سلام رایان جان ممنوننقل قول:
بله درسته دسته دومه
ولی دیگه خبری ازش نشست مثل اینکه ای نسیم بود و گذشت
راستی چقدر می ارزه؟
Printable View
سلام رایان جان ممنوننقل قول:
بله درسته دسته دومه
ولی دیگه خبری ازش نشست مثل اینکه ای نسیم بود و گذشت
راستی چقدر می ارزه؟
سلام.نقل قول:
بستگی به سلامت دستگاه داره.به نظرم 300 یا 400 تومن.
درود رایان عزیز
می دونم زیاد این شاخه اون شاخه می رم فقط می خوام بدونم ست یاماها گفته شده یا ست پایونیر و بلند گوی جامو 426 در مقایسه با پایونیر rs-77 or es-33 چطوره ؟
سلام
ممنون میشم نظرتونو برای خرید یه سینما خانگی تا قیمت حدود 600 بدونم و یا اگه تو این قیمت کیفیت صدا خوب نیست بیشتر هزینه کنم.
سیستمی میخوام که 5.1 باشه و کیفیت صداش واسه فیلم دیدن خوب باشه برای led سامسونگ میخوام.
تشکر.
خب مطمئنا بهتر هستش.جامو که صدای نرمی داره.یاماها هم خیلی افکتیو هست.نقل قول:
شما به حرف های من استناد نکن.سعی کن خودت بری و تست کنی و تفاوت رو متوجه بشی.
رایان خان
فرصتی پیش اومده برای ثبت نام فوق بیام تهران یه سر جمهوری هم می رم. امروز ار اکوستیک پرسیدم باند جامو 426 نداشت فوکال سیب به قیمت 1.55با امپ 1312 به قیمت 850 با آمپ 1612 به قیمت 1.25 پیشنهاد داد و معتقد بود پایونیر در مقایسه با دنون و یاماها خیلی پایین تره ؟ باند یاماها در مقایسه به سیب ؟
تبریک بابت قبولی.نقل قول:
من خودم فوکال سیب دارم.انصافا صداش عالیه.منتها شما که نمی خوای تا این مقدار هزینه کنی.کلا بلندگوهای شرکت فوکال خیلی خوش صداست و شما نباید با یاماها و یا پایونیر مقایسه کنی.
شما بلاخره تصمیم خودت رو بگیر که چه مقدار می خوای هزینه کنی..:23:
درود
مرسی
صداقت و صبر شما در انتقال تجربه قابل تحسینه
راستش برای بودجه محد.دیت برای خودم قایل نیستم مایه دار هم نیستم ولی بیشتر می خوام یه خرید منطقی بکنم بعد از خرید نگم ای کاش کمی بیشتر هزینه می کردم و البته بیشتر از 1.6 تباشه مگر دلیل منطتقی داشته باشه ..... و همچنین معتقدم ریاد هزینه کردن با نوحه به شرایط موحود منطقی نیست و مهمتر اینه که دانشم با راهنمایی شما در این زمینه ارتقا پیدا کنه
می تونم بپرسم فوکال و با چه آمپی دارید ؟و چند تهیه کردید و از کحا؟ tel ,add,web ?
فوکال سیب با پایونیر 521 جواب می ده و ست خوبیه ؟یا حتما باید با دتون 1312 یا 1612 ست بشه
و ااینکه اگه شما بودید ترجیح می دادید ست 1312 کامل رو با باندهای کوچکش می گرفتید با ست ناقص باماها با باند باماها و آمپ 471 یا 371 بدون ساب و بلند کوی دیگر .؟وآخر اینکه آمپ 1312 دنون و 821 پایونیر و 371 یاما در یک رنج قبمتی هستند بترتیب انتخاب شما با نوجه به کیفت صدا وتصوبر و ماتریال دستگا ؟و با چه باندی با پکی ست می کردید ؟
ببخشید طولانی شد اگه مورد به مورد جواب بدید ممنون میشم
خواهش می کنم.نقل قول:
من فوکال رو با آمپ 1912 دنون دارم.از آقای محمدپور گرفتم فروشگاه آکوستیک
به نظرم فوکال بهتره با دنون ست بشه
ست ناقص که مناسب نیست.وقتی شما یه سیستم سینمایی کامل بخوای حتی یه ست ناقص خیلی گرون هم به درد نمی خوره مگر اینکه بخوای در آینده نزیدک کاملش کنی.
آمپ 821 بعد 1312 و بعد 371.بلندگو هم دیگه بستگی به بودجم داشت.
ok
821و 921 کانفیگ خوبی دارن ولی باندی که مناستشون باشه شما فرموید جامو 426 که آقای محمد پوز نداشتند در عوض marantz ls 7000 داشتند که من اطلاعاتی درباره آن ندارم با پایونیر چظوره ؟دیگه دارم کم میارم شیتونه میگه 717 یا 414 رو بگیرم خلاص .شمارو هم خسته کردم
نه سراغ مرنتز نرو.صدای جالبی نداره.اومدی تهران پاساژ شرکا سر بزن شاید جامو 426 گیرت بیاد.من خسته نمیشم عزیز.خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.عجله هم نکن.بلاخره یه انتخاب خوب می کنی.نقل قول:
سلام
مدتی است که خودم هم درگیر انتخاب سینما هستم به نظر من می تونی پایونیر 414 بگیری که البته کمی گرون شده 900000 تومن امکانات خوبی داره سهبعدی هم هست موفق باشی ولی نظر دیگران رو هم جویا شو و خودتون هم بیشتر بررسی کنید
درود
رایان عزیز
پس فعلا پایونیر 821 رو با باند جامو426 جستجو میکنم ساب و سایر باندها رو با قیمت مناسب برای ست پایونیر چی پیشنهاد می کنید اگر احتمالا جنسم جور نشد برای ست یاماهای ساب و سایر باندهارو چی پیشنهاد میدین .واینکه ست پایونیر و یاماها کدوم بهتر در میان و باهم سازگارترند ؟
جامو 426 ست 5 تکه هست و فقط نیاز به یک ساب دارید.ساب مدل 250 جامو و یا در صورت موجود بودن 260 جامو رو تهیه کنید.
برای یاماها هم سری ns رو به طور کامل بگیرید یعنی 5 تیکه رو و برای ساب هم اگر بودجتون رسید مدل sw215 و اگر بودجتون کمتر بود sw216 رو تهیه کنید.آمپ هم سعی کنید یاماها بگیرید ولی اگر تصمیم گرفتید پایونیر بگیرید آمپ پایین تر از مدل 821 نگیرید بهتره.
سلام به کلیه دوستان مخصوصا آقای رایان
امروز 717 رو قیمت زدن 1050 ماشاا... داره .از شانس من که می خواستم بخرم 110 تومن گرون شد. در ضمن من تاپیک زده بودم که اگر کسی تجربه 717 رو داره و یا صداش رو شنیده به من بگه اما اصلا جوابی ندیدم
برام جای تعجب هست که کسی با 717 کار نکرده باشه و یا تجربه صداش رو نداره
دوستان محبت کنید تجربیاتتون رو بگید اگر قسمت باشه و باز هم گرون نشه (گوش شیطون کر)می خوام اخر مهر بخرم.
با این روند افزایش قیمت ها دیگه من نمی دونم آیا واقعا کسی دنبال سیستم های حرفه ای میره یا نه ؟؟(منظورم این نبود 717 حرفه ای هست)
منظورم آمپ دنون هاو فوکال ها و مارانتز و...... هست.
سلام.با این قیمت دلار هیچی معلوم نیست و هر اتفاقی هم بیفته بعید نیست.نقل قول:
دوستان دنون 1612 ارزش خريد داره ؟ آپشن هاش خيلي پايينه و 75 وات صدا از هر كانال هم چنگي به دل نميزنه ؟ يه دست دو هست چند بخرم ؟
چه باندي ميشه باهاش مچ كرد
باند هم 426 جامو هم حداقل 100 وات تا 140 واته
پايونيير خيلي گول زنه با پول مساوي ميشه حداقل 130 وات از هر كانال گرفت مثلا حداقل 821 اكبند رو ميشه خريد ولي ميگن صداش خيلي پرته پيش دنون و ياماها و ... و سوراند تنبلي داره
بحمدالله قيمت ها هم كه روزي شده حداقل 10 تومان تا 100 تومان ميزارن روش :(
حالا شما بگيد ؟؟؟
ارزش خرید که نمی شه گفت باید قیمت رو مشخص کنیدنقل قول:
چندان به این وات اعلامی بسنده نکنید و تا اونجایی که من می دونم 821 خروجیش حدود 100 واته نه 130 وات
به هر حال 821 هم آمپ خوبیه و این جور نیست که جلوی دنون یا یاماها پرت باشه هر چند این مارک ها هر کدوم خصوصیات خاص خودشون رو توی صدا دارند
و به طور کلی گفته میشه دنون صدای گرم تر و موزیکال تری داره
یاماها هم توی افکت قوی تره
و البته پایونیر هم به قول خارجی ها صدای کریستالی و لبه داری داره که دیگه باید ببینید سلیقه شما به کدوم نزدیک تره
در ضمن این تفاوت ها هم اون جوری نیست که مثلاً دنون افکت فیلم ها رو خوب اجرا نمی کنه و باید بگم درک این تفاوت ها نیاز به گوش کاملاً ورزیده ای داره
درود رایان عزیز
توصیه ها و راهنمایی های دقیق و تخصصی شما رو در انتخابم لحاظ می کنم آرزوی سربلندی برای شما دارم
رو صفحه نمایش سینما خانگیه عبارت protector push power رو زده
همه کارهایی که خود سونی گفته رو انجام دادم
همه سیم ها غیر از برق رو کشیدم بیرون ولی هنوز فایده نداشته
نمیدونم چیکارش کنم
با نمایندگی سونی تماس بگیر.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من از اکوستیک یه جنسی می خواستم بخرم صبح تماس گرفتم 1127 قیمت داد بعد از ظهذ که رفتم 1190 قیمت داد ناراحت شدم . جایی دیگر را دوستان می شناسند که سینمای خانگی دنون مدل 1311 داشته باشد چون انجا فقط 1312 داشت که ورودی هاش خیلی ناقص هست من نیازم بیشتر هست . پاساژ شرکا هم رفتم .نداشتند شرکت جم ادرس کجا هست .دوستان تجربه دنون 1311 و 1312 را هم اگر دارند ممنون میشوم تجربیات خودشان را بفرمایند با تشکر
با تشگر از پژمان عزيزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظر شما كه يك پله بالاترشو يعني 1912 رو داري چيه ؟
من با پژمان کاملا موافقم.نقل قول:
سلامنقل قول:
1311 که دیگه اصلا تو بازار نیست.همین 1312 هم معلوم نیست تا کی باشه.می تونید برید چهارراه پارک وی ابتدای خ ولیعصر سمت چپ و از اونجا تهیه کنید.البته قیمت هاشون یکیه.ولی برای اطمینان اونجا هم می تونید سر بزنید.
درودرايان عزيز
جامو 426 بيدا نكردم ولي 428 به قيمت ١١٠٠٠٠٠ تومن موجود بود فروشكاه ارمغان بايونير 521,821,921 هم داشت تا فردا توافق كرديم انتخاب كنم بدون ساب مي كفتند بلندكو خودش ساب داره با تنضيمات امب مشكل حل ميشه لطفا بيشنهاد بدين يه ستي انتخاب كنم تا فردا لطفا .......تشكر
درود بر شمانقل قول:
حب جامو 428 نسبت به 426 یه ووفر بیشتر داره و بهتر هست.ولی شما ساب رو حتما بگیر.شاید برای موزیک لازم نشه ولی برای فیلم لازمه.آمپ هم می تونی 821 بگیری و در صورت داشتن موجودی بیشتر 921.ساب هم جامو 260 و یا 250.
رايان عزيز اخه همين جوري بودجه داره مي ره بالا وقتي مشخصات ٥٢١ در مقايسه با ٨٢١ بررسي ميكنم مي بينم فقط در يواس بي تفاوت داره كه در عوض مي تونم باين تفاوت يه بلير بكيرم كه يواس بي داشته باشه مكر تفاوت در كيفيت كار.باشه . ضمنا ساب 250 يا 260 موجود نداشت يكما ديكه بذستش ميرسه با قيمت ٦٠٠٠٠٠ تومن ضمنا اين ست در مقايسه با ياماها ٤٧١ و باند سري ان اس جطوره فروشنده كه تابلوي ياماها هم داشت ست بايونير را توصيه مي كرد ضمنا يه مورد ديكه كارانتي ساب هستش كه فقط در تهران است ايا معمولا امب بايونير خراب مي شه ؟
نقل قول:آقا رفت تعمیر با اجازتوننقل قول:
5 ماه نیست خریدمش
ماهی یه هفته هم بیشتر خونه نیستم و کلا" خاموشه غیر از اون یه هفته که بعضی وقت ها روشن میشه
از روز اول هم محافظ برق داشت
حالا چی شد که ایطو شد معلوم نیست !!!!
ريان عزيز اكر انلاين هستيد منتظرم تشكر
خب 821 چیپ تصویر بهتری هم داره.ولی از لحاظ درایو کردن بلندگو مثل هم هستند.هرجور بودجتون بهتون اجازه میده انتخاب کنید.نقل قول:
ساب 260 شده 600 تومن؟؟؟واقعا قیمت ها عجیب غریب شده.ساب 215 یاماها هم می تونه گزینه خوبی باشه.
این ست از سری NS یاماها موزیکال تر هستش.
ساب که گارانتی نداره.آمپ گارانتی داره.در مورد خراب شدن آمپ هم عرض کنم که دیگه این رو من نمی دونم.بهرحال وسیله برقی هستش و هر لحظه احتمال خراب شدنش وجود داره.
انشالله زودتر درست میشه.بهرحال گاهی اوقات این اتفاقات میفته.اینم از بدشانسی شماست.نقل قول:
رایان جان گاهی گفته می شه فلان دستگاه خرابی زیاد داره یعنی ماتریال دستگاه ضعیفه ایا پایونیر اینجوریه ؟یعنی زیاد می شنوید خراب شده ؟یاماها چطور؟ویزگی اپ اسکالین چقدر اهمیت داره ابا مثلا تصویر ----- غیر hd رو به hd تبدیل می کنه ؟ air paly ? av nvigator ?firmwareupdate , gui , wirlless از موارد تفاوت 821و921 است در عمل کاربردی است ؟ظاهرا اکو دستی هم داره ؟ اتصال ----- غیر hdmi ,کامپیوتر به امپ چطوره ؟
در مورد آمپلی فایرهای موجود تو بازار من تا حالا در مورد هیچکدوم نشنیدم که خرابی زیاد داشته باشه.نقل قول:
upscal هم اهمیت داره ولی نه خیلی چون خود TV اینکار رو انجام میده.
مواردی که نام بردی تو عمل خیلی کاربردی نیست البته بستگی به نوع استفاده شما داره.921 که تو درایو کردن بلندگوها از 821 بهتر هستش.این مهم ترین تفاوتش هست.حالا تفاوت های جزیی هم داره دیگه.
با سلام خدمت دوستان
رایان عزیز ممنون از لطف شما
این شرکت جم اینترنشال دفتر مرکزی دارد ندارد چطوری هست اسم اون فروشگاهی که ادرس دادید می شود بفرماید چی هست شماره تلفن هم اگر دارید ممنون می شوم .
یهچیزی دیروز من دیدم شوکه شدم فوکال سیب 1600
روحم شاد
دنون که می خواستم بخرم 6 ماه پیش 638 تومن بود الان 1100
گرام 300 دنون بود 350 الان 779
با تشکر
سلام.خواهش می کنم.نقل قول:
دفتر مرکزی که مطمئنا داره.شماره اش رو داشتم منتها الان دم دستم نیست.در اولین فرصت برات قرار میدم.
نام فروشگاه هم خاطرم نیست و شماره اش رو هم ندارم.
قیمت ها خیلی رفته بالا.معلوم هم نیست تا کجا میخواد پیش بره.
درود درباره ویزگی firm update, airplayr لطفا توضیح د هید بهترین روش اتصال دیوایس های مختلف چگونه است و چه نوع رابطی را باید تهیه کنم ----- با خروجی معمولی و لب تاب و ت لت سامسونگ ....ایا ویژگی را که برای اپل داردبرای تب سامسونگ هم هست ایا 921 اکو دستی دارد و Acr دارد در مشخصات چیزی نبود و اینکه اداپتور بلوتوث ووای فای درجعبه موجوده مدل 921 تشکر
رایان عزیز ببخشید من چون خودم 921 دارم گفتم یه توضیح کوچیک بدم به این دوستمون.
در مورد تفاوت 821 و 921 یه مقدار تفاوت زیاد هست (در نظر داشته باشید که 921 هایی که تو ایران فروش میره همون ورژن آمریکای جنوبیه که همه امکاناتش با 1021 برابر به جز تعداد ورودی های HDMI و تعداد حافظه کانال های رادیو)
921 علاوه بر اینکه 7.1 هست قدرت خروجی بالاتری هم داره از نظر توان درایو کردن بلندگو و کانکتور های بلندگوش فرق می کنه و همش بزرگه*
اکولایزر دستی داره
چیپ تصویر و صداش فرق می کنه
پورت شبکه داره*
کاملاً با شبکه و دیوایس های اپل سازگاره *
ریموت کنترل کامل تر و با کیفیت تری هم داره*
مواردی که با * مشخص شده توی سایت پایونیر بهش اشاره ای نشده مثلاً مدلی که توی سایت پایونیر هست پورت شبکه نداره
در مورد آپ اسکیلینگ به نظر من در حال حاضر خیلی مهم نیست بهتره سعی کنید سورس یا پلیرتون رو با کیفیت تر انتخاب کنید
در مورد وایرلس کردن آمپ 921 شما باید یه آداپتوری رو جدا تهیه کنید (اگر باشه) که خودش حدود 150 دلار هزینه بر می داره ولی میشه یه اکسس پوینت بگیرید و با 50 - 60 هزار تومن از امکانات شبکه وایرلس لذت ببرید
GUI به منو و اینترفیس گرافیکی دستگاه می گن که 921 یه مقدار زیباتر و گرافیکی تر طراحی شده
firmware update هم 921 و هم 821 دارند
air play هم استاندارد اپل برای امکان پخش کردن توسط آیفون یا آیپاد یا دیگر وسیله های اپل هست.
در حال حاضر بهترین کانکتور همون HDMI هست.نقل قول:
921 ARC داره
نه آداپتور بلوتوث و نه وایرلس توی جعبه نیست.
ساب جامو 250 شده 600 هزار تومن؟!؟!نقل قول:
من اولین بار 250 گرفتم :24:
تازه تو گرونی ها ساب جامو 300 رو 450 گرفتم الان دیگه نمی دونم چی بگم خدا به خیر کنه
فوکال سیب هم که 1600 شده هر دم از این باغ بری می رسد