دستت درد نکنه فقط توضیحات داشته باشه من پی اس رو از لحاظ becom a legend خیلی دوست دارم از این لحاظ کاملهنقل قول:
Printable View
دستت درد نکنه فقط توضیحات داشته باشه من پی اس رو از لحاظ becom a legend خیلی دوست دارم از این لحاظ کاملهنقل قول:
سلام
میخواستم اسم بازیکنی که توی became a legend ساختم رو تغییر بدم، راهی هست که تغییرش بدم؟
کرایزر جواب سئوالاتتون رو به دقت دادن.نقل قول:
از کیت سرور استفاده می کنید؟؟؟نقل قول:
اگر بله، داخل پوشه راهنمای کیت سرور یه فایل متنی هستش که کد لباس تمام تیما ها رو داره. با استفاده از اون کدها، لباسا رو ردیف کنه.
شما فقط در تعطیلات نیم فصل و ایان فصل می تونی خرید کنی. برای خرید هم باید شرایطی رو داشته باشی.نقل قول:
یکی درجه تیمیت بالا باشه. یکی توی رنکینگ جهانی رتبه خوبی داشته باشی و یکی هم اینکه مبلغ خوبی رو پیشنهاد بدی. در کل، آوردن فوق ستاره در فصل اول، اونم با پول کم، کار خیلی سختیه. اما غیر ممکن نیست!
خوب ديگه پچ به صورت كامل و درست آماده شد پچ قبلي فاقد فايل cv0f بود واسه همين دوستاني كه فايل cv0f رو نداشتند(ظاهرا هيچ كس به غير از من دانلودش نكرده) نتونستند استفاده كنند ازش. اين cv0f يك img اضافي هست كه كونامي جهت آپديت بازي در نظر گرفته وقتي شما از داخل بازي و از قسمت setting گزينه دانلود رو مي زنيد شروع ميكنه و اين يك فايل رو با حجم 180 مگ دانلود ميكنه وقتي دانلود تموم ميشه اين فايل در مسير خاصي كپي ميشه و باعث ميشه بازي شما آپديت بشه من اين فايل رو با Winrar پك كردم و شما وقتي اجرا ميكنيد اتوماتيك وار توي همون مسير خاص كپي ميشه و بازي شما آپديت ميشه و شما اگه گزينه دانلود رو بزنيد پيغام ميده كه بازي شما آپديت هست اين رسمي ترين نوع آپديت كردن بازي هست تا ترانسفر هاي زمستاني + لايسنس شدن تيم هاي اتلتيكو و سويا و ... اعمال بشه من با توجه به اينكه پچ رو بر اساس اين فايل ساختم اين cv0f وجودش الزامي هست بنابراين لينك دانلود اون رو ميذارم.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خصوصيات پچ:
1-درآمدن همه تيمها بصورت لايسنس شده بدون استثنا لباس هاي جديد و واقعي تيم ها + لوگوهاي كيفيت اورجينال تيم ها كه محصول خود كونامي مي باشد اين باعث ميشه كه لوگوهاي تيم هاي لايسنس نشده هماهنگي كامل با لوگوهاي ساير تيمهاي لايسنس شده داشته باشند.
2- اصلاح تمامي نوشته هاي Fake از قبيل اسامي بازيكنان اسامي تيم ها و ليگ ها و استاديوم ها اين اصلاح اسامي بدون دخل و تصرف مي باشند و نامي كه مورد نظر كونامي هست شدند نه اسامي من درآوردي و كليه اسامي بر اساس لايسنر مخصوص اصلاح شده اند
3- اضافه شدن بوندس ليگا به بازي - توضيح اينكه جاي ليگ Eredivise و Other League B تعويض شده بدون دستكاري و تصرف در تيمها ليگ Eredivise عينا با همه مشخصات به Other League B رفته و ليگ بوندس ليگا به جاي ليگ Eredivise اومده و قابل استفاده در مودهاي BAL و ML هست. البته اكثر تيمهاي بوندس ليگايي داراي 11 بازيكن در تركيب كلي خودشون هستند كه هركس خواست ميتونه خودش بازيكن اضافه كنه ولي تيمهاي بايرن و وردربرمن و همين طور شالكه و لوركوزن بازيكنهاي كاملتر و بيشتر دارند. تيم بايرن هم در مود CL به عنوان يك تيم لايسنش شده(به حالت لايسنس در آمده شده) حضور داره
دانلود پچ رسمي 1.40
کد:http://pes2009dl.konamionline.com/pes09/patch/91ff0cd628759869b5a4827b42ed7c97/PES2009Patch140.zip
كرك (حجم تقريبي 5.2 مگ)
کد:http://arminkrauser.persiangig.com/P-E-S/PES2009_Crack_For_1.20.rar
دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ)
بعد اتمام نصب پچ فوق به مسير Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver بريد و فايل setup رو اجرا كنيد و روي دكمه install كليك كنيد تا كيت سرور نصب شودکد:http://arminkrauser.persiangig.com/P-E-S/PES2009-Patch.part01.exe
http://arminkrauser.persiangig.com/P-E-S/PES2009-Patch.part02.rar
http://arminkrauser.persiangig.com/P-E-S/PES2009-Patch.part03.rar
دانلودفايل cv0f.img با حجم تقريبي 32 مگ
پس از دانلود از حالت زیپ در آورده و فایل cv0f را در این مسیر کپی کنید C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\downloadکد:http://rs314.rapidshare.com/files/214719856/1.4_cv0f.rar
اگه از Windows 7 استفاده می کنید اینجا: C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
دانلود اديت فايل مخصوص براي پچ و فايل cv0f
اين اديت فايل بايد در پوشه My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save كپي بشهکد:http://arminkrauser.persiangig.com/P-E-S/edit-file-march-update.zip
و در آخر لازم به ذكر هست كه پسورد همه فايلهاي RAR كلمه krauser هست. اگه مشكلي بود باخبر كنيد.
موفق و پيروز و سربلند باشيد
این هم نرم افزار ggs ورژن 7 برای وارد کردن توپ - فیس - کفش - کیت و .....نقل قول:
اگه میشه لینک دانلود برنامه ای که باهاش توپها و ... وارد بازی می کنند رو برام بزارین. ( اگر گذاشتید از رپیدشر نباشه )
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=15088
شما با تیم سر مبلغ به توافق رسیدی ولی با خود بازیکن برای دستمزد به توافق نرسیدینقل قول:
دوستان چه جوري ميشه تو مستر بازي كن خريد...ما كه هرچه ور رفتيم نشد... ميريم قسمت novogo...)همچيين چيزي) سرچ ميكنم مثلا من مسي ميخوام ميخرمش اون فلش هم مياد روي تيمم اث ميلان قرار داد هم ميبن ولي اصلا نمياد..
تنها راه استفاده از برنامه pro-evo edition studio هستنقل قول:
اول با تشکر از krauser عزیز بابت جواب دادن به سوالات و پست ویژه ای که دادند.
یک سوال برام پیش امده این دانلود پچ رسمي 1.20 و دانلود پچ با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ) با هم فرق دارند . باید جفتشون دانلود شن ؟ چون نوشتی باید پچ رو نصب فوق برام سوال پیش امده.
میش یک توضیح کوچولو بدی
ممنون میشم:11:
مثلا جند تا بیشتر ؟ به هر کدوم یکی پنچ تا اضافه میشه ؟؟نقل قول:
من الان تو کل لیگ اروپا رتبه اول پاس گل رو دارم. (( برای چندمین سال متوالی)) میخوام بدونم صرف داره برای امتیاز بیشتر سختی بازی رو بالا ببرم؟
دوست عزيز پچ 1.20 پچي مخصوصي هست كه توسط كونامي ساخته شده براي بازي ولي پچ 24 مگي كار خودم هست. چيز تكراري نيست اگه pes2009 صفر كيلومتر نصب كني بعد اون چيز هايي كه واسه دانلود گذاشتم بازيت تكميل و كامل و بدون ايراد ميشه مثه اين مي مونه كه كونامي بازي رو به صورت 100% لايسنس شده ارائه كردهنقل قول:
دوستان من يه چيزي در حدود 9gig پچ و بال و استاديوم و برنامه و لباس و ... دانلود كردم ولي اصلا بلد نيستم تو بازي واردشون كنم و با برنامه كيت سرو هم اصلا بلد نيستمر كار كنم...يه چند مدت پيش هم از هر كسي خواهش كردم كه كامل يادم بده هيچكس اين كارو نكرد و همه در حد يه راهنمايي كوچيك كمك كردن ولي من اصلا با اين برنامه كيت سرور آشنايي ندارم...آخه اين بازي اينجوري حال نميده !!! منو باش كه با چه شور و شوقي 9 gig چيز دانلود كردم ولي حتي از يكيشم نتونستم استفاده كنم....حالا باز گفتم يه بار ديگه خواهش كنم شااااااااااايد يه مردي پيدا شد منو راهنمايي كنه ! اگه پيدا شد فقط يه لطفي كنه كه با حوصله و كامل كامل كامل بگه كه چيكار كنم(مثلا آموزش با عكس و ...) اگه ميخوايد بگيد كه برو فلان صفحه و اينا ممنونم چون من نتونستم جواب اين سوالمو تو 700 صفحه بگيرم ):
اين پست همه اون چيزي هست كه براي دانلود نياز داري تا بازيت بشه هموني كه مي خواينقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=3621804&postcount=7005
ممنون.نقل قول:
من نصبش كردم.
چجوري بايد تو بازي بريزمش؟!
احتمالا بايد كيت سرور رو بعد نصب فعال كني ديگه شما اين پست رو بخوني كل جريان رو مي فهمي از چه قرارهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=3621804&postcount=7005
با سلام به همه ی دوستان عزیز :10:
krauser جان ممنون خیلی زحمت کشیدید :40::40:
از دوستان یه سوال داشتم من الان بال رو تا سال 2011- 2012 بازی کردم اما اون اوایل که به من رنک میداد اکثر بازی ها هم رنک من توی بازی 8 بود وتوی معدل گیری بین پنج بازیکن هم اول بودم واون رنک بازی خیلی تاثیر میذاشت البته تا اخر سال
2010این طوری بود اما از سال 2011 تا وسط های 2012 رنک من بین پنج بازیکن 7.93 بود و هرچه قدر هم تلاش می کردم و رنک 8 رو تو بازی می گرفتم بازم تاثیری نداشت اما بعده نیم قصل 2012 به من رنک 7.93 رو داد ایا این چیزی عادی هستش یا نه ؟:10::10::40:
با تشکر از شما دوستان عزیز :10:
قربانتان :20:
بله شما توي يك بازي دير اومديد و و نتونستيد كاري بكنيد بنابراي نمره (-) كه ارزش صفر داره گرفتيد و اين صفر با معدل شما جمع شده و نمره 8 شما رو كاهش داده شما به 8 نخواهي رسيد مگه اينكه يكي دو بار نمره 8.5 بگيريد. اون موقع به شرط اينكه از 8 كمتر نگيري نمره ات شايد به 8 برسه روي نمره حساسيت نداشته باش همين كه برترين بازيكن باشي كافيه اون نمره واسه دلخوشي هست و بعد يه مدت كاملا عادي ميشه براتنقل قول:
نقل قول:
چجوري رنك جهاني رو نشون ميده...
فكر كنم توي مستر ليگ رنكينگ رو نشون نميده توي bal نشون ميده فقط الته من تركيب ديفالت رو استفاده كردم شايد اگه تيم واقعي انتخاب كنيم نشون بده كه من اونجوري تجربه نكردم مستر ليگ رونقل قول:
با سلام و خسته نباشید خدمت krauser عزیز یه سوال خیلی مهم داشتم ، من برنامه ای که فیس یا لباس یا اسکوربرد یا هر چیز دیگر که خودم ساختم را به فرمت bin تبدیل کنه رو میخواهم، مثلا دو تا لباس تیم دارم با فرمت png برنامه ای که بتونه اینو به فایل bin قابل استفاده تو pes 09 تبدیل کنه می خواهم. خیلی خیلی ممنون
شما به نرم افزار GGS يا همون (Game Graphic Studio) نياز داريد شما اول img هاي خود بازي رو باز ميكنيد با اين نرم افزار مثلا براي وارد كردن لباس بدون استفاده از كيت سرور img فايلي كه حاوي لباس ها هست رو باز ميكني داخلش كلي bin فايل مياد هر كدوم از اين bin فايلها شامل لباس هاي مختلفي هستند شما لباس با فرمت PNG رو لود ميكني دراگ مي كني روي لباس قبلي لباس وارد ميشه تمام اينم لينك دانلود برنامهنقل قول:
لينك دانلود با حجم 2.03 مگابايت
اين هم يك اسكرين شات از اين برنامهکد:http://www.fifasoccer.ru/files/?download=10354
کد:http://www.fifasoccer.ru/i/PES2009_game_graphic_studio.jpg
سلام اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون از زحماتی که میکشی خیلی حال دادی ولی اخرین پچ این بازی 1.30 هست چرا شما 1.20 گذاشتید؟
در ضمن یه سوال داشتم خدمتتون اینکه من اگه این پچ 1.30 رو نصب کنم چطور میتونم تیمهای استقلال و پرسپولیس هم توش بزارم
اگه میشد سپاهان رو هم توش بریزی که محشر میشد
با تشکر از شما دوست خوب
pass:کد:http://rapidshare.com/files/200823131/Pro.Evolution.Soccer.2009.Update.1.30-compu_city_.rar.htm
کد:www.dl4all.com
سلام
من این بازی را گرفتم دو تا dvd است و فارسی اش کردن توسط موسسه فکر کنم newteach یا یک همچین چیزی
مشکلی که دارم زیاده
یکیش این که گزارشگر اصلا اسم بازیکن ها را نمیگه همش میگه شماره 5
شماره 6 و....
چه تو لیگ های خارجی چه ایرانی که اضافه کردن
دومی وقتی میخواهیم 2 نفر بازی کنیم با دسته هر کار میکنم باید صفحه کلید را هم یک طرف بگذارم
یعنی یک جوری یک طرفش را باید دونفر بازی کنن یک طرفش یک نفر
این مشکل ها چجوری حل میشه؟
سلام به همگی سال نو رو تبریک می گم.
من PES2009 Option File 10.11.08 رو دانلود کردم و تیم های کلاسیک ملی ازاد شده اما قیافه هاشون چرت و پرت ایا چیزی تو دست و بالتون دارید که بتونم درستش کنم؟خواهشا از این پچ های حجیم و ggs و... نباشه. از همون کپی پیستی ها باشه بهتره.
ممنون.
سلام به دوستان من پچ PES2009 Option File 10.11.08 دانلود کردم و تیم های ملی قدیمی ازاد شده اما قیافه هاشون مزخرفه ایا چیزی دارید که بشه درستش کرد خواهشا کپی پیستی باشه .
در ضمن یال نو رو تبریک می گم.
با این برنامه ی ggs چجوری باید کار کرد.
مثلا چجوری باید یک فایلی به نام unnamed_33 رو با unnamed_33 داخل ایمیجها تغییر داد.
اگر کسی میدونه کمکم کنه.:42:
bin فايل هايي كه شامل عكس هستند با تغيير دادن عكس تغيير ميكنن كار باهاش به قدري ساده هست كه نميدونم چطوري توضيح بدم كاري نداره شما يه img فايل رو لود ميكني داخلش bin فايلها مياد هر بلايي دوست داري بيار به سرشوننقل قول:
مشکل حل شد
مرسی
لطفا این پست پاک شود.
این برنامه رو از کجا میتونم بگیرم؟نقل قول:
اگه لینکشو بزاری ممنون میشم
من اخرین پچ گیم اکسس و نصب کردم ولی برنامه پس لجند روش اجرا نمیشه برنامه باز میشه ولی تغییرات روی بازیکن سیو نمیشه.
سلام کروزر جان من همه شو دانلود کردم ولی وقتی میخوام پچ PES2009Patch120 رو اجرا کنم این پیغام وجود داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه چه بد كيت سرور چي نصب ميشه يا نه؟ حالا پچ 1.20 صد در صد هم واجب نيست اگه كيت سرور نصب بشه كارت راه ميفته متاسفانه ظاهرا دي وي دي بازي شما نصب اورجينال نيست و نصبش دستكاري شده و به صورت صحيح نصب نميشه من هم همون اول دوبار گيرم اومد بار اول 2 دي وي دي بود كه اصولا كپي ميشد نه نصب بنابراين نه از كيت سرور مي تونستم استفاده كنم نه از پچ هاي 1.10 يا 1.20 ولي شكر خدا اورجينالش رسيد دستم الان هم شما يا بايد دنبال نصب اورجينال بازي باشي يا اميد وار باشي كيت سرور نصب بشه و اون فايل cv0f installer هم درست كار كنه نتيجه رو بهم اطلاع بده منتظرم ببين كيت سرور نصب ميشه قتي ميري داخل پوشه كيت سرور يه فايل به اسم setup هست ببين بعد اجرا و زدن دكمه install پيغام بsuccses رو ميده يا اصلا كليد install فعال هست يا نه منتظرمنقل قول:
سلام کروزر جان من همه شو دانلود کردم ولی وقتی میخوام پچ PES2009Patch120 رو اجرا کنم این پیغام وجود داره
دستت درد نکنه از کمکت برادرم امروز برام یه نسخه 1 دی وی دی گرفت قبلا" از تکین گرفتم 2 دی وی دی بود کرک هم داشت ولی بدونه کرک وارد بازی میشد یادمه از کیت سرور هم استفاده کردم جواب داد خدا کنه این نسخ برام دردسر ساز نباشه
چطوري ميشه تو agility , become a legend را زياد كرد ؟ البته mentality و aggression هم جزوشه ?
در واقع مي دوني اشكال از كجا ناشي ميشه؟ دقت كن:نقل قول:
وقتي يك گيم يا يك نرم افزار رو روي ويندوز نصب ميكني همون موقع يك پوشه مخصوص توي قسمت ريجستري ويندوز ايجاد ميشه حالا بعدا مثلا ميخواي يه آپديتي چيزي كه متعلق به اون هست رو نصب كني فرض كن همين PES وقتي باز به درستي و به صورت اورجينال نصب ميشه پوشه اي تو ريجستري ايجاد ميشه و داخلش يك key هم وارد ميشه كه همون SN هست من بار اولي كه PES گرفتم نصبش دستكاري شده بود و بازي توسط Install Shield نصب ميشد و بعد نصب به جاي فولدر PES توي ريجستري يه فولدر به نام SFS ايجاد ميشد و Pro Evolution داخل اون قرار ميگرفت واسه همين پچ نصب نميشد چون پچ رو وقتي ميخواي نصب كني ريجستري رو ميگرده و دنبال پوشه اي به اسم KONAMI توي قسمت Software مي گرده وقتي پيدا نميكرد پيغام خطا مي داد دقيقا واسه اينه كه هميشه سعي كنيد موقع خريد يك بازي تاكيد زيادي داشته باشيد روي اين كه قسمت نصب دستكاري نشده باشه حتي مي بيني تازگيا مد شده كرك رو هم توي پوشه كرك نميذارن ميندازن توي ريشه و همون كرك كپي ميشه اين باعث ميشه EXE اصلي رو نداشته باشيم البته اصولا EXE اصلي و كرك نشده هيچ ارزشي نداره ولي مي بينيد توي بازي نظير فيفا اين فايل جهت نصب پچ ضروري هست. اميدوارم بتوني پچ 1.20 رو نصب كني كه البته براي نصب پچي كه من ساختم ضروري هم نيست كيت سرور نصب بشه حله
آقاي metiten عزيز هم برنامه pro-evo رو درخواست كرده بودند اين هم لينك دانلودش
آقاي paroucia هم درخواست سختي كردند كه اگه دوستان مي تونند ايشون رو راهنمايي كنند ولي دوست عزيز كپي پيستي نميتونه قيافه ها رو اصلاح كنه هيچ كس به خودش زحمت نداده بشينه قيافه ها رو روي اديت فايل داخل بازي اعمال كنه معمولا فيس ها رو براي استفاده كيت سرور ميسازن و از اين راه ميتوني داشته باشي كه البته من خيلي توي كار فيس نيستم واسه همين كمكي از دستم بر نمياد. البته من كلا براي فيس ارزش خاصي قايل نيستم فيس هاي كونامي همه اشون قابل قبول هستند حتي مال كلاسيك هاکد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=35525
من یک مشکلی دارم تمام مراحل رو رفتم و بدون مشکل انجام شد.
اما وارد بازی که میشه قبل ایمکه منوی اصلی بیاد با چنین پیغامی روبرو هستم:
[Edit Data]
Load failed because data is from a different veresion.
download content and updat data.
لوگو اصلی لیگ ها امده ولی لوگوی باشگاه ها به هیچ وجه عوض نشده
اسم بازیکنان هم مثل قبل
لباس ها همون قدیمی
نقل و انتقالات هم قدیمی
در کل ناقصه
چه باید کرد؟:41:
1- شما پچ 1.20 رو همراه با كركش دانلود و كپي كرديد؟ احتمالا نكرديد كه اين پيغام رو ميدهنقل قول:
2- اينكه لوگو باشگاه ها تغيير نكرده يعني اينكه فايل cv0f رو يا دانلود نكرديد يا اگه دانلود كرديد توي مسير خودش كپي نشده اين مسير رو چك كنيد روي سيستم ببينيد فايل cv0f.img حجمش 180 مگ هست يا نه اگه نيست فايل cv0f رو توي اين مسير دستي كپي كنيد
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
نتيجه رو بگو منتظرم
نقل قول:
مورد 1 رو که به درستی انجام دادم
مورد 2 توی آدرس مورد نظر موجود نیست
وقتی هم می خوام نصب کنم با شکل مقابل روبرو میشم:
حالا فایل 2 رو دوباره دارم دانلود می کنم ظاهرا ایراد از اونه
نتیجه رو می گم.
krauser دوست عزیز مشکل حل شد ممنونم ازت
همون پارت 2 ظاهرا ناقص بود و دوباره دانلود کردم و به کلی مشکلات رفع شد
مرسی
منتظر مطالب جدیدت هستیم.
اسامي Fake هم اصلاح شدند؟نقل قول:
در ضمن يه چيزي برام تعجب آور هست من مسير نصب setup فايل cv0f رو به صورت پيش فرض اون مسير بالايي رو گذاشتم ولي توي عكس توي مسير K: داره نصب ميشه شما خودت دستي اين كار رو كردي يا وقتي اجرا ميكني همين مسير رو مياره؟
بله اسامي Fake هم درست شدند . همگینقل قول:
در مورد مسیر هم بله دستی خودم اینجوری کردم
ولی این دفعه که مشکل رفع شده بود توی همون مسیر پیش فرضی که شما گفتید ریختم
به طور کل همه چیز به خوبی انجام شد
بازم ممنون
شما باید بری قسمت ستینگ بازی،کنترلر شماره یک رو اونجا دسته تعیین بکنی وگرنه شماره 1 به طول پیش فرض کیبورده.نقل قول:
سلام بردیا جون
مرسی از تبریکت
تولد شمام مبارک البته میدونم 13 فروردینه گفتم از همه زود تر بهت بگم!!