسی یه cd یا dvd نداره که توش تموم اضافات و نقشه ها و ماشینها و ... رو داشته باشه و به من با هر قیمتی که خواست بفروشه ؟؟
این شماره منه . اگه دارید به این خط اطلاع بدید . با تشکر 09354847630
عزیز جون برو از بیرون بخر .
تو همه شهرهای ایران از این چیزا پیدا میشه.
جدیدا هم یکی دیگه ساختن به نام جی تی ای 5.99999999999 یا همون آی وی که میگن یک سیدی هست
کسی میدونه این ارور که مال zmodeler هست چیه چون دارم یه چیز خوف درست میکنم Only registered version can import files.
بله ....نقل قول:
سلام اقا حامد از اين ورا ؟ كم پيدايي؟
دليلش اينه كه ورژن زدمولرت رجيستر نيست
من ميگم از اين زدمولر استفاده كن مشكلت حل ميشه.....
کد:http://gta-gamers.7forum.net/forum-f10/topic-t444.htm
من خریده بودم الکیست . همش یه مشت مد cello یا همان کلو است و مد راننده و ماشین های فارسی :21:نقل قول:
لینک این خرابه اگه کسی داره لطف کنه بذارهنقل قول:
اقا عماد ميگم انو از كجا اوردي؟؟؟؟:18:نقل قول:
مال يك سال و نيم پيشه كه:31:
می دونم:31:گفتم شاید کسی داشته باشه چون لینکش خرابه..:5:نقل قول:
میگویم بیایید یک انجمن به ادرس زیر
بسازیم که در ان خودمانی های پی سی ورلد یعنی جی تی ای خور ها بیان اونجا و مد های جدید و کار هایمان را بگذاریم اگر همگی موافقید یه تیک تشکر بزنید برای این پست ضمنا خودم اگر بخوایید انجمن را درست میکنم اینم ادرس پیش فرض
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------
Javad Genral
بچه ها اگه اسم مناسبی برای انجمن دارید نامش را بنویسید . حتی درصورت ساخت انجمن به هگی اعضا یه فضای مجانی پرژن گیگ می دهم
فعلا همه درس مشق دارن. باشه تابستون . رو من هم دیگه حساب نکنین اساسی میخوام برم درس بخونم سریع دانشگاهو تموم کنم. بعدشم از این نو فروم ها زیاد بچه ها ساختن نمونش محمد رضا که خیلی هم فروم خوبی شده و نظم خوبی داره.
دیگه فروم برای جی تی ای بسازی فکر نکنم کسی بیاد تو فرومت ثبت نام کنه.
تاييدينگا
و اين هم هستکد:http://gta-gamers.7forum.net/
کد:http://www.----------.com/
ببخشید بچه ها
می خواستم دوتا پست همزمان بدم اشتباهی "رمزهای کانتر" رو تو اینجا زدم .
kakaesi جان این چه پستیه ؟
کانتر ؟!؟
این جا تایپیک مخصوص gta هستش اون وقت تو کانتر پست می کنی ؟
پسر خوب یه ذره بیشتر دقت کن .
کاملا درسته شما موافقید ؟نقل قول:
نوچ من موافق نیستم مگه مریضی هی فروم درست کنی. همین هست دیگه.
نکنه اینجا تقییر کاربری داده شده شده ؟ بهتر نیست اسمشو بزاریم کد رمز و ترینر کانتر
بچه ها ترو خدا اگه کسی ترینری یا رمزی یا پچی برای تندتر دویدن یا خسته نشدن داره بذاره ، من حدود 20 صفحه رو گشتم پیدا نکردم همچین چیزی به جز درخواست خودم و Moza ، آخه از دایل آپ استفاده می کنم وگرنه کل 700 صفحه رو می گشتم . حالا یکی از دوستان بیاد این کمک رو به من بکنه .
بهتره لحهن حرف زدنت رو درست کنی و گرنه ............................................... :31:.....................نقل قول:
بیا اینم رمز خسته نشدن :نقل قول:
:40:cvwkxam
عالیه ..... اگه میشه پراید 87 هم بزارنقل قول:
تو خودتو بکشی پراید 87 پیدا نمی کنی.
پست مال 2 سال پيش رو نقل قول كردي براي چي مثلا؟ كه بگي پرايد 87 بزارين؟نقل قول:
عالیه ..... اگه میشه پراید 87 هم بزار
دقیقا درست میگه دوست عزیز ......:21:نقل قول:
چرا خودم رو میکشم تازه خودرو پراید 88 دانلود میکنم !!!!111:18:نقل قول:
تو همون 87 رو پیدا کن 88 پیش کشت:19::27:
پیدا کردی عکسشم برا ما بزاری کافیه خودشو لازم نیست بزاری. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پراید ارزش خودکشی نداره حداقل واسه پرشیا خودکشی کن :)
بعدشم من پر ادعا زیاد دیدم ، طرف میره 206 رو از جی تی ای اینساید دانلود میکنه فقط پلاکشو فارسی میکنه بعد میگه من ساختم :) با این اوصاف پراید 90 هم بعید نسیت !
نقل قول:
کاملا درست میگن . منم موافقم . :27:
درضمن این داداش جواد که چیز بدی نگفته بهش اینطوری جواب میدین :18:
سلام
من تازه عضو فروم شدم . می خوام با اومدنم به همه بچه ها یه حال اساسی بدم .
برای شروع اینو ببینین حال کنین :
تازه هندا و براوو هم بود ، اونا رو بعدا می زارم .
هرکی می خواد بگه بذارمش :31:
عكس نمياد... چرا توي تيني پيك اپ ميكنيد ؟ اين سايت واسه خيلي ها (مشترك گرامي دسترسي به اين سايت امكان پذير نميباشد) ميباشد..لطف كن و ازنقل قول:
کد:http://www.gigaimage.com/index.php
کد:http://upload.--------.com/
بله قبلا كه هيچكس كار با txd workshop و اين جور ابزار ها رو بلد نبود و سايت هاي جي تي اي هنوز زياد معروف نبود بين ما ها , هر كسي ميرفت و به قول ايشون پلاك فارسي ميكرد و ميگفت مال خودمه ولي اون موقع هم كه بقيه بوق نبودن بلاخره يكي ميفهميد و به طرف تذكر ميداد. اونم عبارت خودم ساختم رو به عبارت خودم ويرايش كردم تغيير ميداد.نقل قول:
كسي هم بد صحبت نكرد:13: فقط گفتن پيدا نميشه. پرايد نيست. خب راست هم ميگن . هنوز نيست.
ولي وقتي يكي مدعي ميشه پرايد 88 دان ميكنه ... خب حرف مسخره اي بوده پس جوابش هم به حالت مسخره داده ميشه
یه سری بزنیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=293699&page=3
کسی مودی داره که سی جی در بازی نقش پلیس بشه ؟
کسی اون مود را نداره ؟
سلام ... به نظر من بهترین و بزرگترین ادم پی سی ورلد جناب Javad genral یا همان جنرال فور قدیم است .... چرا اینقدر اذیتش میکنید ؟
ببخشد جناب عزیز (جواد جنرال) این عکس ها حقیقت داره ؟ من در وبلاگ شما پیدایش کردم ؟؟؟
P0yair مگه موقع عضویت قوانین انجمن رو نخوندی ؟ یا چون عجله داشتی همینطوری الکی تیک زدی و عضو شدی ؟ از این به بعد هرجا که خواستی عضو بشی اول قوانین رو بخون بعد عضو بشو چون :
1- ارسال چندین پست پشت سرهم ممنوع هست .
2- داشتن 2 حساب کاربری تخلف محسوب می شود .
3- و ... (فعلا بقیه اش مهم نیست)
بعدشم تو اگه سوالی از جوادجنرال داری خب چرا اینجا مطرح می کنی ؟ تو رفتی تو وب جواد بعد قسمت نظرات رو ول کردی ، ایمیلش رو ول کردی ، پیغام خصوصی رو ول کردی اومدی اینجا سوال می کنی ؟ خنده داره !
ثالثا از بزرگی و و بهترین و .. حرف نزن که لاکپشت مادر خندش میگیره ! اگه به ایناییه که میگی انتخاب اول آقا "مجید" هست نه جواد . حداقل دست کم قبل از حرف زدن اگه فکر نمی کنی یه نگاه به ستاره هاشون بنداز ، یه نگاه به تعداد تشکراشون بنداز ، بعد بیا اینجا پست بده .
یادت هم نره "وارد شدن با 2 حساب کاربری موجب بن شدن هر دو کاربر میشه" .
دمت گرم ...تایید می کنم ....اقای poyair برو یه نگاه به صفحه های قبل بنداز ببین جواد جنرال کی بوده این عکسی رو هم که می بینی تمام ماشین هایی که ما درست کردیم رو ورداشته ریخته تو بازیش بعد گذاشته برای فروش...نقل قول:
اره .. میگی چی ؟ اقای poya ir از شما بسیار ممنونم که قدر من را فهمیدید .... :40::40::40::40::40:نقل قول:
تازه این ها هم یک مشت حسودن .:2::2:
تو فکر میکنی شخصیت Poya ir منم ؟ خیلی **** هستی ! اقای poya ir از دوستان صمیمی بنده هستند که به پیشناد خودم اینجا عضو شدننقل قول:
عمو این حرفا چیه ؟ من فقط بخاطر این عضو شدم که فقط شهادت بدم جواد جنرال بی گناه است همین :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40:نقل قول:
اخه چیزی نیست که بخوام حسودی بکنم که...معلومه چیه دیگه حتما ماشین هاش یا اونایی هست که ما درست کردیم یا اونایی که تو gtainside هست...مد هاش هم که همه جا پره....پس من برای چی حسودی کنم.من همه ی اینا رو دارم واسم مهم نیست:21::41:نقل قول: