در مورد شاتل یه موردی رو بگم. شاتل در صورت دانلود شبانه ی زیاد کاربر رو محدود میکنه. و این مورد بی بروبگرد انجام میشه
اینرو درنظر داشته باشید
Printable View
در مورد شاتل یه موردی رو بگم. شاتل در صورت دانلود شبانه ی زیاد کاربر رو محدود میکنه. و این مورد بی بروبگرد انجام میشه
اینرو درنظر داشته باشید
چرا پست 7000 رو اینجوری هدر میدی؟ یه چیز جالب توش بذار!:31:نقل قول:
عجججججب!!!!پس اینو هم باید بیخیال بشیم،همون میمونه صبانت.نقل قول:
دوستان کسی سرویس توربو 1024 مکس نت نداره ؟ میخوام ببینم چطوره وضعش
نه داداش فقط برای سرویس های آرت قانون فیر تو فیر است ولی برای اکو این قانون نیست .
رفتم نمایندگی گفتم سرعتم کم شده میخوام سرویسم رو تغیرر بدم سرویسمو پرسید و منم گفتم و گفت کدوم سرویسو میخوای گفتم دیسکاوری . اونم نوشت تا فردا با ماکس تبریز هماهنگ کنن بعدش بهم زنگ بزنن . دیگه نه پول برای رانژه میدم و نه از خط دیگ استفاده میکنم . امیدوارم تبریز قبول کنه . البته اینجوری که این با گفتن من کاغذ برداشت مسلما این کار رو برای خیلیا کردن . انشاالله که فردا دیسکاوری رو وصل کنن .
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
البته از اینکه 16 گیگ حجمم تبدیل میشه به 6 گیگ و 4.5 ماه تبدیل میشه به 3 ماه ناراحتم ولی هر چقدر ضرر کنم باید تابستون سرعتم بالا باشه .
رزمجو جان منم قبلا اینکارو کرده بودم! سرویس 1 مگ داشتم فکر کردم سرعتم تا 200 میره! بعد که فهمیدم چه خبره اونو تغییر دادم به 128
داداش بازم تکرار میکنم الان ( از یک هفته ی پیش ) سیاست ماکس عوض شده . هم با پشتیبانی صحبت کردم و هم با نمایندگی . الان 128 رو روی 50 بستن . :27:نقل قول:
من سرویس مکس توربو دارم
2 هفته پیش سرعتم رو 200 بود.
این هفته از 130 بالاتر نرفته.
امروز رفته بودم ، حجم بگیرم.
پرسیدم ، بم گفتن ،
" مشکل از شبکه سراسری مخابراته "
گفتم پس یعنی سرعتا دوباره بر میگرده سر جاش؟
گفت: "نمیدونم ... "
:13::13::44::44:
اینم یه تست از مکس توربو با سرور فرانسه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چرا نمیدن ؟؟؟؟؟
من الان رفتم گرفتم..........
آقا توربو 1024 ماکس نت بودی ؟ سرعت دانلود شبانه چنده ؟نقل قول:
ماکس شبانه روزانش یکی هستش
:13::13:نقل قول:
طرف رفت خرید رفت پی کارشنقل قول:
الان شاتل خریده
فقط نمیدونم چی شد 47 تومن گرفتند ازش
سرویس 128 سه ماهه و 6 گیگ ترافیک گرفت
تازه بهم زنگ زد گفت اگه خودت هم شاتل داری تخفیف میدند گفتم نه متاسفانه رسا دارم
رسا یک سرویس داره : 128 اپ 512
یکی هم هست 512 آپ 1024
گفتم اگه اینا را بگیرم سرعت چند میشه ؟
گفتند 70 یا 80 اینا
گفتم شرمنده چیزی نگیرم بهتره
میشه کاملا بگین دانلود شبانه شاتل چه ایراداتی داره ؟نقل قول:
دوستان من اگه بخوام نتی بگیرم که شبا دانلود رایگانش از2 یا کمتر شروع بشه و سرعتش هم کمتر از 90 نباشه چه سرویسی از کدوم شرکت با صرفه تره ؟
رانژه شاتل 15 تومنهنقل قول:
فقط نمیدونم چی شد 47 تومن گرفتند ازش
چرا یه ماه رایگانه رو نگرفت؟
برای من که 3 ماه مشترکش بودم وهر شب 1.4 گیگ دانلود میکردمنقل قول:
هیچ محدودیتی اعمال نشد
وهمچنین برای دوست من که الان یه ساله شاتل داره تا حالا هیچ محدودیتی اعمال نشده
ولی دوستان تو تاپیک شاتل میگن که محدود میکنه(نمیدونم رو چه حساب میگن)
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
به نظرم تو منطقه ما پارس انلاین برای تو از همه بهتر باشهنقل قول:
سرویس 256
شبانه هم سرعت روزانه رو میده
در ضمن شبانه از 1 شروع میشه
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
امروز رفتم رسانت و افتاها برداشتم تو هیکل رسانتنقل قول:
:27::27::31::31::31::21::21:
به غیر از همارا و ماکس کدوم شرکت ها سرویس نامحدود میدن؟
رسانتنقل قول:
شاتل
اکثر ISP ها نامحدود هم میدن
ولی صبانت اصلا یه دونه هم نداره
واسه همین سرعتاش خیلی زیاده
خدایش اگه مدیر ماکس نت رو ببینم تو یه قاشق خفش میکنم بابا دیگه پیجم بازنمیکنه اخه دردمو به کی بگم خدااااااااااااااااااااااا ااااااااا:19:
رسا که همون ماکسه.شاتل هم Fair use policy داره و نوشته اگه استفادتون زیاد باشه میتونه سرعتتون رو به یک دهم کاهش بده.سرویسی هم که این قانون شاملش نشه ۲۲۰ تومنه.اونم برای ۱۲۸:18:نقل قول:
هیچ کدوممون دل خوشی از مکس نت نداریم . واسه شرقی میتونین برین از شرکتای دیگه بگیرین . این خودش ضربه ی خوبیه . واسه غربی هم کم کم اگه شرکتای دیگه بیاد مام جمع میکنیم !
ببینید شاتل اگر یه مدتی به صورت فول (تمام ساعات رایگان+پهنای باند کامل) دانلود کنید شما رو محدود میکنه .اینکه کی این اتفاق میافته معمولا غیر قابل پیشبینیه ولی حتما این کارو انجام میدن. کاربرایی هم هستن که الان مدتی هست کامل دانلود میکنن ولی محدود نشدن این مورد به منطقه (شهر) تون هم مربوط میشه.قبل عید من یه ماه 512 شاتل گرفتم . از قضا زدو سرعتا رو دومگ کردن و منم کامل هر شب 4-5 گیگ دانلود میکردم .تقریبا بعد 10 روز محدود شدم ولی چون 5-6 روز مونده بود به پایان دورم واینکه چنان محدودی کرده بودن که از دماغمون اومد! نمیشد صفحه باز کرد منم بعد یه روز محدود شدن رفتم و برگ تخلیه پر کردم.نقل قول:
الانم که وضع شاتل تو ارومیه خرابه .بهترین پینگش 500-600 هست و بعضی مواقع میره بالای 1 ثانیه و...!!
بله اون موقعی که شما سرویس داشتید محدویت به این صورت نداشتن. این ترفند رو از سال پیش اجرا میکنننقل قول:
در مورد اولینقل قول:
شاید جدیدا اینطوری شده
باید بیشتر تحقیق بشه
در مورد دومی
همه دارند از پارس سگ آفلاین فرار میکنند
بعد تو پاینو پیشنهاد میدی ؟
مورد سوم
انصافا کارت بیسته
حسین داشته باشنقل قول:
میگفتی 10 تومنه
شاتل هم کمو بیش نامردی داره
یعنی چی ؟نقل قول:
مگه میشه؟
ما سرعت دانلودمون درسته کم شده
ولی با لود پیج و پینگ و گیم زدن مشکلی نداریم
اینطوری که مفت هم نمی ارزهنقل قول:
بچه ها در کل همگی خسته شدیم
اخه تا کی باید این وضع را تحمل کنیم ؟
نظر اینا اینه که یه سرویسی بگیریم و فقط چت کنیم همین
احه چرا باید از دنیا انقدر عقب باشیم ؟
من از اذر 89 تا 26بهمن 89 از شاتل 128 داشتمنقل قول:
سلام
یه سرویس مناسب پیدا کردم :
از شاتل هست
ولی فکر کنم برای خانگی نیست
منم میتونم غیر خانگی نیز بخرم
قیمت و کارایی ظاهرا خوبه
3 ماهه 10 گیگ سرعت 2048
نظرتون چیه ؟
سرعت شبانه امشب رو ببینید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
صبا مثل اینکه قاطی کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18: :18::18::18:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8:نقل قول:
با این سرعت دانلود کردی خودت؟؟؟؟؟
کل شب اینطوری بود؟؟؟؟؟ :18::18::18::18:
الان 120 :2:نقل قول:
2هفته پیش 200+ بود.
هر شب کمتر از دیشب :41:
سرعت دانلود ایرانسلم:::
اوه اوه .........
سرعت حسین رو ببینین!!!!!!!!!!!!!!!!
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
خدایی حال میکنی ها
ما که جرلماخ کردیم یه سرویس مناسب نیست هر کدوم یه اشکالی دارند
یه خبر:
تا 7 سال کی زنده است که این اینترنت رایگان رو ببینه خدا میدونه:2:
جی پی آر اس یا وایمکس؟نقل قول:
جی پی آر اس یا وایمکس؟!نقل قول:
اینا بگن 7 سال یعنی 70 سال . ولی انصافا توربو ماکس خوب بوده ها :41: میخوام ماه دیگه بگیرم +120 کیلو میخوام
داداش تو شهر ما . تو تبریز 2 مگ میدن .نقل قول:
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
داداش تو شهر ما شاتل سرویسی گذاشته سه ماهه 25 تومن بدون هزینه راه اندازی . اکو 128 .:20:نقل قول:
آقا من یه چیزیو دقت کردم تو مکس نت وقتی آی پی رو واسه اصف نشون میده پینگش افتضاحه . مثل الان که 1000 هست . ولی وقتی تبریزه پینگ بالای 30 نمیره
GPRS ایرانسلنقل قول:
سرویس های offie دانلود شبانه رایگان ندارن . :27: ولی همون سرویس رو اکوش رو بگیر . سرعتش 250 کیلو . سه ماهه 54 تومن فکر کنم 6 گیگ . :21:نقل قول:
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
دفعه ی بعد discovery یا vip بگیر تا همون سرعت قبل رو داشته باشی . دیگه با سرویس توربو آخرین سرعتت روی 120 خواهد بود .:27:نقل قول:
میخوام یه سوال فنی بپرسم! از کجا میشه فهمید که مشکل پایین اومدن سرعت دانلود از کجاست؟ از ISP یا سرور اون سایتی که داری ازش دانلود می کنی یا از مخابرات یا.... نرم افزاری برای عیب یابی هست؟
فانوس طلایی جون خواهشا این 128 صبانت رو از امضات پاک کن بزن 2 مگ صبا نت! آخه کدوم 128 تو کشور اینجوریه!!!!!:31:
128 صبانت:31:نقل قول:
آخه کدوم 128 تو کشور اینجوریه!!!!!
تازه 128،،، 4.5 مگی هم میده:31::31::31: