:31:آخرش ، بازم لینوکس!:46:نقل قول:
من که کلی خندیدم ، دمت گرم:27:
Printable View
:31:آخرش ، بازم لینوکس!:46:نقل قول:
من که کلی خندیدم ، دمت گرم:27:
مسئله بخشیدن و نبخشیدن ما نیست.اینه که یکی میاد اینجا اینو میبینه گمراه میشه.نقل قول:
باز جای تشکر داره خودت اومدی گفتی.:11:
نقل قول:
شاید اگه دو روز صبر می کردیم خودت میومدی می گفتی! :31: در هر صورت من که سعی کردم روحیه بگیرم! دستت مرسی! :14:
ما هم به دل نمی گیریم. :46:
من رو زیست سال دوم تمرکز ندارم . احساس میکنم بقیه ی درسا رو هم همه یادم رفته . تصمیم گرفتم واسه ی سال بعد بخونم . آخه دانش آموز پیش هستم . سردرگمم نمیدونم چی کار کنم . ترازای کانونم هم زیاد جالب نیستن .
به نظر شما کار اشتباهی میکنم ؟؟
تشکر کنیم؟؟؟!!!من که دلیلی واسه تشکر نمیبینم:41:
با توجه به اینکه سر سنجش قبلیم ایشون خیییییلی تاکید کرده بودن که
رتبه های تخمینیه سنجش واقعیه و مهمه و بعد از 3 هفته
یهو رتبه ش 1 شد.دیگه از همین جا میشه تا تهشو خوند!!!
البته میشه از یه بعد خوش بینانه (و البته ساده انگارانه) هم بهش نگاه کرد
که میخواسته ماهم جو گیر بشیم بریم مثه ربات بخونیم!!!
که البته روشش فوق العاده اشتباه بوده!!!
من ترجیح میدم فک کنم که نیتش خیر بوده با یه روش اشتباه !
تا اینکه حالا واسه اعترافاتش ازش "تشکر" کنم.
به هر حال کارشون خیییلی زشت بوده!!!!!
دیگه واسه چی زحمت دادی به خودت برادر من کارنامه ی منم می دیدی همون تاثیرو روت می ذاشت دیگهنقل قول:
حالا می دونی بزرگترین مشکل اون کارنامه اینه که مثلا ادبیات رو زده 84 یا عربی رو زده 96 در حالی که اگه کارنامه مال سازمان سنجش بود می زد 0/84 و 0/96 سازمان سنجش حتی اگه درصدت رندم باشه بازم با تقریب 1 دهم گزارش می کنه کارنامه هایی رو که منو بقیه بچه ها گذاشتن ببین...اینو می گم چونکه تجربه شو دقیقا دارم منم این کارو با کارنامم می کنم به خاطر قانون جاذبه مثلا اگه تو کارنامه یه درسی رتبه در شهرم شده مثلا 60 اونو برش می دارم می ذارم به جای درصدم این کارو تو فیلم راز با یه اسکناس یه دلاری انجام داده بودن یعنی جلوش هر چقدر خواسته بودن صفر گذاشته بودن منم خیلی خوشم اومد و همین کارو با کارنامه هام انجام می دم البته واسه خودم که پیشرفت کنم نه چیزای دیگهنقل قول:
دوستان کسی جزوه ای چیزی برای ماتریس ها ، اونجاش که میگه معادله چند جواب داره ، نداره؟
خوشخوان و خوندم ولی هنوز راه نیافتادم!
این دوست متقلبمون هم خواست روحیه بده دیگه ! اذیتش نکنین
پارسالم 22 خرداد یه بار روحیه گرفتیم با تقلب:13:
یه کم دیگه پیش بریم داستان به جاهای بد بد کشیده میشه هااا... .
حالا یا تقلبی بوده یا نبوده دیگه. بیخیال بشینید درستونو بخونید:13:
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::1 3::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13: :13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::1 3::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
سلام دوستان
شما می تونید کارنامه ی آزمون سنجش خودتون رو بگیرید خواهر من می خواد بگیری می گه با این مشخصات یافت نشد...
سلام
ممنون از همگي
منم براي اينكه حسن نيتم رو ثابت كنم يه كارنومه ي واقعي گزينه 2 ام رو قرار ميدم كه ببينيد ما بچه منطقه 3 ها بيكار ننشستيم
و داريم به شدت مي خونيم...........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و يه وبلاگ گروهي از نفرات برتر رياضي 88 :کد:www.4sharif.blogfa.com
و يه مطلب مهم:
بچه ها من تصميم دارم با بچه هاي همين جا ،در دوران خرداد يه كمي رفع اشكال بكنيم . هر كي مايله يه pm به من بده . در ضمن من يه كلاسور كامل از تمام نكاتي كه در طول آزمون هاي يك سال دادم جمع كردم . حالا هركي مايله ،سطح بالا سطح پايين آموزشي هيچ فرقي نداره ، بيايم اين كارو توي يه مسنجر به صورت گروهي انجام بديم
قبوله!نقل قول:
فقط میشه بفرمایین این کارنامه مربوط به چندمین آزمون گزینه 2 میشه؟!
به به. فقط آخرش اگه می شه بعد از کنکور که فرصت بیشتری دارین، اینا رو در اختیار ما کنکوری های نودی هم بزارین.نقل قول:
بچه ها من تصميم دارم با بچه هاي همين جا ،در دوران خرداد يه كمي رفع اشكال بكنيم . هر كي مايله يه pm به من بده . در ضمن من يه كلاسور كامل از تمام نكاتي كه در طول آزمون هاي يك سال دادم جمع كردم . حالا هركي مايله ،سطح بالا سطح پايين آموزشي هيچ فرقي نداره ، بيايم اين كارو توي يه مسنجر به صورت گروهي انجام بديم
سلام دوستان عزیز:11:
دیدم بحث روحیه است گفتم یه روحیه اساسی بهتون بدم :31: درصدهامو که هفته پیش گذاشته بودم اینم از کارنامم خودم خیلی خوشحالم درصدام اینجوری شد فقط یه چند روزی دپرس بودم همین ولی عوضش ساعت 12:15 تاریخ 10/4/89 پشیمون نمیشم :31: حیف که سنجش 3 نیستم به جاش گزینه 2 شرکت کردم وگرنه بهتون نشون میدادم پیشرفت یعنی چی(اصلا اغراق نیستا!!!:31:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 7 خرداد...
آزمون همين جمعه كه گذشت 24 ارديبهشت بود فك كنمنقل قول:
سلامنقل قول:
به جای اینکه مشخصاتی رو که توی کامپیوتر ذخیره شده رو با کلیک کردن انتخاب بکنید دوباره مشخصات رو تایپ بکنید. یا این که از هر سه روش اطلاعاتتون رو وارد بکنید.
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
سلامنقل قول:
آفرین به روحیه ات. حتما می تونی بهتر بشی امیر جون.
تو می تونی...:11:
این کار رو هم کردم بی فایده ست...نقل قول:
فردا صبح با این شماره ها تماس بگیرین:نقل قول:
88844791 الی 3
:31:ممنون! خدا خیرت بده! واقغا روحیه گرفتم!نقل قول:
برات آرزوی موفقیت میکنم.
:46: عالیه! تبریک میگم! موفق باشی!:27:نقل قول:
سلام خدمت دوستان
يه چندتا مطلب مي خوام قرار بدم تا همه روحيه بگيرند حتما بخونيد :
اول مربوط به اونايي كه از حالا مي خوان شروع كنن به خوندن يا بعد از عيد شروع كردن:
ببينيد: 1-انسان اشرف مخلوقاته و هرچه اراده كنه و راه درست رو انتخاب كنه بي شك به آن نتيجه خواهد رسيد 2- ما مسلمانيم . در دين ما يك موضوع مهم به نام توكل وجود داره كه همه مي دونيم چيه ولي در عمل كمتر بهره ميگيريم. بدونيد كسي كه پشتوانه اش خدا باشه نبايد ترسي داشته باشه وگرنه توكل حقيقي نيست. 3- من نمونه هاي فراوان تو شهرمون ديدم كه حتي با 3 ماه خوندن معمولي كتاب درسي تونستن رتبه ي 3 رقمي منطقه 3 كسب كنن. 4- خود من فيزيك رو از -33 درصد شروع كردم در طول 3 ماه كردم 60-70 .
در نتيجه شما و همه ي جوون هاي ديگه ايراني لياقت اين رو داريد كه وارد دانشگاه بشيد. ولي يك چيزو يادتون باشه كه از حالا وقت هدر نديد . حتي 1 روز هم شد ،شما بازم نسبت به بقيه جلو مي افتي. به نتيجه اهميت نده . مشكلات رو با مداد بنويس پاكن رو بده دست خدا.
پيشنهاد من به اين دسته افراد : سعي كنيد كتاب درسي رو خوب بخونيد و 1 هفته به كنكور آزمون جامع دهيد.
براي اونايي كه خوندن ولي فكر مي كنن سطح علمي پايين دارن:
اولا رياضي مفاهيمي است كه در همه نوع بشر وجود دارد پس شما اشتباه فكر مي كني . شما هم مي توني رياضي رو 100 بزني ولي بايد تلاش كني . بدون كه در قيامت نيز همين طوره . هر كه كشت بيشتري داره راحت تره.
دوما بدونيد حتي بهترين دانشمندان هم گاهي فكر مي كردن سطح تفكرشان پايين است ولي دست از مجاهده بر نمي داشتن.
سوما دفاع مقدس رو به ياد بياريم. درسته توان ما قابل مقايسه با اونا نبود ولي با مجاهده و تلاش دشمن رو بيرون كرديم. بله ما مي توانيم. پس تو هم با تلاش به هرچه فكرشو كني مي رسي ولي بايد مسير درستو تشخيص بدي.
براي اونايي كه خوب خوندن و از اعتماد به نفس كمي برخوردارن(استرس دارن):
[/SIZE]
به ياد بيارين كه انسان بي نهايت طلبه . اجازه نديد چيز حقيري مثل استرس شما رو محدود كنه. يادتون باشه 4 ساعت كنكور براي خودش ميتونه يه عمر باشه اگه روش استفاده از وقت رو بدونيد.
دليلي براي استرس وجود ندارد . من ضمانت مي كنم قبولي.
اگه بازم روحيه ي واقعي مي خواهيد بگيد .
يا علي..........
به نظرتون دیف سخت نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا اگه بود يا نبود واسه من يكي كه سخت بود ! چون زياد جدي نگرفتم و خيلي كم خوندم !!!:13:نقل قول:
( مشكلات كم بودن مشكل قبولي ديف هم بهش اضافه شد ! )
سختیش نسبیه واسه هرکس.نقل قول:
ولی آسون بود :27:
به نظر من که آسون بود ! فقط من نخونده بودم !:دی
آقا اين جواباش رو ميشه بدين ؟ :دی
چاره ی کار امتحانات نهایی فقط حل نمونه سوالای سال های قبل هست !
به نظر منم آسون بود و بسیار مشابه سوالات سال های قبل و بعضا تکراری!
موفق باشید....
فــــــــــــــرزاد
امتحان زیست هم خیلی آسون بود!!
جواب اون انتگرا lnx چی میشد؟ آخرش میشد: یک دوم Lnx دیگه نه؟
به نظر من از مال سالای پیش سخت تر بود!! فقط چرا قضیه نداشت!! :13:نقل قول:
بذار یه چیزی بگم بخندین:
من بعد از 40 دقیقه اومدم بیرون و اولین نفر بودم. بعد از چند دقیقه دوستم اومد پایین و دیدم داره می خنده!! گفتم چته؟؟؟!! گفت عجب ادمایی هستن پایین صفحه نوشتن ادامه سوالات در صفحه دوم ولی صفحه دوم نداشت که! همین کامل بود!!! گفتم وای دیوونه تو با خودت نگفتی چرا انتگرال نداشت؟؟؟؟!!!! پاشو برو که صفحه دومی هم وجود داشته!!!! / :27::31:
امتحانای پیش دانشگاهی ها تا کی طول می کشه؟!
2 خرداد فیزیک رشته تجربینقل قول:
خیلی سخت بود من همه نمونه سوالای سال های پیش حل کردم ولی امسال اصلا هر چی سال های پیش اومده بود کنار گذاشتن جدیدش کردن همیشه هر سال اولین سوالش مشتق ضمنی بود 1.5 نمره ابکی میگرفتی امسال اصلا نداشت یا قضیه اصلا نداشت یا اثبات کنید ها که راحت میشد ازش نمره بگیرینقل قول:
من که میفتم :دی
این هم پاسخنامه دیفرانسیل:
کد:http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/138903pish/hesabdefrancyel_89-2-28_pish.doc
من فارغم!:5: ولی سوالاتتون رو دیدم.نقل قول:
سخت نبود که! نوآوری کرده بودن ، ولی سختی نداشت:27:
من ln رادیکال x به توان دو نوشتم...نقل قول:
چون همون عبارت صورت رو u گرفتم و حل هم شد و جواب آخر همون u به توان 2 شد .
امسال سوال یک همون مشتق ضمنی بود دیگه !! فقط فرقش این بود که باید مشتق رو که حساب میکردی بعدش قرینه معکوسش کنی واسه شیب قائم! قرینه معکوس کردنش نسبت به هر سال سخت تر بود؟؟!!:18:نقل قول:
تازه بیشتر سال ها یک سوال مشتق ضمنی بود و یک سوال مشتق تابع معکوس که اینبار هر دو ور توی یک سوال که همون سوال یک بود داده بودن...
سوال قضیه رول هم که طبق هر سوال تکراری بود ، به قول خودت نمره آبکی!
سوال 9 هم که ماله نیوتن بود یکی دو سال پیش دقیقا(یا مشابه) اومده بود!
در کل به نظر من خیلی امتحان غیر منتظره و غافلگیر کننده ای نبود...
البته این نظر منه!! با کمال احترام نسبت به نظر سایر دوستان!
موفق باشید...
فـــــــــــــرزاد
ميگم اين سوال 8 ديفرانسيل كه ميگفت " در يك گلوله كروي شكل ... " مگه از راه ديفرانسيل و خطي سازي حل نميشه ؟؟؟؟
اصلاً حرفي از آهنگ تغيير تو سوال زده نشده كه اينا برا خودشون تو كليد سوالات اينجوري حل كردن ؟؟؟؟:13:
شانسو ميبيني !!! اكثر سوالا رو بخاطر يكي دو اشتباه كوچيك هيچ نمره اي ازشون نميگيرم :41: در حاليكه حتي نوع حل كردن
اكثرشونو هم بلد بودم فقط بخاطر چند اشتباه هر چي نوشتم رفت هوا !!!!!!!!!!
نقل قول:
همیشه سوال یک مشتق ضمنی خالی بود 1.5 نمره داشت
سوال دو همیشه تابع معکوس بود اونم 1.5 نمره داشت
نه این که یکی کنن سوالا رو
بعدشم همون تابع معکوس هم شرط تعیین کرده بودن کی جهت تعقر داده بودن همیشه یه تابع میدادن میگفتن نمودار و جدول رسم کنید یا هوپیتالاش همیشه اسون بود و میگفت با استفاده از این قاعده حل کنید امسال دیدی چه حدی داده بودن اصلا قضیه نداشت دیفرانسیل خطی همیشه خودشون تابع میدادن و میگفتن با این راه حل کنید امسال گفتن ؟
اصولا شانس ما اینطوریه پارسالم تا ما رفتیم امتحان نهایی بدیم امتحان نهایی ها سخت شد
امسالم تا ما رفتیم پیش دانشگاهی یهو به سرشون زد نهایی کنن
اي بابا
6.5 ميشم(خدا كنه مصححه بيشتر بده)
واي يعني ميشه معلممون مستمرمو 4 داده بشه.
اگه داده باشه چي ميشه....
منم همينطوري بودمنقل قول:
شانسو ميبيني !!! اكثر سوالا رو بخاطر يكي دو اشتباه كوچيك هيچ نمره اي ازشون نميگيرم در حاليكه حتي نوع حل كردن
اكثرشونو هم بلد بودم فقط بخاطر چند اشتباه هر چي نوشتم رفت هوا !!!!!!!!!!
يه سوال 2 نمره اي و خيلياي ديگرم بلد بودم كه اين مراقبه به دليله تقلب منو بيرون كرد... اه
اما مراقب جكي بود