سلام دوستان
این طرح جدید که شبانه رایگان داره چطوره به نظرتون؟به صرفه هست؟سرعت شبانه مثل روزانه هست؟من توی روز سرعتم طرفای 320 ثابته پینگمم 30
Printable View
سلام دوستان
این طرح جدید که شبانه رایگان داره چطوره به نظرتون؟به صرفه هست؟سرعت شبانه مثل روزانه هست؟من توی روز سرعتم طرفای 320 ثابته پینگمم 30
آقا یکی مارو راهنمایی کنه
شبانشو بعضیا میگن محدود میکنه بعضیام میگن نه.امشب من خودم تست میکنم نتیجه رو میگم.نقل قول:
پینگ هم 5 ms کمتر میشه وقتی خط رو بالاتر میبندن
من طرح زرین داشتم سرعت با idm تا 350 میرفت و سایت speedtest هم 2.65 مگ رو نشون میداد.این طرح جدید رو بیستم ثبت نام کردم امروز خودم رفتم مخابرات در یک ثانیه فعالش کردند اما چیزی از سرعت و طرح نمیدونستند. الان تو مودم خطم رو همون سرعت 3 مگ بسته شده و تغییری نکرده. یعنی 10 مگ کشکه؟ کسی میتونه راهنمایی کنه؟ البته من ساکن شهرستان هستم.
زنگ بزن به این شماره بگو برات روی 10 مگ ببندند:نقل قول:
03115236060(مسئول dslam های مخابراته)
این شماره تلفن که گزاشتید جریانش چی هست؟ هزینه باید داد واسه من که dlc هست میشه زنگ زد تغییر بدن ؟ قبلا 200 دانلود میکرد حالا نزدیک یه ساله 120 شده
این شماره ای که گذاشتی اصلا جواب نمیده . حالا به فرض هم که جواب داد ، مطمئنی تلفنی دیتاریت رو به 10 مگ میرسونه ؟ خودت حضوری رفتی برات انجام داده . یک سوال دیگه . من که الآن توی اصفهان نیستم و یک شهر دیگه هستم اگه برم مخابرات شهرمون ایا اونجا هم مسئول دی اس ال ام داره که خط منو بالاتر ببره ؟
سلام
من به مخابرات زنگ ردم گفتن طرح نا محدود هم دارن ماهی 24 هزار البته باید تا یکسال گرفت.
کسی اینو گرفته سرعتش چطوریه؟
دوستان من میخواستم از های وب ADSL بخرم، گفتند خط شما نوری هست باید برید مخابرات درخواست بدید مسی بشه :دی
میخواستم برم پیگیر بشم درستش میکنه مخابرات یا فایده نداره؟
طرح کمپین آذر 92 یکساله با همین قیمت گرفتم. سرعت 64 بود و اصلا افت سرعت نداشتم تا حالا. ولی بعدا پشیمون شدم چرا سرعت بالاتر نگرفتم. البته یه مودم رایگان هم دادند.نقل قول:
یعنی سرعت دانلود شما چقدر بود؟نقل قول:
سرعت بالاتر هم میدادند؟
سرعت دانلود دقیقا 64 kb بود و سرعت بالاتر هم بود که 128 قیمتش 43 تومن بود و 256 هم 73 تومن به صورت نامحدود. اما من اوایل فکر نمیکردم این طرح کامل باشه و از یه حدی که دانلود کردی محدود میکنه اما محدود نشد و من تو دوماه اول حدود 100 گیگ دانلود داشتم و روی هم 50 تومن با مالیات و این حرفا دادم. این طرح جدید رو نمیدونم چطوریه و باید بیشتر تحقیق کنی.نقل قول:
منم شهرستانم.از منو تلفنی از 3 مگ به 10 مگ تغییر داد.نه مخابرات شهرتون هیچ کاری نمیتونه بکنهنقل قول:
====
دیشب هم 16 گیگ شبانه گرفتم.البته از سرور های داخلی.خارجی که کلا تعطیل بود
یعنی چی اگه تلفنی بگی بالا میبره؟؟؟ من اینترنت نامحدود 64 kb یکساله دارم آیا امکان بالاتر رفتن سرعتم هست؟؟؟نقل قول:
خوب اینترنت منم وصل شد
اینم تست الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط با IDM فقط با یه کانکشن دانلود میکنه (سرور ایران)
نه عزیزه من اون هایی که طرح بهاره دارن و سرعتشون از 3 مگ بیشتر نمیشه رو بالا میبره.نقل قول:
اینم speed test سرویس من:
تعرفه جدید ترافیک استان ها با هم فرق میکنه
مثلا هرگیگ اصفهان 3500
هر گیگ قم 3600
:n04:
شب افت سرعت نداشتید؟؟؟؟نقل قول:
اینم speed test سرویس من:
کسی خبر نداره؟ :n13:نقل قول:
شما اصفهانی؟!نقل قول:
اگه هستید کدوم منطقه ی اصفهانی؟
نامحدود 64 سرعت دانلودش حدودا چقدر میشه؟
نه خیر شهرستانمنقل قول:
از سرور های داخلی نه.خارجی تا اون موقعی که بیدار بودم سرعت بدجور پایین بودنقل قول:
من خطم فیبر نوری هست به نظرتون فایده داره صحبت کنمنقل قول:
اینکه شما نوشتید مسئول dslam های مخابرات هست یعنی برا فیبر ها دست این نیست؟
اگه میشه توی پ.خ بفرمایید با کیا و چطو صحبت کردید که به این رسیدید چون اصولا هیچ کدوم درست راهنمایی نمیکنن اون 2020 هم که کلا جوک هست
میشه بگید با کی صحبت کردید که گفت طرح نامحدود دارن؟نقل قول:
در حال حاضر توی طرح هایی که تو سایت ارائه دادن همچین طرحی وجود نداره
اگه میشهیه امار بگیر ببین این چه طرحی هست و اطلاعاتش کجاست و چطوری میشه درخواست داد
با تشکر
==========
دوستان از 2020 با شما تماس گرفتم برا تمدید طرح؟
من چند روز پیش طرح قبلیم رو تمدید کردم(حدود دو هفته پیش) بعد پریروز که خونه نبودم زنگ زدن که گفتن میخوهیم طرح رو تمدید کنیم و همیون شرایط قبلی هست و گیگ اضافه شده و غیره خلاصه خونمون که اصلا تو باغ نبودن چه به چی هست فقط گفته بودن باید خودش بگه که اونا هم گفته بودن بپرسید بعدا زنگ میزنیم
شماره ای هم که افتاده بوده 2020 بوده الان من کی زنگ بزنم ببینم چی میگفته کسی چیزی میدونه همچین زنگی به کسی زده شده؟
اصلا جک هستن اینا من طرحم رو تمدید کردم بعد همچین زنگی هم زدن!!!!
سلام سرعت دانلود شبانه طرح کمپین چه قدره برای ثبت نام باید چه کارکرد
سلام
پنل کاربری برای دیدن حجم کجاسیت؟
دوستانی که با این طرح های جدید تورنت دانلود کردن ، میشه بگن سرعت دانلود تورنت چجوریه ؟
با نامحدود 64 چقدر سرعت دانلود میشه؟
سلام دوستان شما ها توی اپلود مشکل دارین یا فقط من دارم.نه میتونم عکس اتچ کنم نه توی سایتهای اپلود عکس اپلود کنم
نه من مشکلی ندارم.ببین توی تست speedtest.net نتت میتونه آپلود کنه ؟نقل قول:
آره آپلود کرد و توی ایمیل هم اتچ کردبعد از چند روز انگار فقط منتظر بود اینجا مطرح کنم:n02:نقل قول:
آقا این عکس یکی توضیح میده
من الان چقدر استفاده کردم؟
پ.ن: خیلی گنگه
نقل قول:
بارگیری یعنی دانلود و بارگذاری یعنی آپلود. همون سند و ریسیو خودمون. مدت زمانی که آنلاین بودی رو هم نشون میده چه چیزه گنگی این وسط هست؟؟؟
میشه بگید شما کدوم شهرستان هسیتید. من که هر چی با این تلفنی که نوشتید تماس گرفتم جواب نداد؟
من زرین شهرم.زنگ بزن به این یکی تلفن:
03112657020
شماره ی دیتای مخابراته اونجا مشکلت رو بگو
سلام دوستان
من طرحبهاره رو چند روز پیش فعال کردم ولی پهنای باتدم همون دو مگ بود به مسول DSLAM های مخابرات زنگ زدم خطمو 10 مگ بست و سرعت دانلودم از 250 شد 970 ولی خیلی قطع و وصل شدن زیاد شده و snr margin از 30 اومده رو 8
پشتیبنی هم که جواب درست نداد
به نظرتون چکارش کنم؟
زنگ بزن بگو کمتر ببندن خطتو مثلا 8 مگ یا 5 مگنقل قول:
سلام
دوستان کسی کسی هست که این طرح شبانه (2 تا 7) را ثبت نام کرده باشه ؟
به درد بخور هست؟ .. افت سرعت نداره؟
اگر طرح بهاره ی مخابرات منظورتونه من و چند نفر دیگه از همین انجمن ثبت نام کردیمنقل قول:
برای من 1 ساعت اول افت سرعت داره ولی بقیه ی ساعت ها نه.
سرعتش هم بستگی به این داره که خطتون رو چند مگ ببندند