سلام دوستان منم بازی رو نصب کردم عالیه از این بهتر نمیشه
Printable View
سلام دوستان منم بازی رو نصب کردم عالیه از این بهتر نمیشه
آقا یکی بگه چی جوری باید suprstar بازی کرد ؟؟؟
نقل قول:
جالب اینه که خوده منقد های گیم اسپات به فیفا ی PC نمره 7 دادن.واقعا عجیبه که این بازی 7 بگیره.
به امید اینکه در PC هم شاهد فیفا نکست جن باشیم چون اینجوری به نفع ماست و رقابت بین فیفا و کونامی باعث پیشرفت بازی میشه .
:11:
نقل قول:
به این تصویر نگاه کن ببین دقیقا فایلو همین جا کپی کردی . فقط بجای حروف e, i , s که توی این تصویر وجود داره و حرف اول اسپانیا , ایتالیا و انگلیسه باید حرف f ( اول اسم فرانسه ) باشه :
کد:http://-----.com/images/5u3eh96bh8ikodyscbg3.jpg
جناب بهادر :نقل قول:
مشکل حل شد ولی خیلی از سرعت بازی رو میگیره!!!
من نمیدونم چرا توی هر بازی سرعت بازی و زمان پاسخ دهی تغییر میکنه . فکر میکنم تا الان همه متوجه این قضیه شدن حالا کسی میتونه بگه توی چه شرایطی سرعت بازی کم و یا زیاد میشه ؟ علت این مساله چمن ورزشگاهها هستش یا زمان انجام بازی در شب یا عصر ؟ و یا چیز دیگه ؟
نقل قول:
منم که قبلا گفته بود سرعت بازی رو کم میکنه اما مال من کم کم خوب شده . یکی دو برابر گزارشگر بازیو به انگلیسی و دوباره به فرانسوی عوض کن باید درست بشه مال من که اینجوری درست شد هرچند که دوست نداشتم به حالت اول برگرده .
کسی نیست کمک کنه ؟ ؟؟نقل قول:
نقل قول:
7 دادن چه خبره :18::18::18:؟؟
مگه نمی بینن ملت 3 هم به زور دادن به این آشغال باید 0 داد تا یا واسه pc بازی نده یا مثل آدم بده
ما هم الکی رفتیم خریدیم :13:
دوستان کسی اموزش ساخت کیت واسه 2010 نداره ؟
تصویری و فارسی باشه باشه ترجیحا
و کاملا قابل فهم
ای کاش تمامی پچ های عرضه شده ، اموزش ، ترفند و نکات مهم توی پست اول قرار می گرفت
من می خوام با کیت سرور 2010 کار کنم اما GDB نداره باید بسازم کسی آموزشش رو داره ؟ مثل 2009؟
یکی به من جواب بده:19::19::19:
مبخشید سرعت متوسط یعنی چقدر اونوقتا از چه راهی باید بازی کنیمنقل قول:
منم همین سوال رو دارم....جواب بدید دیگه....نقل قول:
این دروازه بان ها هم خیلی خنگ تشریف دارن...هرچی و از هر فاصله ای ول می دیم میره تو گل....نمیشه قوی تر کردشون؟
من رفتم زبان رو دانلود کنم . اسپانیایی
ولی وسط دانلود یهو STOP شد .
دوباره رفیم لینکو زدم . دیدم راپیدشیر پیغام میده که 7 روز از اپلود رد شده و لینک غیر فعال شده .
لینک دانلود دیگه ای نداری اسپانیایی .
الان که دارم ایتالیایی رو دانلود می کنم .
خوب ما هم داریم در مورد نسخه واسه کامپیوتر صحبت میکنیم
این امتیازی هست که به نسخه فیفا pc دادن
کاری به consol های دیگه ندارم
مهم اینکه رتبه کاربران به fifa برای pc امتیاز 3.8 بوده
منم سرعت رو همین طور میبینم . توی یک بازی خیلی سرعتزساده و توی یک بازی هم کم.نقل قول:
البته من فکر می کنم شاید به خاطر وضعیت چمن یا خاص هر ورزشگاه یاشه .
با اینترنت پر سرعت بازی کنی راحته (128 )نقل قول:
فعلا که نمیشه آنلاین بازی کرد
باید تا اومدن یک برنامه برای konami id صبر کنیم.
جوابنقل قول:
:13::13::13::19::19::19:
آموزش تصویری :نقل قول:
اگه از این چیزی دسگیرت نشد خودم یک آموزش مینویسم .کد:http://rapers0772.persiangig.com/video/Sakhte%20Kit.flv
این باید با چه برنامه ای باز شه ؟نقل قول:
km player هم باز نمیکنه
اصلا دانلود نمیشه :41::41::41:نقل قول:
الان دارم میرم بیرون اومدم یه آموزش میزارم .
فعلا..
ولی من با KM Player راحت این فیلم را دیدم، مشکلی برای باز کردنش نداشت!نقل قول:
روش unlock کردن superstar رو می تونین از اینجا یاد بگیرین:
در ضمن لطفا پستا رو بخونین بعد سوال کنین همین امروز اینو گذاشته بودمکد:http://www.pes-edit.com/post/1694
من که نتونستمنقل قول:
اگه میشه به یه فرمت دیگه مثل 3 جی پی تبدیل کن که کم حجم هم باشه
ممنون میشم
زیپش هم بکن :دی
موفق باشی
اینو قبلا دوستان گذاشته بودننقل قول:
تکراریه
به درد هم نمیخوره چون هی باید هر دفه که بازی رو اجرا میکنی انلاک کنی
خیلیا پرسبده بودن برای همین گذاشتم، به درد می خوره، من "League Cup" بازی می کنم، اگه یه باز unlockاش کنی و بازی رو save کنی superstar می مونهنقل قول:
ببخشید، الان نمی تونم تبدیلش کنم؛ ولی یه لینک دیگه پیدا کردم که این فیلم را میتونی اونجا ببینی:نقل قول:
در ضمن این آموزش ساخت کیت مربوط به PES 2009 میشه.کد:http://video.yahoo.com/watch/4152956/11186226
به جان خودم اين خود فوتباليستاس ! چه شوتايي ميزنن ! از وسط زمين ميزني ميره تو گل ! سرعت هم كه در حد بوگاتي بالاس ! بازيكنا وقتي ميدوئن ديگه نميشه بهشون رسيد ! ببينيم اين خطا رو جايي بايد برم ON كنم ؟! چون اين داور در نقش هويجه اصلا خطا نميگيره ! دروازه خالي جلوم بود يارو از پشت تكل زد بازيكنم تركيد ولي خطا نگرفت ! بازي هم كه سخت نيست حالا شايد تو مستر ليگ به مشكل بر بخوريم كه البته فكر نكنم ديگه به اونجاها برسم من از فاصله 40 متري گل زدم اچيو نداد !
راستي چرا هيچ كس از رئال نرفته ؟! روبن , اشنايدر , دلارد همه بچه ها هستن ! حالا خوبه روبينيو نيستش
چمن بازي هم خيلي عالي بود مخصوصا وقتي زوم ميكني روش !!!
يه چيز ديگه ! هوش مصنوعي بازيكن ها در حد جلبكه ! يه جا توپ داشت ميرفت تو كرنر دروازه بانه ابله توپ رو كشيد بيرون انداخت جلو پاي من منم زدم تو گل ! : دي
اما بازي نسبت به نسخه ي قبل پيشرفت كرده ! بيخودم نياين به من بگين فيفا فن كه دلخور ميشم ! : دي
اين بود اولين پست من بعد از مدت ها دوري و بن بودن : دي !
موفق باشيد عزيزانم !
نقل قول:
دقیقا
مثلا خواستن بازی رو طبیعی کنند گنـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــد زدن بهش
من که یه pes باز 100درصد متعصبم باید اعتراف کنم که تمام حرفاش درسته حالم از کونامی داره به هم میخورهنقل قول:
البته اگر بمیرم هم سراغ فیفا نمیرم
سوالهای قبلیم رو که کسی جواب نداد, حداقل لطف کنید به این 2مورد جواب بدید. با تشکر
توی مستر لیگ و بخش تمرین دادن بازیکن, گزینه Athletic Ability مربوط به چیه؟
برای تنظیم درجه سختی بازی توی مستر لیگ, فقط از مسیر: اپشن > جنرال ستینگ > مچ لول, باید تنظیم کنیم؟ چون من با اینکه روی متوسط گذاشتم اما بازیکنان حریف, خیلی راحت میزارن ازشون رد بشم!!!
یکی از بدترین فوتبال های عمرم رو تجربه کردم !!!
فوتبال نگو !!! Colin Mac Rally بگو !!!!
وقتی میخوای دریبل کنی باید قبل از 5 متری حریف دریبل بزنی تا وقتی بهش رسیدی تازه یه حرکتی بزنه !!
دقیقا مثل بازیه Colin Mac Rally که قبل از رسیدن به پیچ باید میپیچیدی !!!
تنها مزیت بازی گرافیک کارکتر ها بود و کمی هم حرکاتشون که ...
من خودم از اولین نسخه ی PES رو که رو PC اومد رو بازی کردم تا همین الان !! ولی انقدر خراب کاری از نسخه ی قبل به بعد ندیده بودم.
GameSpot و نمره ضعیف PES 2010
سایت معتبر GameSpot بازی رو نقد کرد وبه نسخه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی نمره متوسط 6.5 از 10 رو داد!
نکات خوب بازی:
بهبود حالت آنلاین به همراه کاهش لگ
آهسته تر شدن گیم پلی شبیه ساز گونه بازی
بهبود مستر لیگ به همراه اضافه کردن لیگ قهرمانان
تصاویر بسیار خوب بازیکنان
نکات بد:
وجود تنها یه مد مهم برای بازی!
روش تیم و کات های مربوط به شیوه بازی تیم تغییر کمی در بازی ایجاد کرده!
بهبود نیافتن هسته ی گیم پلی بازی!
سیستم انیمیشن
این سایت به PES 2009 نمره 7 رو داده بود!
اون مربوط میشه به تمرینات بدن سازی بازیکن .نقل قول:
سخت ترین درجه بازی تاپ پلیر هستش اما واقعی ترین درجه پروفشناله . توی لول professional بازیکنان حریف از دریبلهای اختصاصی خودشون بیشتر از لول های دیگه استفاده میکنن علاوه بر این نسبت به بقیه درجات با قاعده ( حرکات سیستماتیک ) بیشتری بازی میکنن . اما رفتار بازیکنان توی درجه تاپ پلیر یک مقداری مصنوعی میشه .
من امروز وارد دیتا بیس بازی شدم و دارم به جزئیات گیم پلی ور میرم راستش من از گیم پلی نسخه دمو بیشتر خوشم میاد روی همین حساب میخوام اون بخش دمو رو وارد نسخه نهایی کنم اگه کسی خواست بعد از اینکه این کارو تمیز انجام دادم میتونم براش توضیحات لازمه رو بدم .
ماشاالله
وقتی تمام مدیرها و همکاران محترم اینقد تابلو طرفداری یه بازی رو میکنن........
واقعا برای اون انجمن باید تاسف خورد
سلام دوستان منم تازه بازیو گرفتم0قبول کنین خواندن 705 صفحه واقعا مشکله لطفا اگه پچ کاملی برای ترانسفر ها آمده لینک بدهید.
با تشکر
سلام به همگی
من این بازی را با سیستم ( cpu دو هسته ای 2,4 و رم 4 گیگ و گرافیک 8600 ) اجرا می کنم
البته بازی غیر اورجینال است
بازی تیک میندازه گاهی اوقات
البته کرک هم کپی نکردم ( زیرا وقتی کپی میکنم دیگه بازی اجرا نمیشه اصلا - ارور داس میده)
دلیل این تیک انداختم و کرک چی ه؟
آیا ربطی به هم داره ؟
اگه آره چطوری مشکل را حل کنمك ( تورو خدا زودتر جواب بدید )
آخه اینو کدوم عقل سلیم قبول میکنه که بازی فقط یک مود مهم داره احتمالا منظور نویسنده مود مستر لیگه پس مود چمپیونز لیگ و مود bal که این همه طرفدار داره چی هستن ؟نقل قول:
جالبه نسخه قبلو دادن 7 به این نسخه با این همه پیشرفت دادن 6 .
من قبلا بارها به شما نگفته بودم اینا فقط اسمشون کارشناسه وگرنه چیزی توی چنته ندارن .حالا به حرف من رسیدین ؟
اما درمورد هسته گیم پلی من کاملا باهاشون موافقم فقط یک رنگی به گیم پلی نسخه قبلی زدنو دادن به خورد ملت .
سیستم انیمیشن امسال هم مثل سالهای قبل به شکل فریم به فریمه که کمی موشن کپچر بهش اضافه کردن اما مقدارش واقعا کمه . کونامی نهایتا چاره ای جز این براش نمیمونه که موتور اصلی بازیو عوض کنه تا هم مشکل collision detection مرتفع بشه و هم اینکه برای انیمیشن ها از الگوی خلاق به جای pre - set استفاده بشه اینجوری هزینه موشن کپچر هم به شدت کاهش پیدا میکنه .
وای اینقدر شاخ و بال میدادند به این بازی نمرش همین بود
7
به نظر من این نمرات حق pes نیست حد اقل باید نمره 8 رو بهش بدند