برای عربی کنکور کتابی که درس به درس متن و قواعد رو توضیح داده باشه و تست هم داشته باشه چه کتابی هست؟
این ایادفیلی که کلا خیلی خوفه:دی
برای عربی کنکور کتابی که درس به درس متن و قواعد رو توضیح داده باشه و تست هم داشته باشه چه کتابی هست؟
این ایادفیلی که کلا خیلی خوفه:دی
عربی جامیع کنکور از انتشارات مهر و ماه ... کلیه نکات کتاب + آموزش روان + تست های کنکور سراسرینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر حجمی؟نقل قول:
بیشتر ظاهرش است:دی من دیروز تو دو سه ساعت حتی فعلش رو هم توم کردم. کلا روون و ساده است.
---------------------------------------------------------------------------------
یک سوال بی ربط ولی با ربط:
حاشیه سود کتابفروشی ها چقدره؟ مثلا کتاب گاجی که ما ۱۰ هزار می خریم٬ کتاب فروش خودش چند خریده؟ اگر کسی می دونه ممنون می شم یه حدودی بگه. (اگر هم اطلاعاتش زیاده بیشترین حاشیه سود و کمترینش رو در بین ناشرها بگه ممنون می شم)
بچه ها بانک تست عربی سبز در مقایسه با نشر الگو چه جوریه؟
نشر الگو رو نمیدونمنقل قول:
اما بانک تست عربی خیلی سبز تازه چاپ شده و تو پاسخ تشریحیش درسنامه داره که تو وبلاگ خیلی سبز هم قسمتی از کتابش رو گذاشته به نظرم اموزشش از کتاب فوت و فن عربیشون هم رون تر و بهتره.
برای عربی کتاب عربی به زبان ساده از ایاد فیلی و برای تسلط روی کتاب درسی گاج سبز. (به نظر من)
من میخوام هندسه تحلیلی و گسسته فار رو بگیرم به نظرتون خوبن؟
من دارم با گسسته فار میرم جلو و ازش راضیم.البته گسسته گاج سفید هم طرفدار داره.نقل قول:
دوستان اگه میشه کمکم کنید: من از کجا میتونم بفهمم که برای فلان رشته در فلان دانشگاه باید چه رتبه ای بیارم؟ کسی سایتی در این باره میدونه؟:20:
من زیاد از این تحلیلی فار خوشم نیومد. گاج سفید رو ترجیح میدم.
اما این گسسته فار یه چیز دیگه بود.بسی حال کردم.
دوستان این گاج ریاضی برای پیش 2 خیییییییییییییییییییییییی یییلی بد توضیح داده از رو چی بخونم؟!!!!!!!!!!!!!
وای گرفتم دیگه تحلیلی رو گاج دارم واسه 86 تحلیلی فار خوب توضیح نداده من هیچی از هندسه بلد نیستما؟!نقل قول:
دوستان یه سری حل المسائل می خوام نمیدونستم کجا درخواست بدم گفتم اینجا شاید جاش باشه:
استاتیک مریام ویرایش 5 و 6
معادلات کرایه چیان
فیزیک 2 هالیدی ویرایش 8
اگه انگلیسی باشه خیلی بهتره ( من دنبال انگلیسی هستم ولی اگه فارسی هم بود خوبه)
سلام دوستان کتاب برای حسابداری پیشرفته 2 کمک آموزشی چه کتابی رو معرفی میکنید ؟
حسابداری صنعتی 2 چی ؟
سلام ... مطمئنا کسایی هستن که فیزیک پایه گاج ( سفید ) رو گرفتن و خوندن
میخواستم ببینم یه همچین کتابی واسه درسای شیمی و ریاضی ( رشته ریاضی فیزیک ) پیدا میشه ؟
منظورم اینه که میخوام فقط سوال های کنکور سراسری و آزاد رو داشته باشه نه سوال های بیخود تالیفی ...
-------------
فیزیک پایه نشر الگو رو واسه تسلط بیشتر توصیه میکنین ؟
100% ... من سه تا کتابشو تک تک داشتم و به نظرم فیزیک 1 و فیزیک 3 عالیه فیزیک 2 هم خوبهنقل قول:
البته تو این بازه زمانی بهتره فیزیک پایه ( 1و2و3 در یک کتاب) بگیرید که وقت کم نیارید
سلام .
کسی تا حالا از شیمی پیش خوشخوان استفاده کرده ؟
من الان واسه پیش 2 مبتکران رو دارم ولی خیلی وقت گیره و منم تا حالا واسش وقت نذاشتم! :19:
نقل قول:
به نظرمن تنها کتاب ریاضی تجربی واقعا عالیه از انتشارات سبز باشه.
بقیه همه از ریاضی و حسابان رشته ی ریاضی کپی کردن.
:5:
به دلیل تغییر ظرفیت ها دقیقا نمیشه گفت ولی شاید انتخاب رشته مجازی گزینه 2 کارت رو راه بندازه. یا حداقل بخش کارنامه هاشو چک کن که مشخصه مثلا یکی با رتبه 1125 دانشگاه تهران قبول شده !نقل قول:
دوستان اگه میشه کمکم کنید: من از کجا میتونم بفهمم که برای فلان رشته در فلان دانشگاه باید چه رتبه ای بیارم؟ کسی سایتی در این باره میدونه؟
شیمی های مبتکران همه عالین ولی من قبل ترها ! به بچه ها گفتم که شیمی پیش خیلی سبز حجمش کمتره و مطالب رو هم به طور کامل پوشش داده.نقل قول:
سلام .
کسی تا حالا از شیمی پیش خوشخوان استفاده کرده ؟
من الان واسه پیش 2 مبتکران رو دارم ولی خیلی وقت گیره و منم تا حالا واسش وقت نذاشتم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتاب های آموزشی حسابان واسه تجربی ها عالیه + سوال های کنکور داخلی و خارج کشور ریاضی فیزیک.نقل قول:
به نظرمن تنها کتاب ریاضی تجربی واقعا عالیه از انتشارات سبز باشه.
بقیه همه از ریاضی و حسابان رشته ی ریاضی کپی کردن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا سوال تصاعدی که واسه ریاضی ها میاد خیلی مفهومی تر از تجربی هاست و بعید نیست واسه تجربی ها هم بیاد !
من خودم واسه حدود 50-60% میخوام ریاضی بزنم و به نظرم می تونم چون بالاتر از سطح کتاب میخونم.
سلام ... آقا از بین این دفتر های برنامه ریزی کدوم رو استفاده کردید و نتیجه گرفتید و راضیم هستید ؟
خودم می توانم خیلی سبز چطوریه ؟
دوستان خیلی سبز منتشر کرد:
دیفرانسیل، انتگرال + ریاضیات پایه (جلد 2) در 304 صفحه با قیمت 7000 تومن!
مولف: مهندس سروش موئینی
سبز چطوریه ؟
سلام
آقا گاج یه کتاب داده که دین و زندگی2و3وپیش رو کرده یه کتاب که آدم راحتر میخونه واسه کنکور
میخواستم بدونم برای ادبیات هم یه همچین کتابی هست؟برای شیمی چی؟
سلام من دنبال کتاب urban enviroment az jan douglas هستم اگه کسی این کتابو داره خواهشا به من ایمیل بده یا همین جا خبر بذاره
واسه پیش 1 خیلی سبز گرفته بودم و ازش راضی بودم . ولی چون شنیده بودم پیش 2 سخت تره گفتم با مبتکران پیش برم که اونم الان واسم دردسرساز شده ! :27:نقل قول:
کتاب خوب برای فیزیک 2&3 چی پیشنهاد میکنید؟
تست +اموزش
salam behtarin ketab baraye arabi loghat chie?
farsi nadaram
[QUOTE=mohsen3;962811]سلام
من می خوام برای یکی از اقوام که الآن کلاس سوم ریاضی فیزیک هست کتاب بخرم که در کنکور موفق بشه.
شرايط كنكورالان خيلي متفاوته بايد حتما توي يكي 2تا كلاس خوب شركت كنه.براي حسابان رمزينه خيلي خوبه:46:
سلام دوستان.میخواستم بدونم قیمت کسانی که ادبیاتشون رو بالای 70 میزنن از چه منابعی استفاده میکنن؟ من خودم متوسط قلمچیم 45 هست.اونم هرچی که میزنم اکثرا قرابت معنایی هست.حالا میخواستم بدونم اگر از الان بخوام شروع کنم و همچنان تو عید هم ادامه بدم چه کتابی بخونم که ادبیاتم حداقل به 70 برسه؟ بیشتر رو چی سرمایه گزاری کنم ؟ با چه کتابی؟ لطفا کتابهاش هم جوری باشه که تو این 3-4 ماه بشه تموم کرد.
با تشکر
برای ریاضی رشته ی ریاضی
یه کتاب میخوام شبیه به کلک معلم، جمع بندیاش ( مثل فیزیک شیمی اش )
سراغ ندارین؟
سلام دوستان
یه خواهشی دارم از دوستان
من همه کتابام حله جز فیزیک،من یه کتاب می خوام که روان توضیح داده باشه و تمرکزش روی آموزش باشه و بعد تست،من فیزیک پیش فارو خوندم ،اگه تو همون مایه ها کتاب خوبی بود که خیلی خوبه،میشه کتابی برای سال دوم و سوم معرفی کنید؟
نشرالگو،مبتکران،سبز و یا رمزینه؟کدوم بهتره؟
به نظر مننقل قول:
قرابت معنایی دکتر هامون سبطی
املا و لغت دکتر هامون سبطی
ارایه های ادبی رمزینه
تاریخ ادبیات کلک معلم
برای زبان فارسی هم کتاب دکتر هامون سبطی ،وهمگامان
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
به نظرم من زبان فارسی رو بذار کنار. لغت و تاریخ ادبیات رو فقط از روی خود کتاب بخون. املا و لغت سبطی خوبه. قرابت معناییش هم به شرطی که بتونی بخونیش (حدود 400 صفحه) از بقیه کتاب های بازار سرتره ! در غیر این صورت سراغ نشرالگو یا کلک معلم برو.
سلام.مشکل اینه که برسم تموم کنم! آخه غیر از ریاضی انحصارا زبانم میخوام بدم و زبانم هم در کنار درسام میخونم و احتمال اینکه برسم کتابایی مثل قرابت سبطی رو بخونم خیلی کمه! 1-آیا کسی یه خلاصه نویسی شده تاریخ ادبیات میشناسه یا داره؟ 2-واسه معنی لغات چطور؟
3-بعد یه سوال دیگه: لغت ها فقط از کلمات آخر کتاب میان یا از اونایی هم که تو متن هست و معنی نشده هم میدن؟
به نظرم املا و بخشی از زبان فارسی رو بزارم کنار بهتره ولی لغت و تاریخ ادبیات رو حتما میخوام بخونم.(با قرابت زیاد مشکلی ندارم)
ببین داداش جدی میگما ادبیات و زبان فارسی رو واس خودت ازشون کوه نساز... واس زبان فارسی زبان فارسی 2 و 3 رو بخون با پنج مبحث نشر الگو (حجم بالایی نداره) بت قول میدم اگه اینا رو قشنگ بخونی یادبگیری میتونی سوالات زبان فارسی کنکور رو جواب بدی... واس ادبیاتم بخش عمدش همون قرابت معناییه سعی کن درکتو از بیتای کتاب بالا ببری...
تالیفات دکتر سبطی خیلی عالیه ولی خدایی خیلی وقت گیره بخوای اون رو کامل تموم کنی تو این مدت باقی مونده باید قید بعضی از درسا رو بزنی...
دوستان برای قرابت فقط کتاب دکتر سبطیه؟
من هر چی میخونم هیچ چی ازش نمیفهمم البته فک کنم برا سال سوم و چهارمی ها نوشته ولی من از الان میخوام اگه بشه این قرابت رو کامل کنم چون خیلی بم گیر میدن
همچنین تو تست ها هم اصلا تست های قرابت رو نمیتونم بزنم چی کنم؟
__________________________________________________ ____
برا ریاضی 2 کتاب بدرد بخور کسی نمیشناسه؟
اونایی که میخوان کنکور بدن چی میخونن ؟
من گاج سفید دارم ولی همش تالیفیه
ولی دوستم چاپ پارسالشو داره سوالای کنکورم داره به غیر از این گاج کتاب دیگه ای نیست؟
نقل قول:
ببین اون کتاب فعلا لازم نیست بخونی(سبطی)الان فقط مفهوم بیتای کتاب درسیتو بخون (یا از نشر الگو که اخرش بیتای هم مفهوم رو کنار هم نوشته)از ابان سال سوم که درکت بیشتر میشه شروع به خوندن سبطی کن.
برای ریاضی 2 فقط تعیین علامت تصاعد لگاریتم و مثلثاتش بدرد میخوره که فقط سعی کن این مطالبو بصورت تستی بخونی و تعدادی تست بزنی
---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------
خب بچه ها یه سوال دارم
فقط لغات ته کتاب ادبیات و لغت هامون کافیه برای کنکور؟
من فقط مبحثی خوندم و میخونم ادبیاتو .لازمه متن کتابم بخونم؟
کارت اشتباهه به نظر من ... بالاخره می خوای مهندسی بخونی یا بری طرف زبان؟ اینطوری تو هیچ کدوم از کنکورایی که شرکت می کنی نتیجه خوب نمیگیرینقل قول:
تو کنکور زبان عمومی ها فوق العاده مهمن مخصوصا ادبیات که ضریب 4 داره اگه ادبیات رو کم بزنی که کارت تمومه حالا زبان تخصصی رو 80 هم بزنی فایده نداره . شما تو تهرانی و قبولی در دانشگاههای تهران برای کنکور زبان خیلی سخته و شاید رتبه زیر 200 بخواد که لازمش میانگین بالای 70-75 تو هر 5 درسیه که تو کنکور زبان امتحان میدی
همچین شرایطی که تو کنکور ریاضی ممکنه برات رخ بده
1و2- تاریخ ادبیات و لغت که خلاصه نداره! همشو باید بخونی بهترین کاری هم که میشه دربارشون کرد اینه که طبقه بندی باشه و به صورت یک دفترچه یا کتاب چه دربیاد که نمونه هاش تو بازار فراوونه
3- از تک تک لغات درسی حتی پشت جلد کتاب ممکنه سوال بیاد ( به غیر از قسمت منابع!)
سلام
1- کسی کتاب گنجینه آزمون های زبان مبتکران رو استفاده کرده؟ چطوره؟ کتاب خوبیه؟
2- ریدینگهای کتاب درک متن به زبان ساده نسبت به زبان پیش مبتکران بیشتره یا همون ریدینگ هاست؟ اگه مثل هم هستن به نظر شما چه کتاب ریدینگی بگیرم ( به جز End reading)؟ 1- و نترسیم از متن 2- ریدینگ قلم چی؟ یا چیز دیگه؟
کتاب گنجینه آزمون های زبان مبتکران عالیه عالیهنقل قول:
یعنی واجب واجب هستند حتما بگیر
سوم رياضی هستمنقل قول:
1و2- تاریخ ادبیات و لغت که خلاصه نداره! همشو باید بخونی بهترین کاری هم که میشه دربارشون کرد اینه که طبقه بندی باشه و به صورت یک دفترچه یا کتاب چه دربیاد که نمونه هاش تو بازار فراوونه
مثلا" چه کتاب يا کتابچه ای؟ فلش کارت هم براش هست؟
اگه خودم خلاصه کنيم بهتر نيست؟!
------------------------------
برای reading زبان چه کتابی خوبه؟ (لغتم ضعيف هست)
-----------------------------------
دين و زندگی جامع ميخوام بخرم که تست و نکته و خلاصه داشته باشه اگه بخوام انديشه و تحقيق داشته باشه کدوم بهتره اگه نخوام چه کتابی؟
خيلی سبز بهتره يا گاج؟