نه بابا درسته که من xbox یا ps3 باز نیستم ولی فکر نکنم اینطوری باشه
1 چیز هایی توی بازی هست که اگه همشون رو بگیری اچیومنت میده مثل Gears of war 1 اگه همه اون گردنبند ها رو جمع کنی
Printable View
نه بابا درسته که من xbox یا ps3 باز نیستم ولی فکر نکنم اینطوری باشه
1 چیز هایی توی بازی هست که اگه همشون رو بگیری اچیومنت میده مثل Gears of war 1 اگه همه اون گردنبند ها رو جمع کنی
من اومدم.
خب باید بهتون بگم که این بازی خوراک منه.اصلن جی تی ای همیشه خوراک من بوده.دلتون آب.
ببینم شما این بازی رو دانلود کردین دیگه ...
امروز چند تا مغازه طرف های ولیعصر سر زدم ... همه میگفتن ممنوعه و اینا
اگه اشنا باشی بهت میدن
خیلی ها این بازی رو دارن وبه کسایی که میشناسن یا قابل اطمینانن میفروشن
ممنوع:18::18::18::18:نقل قول:
خیلی عجیبه من تا حالا هر جا تو شیراز رفتم همچین چیزی در مورد این بازی بهم نگفتن
تازه همه گذاشته بودن پشت ویترین
اره...بعضی هاشون خیلی ترسو هستن و سریع هر کاری بگن می کنن
من هم توی چند تا فروشگاه این بازی رو دیدم
من امروز ولیعصر و دیروز هم سیدخندان بودم ... هر جا پرسیدم بهم گفتن ممنوعه ... بعد هم آدرس پشت شهرداری رو دادن ...
......
بازیای شما ماله کدوم شرکته ؟
مال من 1 شرکت جالب بود که همینطوری بازی رو گذاشته بود توی یک پاکت و هیچ اسمی از شرکت روش نبود داخل dvd ها هم اسمی از هیچ شرکتی نبودنقل قول:
ایرانه دیگه عشق است و صفا
من نسخه xbox رو تموم کردم .حالا هرچی دنبال نسخه pc میگردم گیرم نمیاد.کسی تو اهواز میدونه کجا میفروشن؟
سلام و با تشکر از مدیران . می خواستم اگه میشه کمی در مورد وارد کردن آهنگ در بازی توضیح بدید.من آهنگما تو muzic ریختم و تو بازی تو موج independence رفتم اما باز نشد n و b رو هم زدم اما تغییری نکرد.اگه میشه کمی توضیح بدبد با تشکر.
خوب اینکه تابلو کپی شده بوده .....نقل قول:
مال من 1 شرکت جالب بود که همینطوری بازی رو گذاشته بود توی یک پاکت و هیچ اسمی از شرکت روش نبود داخل dvd ها هم اسمی از هیچ شرکتی نبود
ایرانه دیگه عشق است و صفا
تهران من گیر نیوردم ... اهواز هم شاید اصلا نباشهنقل قول:
من نسخه xbox رو تموم کردم .حالا هرچی دنبال نسخه pc میگردم گیرم نمیاد.کسی تو اهواز میدونه کجا میفروشن؟
سلام.
اقا من دارم نزدیک میشم به مرحله ای که نیکو دنبال دیمیتری هست و میخواد بکشتش. دیمیتری رو بکشم یا نه ؟
در نهایت که باید بکشییشنقل قول:
ولی من توصیه میکنم مستقیم برو بکشش....
معامله نکن چون بد میبینی بهدش:دی
من یه جا گیرم که باید ramon رو نجات بدم.بهم زنگ میزنه باهاش حرف میزنم بعد اون پایین مینویسه you most resque ramon(اشتباه املایی هاش تقصیر من نیستش!!!)بعدش من دنبال اون خطی که روی نقشه معلومه میرم ولی به جایی نمیرسم.هیچ کس نیستش.نمیدونم چیکار کنم؟؟؟(من اولای کارم تازه از gta خوشم اومده)
شاید همونجا رو میگی که توی صندوق عقب ماشینه...
یک جای دیگه هم توی سطل اشغال فکر کنم پنهان شده
شما باید بری توی اون انبار ماننده بجنگی.
یادت باشه اونجا کپسول گاز هستشا !
و هنگامی که رومنو گرفتی میخوای برگردی تا خیابون پیاده برو . با ماشین بری باید خیلی مراقب باشی که به کپسولا نزنی .
پیاده بری راحت تره !
-------
ویرایش :
شما اینجا نیستی که گروگان گرفتن . مراحل فاستین هستی .
کار شما اینه یه ماشین پلیس پیدا کنی.
اون بغل بعد از چند دقیقه یه ماشین پلیس میاد توشم هیچکی نیست !
ببینم همونجایی که رومن رو گروگان گرفتن؟؟نقل قول:
خوب میری اونجا وقتی رسیدی از ماشین پیاده شو برو جلو یه ساختمان مانند هستش پر از دشمن بکش بکشی رو راه میندازی تا برسی طبقه آخر اونجا رومن را میبینی که باید با دقت اونو نجات بدی!!!
یه مر حله هست که با برونی همون که خیلی می ترسه و قرار هاتر بکشش باید با این برم پارک میدل که ورزش کنه پیغام میده همش کنارش باشم من هستم ولی هی ناز میکنه و قهر می کنه میر خونش تو بازی اسمش فکر کنم Be بود می خواستم بدش بدونم حدودا مرحل چندم
شما باید یک فاصله ای بین اون و خودتون بندازین تا قهر نکنه
میشه بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
اگر نکشمش چی میشه؟
سیو این بازی میشه بگید کجاست ؟ من توی document میرم فقط یه موزکهاست . یه کلیپ ها . دیگه سیو نمیبینم . میخوام ویندوز پاک کنم !!
مگه مراحل اخر بازی نیستی تو؟؟نقل قول:
اونجا باید بکشیش دیگه چارهای دیگه نداری:دی
نه دوست من اون احتمالا جاییه که باید تصمیم بگیره که بکشدش یا باهاش معامله کنهنقل قول:
میتونه نکشدش
من کشتمش نمیدونم چی میشه اگه باهاش معامله کنه
اونو باید بکشی . ولی منظوره مهدی اون بودکه معامله نکن . برو انتقام . امیدوارم بدونی اینا چیه .
زیاد هستن کسایی که توی یه بازی هیچی از داستان نمیفهمن و برای تفریح بازی میکنند !
-------
nوست عزیز شما اگه معامله کنید اولش باید یه معامله کنی . بعدش دیمیتری میاد رومنو میکشه آخرشم باید بری بکشیش . پس فرقی نداره
دوستمون خنگ بازی در نیاورده کهنقل قول:
اونجا بهت 2 تا انتخاب میدخ کشتن یا معامله
حالا دوستمون فقط پرسید کدومش رو انجام بدم
در ضمن دوستمون علم غیب نداره که بدونه اگه باهاش معامله کردی بعد دوباره مجبور میشی بکشیش
فکر کنم شما منظور دوستمون رو خوب نفهمیدی
اقایون چطوری میشه این بازیو انلاین بازی کرد ؟
من 2 بار بازیو تموم کردم حوصلم دیگه سر رفت
نقل قول:
راستش نه!
فکر نمیکنم هنوز ۲۰ درصد هم جلو رفته باشم.
اونجایی که تو شهر لیبرتی خونه رومن و محل کارشو به آتیش میکشن و میرن به bohan.
تو تاپیک دیدم بحث در مورد کشتن و نکشتن دیمیتری زیاده گفتن تا نرسیده به اونجا بگم که بدونم باید چیکار کنم
نقل قول:
شما اول درست صحبت کن! وقتی از چیزی آگاه نیستی حرف نزن.. ببخشید.
من gta رو دارم از نسخه ۱ اش بازی میکنم و لازم نیست شما اظهار نظر کنی.. متاسفم به خاطر این لحن صحبت کردن باهات! چون باید جوابت رو میدادم.
دوست عزیز تا اونجا برسی خیلی موندهنقل قول:
مرحله 90 که برسی بهت 2تا انتخاب میده
1. بری با دیمیتری معامله کنی...که بعد از معامله بهت خیانت میکنه و میاد رومن را میکشه
2. بری مستقیما بکشیش...که در این صورت شخص دیگهای میاد و دوست دخترت رو میکشه...
انتخاب با شماست...فعلا عجله نکن شما هروقت رسیدی اونوقت تصمیم بگیر....;)
بچهها کسی سیو مربوط به انتخاب اینکه دیمیتری رو بکشیم یا باهاش معامله کنیم رو داره یا نه؟
نقل قول:نقل قول:گذاشته بودم که برات؟نقل قول:
عزیز من اینا گرفتم فایلا رو کپی که کردم دیگه بازی اجرا نشد
یه پیغام خطا میداد به محض اینکه روی آیکون بازی کلیک میکردم.....
ناچار شدم دوباره بگیرم بازی رو نصب کنم
دلیلش چیه؟
xlive_wrapper رو کپی کردی تو پوشه gta و اجرا کردی؟:44:نقل قول:
اره دیگه همین کارو کردم بهدش دیگه بازی اجرا نشد:(
الان دارم دوباره بازی رو نصب میکنم
عزیزم . شما که هنوز به اونجا نرسیدی . برای چی احضار نظر میدی که کل کل پیش بیاد ؟!
هر وقت رسیدی میفهمی چی میشه .
+ یه چیزیم بگم به نفع خودته . وقتی میخوای یه بازی تموم کنی از وسطاش هیچوقت نرو توی تاپیکش بخون که آخرش چی میشه :)
منظور من خنگ بازی شما نبودی . منظورم کسایی بودن که توی تاپیک قبلی میگفتن ولاد رو بکشیم یا نه . فاستین رو بکشیم یا نه یا مثلا بریم شهر دو یا نه ! توی این 700 صفحه این چیزا دیده میشه ;)
-----------------
aghamajid1369 :
خیر من منظورشونو درست فهمیدم . میگفت که من کلا بکشم یا نه . اونو که باید کشت . بالاخره . فرقش اینه که کی میکشیم ! اول یا آخر .
---------------
rezakheyri:
برای آنلاین باید اورجینال داشته باشی . میخوای بیا پیش خودم . فقط باید پول بدی بخری . اونم گرونه !
آقا این مرحله که باید پگورینو رو بکشی چرا اینطوریهههههههههههههه ؟ این همه میریم بعد وقتی سوار هیکلوپتر که میشیم یه دفعه دوربین یه جایی که اصلا تکون نمی خوره که بره پشت هلیکوپتر بخاطر همین اصلا نمیتونم جلومو ببینم و اون ها هم با هلیکوپترشون هی فرار میکنن ! آقا یکی بگه سیو بازی کجاست . توی داکیومنت نبود !!!
از چه ویندوزی استفاده میکنی؟
ویستا یا xp ؟
اقا از کجا gf پیدا کنم؟الان یه زنی به اسم میشل دارم.دیگه نمیشه پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟
این زنا وقتی براشون بوق میزنی هیچ وقت سوار نمیشن که.چیکار کنم سوار شن؟؟؟؟؟؟
اون دیسکو میسکو و..........که خودتون میدونید کجاست؟؟؟؟؟تو نقشه که معلوم نیست.یعنی باید کل شهر رو بگردم؟؟؟؟؟
من از ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 استفاده میکنم ؟ !! آقا این سیو بازی اگه میشه بگو کجاست !
نقل قول:
کسی هست راهنمایی کنه؟
قرار نیست ببریش تو پاک که ورزش کنه ! اون رفته تو پاک که شخص مورد نظر ببینه تنهاست بیاد حسابش رو برسه ! تو باید با فاصله پشت سرش حرکت کنی بعدش یکی میاد میزنش و تو باید اون رو بکشی ...نقل قول: