لطفا" یه عکس از گوشی موبایلتون بذارید که 4G پلاس رو نشون بده چون اولین نفری هستین که موفق شدین فورجی پلاس همراه اول رو مشاهده کنید.نقل قول:
Printable View
لطفا" یه عکس از گوشی موبایلتون بذارید که 4G پلاس رو نشون بده چون اولین نفری هستین که موفق شدین فورجی پلاس همراه اول رو مشاهده کنید.نقل قول:
منم قبلا استفاده کردم تو تبریزنقل قول:
ولی اینجا نگفته بودم
=====
نمایشگاه الکامپ پارسال هم اطراف نمایشگاه +4G همراه اول دیده شده بود
این فقط مخصوص گوشی های ایفونه؟برای اندروید نشد هرجوری زدمنقل قول:
---------------------------
اینو راهنمایی کنید:
من برای بازی انلاین pes 2017 ارور محدودیت NAT دریافت میکنم.پورت فورواردینگ رو هم کاملا مطابق پورتهای بازی تنظیم کردم اما درست نشد.راهی داره؟
یعنی خاک تو سر ههمراه اول با این سیستم هاشون و با این اپراتورای داغون!
من دیشب ساعت 2:50 دقیقققه بسته نامحدود گرفته بودم به همراه بسته یه روزه آلفا +
امشب میخواستم بسته فعال کنم نامحدود دیدم گفت بسته داری و فعال نمیشه و اس ام اس هم اومد که تا ساعت 2:50 بست نامحدودت فعاله!
منم شروع به دانلود کردم که ناگهان سات 2:30 دیتا گوشی قطع شد و جالبی قضیه اینه شارژ گوشی صفر شد و بسته هم که ساعت 2:10 دقیقه امشب فعال کردم پاک شده!
با اپراتور تماس گرفتم گفت مصرف کردی و تق قطع کرد:n04:
شما در نظر داشته باش که مالکیت همراه اول و مخابرات دست چه گروهی افتاده اون وقت متوجه میشی که اینا اصلا و ابدا نیازی به جلب رضایت مشتری ندارننقل قول:
منطقه ما ایرانسل 4G هست ولی همراه اول 3G هم حتی نمیشه به نظرتون باید چی کار کنم که 4G هم اینجا بیارن؟
و اینکه گوشی من همیشه میزنه 2G آیا تا بسته نخرم به 4G تبدیل نمیشه؟ یعنی با دیدن 4G بفهمم اینجا 4G ساپورت میکنه
برای من کار نکردنقل قول:
گلکسی اس 6+ اج
برای پیدا کردن 4جی نیازی نیس سیم کارت عو.ض کنید یا بسته بخریدنقل قول:
ولی برای رجیستر شدن تو شبکه 4 جی باید سیم کارت جدید داشته باشید
این کد مال IOS هستش نه androidنقل قول:
دوستان بنده بسته خریدم بعد اومدم بسته رزو رو خاموش کنم الکی بسته نخره درخواست لغو رو زدم ستاره صد ستاره هشت مربع
نوشت امکان لغو رو ندارید
رفتم تو همراه من
دیدم نوشته هدیه سرشماری
2 + 2 شبانه قضیه چیه
واقعیت داره این بسته رایگانه اخه نوشته هدیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ماهس؟ تازه یه هفتس این خط رو خریدم دایمی هم هست قضیه چیه کلا هم هیچ سرشماری نکردم با این نت قضیه چیه سیستماشون مشکل داره؟
خط اقام 12 سال ایناس داره باشگاه فیروزه ای واقعا رایگانه این بسته هایی که زده توش؟
والا همراه اول دزدی پیش نیست بخریم کنتور نندازه
اندروید کد یا برنامه نداره؟با گوشی الجی v20 بدون روتنقل قول:
آندروید برنامه داره اما روت لازم داره. با این دستکاری ها خیلی چیزی تغییری نمیکنه چون گوشی بطور خودکار به باندی که قویتر هست متصل میشه و در خیلی نقاط تنها یک باند بحد کافی قوی موجود است مثلا من فقط 1800 رو دارم وقتی روی باند دیگه میگذرم کلا میره روی 3g . نام برنامه هم Signal guru هست در گوگل پلی هم موجوده.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
هر برندی برای خودش کد داره ولی روی هر گوشی کار نمیکنهنقل قول:
بهترین راه استفاده از app هستش که نیاز به رو تداره
سرعت ترى جى قبلا رو2.700 سرعت دانلودش بود الان اومده رو1مگ و200!!!!!!
افتضاح شده.. واسه دانلود کردن مناسب نيس
واسه من از یک و نیم رسیده به چهارصد کیلوبایت خیلی بد شده شبانه اصلا نمیشه چیزی دانلود کردنقل قول:
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
بازم از لحاظ اقتصادى قبلا مى صرفيد اما الان ن.... برمى گردم ايرانسل
یه بسته بگیر برو روی 4جی ببین سرعت بالاتر میده ؟نقل قول:
من فقط شبانه استقاده مى کنم
نقل قول:
منم فقط شبانه استفاده میکنم
ولی چون در حالت عادی 4جی نمیشه یه بسته دیگه هم میخرم میندازم روش که 4جی بشه و سرعت 1.3 مگ میده
اگه روش فورجى نزنى چقدره سرعت!؟
وضعیت همراه اول خصوصا 4G خیلی افتضاح شده مثل اینکه ملت حجوم آوردن به شبکه 4G همراه اول و ترافیک راه انداختن . اصلا هیچ کار همراه اول با حساب و کتاب نیست نه رسیدگی نه پیگیری نه بررسی !!!!! همون ایرانسل بهتره حتی اگر گرون هم حساب کنه .
من که 4G همراه اول رو چند وقته تو هرجای تهران که تست کردم بیشتر از 1.2 مگابایت سرعت نمیگیرم. :n13:
نقل قول:
اخرین باری که شبانه 3جی تست کردم 1.2 مگ سرعت داد
ولی در کل بالا 1.4 نداشتم سرعت دانلود همراه اول
همراه اول پهنای باندش رو محدود کرده سرعت بالای این نمیده چه 3g چه 4g حتی گاهی سرعت رو 4g بعلت کاربران بیشتر بدتر هم هستنقل قول:
محدود نکرده به نظرمنقل قول:
توان فعلیش در همین حده
بله چون توان و ظرفیت مورد نیاز رو نداره محدود کرده تا مشکلی براش پیش نیاد و بتونه همیشه یک خدمتی رو در یک حد متوسط رو به پایین ارائه بده . عملا 4G و 3G همراه اول الان یکی شده و از نظر اسمی تفاوت دارن تقریبا بیشتر نقاط کشور از نظر پهنای باند و سرعت در یک حد هستن . شما ببینید این مقدار دانلود در 3 ساعت در شبکه ایرانسل اصلا قابل قیاس با شبکه همراه اول نیست :نقل قول:
ایرانسل واقعا هر چی توان داره در زمینه 4G داره ارائه میده و روز به روز بهتر هم میشه .
اره عملا ۴جی و ۳جی همراه اول یکیهنقل قول:
ولی با چه رویی میاد ۴.۵ جی رونمایی میکنه
نه دوست عزیز دقیقا محدود کرده سیاستش همینه نظر منو میخواید دستهایی هستند که بعمد همراه اول دولتی رو مانع تراشی میکنند تا ایرانسل غیر دولتی که سودش مستقیم به جاهای خاصی میره جلوتر باشه چون در اینترنت موبایل بخش اصلی که کار و هزینه میبره بخش سخت افزاری کار هست یعنی نصب تجهیزات 4g وقتی بستر سخت افزاری فراهم بود بخش نرم افزاری یعنی خرید پهنای باند برای اپراتور کار سختی نیست. الان همراه اول وقتی در یکجا آنتن 4g داره(که اکثر جاها داره) دیگه چه توانی لازم داره جز اینکه پهنای باند از این دست بخره و از اون دست با چندین برابر سود بفروشه.نقل قول:
من دکل بغل خونم 20 متذ هم فاصله نداره سرعت همون 1 مگ میچرخه اسمش فورجی. محدود محدود
ولی بازم به صرفه هستشنقل قول:
یعنی اگر یه شخص یه سیستم ببنده برای دانلود شبانه + یه مودم جداگانه
شبی 40 گیگ میتونه دانلود کنه
داداش لا زور بزنی 20 گیگ تا 25 گیگ شما چه جوری حساب میکنینقل قول:
من مخابرات با سرعت 1.5 از 2 تا 6 دانلود میکنم 20گیگ میشه بعد با یک گیگ چطوری 40 گیگ دانلود می کنید
من ۴جی ۱.۳ مگ میگیرمنقل قول:
و از ۱ شب تا ۱۱صبح ۴۴ گیگ هم دانلود میکنم
امروزم سرعتش رفته تا 2.93 مگ
دانلود شبانه نامحدود 4G همراه اول
داداش سلام،این مشکلت با nat3 تو بازی pes 2017 حل شده؟نقل قول:
دوستان یه سوال
بسته های اینترنت نامحدود که یه سری 2 تا 7 هست و یه سری 1 تا 11 آیا کاملا نامحدود هست ؟؟؟
بسته 1 ماه 1 تا 11 زده 29 تومان
حداقل سرعت 1 مگم بده میشه نزدیک به 1 ترا دانلود کرد !!!:n13:
تعجبم واسه اینه چون در روزایی که شرکتایی مثل شاتل و مخابرات و ..... که همه از اینترنت نامحدود فراری هستن همراه میاد با همچین بسته ای واقعا اینترنت نامحدود ارایه میده ؟؟؟؟؟