بازم معلوم نیست
تعریف شما از سایت چیه(آرشیو با قابلیت دانلود هم سایت محسوب میشه)؟!! در ضمن مگه من گفتم یه نفره!! (من از V 3.2 a باهاشون ارتباط داشتم)(ظاهرا این تاپیک با version 6.38 شروع شده)
من هیچ کدام از حرف هام با اینهایی که گفته تناقضی نداره(مثلا این که این سایت مال Hossein Tanhamard هست دلیل میشه که فقط خودش توش پست بده!!) + هر سایت میتونه یک بخش گفته های شخصی صاحب سایت(وبلاگ) داشته باشه.
مدرک چیه مگه اینجا محکمست :13: که مدرک بدی من فقط خواستم به حرف هایی که میزنی بیشتر فکر کنی
شما هم برو یکبار دیگه پست های منو با دقت بخون. (من حرفی در مورد ادعا نردم! و اتفاقا از آدم های مدعی خوشم میاد چون عامل محرکشونه)
در مورد دومی حرفت منطقیه .
وبلاگتون هم خوبه موفق باشی من مشکل با همه کسایی که دنبال شهرت کاذبن(البته شاید این یه میلیه که من ندارم)!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان میبخشید که تا اینجا به تاپیک خیلی مربوط نبود و بریم سره اصل مطلب :31: :
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
منصور جان حالا واضح شد اینطور که من متوجه شدم مشکل شما خیلی راه حل ساده ای داره که من براتون توضیح میدم (این عکس ها خیلی کمک کرد):
طبق عکسهایی که گذاشتین بازیه شما و پچتون هیج مشکلی ندارن و کاملا سالمن و مشکل شما اینجاست که دارید مپهای قدیمی رو اجرا میکنید همونطور که گفتم
Dota Allstars 6.60 به بعد سعی کنید استفاده کنید و حالا اینکه چرا فقط همین مپ ها رو میبینید اینه که توی پوشه ی اشتباه هستید برای رفتن به پوشه های دیگه باید از اون Up one level استفاده کنی(خیلی ساده بود)احتمالا دوبار باید بزنید بعد به پوشه hero maps و بعد پوشه AI maps برید و مپهای AI هم دانلود کردید احتمالا همونجا ریختید(طبق عکس 1) حالا مپ Dota Allstars V6.66b AI رو اجرا کنید.
امیدوارم مشکلتون حل شده باشه (اگه نفهمیدی بگو تا برات یه ویدئو آموزشی آپ کنم :31:)
در ضمن من هم شگفت زده شدم وقتی دیدم ورژن 5.84c AI با پچ 1.24e میاد :18: