خوش به حالت من امروز صبح تا ظهر اینترنتم کلا قطع شده بودنقل قول:
Printable View
خوش به حالت من امروز صبح تا ظهر اینترنتم کلا قطع شده بودنقل قول:
خوش به حالت برای من که امروز ساعت هشت که انتخاب واحد داشتم قطع شد با بدبختی رفتم کافینت دهنم سرویس شد :n03:نقل قول:
برا من هم همينطور خلاصه ساعت 11.30 وصل شد و سريع رفتم انتخاب واحد كنم اما بيشتر ظرفيت ها صفر شده بودن و الان بايد تا حذف و اضافه صبر كنم:n21:نقل قول:
سلام،بچه ها امروز یوزر پسوردمو گرفتم،رفتم تو سایت مخابرات حجم باقیمانده رو زده 1.4؟ولی من 2گیگ ثبت نام کرده بودم؟
زنگ بزن قسمت فروشنقل قول:
دلمون خوشه اینترنت داریم.
ایمان وضعیت مثل همیشه نیست!
پینگ من تو اسپید تست 300 به بالا
دوستان وضعیت شما چه جوره؟
من تازه رفتم واسه اينترنت ثبت نام كردمنقل قول:
اين چند صفحه اخير رو خوندم پشيمون شدم
يعني مخابرات سربندر هم افتضاحه ؟
اسپم نكن دوست عزيز!نقل قول:
:n08::n08:
اون موقع كه مي خواستم تصميم بگيرم هي گفتي بيا گوده ، نايسه ، بيوتيفوله... حالا ميگي چه نتي داريم:n02:
يه مورد ديگه هم هست توي روز هاي پر ترافيك دقيق ميشه پهناي باند كشور رو محاسبه كرد!
تجربه 5 ساله ام در Adsl نشون ميده هميشه مواقعي مثل ثبت نام دانشگاه ها و ... كه همه استفاده مي كنن افت سرعت محسوسه.
1مگ نامحدود:
لندن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنولولو(اون سر دنیا:n09:)
آقا آدم میره این تاپیک «هایوب» رو میبینه از زندگی تو خوزستان ناامید میشه(اهواز و سربندر سرویس میده البته) و حتی تاپیک استان های دیگه رو ! چه سرعت های خفنی ! چه پینگ عالیای دارن !
اینترنت خوزستان رو باید قُنترات بِدَنِش به من درش رو گل بگیرم واسشون ! : |
+
پارس : 256 : نامحدود !
سرور کرج:
سرور کیفان کویت:
اگه بخوام نیمه پُر لیوان رو نگاه کنم باید بگم که سرعتم تو سرور داخلی از 16 % ایران بیشتره و تو سرور خارجی از 1% ایران بیشتره !! دست و جیـــغ و هووورااا !!:n20: :n02:
پ.ن: چرا سرعت آپلودم دو برابر دانلوده ؟! :n13:
البته این رو بگمنقل قول:
یادم رفت بگم :دی
سرعت دانلود خیلی خوبه ها
ولی پینگ و تایم اوت زیاده
1 مگ منم فعال شد،سرعت دانلود از سرور خارجی بد،باز کردن سایت خارجی بد،تایم اوت زیاد،دانلود از سرور خارجی معمولی،پینگ هم که حتما بده دیگه،کاشکی شبانش معمولی باشه حداقل!
تا حالا بازی انلاین انجام ندادم ولی الان i.g.i 2 رو اجرا کردم دیدم چنتا سرور داره رفتم قاطیشون خعـــــــــــــــــــیلی حال میده،ولی متاسفانه بعلت پینگ بالا شوت شدم بیرون:n03:(کمترین پینگ 600 بود!)
بچه ها راهی واسه کاهش پینگ؟بازی انلاین خیلی از حجم کم میکنه؟
من از مخابرات دفاع نمیکنم چون همین الان به چه بدبختی ازش گرفتم همین الان من روی یه خط دیگه از فن اوا adsl دارم دقیقا وقتی دوستان توی تاپیک مخابرات تایم اوت یا پینگ بالا دارند منم همین طور . میخوام بگم یکی دو نفر میگند .... ولی تو کت من نمیره چون اولا روی خطوط همین مخابرات میده دوما اگر اشتباه نکم مخابرات خودش یجورایی شبکه مادر حساب میشه برای همین نامحدود انقدر ارزون میده یکی مثل من که 2 مگ نامحدودم برام کمه .
مثلا شرکتی مثل پارس انلاین 2 مگ نامحدود چقدر میده؟
پس یجورایی مقایسه نکنیم بحث کیفیتم وقتی میشه کرد که شرکتی بیاد خطوط مجزا بده کانال اتصالش به اینترنت جهانی هم کلا مجزا از باقی باشه(یعنی از شرکت ارتباطات زیر ساخت نگیره)
پس با این حساب همه از یجا اینترنت میگیرند روی خطوط مخابراتم خدمات ارائه میکنند تا اینجا فرقی که ندارند میمونه بعضی شرکتها بیش از حد پهنا باند کاربر میگیرند
که مشکل ایجاد میکنه ولی مشکل پینگ بالا و تایم اوت بنظر من از خطوط و شبکه زیر ساخته نه شرکتها
برو بابا:دینقل قول:
خو دروغ که نگفتم.اون موقع خوب بود گفتم خوبه.الان خوب نیست بازم بگم خوبه؟:n10:
فعلاً این چند روزه داغانهنقل قول:
واقعاً خسته کننده شده این روزا.نقل قول:
نقل قول:
برا من توپ -توپ -توپ
من که از اون موقع که adsl مخابرات اومد (حدودا دو سال و نیم پیش اول کیش اآسیس بود بعد از 1 سال ضحی جاش اومد) ازش adsl دارم بهترین وقتی هم که ازش راضی بودم همون موقع بود که کاربرای اآسیس به ضحی منتقل شدن.اون موقع 1مگ محدود داشتم و شب و روز سرعتم ثابت روی 320 بود بدون هیچ افت سرعتی (اون موقع ای پی ها مال کویت بود با سرعت عالی)4 ماه این سرعت رو داشتم یادش بخیر .اما به خاطر جا به جایی adsl (به خط دیگه )سرعتم دوباره رفت رو 130
پینگ و تایم اوت زیاده اما من راضیم و وب گردی و دانلود راضی کننده ست و فقط بازی آنلاین نمیشه زد
همون طور که محمد هم گفت مخابرات فقط قیمت نامحدودش خوبه
وگرنه پارس و های وب هست واسه محدود
های وب با 1 مگ سرعت دانلود 400 میده بت اما شبانش 3 ساعته اونم 5 تا 8 صبح
سلام
من که خودم به ته خط رسیدم .
یه زمانی با مبین نت پارس و مخابرات کار می کردم
مبینت شبا رایگان 400 دانلود می کردم
پارسم 450
مخابرات نامحدود 512 با 16 لینک imd الان 40 50 می ده و تک لینک که به 5 هم نمریسه که اصلان امکان بازی کردن نیست
دیروز زنگ زدم پشتیبانی مبینت و پارس اونا هر دو گفتن مخابرات خوزستان به ما پهنای باند نمی ده که مشترکا این شرکتا همگی کوچ کنن و برن از مخابرات خوزستان اینترنت بگیرند جای تاسف داره که یک نهاد دولتی فشار گذاشته روی شرکتا خصوصی .
یه سوال کسی اینجا فن اوا استفاده می کنه بگه پینگ چطوره ؟
:n27:
من مشکلم همون پینگ و تایم اوتهنقل قول:
مشکل خاصی با سرعت ندارم
یعنی 1مگ پارس انلاین شبانه 450 کیلوبایت میده؟ارزشش رو داره از مخابرات تخلیه کنم و برم پارس انلاین؟نقل قول:
1 مگ نامحدود
تست با قند شکن
تا سه ماه اول سال خوب بود 400 4500 می داد بعد مخابرات پهنای باند پارس انلاین که اولین شرکت از نظر یوزر بود رو محدود کرد الان همون 100 رو بزار زور می ده!!:n03::n03:نقل قول:
عجب شما ميتونيد استفاده كنيد؟مال من كه اصلا.... شكن روش كارنميكنه البته قبلا کار میکردنقل قول:
مودمو ریست کردم فک کنم افتادم رو یه گیت وی بهتر،بالاخره یه دور زدم،4تا کشتم با دوسه تا زخمی ،دوبار مُردم(یکیشون از پشت زد نامرد):دی
خلاصه باحال بود
خوب شد گفتي من عاشق IGI2 بودم از 10 سال پيش تا الان تا دارم بازيش مي كنم:n02:نقل قول:
بايد برم امتحانش كنم.
دوست من براي بازي آنلاين خوب بايد سرور داخلي باشه. شما با گارنا بازي COD4 رو آنلاين بازي كن پينگت حدود 40-50 ميشه با سرور هاي داخلي.
توي COD4 ترافيك مصرفي به FPS بازيت داره اگه FPS روي 85 باشه حدود 7 كيلوبايت در ثانيه ارسال ميشه به سرور حدود 3 كيلوبايت هم دانلود يعني ساعتي حدود 30 تا 50 مگ.
كلا هرچي مي خواي بازي كني از گارنا استفاده كن برو توي روم ايران.
پ ن : حرفم رو پس مي گيرم! رفتم داخل سرور ها ولي يه بار كال اف ديوتي آنلاين بزني ديگه كلا از اينا زده ميشي:n02:
2 مگ نامحدود :n09:
به نظرم 2 مگ نامحدود اصلا به صرفه نیست،اگه دانلود از سرور خارجی پایین باشه که دیگه اصلا نمیصرفه!نقل قول:
من از عصر در حال تستم از سرور خارجی تک فایل نهایت 160
دو فایل همزمان راحت 240
در مورد سرور ایران دوستان جایی که فیلم و نرم افزار روی سرور ایران سراغ دارند ما رو بینصیب نزارند
نقل قول:
اینم دانلود از سایت ایرانی
با 1 ماهش میتونی اینترنتو درو کنی:n09:نقل قول:
برا من خیلی خوب جواب میدهنقل قول:
قند شکن باز میکنم سرعت بهتر میشه پینگ هم میاد پایین :n02:
سرور خارجی الان سرعتش یکی دو روزه عالیه
داخلی هم تغییری نکرده
آره،امروز در کمال ناباوری تو ساعات رایگان از سرور های خارجی 140 تا رومیداد الانم 200 خورده ایه،ولی دیروز نهایتش 30 تا بود.یعنی میشه همینطور بمونه:n27:نقل قول:
راستی واسه من خیلی حجمم سریع کم میشه،مثلا دیروز که اولین روز بود حدود 700 مگ پرید!آخه لامصب همش شیش هفتا سایت سر زدم ربع ساعت انلاین گیم زدم،دوسه تا هم آهنگ دان کردم،اپدیت ویندوز و انتی ویر هم که خاموشن،برادرمم که با لپتاپ وصله همش چنتا سایت خبری داره فقط به همونا سرمیزنه،ورشکست میشم اینجوری:دی
راستی بچه ها شما هم از این ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میزان اعتبار باقیمونده رو چک میکنید؟واسه من تو سیترا میزنه 98.200 اعتبار باقیمونده،اینجا ibsng میزنه 1.3 گیگ!معلوم نیس چجوریه.
بزک نمیر بهار میاد....روزای بدشم میبینی...حالا کمی صبر داشته باش.:n02::n02:نقل قول:
700 مگ هم زیاد نیست داداشی...دو موتره دارین ازش میکشین....خیلی هم بیکار نبودین....دانلود و بازی و وبگردی و...:n18::n18:
آره از همین آدرس چک میکنیم.....:n26::n26:
...سرور پر سرعت میاد:دینقل قول:
آخه من چون حجمم دوگیگه،700 مگ یکم زیاده برامون:دی خواستم4گیگ بگیرم برادرم گفت فعلا واسه تست 2گیگ بگیر ببینیم وضعه مخابرات چطوره.
شاید ماه بعد 512 نامحدود بگیرم.بچه ها شما هم گیت وی هاتون با 2 شروع میشه؟میشه روی گیت وی آذربایجان و ترکیه هم رفت؟
پ.ن: 1.31G منظورش 1گیگ و 310 مگ یا 1گیگ و 31 مگ؟
2 ماهی هست که شارژ سریع میخوره.قبلا با 2 گیگ چقدر صفحه باز میکردم چقدر دانلود میکردم تازه یه 100 مگی هم اضافه میومد.الان فقط 5 تا صفحه باز میکنم میرم میبینم 400 تومان کم کرده و تو دو هفته 2گیگ رو میخوره:n03:نقل قول: