دوستان امشب هم سرعت شما خوبه؟
من وایرلس 512 نا محدود دارم سرعتم بینه 65-90 هست.خیلی خوبه.آی حال میده.همیشه بینه 65-70 بودولی الان به نودو اندی هم میرسه.
Printable View
دوستان امشب هم سرعت شما خوبه؟
من وایرلس 512 نا محدود دارم سرعتم بینه 65-90 هست.خیلی خوبه.آی حال میده.همیشه بینه 65-70 بودولی الان به نودو اندی هم میرسه.
همین شیراز پیگیری میکنن....نقل قول:
بله... امشب سرعت بهتره....نقل قول:
ما رو از اینترنـــــــت مـــلی نترســــون! ما بـــچه های کانکشـــن دو کیلو بایتیـــــــم! با همیــــــن سرعـــتا عاشـــــق شدیـــم! عصبانیــــــم شدیـــم! وبلاگـــــــم داشتیــــــم! فیلـــم چنــد گیگــــم دانلود کردیـــــــــم!
آره داداش،اینترنـــــت نفـــــــت نیســــــت مــلی بشه بخـــــــــوریدش!!
برو از خدا بترس
واااااااااااااالا
دوستان سرویس 512 نامحدود بیست نت خوبه بگیرم؟ سرعت دانلودش چنده؟
میگفت روی خط نویز هست ولی نه اونقدر که بخواد دیسکانکت بشه. و بعدش هم شروع کرد از همون مسائل حرف زد که ممکنه از تلفن باشه، از سر خط چک کن، با یه مودم دیگه چک کن...................................نقل قول:
آخرش گفت اگه بازم مشکل داشتی میتونی بگی تا پهنای باندو برات کم کنیم نویز کم بشه
دوستان سرعت دانلود 1 مگابایت بیس نت چقدر هست؟
به جز بیس نت و آسیاتک شرکت دیگه ای هم روی فیبر نوری خدمات ارائه میده؟
میگم من الان ماتریکس ام.
ولی روی یه خط دیگه همیار نت گرفتم .الان که من مودم رو بر میدارم و میبرم چک کنم که آیا همیار نت وصل شده یانه باید تنظیمات مودم رو ریست کنم یا نه ؟!
من 27 شهریور رففتم ولی هنوز وصل نشده.4 شنبه تماس میگیرم.
سر خط چک کن شاید مشکا از سیم کشی خونه باشه اگخ نبود از 117 پیگیری کن اگه 117 هم پیگیری نکردن از خود اسیاتک (شیراز و تهران) بگو پیگیری کنننقل قول:
نه نمی خواد ریست کنی اگه رانژه نشده باشه چراغش چشمک زنه یا خاموشهنقل قول:
ظاهرا همسایه ما یه گوشی تلفن جدید گرفته که فرکانسش با گوشی ما یکیه، طوری که وقتی دو طرف گوشیو برمیدارن خط روی خط میشه!
از اون طرف این همسایه ما 24 ساعت با تلفن حرف میزنه.
از اون طرف انگار هر وقت اونا حرف میزنن روی گوشی تلفن ما اختلال ایجاد میشه و snr اینترنت خیلییییییییی اومده بود پایین.
حالا من چند ساعت هست گوشی خودمونو از مدار خارج کردم تا اینجوری خط رو خط نشه و البته snr خیلی بهتر شده (5_6 بود حالا شده 15_20). نمیدونم همینطور بمونه یا نه.
ولی برام عجیبه، چون تلفن splitter داشت و هر مشکلی هم باشه نباید چنین تاثیری بذاره، و تا چند روز پیش بدون مشکل کار میکرد. نمیدونم همش زیر سر تلفن همسایه هست یا چیز دیگه!
اگه در حالت دستی هستیBridge نیازی نیست رست کنی... فقط کافیه یه کانکشن با یوزرنیم پسورد همیار بسازی و کانکت شی اما اگه در حالت اتوماتیک pppoe هستی باید بری یوزر نیم پسورد همیار رو توی مودمت جای یوزرنیم پسورد ماتریکس بزاری... به همین سادگی...نقل قول:
یه چیزی هست به نام میکرو فیلتر.... تو سایت پارس آنلاین نوشته برطرف کننده نویز تلفن هست... با اسپلیتر فرق میکنه... اسپلیتر کارش اینکه جدا کننده سیگنال دیتا از صدا هست... یعنی میکرو فیلتر بین تلفن و اسپلیتر قرار میگیره... اونو بخر ببین شاید نویز تلفنتو گرفت...نقل قول:
ممنون، امروز میخواستم برم بگیرم که دیدم ظاهرا مشکل از تلفن نیست.نقل قول:
دوباره snr اومده زیر 10 و دیسکانکت میشه
ولی به نظرم مشکل از داخل خونه هست
خونتون در به ساختمون یا در به حیاط؟؟؟ مجتمع هستید یا خونه مجزا دارید؟؟؟؟ چون معمولا خونه در به حیاط از سر خط تا اونجایی که تلفن قرار داره یه فاصله طولانی هست... امکان نویز هم بیشتر میشه... چک کردن سر خط هم مشکل میشه... ولی اگه خونه در به ساختمون باشه یه خورده معمولا آسونتره... سیم کشی داخل خونه روو کار هست یا توو کار... من اگه جای شما بودم یه کاری میکردم... اگه سیم کشی توو کار بود چون معمولا قدیمی هستن دیگه فرسوده شدنو نویز دارن... من میرفتم یه 20 متر سیم میگرفتم و خودم روو کار مرتب میکشیدم... یه مدت استفاده میکردم اگه میدیدم باز نویز داره خطم دیگه مطمئن میشدم نویز از طرف من نیست....نقل قول:
هر دو، ولی تلفن از در ساختمون گرفته شده و تا مودم چند متر بیشتر فاصله نداره. این همسایه که میگفتم در اصل طبقه بالا ما هستن. یه قسمت روکار هست یه قسمت توکار.نقل قول:
والا تو فکر بودم که سیم کشیو مستقیم کنم ولی سه تا مشکل هست. یکی اینکه حوصلم نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . یکی اینکه اگه بخوام خودم سیمکشی کنم گند میزنم به ظاهر ساختمون.
یکی هم اینکه چون تلفن ما با تلفن طبقه بالا همش خط رو خط میشه فکر میکنم مشکل اصاصی باشه، قضیه اینکه گفتم فرکانس تلفنها یکیه منطفیه چون با دو تا تلفن دیگه هم امتحان کردم همش خط رو خط میشد. اصلا نمیدونم چرا اینجوریه. تلفن هم صدا آبشار میده، میشه بذاری رو اسپیکر انگار رفتی وسط طبیعت، طوفانو تگرگو کوه آتشفشانو....
من خونه قبلیمون دقیقا مشکل تورو داشتم... گوشیو که برمیداشتیم صدای عجیب از توو گوشیو میومد.... بعضی موقعها که تلفن رو برمیداشتیم حتی صدای رادیو میومد توو گوشی...:sq_14: بابام میگفت بیا تلفن داره رادیو پخش میکنه...:sq_2: وقتی مودم رو خاموش میکردم هیچ صدایی توو گوشی نمیومد.... هر چی هم پیگیری کردم درست نشد... آخرشم نفهمیدم مشکل چی بود تا اینکه اومدیم خونه جدید این مشکل اینجا نبود....نقل قول:
حالا ما اینجا یه خط دیگه داریم که بی استفاده افتاده و مخابرات قطعش کرده به علت بدهینقل قول:
نمیدونم این اسیاتک اگه بخواد رانژه رو از این خط بندازه رو اون خط چقدر کشش میده و چقدر پول میگیره
تقصیر خودشونه دیگه، تجهیزاتشون ترکیده، زمان ناپلئون با این سیمکشی وصل میشدن به اینترنت
معلوم نیست تا مخابرات سیم تلفن کشیدن یا نخ دندون... من جای شما بودم اون خط اون یکیمو یه شرکت دیگه ثبت نام میکردم واسه اینترنت... حالا همیارنت یا هر شرکت دیگه... لازم نیست بدهیشم بدی... چون خط ADSL ربطی به بدهی تلفن نداره و لینک میده... کلا فقط کافیه خط تلفن صدا بوق داشته باشه.. روو اون خط میشه DSL ثبت نام کنی و لینک هم میده....نقل قول:
خب یعنی مثلا سرعت 256 نامحدود طلایی 80 میشه؟نقل قول:
خب یعنی چی یه پله بالاتر؟!
به طور معمول چه سرعتی دانلود میده؟
آم علیکم یه موضوع جالب:تو ایران هرچیزی امکان داره SNR خط من 32/31 بود یعنی عالی اما هر 1 ساعت مودمم هنگ می کرد (قطع می شد)حالا چند روز 7/6 شده سرعت و پینگ که تغییر نکرده اما دیگه مودمم هنگ نکرد یعنی قطعی نداشتم کاش زنگ می زدم مزخرف ترین سرویس رو فعال می کردم شاید اینجوری جواب بگیرم
سلام دوستان
این طرح ساعات شبانه از 1 تا9 صبح چی شد آخرش ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت من با خط 2 مگ صبانت 750-810 هست چرا اسپید تست همه سروراش میگه 560 ؟؟؟؟؟؟
ارسالم 102 کیلوبایت بر ثانیس چرا میگه 80 ؟؟؟
یه عکس 2 مگی رو تو 21 ثانیه آپ کردم
مشکل از کجاس ؟
اون های که میگن تبلیغ صبانت میکنم !!!
من از 13 شهریور تا الان شبانه 110 گیگ دانلود کردم و نه محدود شدم و نه خطم مشکلی پیدا کرد !!! تازه من هر شب دانلود نمی کردم !!!!
باورتون نمیشه !! برید سایت کاوش رایانه
با هر سایتی هم خواستید دانلود یا آپلود میکنم با تاریخ و مدرک اسکرین شات میگیرم میزارم
به قرآن من خودم خیلی سر خط شاتل اذیت شدم اینو پیدا کردم دلم میخواد به همه بگم به قرآن نیتم خیره
استان فارس چون با مخابرات شریک هست نمیشهنقل قول:
تنها کسی که صبانت رو توو این تاپیک تایید کرده شما هستید... یعنی آدم میتونه به خاطر یه نفر که اسپیدش خوبه ولی اون همه آدم که اسپیدشون بده بوده این ریسک رو بکنه و بیاد صبانت؟؟؟؟؟ اگه یه چند نفر دیگه هم میومدن تایید میکردن حالا یه فکری میشد به حالش کرد... حالا من شاید اگه وضعم خوب شد خط ماتریکسمو بیارم صبانت ... شاید جدیدا خوب شده باشه.... حالا شما این همه زحمت کشیدی با یه سرور اروپایی و یه سرور آمریکایی هم تست میگرفتی... همش که از سرور تهران کرج تست گرفتی....نقل قول:
بعد این Mb/s هست... واسه تبدیل به KB/s باید در 1000 ضرب کنی و بعدش تقسیم بر 8 کنی....
تایید میشهنقل قول:
دوستم کافی نت داره و از صبانت سرویس داره میگه حجم دزدی میکنن جدیدا هم بد رقم حجم دزدی میکنه صبانت
نقل قول:
من از برنامه networx استفاده میکنم و اونو چک کردم با سایت صبانت مو نمیزد ! اما یه روز من 60 مگ استفاده کردم برام 170 مگ افتاده ! نمیدونم والا
نقل قول:
داداش شما دوستی رفیقی پارتی چیزی اونجا نداشتی؟
خودت چی؟آدم کله گنده ای نیستی که بخوان هوا رو داشته باشن یه حالی بهت بدن بعداً براشون جبران کنی...:46:
سلام ! دوستان بیست نتی بد نیست بیان اینجا و در مورد طرح جشنواره و تعرفه هاش بحث کنیم !! اصلاً کسی تعرفشو به تعرفه جشنواره تغییر داده که ببینه چه طوریه ؟! سرعتش که کمتر نیست؟ مثلاً اگه یه نفر بخواد 8 گیگ 256 برداره ، چون صورتحساب تلفن 2ماهه است ، میشه 16 گیگ و هزینش 25 تومن ؟!
اقا يكي ميتونه فرق اينترنت پر سرعت اقتصادي512 و اينترنت پر سرعت حجمي 512 بيست نت رو بگه؟
هر دو تاشون سرعتشون 512 هست يكي به ازاي هر گيگ 2400 يكي 4900؟
اینترنت پرسرعت اقتصادی برای کسانی که مصرفشون کم هست بصرفه هست(حداقل مصرف ماهیانه ۱ گیگ بایت می باشد)نقل قول:
اینترنت پرسرعت حجمی برای کسانی که مصرفشون زیاده هست بصرفه هست( آبونمان برای مصرف ماهیانه کمتر از ۲ گیگا بایت ۴۹۰۰ و برای مصرف بیشتر رایگان است )
قرارداد یکساله ظاهرا باید ببندینقل قول:
دو برابر حجم قابل استفاده در ماه بهره مند شوید. مشتریان فعلی شرکت نیز می توانند در طول ایام جشنواره از تخفیف ویژه نیم بها بودن حجم دانلود مازاد استفاده نمایند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره می توانید با شماره 2020تماس حاصل نمایید.
زدی وسط خال.... ید طولایی در دزدی دارن.... توو روز روشن همچین ترافیکتو میخورن که نگوو.......نقل قول:
نقل قول:
آشنا داشتم خواستی بگیری بهم خبر بده
دوستان این سرویس های حجمی 256 و 512 و 1 مگ بیست نت از نظر سرعت دانلود فرق زیاد با هم دارن؟ 256 حجمی با چند کیلوبایت دانلود میکنه؟
خیر فرقی نداره (البته از لحاظ دانلود )چون پورتها بازند و دانلود منیجر از چندتا سرور دانلود می کنه با همون سرعت 2مگابیت دانلود دارید اما برای وبگردی دقیقا همون سرعت اصلی رو دارید. مثلا وقتی سایت پی سی ورد رو درخواست می دید با اینترنت 256 (سرعتی معادل 30 کیلوبایت بر ثانیه دارید فرقشون اینجاست)نقل قول:
زنگ زدم به 2020 واسه جشنواره قبل از اینکه موضوع رو بگم کمی در مورد نویز و این مسائله حرف زدیم بعد که راجع به جشنواره گفتم ،گفت همین تعرفه خودمون بهتره خداحافظ......
درود...
این شبانه آسیاتک شیراز باید به آخر اسم کاربریمون حرف n رو اضافه کنیم یا اتوماتیک خودش سوییج میکنه به شبانه؟
اتوماتیک میره شبانه....نقل قول:
دوستتان هزینه رانژه بیست نت چنده؟ اصلا میگیره؟
هزینه نمیگیره.نقل قول:
ایشون خودشون توی صبانت هستن.نقل قول:
دوستان برای محدوده باغ حوض کدوم شرکت را پیشنهاد میکنید که پینگ خوبی داشته باشه برای یکی از دوستان میخوام برای بازی انلاین مثل وارکرافت و...