وایمکس مبین نگیییییییرین
Printable View
وایمکس مبین نگیییییییرین
کسی نمیدونه؟نقل قول:
من که ازش راضیم، با اینکه طرح 512 گرفتم اما حداقل سرعت دانلودم 90KB/s است بیشتر موقع ها هم سرعت دانلودش صدهنقل قول:
هر شب حدود 1.8 گیگابایت دانلود میکنم (رایگان) که از این لحاظ از وایمکس ایرانسل بهتره
تست سرعت طرح 512 ساعت 3:44 شب از دو سرور کرج و برلین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرعت دانلود با IDM:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز! البته این سرعت لحظه ایه. شما میگذاشتی فایلت کامل دانلود میشد، بعد سرعت میانگین میگرفتی.نقل قول:
البته دانلود منیجرها همه، سرعت میانگین میدهند. ولی خوب این کویک تایمه که خوش داره دانلود میکنه.
من که تا حالا نتونستم فایل مثلاً 400 مگابایتی فیلم را با سرعت بیش از 70 بگیرم.
دوستان شاهدن که اوایل اسفند ماه که منم گرفته بودم اینطور می گفتم ولی الآن....نقل قول:
وایمکس مبین نت نگییییییریییییییین
با سلام خدمت کلیه کاربران مبین نت
همانطور که اطلاع دارید صفحه ورود به بخش مشترکین مبین نت فقط روی مرورگر IE کار می کنه
متاسفانه این مشکل برای مشترکین و بخصوص شخص حقیر که سیستم عاملم مک هست و IE ندارم خیلی عذاب آور هست
تا به حال چندین باز مکاتبه کردم که بخش مشترکین رو با مرورگرهای مدرن هم سازگار کنید که خبری نشد
لذا چون شغلم طراحی و برنامه نویسی وب هست ، دست به کار شدم و یه صفحه ورود به بخش مشترکین درست کردم که با تمامی مرورگرها سازگار هست و به راحتی می تونید وارد محیط کابری خود بشید
فایل لازم رو از مسیر زیر دانلود نمایید
پ.ن :کد:http://www.mediafire.com/?ngwl91bwx13p0yc
بعد از ورود یه صفحه سفید میاد که کافی هست که رفرش نمایید تا صفحه مشترکین براتون باز بشه
بچه ها شما هم مشکل دارین؟من تقریبا از مهر سال پیش تا حالا اینترنت بسیار بی کیفیتی داشتم.خیر سرم 1mb دارم.بخدا بعضی موقع مجبور میشم با gprs ایرانسل پیج باز کنم.
خیلی از پورت ها رو هم که بستن.
مودم out door دارم. سیگنال گیری هم کامله. هر وقت هم زنگ میزنم 60 نفر تون نوبتن. به نظرتون مشکل از منه یا اینا کم فروشن؟
با سلام خدمت همه دوستان
من از دیشب یه مشکل عجیب پیدا کردم که اگه لطف کنید و بتونید راهنماییم کنید ممنون می شم
من مودم بیرونی دارم که روی پشت بام نصب هست اوایل به مدت 6-7 ماه چراغ 4 مودم همیشه روشن بود (یعنی سیگنال عالی) بعد تقریبا به مدت یکسال فقط چراغ شماره 2 روشن میشد و بالاتر نمیومد :41:
حالا از دیشب هیچ کدوم از چراغها روشن نمی شوند حتی چراغ 0 که نشانگر عدم سیگنال هست هم روشن نمیشه. :18:
در ضمن به مودم یک اکسس پوینت هم وصل هست که از وقتی چراغ ها همه خاموش هستند (دیشب) دیگه نمی شه باهاش به اینترنت وصل شد.
تا اینکه امروز به پشتیبانی زنگ زدم و گفت بدون اکسس و با LAN به کامپیوتر وصل کنم و جالب اینجاست که با کابل LAN به اینترنت وصل شد. اما باز هم همه چراغ ها خاموش هستند که پشتیبانی گفت احتمالا آداپتور مودم که روش چراغ ها هستند دچار مشکل شده و گفت می تونه اسمم را توی لیست بزاره که برام یکی بفرستند ولی پیشنهاد کرد به دلیل اینکه این کار زمانبر هست خودم اگر خواستم از بازار تهیه اش کنم.:18:
بعد از اینکه تلفن را قطع کردم دیدم باز هم با اکسس پوینت وصل نمیشه ولی باLAN وصله :13:
حالا من 2 تا سوال دارم که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم
1- اینکه به نظرتون واقعا مشکل چراغ ها از آداپتوره و اگر اینجوریه از کجا میشه گیرش آورد وقیمتش چنده؟ (پشتیبانی گفت نمیدونه قیمتش چنده ولی گفت زیاد نیست)
2-به نظر شما عمل نکردن صحیح اکسس پوینت می تونه ربطی به روشن نشدن چراغ های آداپتور داشته باشه یا مشکل دیگه ای برای اکسس پوینت هست؟
در کل مبین نت به هیچ وجه توصیه نمیشه .
در حال حاضر تنها کاری که می کنن پول گرفتن از مردم هست و هیچ گونه پشتیبانی نداره .
چند مگابایت پهنای باند خریدن چند ساله دارن می فروشن .
400 هم شد آخه پینگ ؟!!!
سرویس 1 مگ هم که داریم خیر سرمون شب ها به زور 1.5 گیگ دانلود می کنه .
این دوستانی که وضعشون خوب هست باید بگم که دکل هایی که اونا استفاده می کنن یوزر کمی دارن به همین خاطر راضی هستن .
به احتمال زیاد هم تو شهرهای کم جمعیت این سرعت ها موجوده .
کلا سراغ اینا نرید که خودشون هم نمی دونن دارن چیکار می کنن !!!
عزیز! یه بار مودم را ریست کن. تنظیمات را ازنو انجام بده، ببین درست میشه؟ ضرر نداره.نقل قول:
آقا ساعت مبین الان چنده؟
شبا باید از کی تا کی بذاریم واس دانلود؟
سرعت شمام پایین اومده؟
سلام
دوستان این مودم های جیبی را کسی گرفته؟؟؟البته در تهران؟؟؟؟
سرعت دانلودش حدود چند هست؟؟؟؟البته با idm؟؟؟128kو256k؟؟؟؟در حال حرکت قطع میشه یا نه؟؟؟؟
کلا راضی کننده هست؟؟؟؟
با تشکر فراوان
ساعت که فعلا تغییری نکرده و نسبت به ساعت رسمی 40 ثانیه جلو هستنقل قول:
من دو تا مودم دارم با سرویس های b42 و b43
سرعت 512 خوبه و شب رو 1500 رو میگیره
ولی سرویس 1024 سرعت دانلود شبانش افتضاح سرعت عمل نزدیک 25 تا 30 حتی کمتر میشه
سلام دوستان من میخام اینترنت بگیرم به نظرتون وایمکس بگیرم یا ADSL در شهر اصفهان هستم
اصلا به صورت کلی از لحاظ سرعت و کیفیت باه فرقی دارن و کدوم بهتره؟
و وایمکس اگه خاستم از مبین بگیرم یا ایرانسل؟
آخه قبلا 10 مین عقب بود،واس همین گفتمنقل قول:
ممنون
شما کدوم شهرو منطقه این؟
من منطقه 10 تهرانم
همین الانم سرعتم کلی اومده پایین
شبم 1000مگ دانلود دارم تقریبا
نمیدونم چرا اینجوری شده
آقا من میخوام با گوشیم وصل شم به مودم
نمیتونم
با یه لپ تاب به راحتی وصل میشم اما با گوشیم نمیتونم
به چه آیتمایی باید توجه کنم تو وصل شدن گوشی به مودم؟
اگر نیاز به جابجایی ندارید، وایمکس نگیرید. ولی اگر وایمکس میخواهید، تا آنجا که من میدونم در اصفهان گزینه سومی هم دارید: اسپاداننقل قول:
برای ADSL در اصفهان در فورمها و در منطقه تون پرس و جو کنید، ببینید کدوم بهتره. فوروم ADSL اصفهان باید یه جایی باشه.
---------- Post added at 03:45 AM ---------- Previous post was at 03:41 AM ----------
خوب باید پسوردی که برای مودم گذاشتید، وارد کنید.نقل قول:
مودم بطور پیشفرض روی 32 وسیله از طریق وایرلس تنظیم شده.
میتونید برای اطمینان این عدد را روی2 یا حتا 1 بگذارید تا اغیار نتونند استفاده کنند.
گوشیتون چیه؟ اکسس پوینت را پیدا میکنه؟
با سلام
آقا يكي بگه ما چجوري بايد اين مصرف شارژ را چك كنيم. من يه دو ماهي هست كه ديگه سايت مشتركين ecare ديگه برام باز نميشه. تو را خدا يكي كمك كنه.
ممنون
- سیگنال مودم وایمکس را چک کن ببین در حدی است که چراغ روشن بشه. شاید توی دفترچه نوشته باشه هر چقدر سیگنال چند تا چراغ روشن میشه.نقل قول:
- چراغ های وایمکس و اکسس پوینت ربطی به هم ندارند. از خراب نبودن و تنظیم بودن اکسس پوینت مطمئن شوید.
حرف نداره این مودم جیبی ها، اگه اکسترنال آنتنشم بگیری که دیگه عالیه.نقل قول:
تو حرکت زیر سرعت 50 هم فقط موقع جابجایی به محدوده یه سایت دیگه چند ثانیه قطع میشه.
سرعت دانلودشم بستگی به سرویست داره، مثلا 256 حداکثر 32kByte بهت میده.
اگه کلی حساب کنی الان بهترین مودم موجود همینه.
دیشب از ساعت حدود 1 تا 2:30 مبین قطع بود و بعد از وصل شدن هم تا حدود نیم ساعت سرعت از 7-8 کیلوبایت (در حال دانلود) بالاتر نمیومد ولی بعدش درست شد. من تقریبا تمام وقت به نت وصل هستم و از این جهت روزی حداقل 2-3 بار شاهد قطعی های لحظه ای و طوالانی مبین جون هستم. واقعا شاهکاره. بعضی از دوستان میپرسن که ADSL بگیرم یا وایمکس. حالا من یه پیشنهاد میدم و اون اینکه حتی از اینترنت هوشمند دایال آپ استفاده کنید ولی از وایمکس خیر...............
ابتکاری جالبی هست از طرف مبین نت !!!
شب ها که دانلود رایگان شروع میشه سرعت سرویس های 1 مگابیت میشه سرعت سرویس 512 کیلوبیت !
و برعکس سرعت سرویس های 512 میشه سرعت دانلود سرویس های 1 مگابیت !!
یعنی اونایی که 512 دارند با سرعت 128 کیلوبایت دانلود می کنن و اونایی که سرویس 1 مگابیت دارند با سرعت میانگین 60 !!!!
چی بگم دیگه !
عزیز همین کارو میکنم دیگهنقل قول:
گوشیمم اومنیا 2 سامسونگ هس
چجوری میشه اون تعداد نفر استفاده کننده رو محدود کرد؟
راستی این multiple BSSID Number کارش چیه؟
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
نه برادر مننقل قول:
من 512 دارم دیشب 750 مگ دانلو داشتم
از 1گیگم بیشتر نمیتونم دانلود داشته باشم شبا
سرعتم رو از 512 بردم به 1024
اینم تست در ساعت 17.00
من راضیم
یه سوال در کل وایمکس بهتره یا مبین نت
سلام میخواستم بپرسم چجوری اکسس پوینت را به مودم کله قندی وصل کنم اکسس پوینتم tp -link هست
سلام دوست عزیزنقل قول:
یک پیام خصوصی براتون گزاشتم لطفا بخونین
با سلام
این ورژن غیر رسمی جدید firmware مودم Green Packet مدل DX350. مشکل کرش کردن مودم بر طرف شده.
توجه کنید که فایل نباید unzip شود.
yourfiles.persiangig.com/Software/web_update-3_5G.tar.gz
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
1. DHCP اکسس پوینت رو خاموش کن.نقل قول:
2. مودم رو رو حالت route قرار بده و چک کن که DHCP روشن باشه.
3. با کابل مودمو به اکسس پوینت وصل کن.
سلامنقل قول:
لینک دانلود مشکل دارد منظور از این مدل مودم های green pack هست؟
دوستان می خواستم بپرسم مزیت اپدیت کردن مودم چیه ؟
اصلا برا چی باید اپدیتش کنیم؟
چجوری dhcp اکسس پوینت را خاموش کنم فقط یه lan داره و یه adsl همین
چه مدلیه؟...نقل قول:
مبین نت یک شرکتی هست که سرویس وایمکس ارائه میده !!!نقل قول:
این 2 تا چیز جدا از هم نیستن !!! :18:
پس یعنی وایمکس همون adsl هست و مبین نت همون شرکت at&t هستش؟؟نقل قول:
:31:
یعنی چجوری اکسس پوینت را خاموش کنم بچه ip را عوض کردم حالا که درست کردم به حالت قبل وارد صفحه نمیشه میگه پسورد اشتباه است
ببخشید منظورم وایمکس ایرانسل یا مبین نتنقل قول:
آره عزیزم همون گرین پکه. ضمنا لینک سالمه دوباره امتحان کن.نقل قول:
معمولا تو ورژن های جدید یه سری از ایرادها برطرف میشه. البته برعکسشم به ندرت پیش میاد. ولی راجع به ورژن قدیمی باید بگم که یه مشکل فنی در حالت Idle Mode (حالتی که مودم بعد از یه زمان مشخصی از بیکاری وارد اون میشه) داره که باعث میشه مودم کرش کنه. این مشکل تو این ورژن برطرف شده.نقل قول:
یه جورایی هم مثل تعویض ویندوز میمونه. در کل اگه شما مشکلی ندارید آپگرید نکنید چون مبین خودش تا ماه آینده همه گرین پک هارو به صورت ریموت به ورژن جدید رسمی آپگرید می کنه.
دوستان كسي جواب ما رو نمي ده؟!نقل قول:
ناراحت نباش، واسه منم باز نمیشه! :18:نقل قول: