As800 بهترین مدل امسال فول اچدی پانی هست و قطعت از تمام مدل های پارسال بهتره
Printable View
As800 بهترین مدل امسال فول اچدی پانی هست و قطعت از تمام مدل های پارسال بهتره
در یک کلام محشر ....نقل قول:
داداشی میشه لطف کنی عکس اوم وسطی رو لینکشو بزاری . ممنون :n12:
این تصویرای چه مدل پاناسونیک هست؟نقل قول:
اقا مهرداد تو مشخصات نگاه کردم دیدم wt60 4200hz است ولی as800 1800hz گفتم تو این زمینه مقایسه بشه تخصصی که من بهتر تصمیم بگیرم در خریدنقل قول:
لینک ندارم.عکس هارو با سرچ از نت گرفتم و save کردم.نقل قول:
VT30:n01:نقل قول:
این tv ها همه 120 هرتز هستند به اون اعداد خیلی توجه نکنید اون نوعی کلک و تکنیک برای بهتر نمایش دادن تصاویر متحرک هست که در عمل هیچ استفاده ای ازش نمیشه
سایت معروف forbes یه مطلب نوشته
LCD TV Revolution: The 6 Steps That Make LCD 'Better Than Plasma'
انقلاب lcd تی وی: 6 قدم برای اینکه lcd ای بسازیم که بهتر از پلاسما باشه.
قدم اول : یه صفحه نمایش بزرگ برداریم و با 8 میلیون پیکسل پرش کنیم
قدم دوم:صفحه نمایشو اینقدر براق بسازیم که همه جزیئیاتو نشون بده
قدم سوم:مناطق نوردهی پیشرفته با سیستم کنترل گاما
قدم چهارم : استفاده از تکنولوژی استودیو مستر برای رنگهای طبیعی
قدم پنجم:استفاده از پردازنده چهار هسته ای pro5
قدم شش:مزین کردن تی وی با انواع و اقسام تنظیمات کالیبره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که اینطور پس vt60 هم 600 هرتزه واقعیه نه 3000 هرتزنقل قول:
نه اونم 120 هرتزه... در واقع در حالت 2 بعدی اینها همه 60 هرتز هستند و در حالت سه بعدی 120 هرتز..
این یه استاندارد تصویری هست یه نام ntsc
هیچ پنل LCD ای رفرش فعال بیش از 200 هرتز نداره , پانا برای کاهش بلور , از تکنیک درون یابی فریم استفاده کرده کهنقل قول:مثلا فرض کنید شما 20 نقطه از یک تابع را دارید ولی معادله اون رو ندارید , در این صورت برای یافتن مقدار تابع در تقطه ای غیر از 20 نقطه معلوم , از درون یابی بین 20 نقطه معلوم استفاده شده و مقدار تابع در 21 نقطه تخمین زده میشه. اما در بحث تلویزیون ها , با توجه به اینکه در حالت معمول تعداد فریم در هر ثانیه از محتوای ویدیویی ثایت هست , اگر سرعت حرکت اجزای صحنه از حد مشخصی بالاتر بره , تفاوت دو فریم متوالی به قدری زیاد می شود که بیننده حالت نرمی حرکت تصویر رو از دست داده و Motion Blur یا همون ماتی حرکت معروف به وجود میاد. بعضی از تلویزیون ها مثل پانا , برای اجتناب از این حالت , با استفاده از درون یابی بین فریم های اصلی ویدیوی در حال پخش , تعدادی فریم حد واسط بین فریم های اصلی ایجاد می کنند تا سرعت بالای حرکت جبران بشه و نرمی حرکت در صحنه های پر تحرک حفط بشه. البته این این تکنولوژی چندان جدید نیست و غالب جدید تلویزیون ها از روش های دیگه ای برای حل این مشکل استفاده می کن. چه اینکه فریم های ساخته شده تو این روش گاها دقت پایینی داره و خودش باعث بروز ایراداتی مرسوم به Motion Blur Artifact میشه. البته در مدلی مثل AX802 که از این روش استفاده کرده و بهترین 4K سال هم هست , تصاویر تولید شده عموما فاقد Artifact هست که یکی از ویژگی های مثبت این مدله.
به جرات میگم اکثر ویژگی های AX900 , پشتیبانی از گاما 2.4 , سیستم جدید LOCAL DIMM در 128 منطقه , پشتیبانی از گامای 10 نقطه ای , استدیو مستر و.........نقل قول:
آره اون مقاله کلا در مورد ax900 هست
بچه ها من سفارش دادم از بانه 1 vt60 بیارن قیمت 50اینچ 6700 کرایه هم برا خوزستان 440 تومن بیارن حالا میشه کمک کنید بگید چطوری ساعت کارکرد تلوزیون رو بیارم ؟؟؟؟؟زمان تستش که میخوان تحویل بدن.و اینکه توی پلاسما من چطوری تشخیص بدم که پیکسل سوخته داره یا اینکه نه؟؟ممنون
دکمه منفی VOL رو روی بدنه خود تی وی پائین نگه دارین در حالیکه دکمه منفی را پائین نگه داشته اید سه بار دکمه RECALL (در بعضی ریموتها INFO) و اگر نتیجه نداد سه بار دکمه عدد 0 را بزنید تا پیغام Start Adjustment Menu ظاهر میشه و شما وارد سرویس منو شدید.
با دکمه {1} و {2} میتونید بین منوها حرکت کنید.
برید روی SRV-TOOL
کلید OK رو بزنید.
عکس دکمه OK و کلیدهای جهت نما:
با دکمه های جهت نما برید روی:
PTCT :00.00.00.00.00
تا های لایت یا مارک بشه:
کلید {MUTE} رو 3 ثانیه نگه دارید:
بچه ها من این کارو روی تلوزیون یکی از دوستام انجام دادم تا این مرحله و روی ptct میرم کلید mute رو 3ثانیه نگه میدارم چیزی نمیاد حتی 3بارم زدم وبیشتر نگه داشتم ولی ساعت کارکرد نیمد.چیکارکنم که ساعت رو نشونن بده؟
بچه ها بهنرین مدل جدید یا 2013 پانا چی هست توی بانه
3یا3500
As670چطوره؟یا چیز دیگه
سلام
دوستان به نظرتون ارزش داره پنل 50vt20 رو که شکسته تعویض کنم ؟ با نمایندگی بانیان (کوفرد سرویس) تماس گرفتم گفتن براتون سفارش میزاریم به قیمت 2.600
بعدشم اگر تعویض کردم به نظرتون واسه فروش چند می ارزه؟ 50vt20P ساخت ژاپن
به نظر من ارزش نداره ... همینجوری بفروشش به تعمیرکار یه مدل جدید بگیر منطقی تره
hdtv test اولین سایت مهمی که ax900 پانا رو بررسی کرد:
تا به حال هیچ ال ای دی به اندازه ax902 به شبیه سازی پلاسما تو رنگها و زاویه دید و یکپارچکی صفحه نمایش و وضوح تصویرهای متحرک نزدیک نبوده.نقل قول:
No other LED TV comes closer than Panasonic's TX-55AX902B to emulating plasma's alluring colours, uniformity, viewing angles & motion.
نوردهی منطقه ای پنل 4 حالت داره
off
min
mid
max
عمق رنگ مشکی روی حالتهای مختلف اینجوری بوده:
off 0.13cd/m^2
min 0.017cd/m^2
mid 0.007cd/m^2
max 0.007cd/m^2
آموزش ساخت LCD داده پانا [emoji1]
اینم مقایسه ax900 با پایونیر کورو توی یه تست ال سی دی افکن صحنه سیاه و سفید با رنگ مشکی زیاد که قاتل هر ال سی دی ای میشه! :n09:
تو این عکس مشکی ax900 بهتر از پایونیره
رنگ خاکستری رو با اینکه ال سی دی هست خیلی عالی تولید میکنه فراموش نکنید اونی که بالا سرش وایساده یکی از بهترین پلاسماهای دنیاس
تو این صحنه های خیلی خیلی پیچیده دیگه نتونسته مثل پلاسما باشه
اینم عددهایی که یکی ریویو کرده بهش رسیده:
بدون اینکه نوردهی منطیه ای روشن باشه:
I checked my figures & with this calibration without dimming it was as follows -
Black - 0.097 cdm2
White - 118.48 cdm2
Avg gamma - 2.4
On/Off contrast - 1219:1
نوردهی منطقه ای روی حداکثر:
With dimming on MAX -
Black - 0.006 cdm2
White - 111 cdm2 (variable on content, can go brighter)
Gamma - stuck close to 2.4 & then at 70% grey & later got a bit darker on calibration graph using windowed test patterns (will be variable in actual content but on actual movies etc looked great with no issue on shadow detail)
On/Off contrast - 17598:1
سلام
دوستان به نظرتون ارزش داره پنل 50vt20 رو که شکسته تعویض کنم ؟ با نمایندگی بانیان (کوفرد سرویس) تماس گرفتم گفتن براتون سفارش میزاریم به قیمت 2.600
بعدشم اگر تعویض کردم به نظرتون واسه فروش چند می ارزه؟ 50vt20P ساخت ژاپن
یعنی معادل این تی وی با چه قیمتی میشه تلویزیون خرید بعدشم تعمیر کارا بز خری میکنن و این مدل درصد خرابیش خیلی پایینه که تعمیرکار بخواد قیمت واقعی بخره و دیگه اینکه به نظرم با تعویض پنل تقریبا دستگاه شما معادل یه تی وی نو میشه ، دوستان اگه اشتباه میگم نظر بدین لطفانقل قول:
اگه بتونی حدود 2 تومن ردش کنی با همون هزینه ی تعمیرش میشه حدود 5 تومن! پنل خوب با این قیمت زیاده...
مشکل همینجاست که مثلا کوفرد سرویس که نمایندگی تعمیرات پاناسونیکه میگفت ما 500-400بیشتر بر نمیداریم - احتمالا جاهای دیگه هم اگر باشن همینو میگن به خاطر همین دوست داشتم تعمیرش کنم چون خداییش حیفم میاد با این قیمتا ردش کنم یعنی ترجیه میدم تو خونه نگهش دارم - یا تعمیرش کنم بفروشمش چون خودم یه مدته ut50 خریدمنقل قول:
مشکل همینجاست که مثلا کوفرد سرویس که نمایندگی تعمیرات پاناسونیکه میگفت ما 500-400بیشتر بر نمیداریم - احتمالا جاهای دیگه هم اگر باشن همینو میگن به خاطر همین دوست داشتم تعمیرش کنم چون خداییش حیفم میاد با این قیمتا ردش کنم یعنی ترجیه میدم تو خونه نگهش دارم - یا تعمیرش کنم بفروشمش چون خودم یه مدته ut50 خریدمنقل قول:
نقل قول:
در حالت max , جزییات در سایه کم نمیشه؟
input lag بالایی هم داره ,86 میلی با دستگاه Leo Bodnar!!
بچه ها برا من 1تلوزیون vt60 اوردن ولی توش اینقد نگاه کردم که 1دونه پیکسل سوحته دیدم و هم اینکه قلم لمسی روش نبود و پسش فرستادم حالا این قلم لمسی روشون هست که خودشون برمیدارن یا اینکه نیست اصلا روشون؟
کم نمیشه به خاطر سیستم کنترل گاما منطقه ای ولی هالو زیاد میشه.نقل قول:
یه پیکسل مهم نبود ، قلم لمسی باید دفترچشو میخوندی اگه نوشته باید داخل کارتون باشه که هیچی باید باشه اگر نه مشکلی نیست.نقل قول:
دوستان سری Axبا َAs پانا چه فرقایی دارن؟
ax= 4k
as = full hd
رزولوشن سریهای ax بالاتره.
آقا ببخشید اینجا سوال میکنم تو پاناسونیک تی وی تا 2 تومن 42 اینچ پیدا میشه ...
بیشتر کیفیت مد نظر هست تا امکانات
از پلاسما ها و پنل IPS اگر قیمت دارید میشه راهنمایی بفرمایید
دوست گرام , اینجا تاپیک بحث و تبادل نظر هست , نه مشاورهنقل قول:
با کم کردن نور پس زمینه , هالو کمتر نمیشه؟نقل قول:
tx-40ax630bنقل قول:
tx-42as740b
tx-42as650b
ّین اینا کدوم ارزش خرید داره؟
دوستان پلاسمای s60 تو بازار پیدا نمیشه?
دوستای عزیز من vt60 خریدم حالا 100تا 150 ساعت عکسهایی که برای ابندی تلوزیون دانلود کردم رو با کننتراست 100 روزی 10 ساعت(2تا5ساعت درروز)میخوام بزارم با زمان 45ثانیه برای تعویض عکسها .حالا سوال من اینه بعد از 100ساعت کالیبره کردن چطوری هست که بهترین کیفیت تصویر رو داشته باشم؟ممنون
شما داری فسفرها رو اب بندی میکنی , ربطی به کالیبره ندارهنقل قول:
خوب مرحله بعداز ابندی فسفرها که بخوام انجام بدم کالیبره کردن هستش؟وبه چه صورت باید انجام بشه؟برای بهترین کیفیت تصویر چه کارهایی رو باید انجام بدم بعد از اب بندی؟ ممنوننقل قول:
دوستان از پلاسماهای پانا الان چی تو بازار (چه بازار رسمی و چه شهرهای مرزی) پیدا میشه؟ قیمت هم بفرمایید ممنون میشم
منم دنبال پلاسمای پاناسونیکم ولی انگار کسی خبر نداره