آموزش استفاده از آنتی قیلتر ها خلاف قوانین اینجاستنقل قول:
اما ...
به این وبلاگ سر بزن آموزش کامل رو پیدا میکنی
SOZHE2.MIHANBLOG.COM
Printable View
آموزش استفاده از آنتی قیلتر ها خلاف قوانین اینجاستنقل قول:
اما ...
به این وبلاگ سر بزن آموزش کامل رو پیدا میکنی
SOZHE2.MIHANBLOG.COM
سلام دوست خوب
لطفا نه تبلیغ وبلاگ و تبلیغ آنتی فــیلتر ها رو انجام بدید
ممنون
نقل قول:16- تا اطلاع ثانوی بحث در مورد ف ی ل ت ر ی ن گ ، ف ی ل ت ر ش ک ن ـ پ ر و ک س ی در كليه انجمن ها ممنوع ميباشدنقل قول:
امروز زنگ زدم بخش پشتیبانی گفتم سرعتم اومده پایین گفت سرعت که معمولیه ولی پینگ کلی که رفته بالا
پینگ شما ها هم رفته بالا ؟؟؟ یا فقط ماله من اینطوره ؟؟
ماله منم پینگم رفته بالا طوری که نه بعضی از صفحه هارو میتونم باز کنم بعضی از برنامه های اینترنتی هم نمیتونم استفاده کنم !
پینگ رفته بالا یعنی چی؟ سرعت دانلود من هم به شدت کم شده!
پینگ . پینگ مدت زمانی که طول می کشد تا شما اطلاعات را برای سرور ارسال کنید و سرور پاسخ دهد.نقل قول:
من سرعت دانلودم خوبه ولی پینگ از سرور باکو همیشه 100 بود الان شده 400 !!!! گفتند کلیه مشکل پینگ
منم حدود 350 است .نقل قول:
میگم این یکی گزینه JITTER چیه ؟؟
من چزا وقتی تست میگیرم سرعت دانلودم 27 ( بعضی موقع ها ) ولی خودم دارم با 50-60 دانلود میکنم ؟؟؟؟!!!!!!!!!
آقاااااااااااااااااااااا این دیگه چه جورشه ؟؟ من پینگم از سرور باکو همیشه 100 و خورده ای بود الان شده 579 (همین الان تست گرفتم)
سلام دوست خوب
بعضی وقتها پینگ به علت آپدیت سرورها زیاد بالا میره چند ساعت دیگه امتحان کنید درست میشه
موفق باشید
یکی هست منو کمک کنه؟!
چند صفحه آخرو تاپیک رو خوندم بدتر گیج شدم..
مرکز مالک اشتر هستیم..
بهترین شرکتی که سرویس میده چیه تو مرکز ما...
من شاید مجبور بشم تهرانو ترک کنم... واقعاً سخته از تهران و صبانت دل کندن.....
کسی از قائم شهر (مازندران) اینجا هست...؟ چه شرکتایی اونجا سرویس میدن...؟
صبانت که کل یوم شمال نداره... شاتل داره با آسیاتک
پارس آنلاین و فن آوائم طبق سایتشون ساری و بابل رو ساپورت میکنن ولی وسطشون که اینه رو ساپورت نمیکنن...!!!
اینترنت مزخرف پیشگامانم هست که برو بابا...
ای بابام هی...... یکی یه چی بگه.... شمالی حرفه ای اینجا نداریم که از گوشه کنار مازندران خبر داشته باشه...؟
سلامنقل قول:
نه از شنبه اینطوری ولی الان باز بهتر شده من همیشه از باکو تست میگرفتم 100 و خورده ای بود ولی الان شده 200-300 نسبت به چند روز پیش بهتر شده . راستش نمیدونم چرا پنج شنبه و جمعه که سرعت ها اومده بود پایین سرعت من خوب بود ولی الان که سرعت ها درست شده ماله من خراب شده !!! :27: :31:
با سلامنقل قول:
من همين و فهميدم كه نبايد به اين آمار و ارقام زياد تكيه كرد
بايد دانلود فقط كرد تا بدونيم سرعت چند داريم واقعا در حال حاضر
چون واقعا نتايج خيلي متغير هستن
موفق باشيد.
من 1-2 روز هست كه سرعت اينترنتم بدجور اومده پايين.ميخواستم ببينم براي شما هم همينطوره يا نه؟
بعضي سايت ها رو بازم نسبتا خوب بازي ميكنه ولي بعضي سايت ها رو دق ميده تا بتونه باز كنه
من از اسپید تست تست میگیرم سرعت اومده پایین ولی خودم تست میکنم سرعت خیلی خوبه پایین نیمده . ولی پینگ فکر کنم یک کم خیلی کم تغییر کرده اسپید تست که اینطور میگه ولی دیگه نمیدونم .نقل قول:
اره چند روزی میشه اسپید تست دیگه درست نشون نمیده!نقل قول:
سلام دوستان
راهنمایی میخواستم از دوستان عزیز من بین لایزر و شاتل 2 به شک هستم
راستش من به دانلود ماهانه حدودا20 گیگ احتیاج دارم بین این دو شرک موندم در حال حاظر هم از سبنتا استفاده میکنم که با 33 دانلود میکنه متاسفانه !(سرویس 384) مثلا ! ماهانه 69 هزار تومن !!!!
میخواستم از سرویس ART شاتل سرعت 320 که جدیدا نامحدود شده استفاده کنم آیا بیشنهاد میدید ؟ آیا بالای 40 دانلود میکنه ؟ سرعت شبانش در تهران خوبه ؟
در مورد لایزر هم ممنون میشم بفرمایید میخواست سرویس 512 با حجم 15 گیگ رو هم بگیرم که متاسفانه شک دارم که کدام رو سفارش بدم
در ضمن بنده تهران منطقه 4 هستم
با تشکر.
دوست عزیز من art ۳ شاتل دارم، سرعت دانلود نهیاتا ۵۹kb/sنقل قول:
معمولاً stable میمونه رو این سرعت ولی بعضی وقتا تو ترافیک مجانیه شبش سرعت کم میشه
کلا راضیم:5:
جناب trusty مگر سرویسهای ارت نامحدود نشدند دیگه ساعت رایگان وغیر رایگان معنی نداره .:20:نقل قول:
با سلام برای پرس و جوی بیشتر با مصرف کنندگان این سرویس ها میتونید به تاپیک های زیر سر بزنید:نقل قول:
Shatel ADSL / شركت شاتل
Adsl/ شركت لايزرکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258700&page=2410
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=202341&page=68
دوستان من با یه برنامه ترافیک های ثبت شده رو نگاه میکنم زمانی که به اینترنت کانکت نیستمو مودم روشنه همینجوری ترافیک ثبت میشه و 10 کیلوبایت 10 کیلوبایت می ره جلو (قسمت DL) ولی وقتی که مودم رو خاموش میکنم دیگه اینجوری نیست ! بابا خسته شدم دیگه از اینترنت حجمی لعنتی !!! فایروال هم نصب میکنم به شدت سرعت سیستم میاد پایین و همه ی برنامه ها باید اجازه بگیرن ! به نظرتون باید چه خاکی بریزم ؟؟؟ ....
با سلامنقل قول:
اینترنتتون وایرلس هست یا نه؟
و اینکه آپدیت خیلی از برنامه ها هست که بدون اجازه گرفتن هم کار خودشون رو انجام میدن و از چشم شما میفتن که بخواید کنترل کنید
آپدیت ویندوز رو هم چک کردید؟؟
موفق باشید.
ديروز كه به نظر كلا پينگ اكثر سرويسها بالا رفته بود چون بنده هم با مخابرات و هم صبا مشكل داشتم و سرعت هم در هر دو ناحيه افت كرده بود .
نقل قول:
نه وایرلس نیست ! آپدیت ویندوز هم خاموشه . چه برنامه ای رو واسه کنترل این نوع آپدیت ها که دیده نمیشن ، پیشنهاد میدین ؟
با سلامنقل قول:
نرم افزارهاي DU meter يا net meter تمام استفاده هايي كه از اينترنت بشه رو نشون ميده
حتي ميتونيد زماني كه احساس ميكنيد داره از اينترنتتون استفاده ميشه task manager رو اجرا كنيد و از اونجا به برگه ي network برويد و اعمال رو ببينيد
موفق باشيد.
شما میتونی اکو 2مگ شاتل بگیری که شبانه رایگان هست. من ماه پیش حدود 70گیگ دان کردم:46:نقل قول:
شبی 3- 4گیگ میتونی دان کنی
من رفتم سایت شاتل ولی سرویس 2 مگی ندیدم که شبانه رایگان داشته باشه 2 مگ نا محدود داشت و اکو آفیس که شبانه رایگان نداره !!!! ؟؟نقل قول:
بايد حضوراً درخواست كني ، تو سايتش چيزي ننوشتهنقل قول:
اين لينك سايت شاتل مشهده :
( در ضمن يه تجديد نظر داشته باشي بد نيست ، شاتل همچين آش دهن سوزي هم نيست )کد:http://www.parswebsite.com/adsl_ecolist.htm
نه من فعلاً ای دی اس ال دارم قصد ندارم از شاتل بگیرم فقط خواستم بدونم یک وقت مسیرمون افتاد .نقل قول:
به من یه شرکت معرفی کنید که فقط به درد دانلود بخوره ( شبانه باشه بهتره ) که قعطی هم تداشته باشه الان آسیاتک 512 دارم قعطی داره موقع شبانش هم سرعتش خیلی نوسان داره :19:
با سلامنقل قول:
معمولا قطعي و نوسان رو كه همه دارن
صبانت و شاتل رو توصيه ميكنم
پارس انلاين هم فكر ميكنم روزانه ي خوبي داشته باشه
موفق باشيد.
اگه بخوام یه adsl از یه شرکت دیگه بگیرم باید مودمم رو عوض کنم ؟
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم شاتل فكر ميكنم نمايندگي نداره اما صبــانت داره
موفق باشيد.
:20::20::20::20::20::20:نقل قول:
هیچ احتیاجی نیست همه مودم ها با تمام ISP ها کار میکنننقل قول:
اگه هم جایی به شما گفته که باید مودمت عوض بشه برای اینه که مال خودشو بفروشه
با سلامنقل قول:
نه دوست عزيزم
احتياجي نيست
وقتي سرويست و عوض كردي ميري داخل تنظيمات مودم و سپس از اونجا يوزر و پسورد جديد رو بهش ميدي و كانكت ميشي
موفق باشيد.
سلامنقل قول:
شرکت های زیادی شبانه دارند از جمله پارس آنلاین ، شاتل ، صبانت و غیره
شهراد هم سرویس های 10 گیگ به بالا را با شبانه 2 تا 8 صبح رایگان میده نوسان سرعت دانلود هم بین 30-60 اما تو منطقه ما که جز مناطق پر ترافیک هم هست و اکثر جاها پورت خالی نداشتند اکثر موقع ها سرعت 50 و خورده ای است البته به 20-30-40 یا 60-70 هم میرسه اما تا حالا دانلود کردم بیشتر 50 و خورده ای بوده .
سلامنقل قول:
به تالارهای گفتگوی پی30ورلد خوش اومدی :11: انشالله شاهد مدیر شدنت باشیم :10:
طبق پیشنهادهای دوستان، صبانت و شاتل شرکت هایی هستن که خوب کار می کنن. صبانت که بخاطر خوب بودنش انقدر مشتری داره که توی اکثر مراکز مخابراتی، پورت خالی نداره و به ناچار می بایست توی صف انتظار بمونی ( بعضا تا 6 ما و بیشتر!!! :18: ) این قضیه تقریبا برای شاتل صدق می کنه؛ تفاوت این جاست که شاتل متاسفانه توی برخی از مناطق و شهرها مانند تخم مرغ شانسی عمل می کنه! یا خوب از آب درمیاد یا بد!!! :13: البته در بیشتر مناطق و شهرها خوب بوده
من خودم از شهراد بهره می گرفتم. اما خب چون دانلود رایگان شبانه نداشت و سرعت هاش هم خیلی نوسان داشت و از همه بدتر پینگش برخی موارد بسیار افتضاح می شد، سرویسم رو جمع کردم و به جاش رفتم با لایزر قرار داد بستم. می تونی توی امضام نوع سرویسم و میزان سرعتم رو ببینی...
ماهانه 22750 تومان - 3 گیگ حجم دانلود - دانلود شبانه هم رایگان
شرطش فقط یه کپی کارت دانشجویی یا جواز کسبه. همین!!!:31:
شاد باشین :31: