حداكثر تا ٢٠٠ ميرفت واسه من ديشبنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
حداكثر تا ٢٠٠ ميرفت واسه من ديشبنقل قول:
این همه هزینه ای که مردم میکنند برای داشتن 4G (خرید بسته-تعویض گوشی یا خرید مودم) و همینوطر شرکت داره انجام میده برای تجهیز سایتهای خودش همه بخاطر کمبود شدید پهنای باند داره اتلاف میشه...
به یه خارجی بگی سرعت 4G من 2مگه خندش میگیره...
برای من هم بعد از ۵ صبح سرعت میره رو ۱۰ مگ. تا قبلش خرابهنقل قول:
مگه مودمهای ایرانسل آنلاک نیست؟نقل قول:
شما دیدید روش سیم کارت دیگه بندازن و جواب نده؟
اساسا آیا ایرانسل یک پشتیبانی فنی قوی که جواب این سوالها رو بده داره یا نه؟ آیا قیمتهای مودم ایرانسل مثل e5373 منطقی هست یا نه؟
به نظرت چرا باید انلاک باشه؟ کجای دنیا اپراتور آنلاک میفروشه؟ فروشگاه که نیست. ولی می تونید -- کنید آنلاک بشه.نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
چه اشتباهی کردم طرح ایرانسل گرفتم! ده تومن دادم ولی تا الان که حدود یک هفته میشه اندازه صدتومنم نتونستم استفاده کنم! سرعت فوق العاده پایین
Sent from my GLX G3
امروز توی الکامپ بی خاصیت اپراتورشون میگفت آنلاکه اما اینا همش حرفه تنها راه اطمینان اینه که یه نفر که داره تست کنه و خبرشو بده. ظاهرا یا تا حالا کسی نخریده یا اگر خریده تعجبه که چطور فرم باز نیست و رفت 300 تون پول مودم داده. به هر حال هر کسی اطلاعات صد در صد گیر اورد منتشر کنه. اگر آنلاک نباشه من شخصا نمی خرم. چون قیمت آزادشم به نظرم اگر بیاد همین حدودها باید باشه مدل e5373 منظورمهنقل قول:
امیدوارم پارس ارتباط این مدلو زودتر وارد کنه
LTE-Advanced Mobile WiFi
M7350محتوای مخفی: ادرس
همونطور که مودم های وایمکس لاک هستند اینها هم احتمال زیاد لاک خواهند بود. اگر هم لاک نباشند باز هم تا مودم های قوی مثل دی لینک و شرکت های دیگه هستند نوبت به مودم های هواوی نمیرسهنقل قول:
به نظر میرسه در امور رادیویی از تی پی لینک قویتر باشه. شما ببین تی پی حتی یک دانگل ۴ جی ندارد اما هواوی اقسام دانگل رو توی دنیا داره خیلی از اپراتورها هم از تجهیزات این شرکت استفاده می کنن
نقل قول:
قیمت مودم که توسط اپراتور ارایه میشه هم بالاتر هم لاک هست... که واقعا ارزش خرید نداره... کم کم هم در بازار ایران به واسطه ورود 4G شاهد ورود مودمهای LTE خواهیم بود در مارکها و قیمتهای گوگاگون...
حتما به متجمع تجاری پایتخت طبقه 2 و 3 سربزنید همین الان هم مودمهای 4G زیادی در بازار ایران موجود هست
دوست عزیز با حرف شما کاملا مخالفم شرکت huawei یکی از بهترنهاست ( تاسیسات الکتریکی - تاسیسات الکترونیکی ) و غیره ...نقل قول:
خیلی از کشور های گردن کلفت غرب از همین تاسیسات huawei استفاده میکنند به جرات میشه گفت 90 درصد دارندگان دانگل از محصولات huawei استفاده میکنند
شما کافیه برید تو youtube تست 3G/4G رو با دانگل بزنید تمام تست ها از دانگل huawei استفاده شده شاید بگید شرکت چینی هست درسته ولی huawei کارشو خوب بلده
اگر خبرها رو دنبال کرده باشید شرکت huawei برای المپیک روسیه 5G قرار ارائه بده
مهم نیست که شرکت هواوی شرکت معتبری هست یا نه مهم اینه که مودم هایی که ایرانسل وارد می کنه اشغال ترین نوع مودم هستنقل قول:
نمی دونم شما تا حالا با مودم های وایمکس شرکت های ایرانسل یا مبین نت کار کردید یا نه، بی کیفیت ترین مودم هایی هست که تو بازار وایمکس پیدا میشه. حالا شاید هواوی مودم های بهتری هم داشته باشه ولی
چیزی که اینا وارد می کنند یا سفارش میدن ارزشش رو نداره
حرف دوستمون رو قبل دارم چون شرکت سازنده طبق سفارش شرکت اقدام به تولید می کنه... قطعاً جنس هواویی که میره اروپا یا حتی همین کشورهای حوزه خلیج فارس خیلی با جنسی که میاد ایران فرق داره...نقل قول:
حقیقتش خیر من تا حالا با مودم های وایمکس و مبینت کار نکردمنقل قول:
ولی فکر نمیکنم مشکل مودم باشه مشکل کیفیت پایین وایمکس هست
من رفتم به تاپیک وایمکس هیچ کس راضی نیست و هیچ کس از مودم شکایت نکرده . 3 اشنا بنده هم از همین وایمکس استفاده کردن
خیلی ناراضی بودن. میخوام بگم مشکل وایمکسی ها فقط مشکل سرعت و پینگ خیلی بده بوده نه مودم من این جور فکر مکنم
با احترام :n16:
کسی تو دانشگاه فردوسی مشهد جایی رو پیدا کرده که سرعتش خوب باشه؟ ۳جی ؟
هر جا رو تست کردم سرعت به زور به ۱ مگ ( سرعت دانلود ۱۲۸ ) میرسه.
بغیر از مشکل اینترنت و سیگنال منظور من کیفیت شون بود.نقل قول:
این شرکت ها بی کیفیت ترین مدل رو سفارش می دن حاضر نیستن سالی یبار هم هزینه کنند فریمور رو اپدیت کنند
آقا راحت می تونید انلاک کنید این مودمارو چرا نگرانید؟
سرعت ۳جی ایرانسل افتضاح اومده پایین
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
شدنش که میشه اما تا حالا تست نکردم من خودم میخوام دانگل بگیرم ولی باز نه قفل شدهنقل قول:
شما تا حالا این کارو کردید
چند سایت برا انلاک هست ولی اعتباری بهشون نیست
تا تست نشه نمیشه نظر داد
چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی!نقل قول:
بریم چند صد هزارتومن پول مودم بدیم بعدش تازه بیفتیم دنبال آنلاک کردنش!... چه کاریه...
نسل 2 ایرانسل : درسته که 30 تا سرعت میده ولی با همین هم میتونم فیس بوق گردی و خیلی کار های دیگه انجام بدم !!! وبگردیش مثل قبل های شاتل و آسیاشت میمونه :دینقل قول:
فعلا که اینجا از نسل 3 محرومم :دی رایتل آنتن دهی ضعیف و ایرانسل و تنهای اول بدون نسل 3 !! جالبه که تنهای اول تو این منظقه نسل 2 هم نیس و Gprs هستش :دی
محتوای مخفی: سرعت و پینگ نسل 2
من خودم دوسال پیش وقتی هیچ مودمی تو ایران نبود از ebay مودم آنلاک شده ودافون انگلیس خریدم عالیهنقل قول:
از چه طریقی خریدید؟ اگر به مشکل می خوردید چیکار می کردید؟نقل قول:
یه آشناها خارج بود گفتم ردیفش کنه، نه دیگه سیستم ebay که الکی نیست کلی امتیاز و فیدبک داره برای اعتماد کردننقل قول:
نسل دوایراتسل که اینجا کلا تعطیل هست ! 3g ش حکم 2 g همراه اول رو دارهنقل قول:
2g همراه اول رو تستکردم امروز 30 تا سرعت میداد
کاش جی پی آر اس و اج ما هم سرعتش (حالا نمیگم 30) 15 بود.
باورتون میشه اینجا الان سرعت جی پی آر اس 3 یا نهایتا 4 کیلوبایت بر ثانیه اس با ارفاق تازه ! همراه اول هم بدتر از اون.
پول بسته رو میدی ولی نهایتا بتونی تو ماه به اندازه 10 مگابایت ازش استفاده کنی !
بارها به ایرانسل زنگ زدم گفتم ما تری جی نیاز نداریم شما نصف سرعتی که قبلا روی نسل دوم به ما میدادی رو بدی ما کارمون راه می افته و راضی هستم حتی به 195 هم ازش شکایت کردم ولی هیچ وقت مشکل حل نشد که نشد.
ابتدای همین تاپیک هم یه حرفی زدم و یه پیش بینی کردم که باز لازم میبینم که دوستان رو بهش ارجاع بدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شمال تهرانم کلا ایرانسل تعطیله . نه نسل 3 هست نه 4! نسل دوم هم اصلا ریسیو نداره! جالبه تو اون نقشه پاورپورنت روز معرفی lte شمال تهران کاملا بی رنگ بود . حالا مشکل چیه نمیدونم !
هزینه ای بابتش دریافت نکردن ؟نقل قول:
از جهت تست مجدد تفاوت محسوسی داشت با نسخه 3g ؟
سپاس
مشهد بلواروکیل اباد 3g ایرانسل سرعت دانلود 2 مگ بر ثانیه هست ولی هر جا 4g رو تست کردم انگار هیج جا انتن نداره الکی رفتیم سیم کارتش رو خریدیم !
من با 3 جی شب از 3 به بعد بین 900 تا 1300 1400 در نوسانه و بهترین سرعت و حدودای 6 صبح دارمنقل قول:
هزینه تعویض سیم کارت با یوسیم 10 نومنه....نه سرعت 3G ایش فرقی با 3G قبل از تعویض نداره( و نبایدم داشته باشه)نقل قول:
من مشهد, طرف خیابان امام رضا, چهارراه دانش تست کردم 4G بود. فلکه آب هم فکر کنم 4G باشه.
مینی سیتی - نیاوران و مناطق اطراف 3G ایرانسل فعال هست.نقل قول:
ساری کی تحت پوشش نسل سه قرار میگیره؟
البته بخشی از شهرهای بابل و قائمشهر 3g شدن حتی بابل 4g هم راه افتاده، اما ساری هنوز edge مونده!
مینی سیتی اره اما نیاوران، تجریش اینا از انتهای اطراف به زور میگیرهنقل قول:
مقایسه اینترنت سه اپراتور تلفن همراه/از کدام سیم کارت اینترنت ارزان تری می توانید بگیرید؟
دوستان بهترین کار اینه که فعلا صبر کرده همینطور که بچه ها تو پست های مختلف میگن کلا شبکه ثبات کافی نداره یا خیلی عالیه یا بسیار افتضاح .خودشون هم گفتن شبکه تا بهمن ثبات پیدا میکنه .پس بهترین کار فعلا صبرکردن است و بس
شما الان خودت چه نتیجه ای گرفتی؟نقل قول:
چون یا بسته ها اصلا همسانی با هم نداره که بخواد با هم مقایسه بشه و یا در صورت همسان بودن نرخ یکسان دارند
ضمنا این عکس مقایسه ای توسط شما ایجاد شده یا خبرگزاری یا جایی؟!
ما نتیجه هامونو قبلا گرفتیمنقل قول:
این هم بیشتر جنبه اطلاع رسانی داره برای افراد ناآگاه و افرادی که به دنبال انتخاب مناسب هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شبکه تو منطقه شما پایداره پس می تونید استفاده کنید. بنظر من شبکه الان هم تو هر منطقه ای برای خودش پایدار هستنقل قول:
مثلا همراه اول اینجا در سطح شهر روی 8 مگ هست و تقریبا افت سرعتی نداره
ایرانسل هم بعد از چند ماه به ثبات رسیده و تو روز بهتر از 128 نمیشه و شب ها هم اویل بد ولی در ساعات پایانی عالی میشه
اگه بخواید تا بهمن صبر کنید تا شاید همه چیز پایدار بشه باید احتمال دیدن تعرفه های جدید رو هم داشته باشید
نتیجه رو هر کس باید با توجه به سرعت و پایداری شبکه هر اپراتور تو منطقه و شهر خودش بگیرهنقل قول:
- از چه سیم کارتی استفاده می کنید
- سرعت کدوم اپراتور با توجه به استفاده شما تو روز یا شب بهتره
- قصد دانلود دازید یا فقط می خواید وب گردی کنید؟
.......