فکر نمیکنم ربطی داشته باشه .... به احتمال 90 درصد میشه ..... ولی مطمئن مطئن نیستم ...نقل قول:
دهن بقیه بچه ها هم سرویس :n02:
Printable View
فکر نمیکنم ربطی داشته باشه .... به احتمال 90 درصد میشه ..... ولی مطمئن مطئن نیستم ...نقل قول:
دهن بقیه بچه ها هم سرویس :n02:
میگویمت ای ساقی...امشب هم نتایج نیومد
ممد جان الان انتظار داری نتایج بیاد ؟ :n02: انتظار بیهوده ای داری .... چون امروز جمعس نمیاد و فردا هم تعطیل نمیاد ..... از یکشنبه باید منتظر بود :n02:نقل قول:
عزیز دل برادر خودت گفتی ربطی به ساعت اداری نداره و اصلا ممکنه 12 شب بیاد.حیف که اسلام دست و بالم رو بسته مهدی وگرنه...:n02:نقل قول:
الهی فدات شم . من روزهای عادی رو عرض کردم که ربطی به ساعت اداری نداره .... اما روزهای تعطیل رسمی یارو اصلا نمیره واسه گذاشتن نمرات رو سایت :n02:نقل قول:
رفیقم الان زنگ زد فردا 2ماشین بشیم بریم بچرخیم.پسفردا ریاضی دارم.حالا اول برم بچرخم تا بعد:n02:نقل قول:
میگم مهدی حالا که موند تا 1شنبه احتمالش هست 1شنبه مبانی و فارسی رو باهم بذارن؟آخه سری سوال فارسی رو هم گذاشتن
امیدوارم ممد جان .... دعا کن فقط بیاد ... یه موقع دیدی یکشنبه هم گذشت و نتیجه نیومد :n02:نقل قول:
اون موقع همه میریم دانشگاه آزاد(هیس یواش بگو بقیه نشنون در حد شعار بود نه بیشتر جدی نگیر:n02:)نقل قول:
نقل قول:
من افتخار میکنم پیام نور هستم ... همه جوره از آزاد و غیرانتفاعی سر تره .... به کسی بر نخوره لطفا .... سطح علمی دانشجویای پیام نور به دلیل خوندن کتاب های زیاد بالاتر از دانشگاههای دیگس ...
دانشگاه دولتی هم عین مدرسه میمونه ... هر روز باید بری و حال نمیده ... ازت سوال میپرسم تو کلاس :n02:
اما پیام نور یه چیز دیگس ... فدای همه ی بچه های گل و درس خون پیام نور :n12::n02:
دمت گرم مهدی جان پرچم بالاست:n19:
خواهش میکنم مهدی جون ... گلی و درس خونی از خودته :n09::n02:نقل قول:
پیام نوری ها واسه خودشون غولی هستن که نگو
حالا خوبه ما فدایی داریم..نقل قول:
مرگ بر استکبار :n09::n08::n02:
پاشید برید درستون رو بخونید :n02: صبح تا شب اینجا چیکار میکنید :n09:
فردا دو تا امتحان سخت دارم :n03: به غلط کردن افتادم :n02:
دوستان كسي از عمران (تهران شمال) اطلاعي دارد؟
یه سوال فنی از امور دانشجویی (مهدی عزیز ) دارم:n02:
شما که همش یا اینجایی یا تو تاپیک های دیگه به مشکلات مردم میرسی پس کی درس میخونی؟:n13:
نکنه بهت مدیریتی چیزی پیشنهاد شده............؟:n10:
والا من تو طول ترم درس هامو میخونم .... زمان امتحانات چیز جدیدی نیست که بخونم .... فقط مرور میکنم .... کلا سریع درس میخونم .... روزی فوقش 2 ساعت ......نقل قول:
نه والا ... اگه مدیریت هم پیشنهاد شه قبول نمیکنم :n02:
دیدید گفتم بچه ها ؟؟؟ بیخود نیست این مهدی اسمش رو گذاشته ابلیس:n02: ... حالا مهدی جان شما که در طول خوب مثل بچه آدم درس میخونی پس نگرانی های قبل از امتحاناتت چیه ؟
هر جورم حساب کنی بازم درسامون سنگینه ..... ناسلامتی ترم 5 هستیم و داریم به تهش نزدیک میشیم ..... :n02: بعضی استاد ها سطح علمی پایینی دارن و نمیتونن درست درس بدن ... درس هایی مثل میانه 1 که پراکنده خودخوان نمیشه پاسش کرد .... اگرم میان ترم 5 به بالا هم داشته باشی بازم استرس میگیری .....نقل قول:
اینم اضافه کنم که واسه هرکاری یکم استرس و نگرانی خوبه .... اگه نباشه که آدم بیخیال میشه .... همین استرس که آدمو به طرف درس میکشه :n02:
راستش ابلیس نیستم :n03: به غلط کردن افتادم با این یوزرم :n03::n02: همه جا هی میگن ابلیس :n08:
چت روم پیام نور عایا؟؟؟:n19:
والا ما هر چی هرچا پست میدیم پاک میشه .... همش برخلاف قوانین انجمن .... بیان به ما بگن درمورد چی حرف بزنیم ....نقل قول:
من که دیگه سعی میکنم جایی پست ندم تا جایی که مقدوره ... اینجا هم مشکلی ندارم .... در مورد پیام نور میحرفیم ..... اگه مشکلی هست پاک کنن .....
دوست عزیز تو این ایام امتحانات حضور شما و sansi و دیگر دوستان قدیمی این تاپیک که کمرنگ شده ( بچه درس خونید:n26: ) :n08:حالا یکی هم پیدا شده که دوستان را راهنمایی کنه شما نذار........:n01:نقل قول:
از دوستان کسی آدرس نمونه سوالات رایگان معادلات دیفرانسیل با جواب مال سال های 91-90 -89-88-87 و ... را داره اینجا قرار بده؟
چون همه کتاب را شاید نرسیم بخونم حداقل چندتا نمونه سوال را حل کنیم.:n02:
اگه نمونه سوالات با جواب کامل و تشریحی باشه که خیلی عالی میشه:n10:
دوستان شهریه بدون کنکور فرق میکنه؟
رشتت چیه ؟نقل قول:
+
معادلات دیفرانسیل برای رشته آی تی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رشتم نرم افزار هست.نقل قول:
مگه کتاب معادلات دیفرانسیل تو این دوتا رشته یکی نیست؟
چک کردم الان ..... نرم افزار و آی تی معادلات دیفرانسیلش یکیهنقل قول:
اینم مال نرم افزار : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته از هر دوطریق به همین لینک میرسی ..... چون یکیه ..... برو حالشو ببر ... مارو هم دعا کن :n12:
بدون کنکور شامل ارشد هم میشه؟
خیر ......نقل قول:
مهدی جان دستت درد نکنه. دانلود کنم ببینم چطوره.نقل قول:
شما هم تو این ایام مارو دعاکن.
من الان برگشتم از بیرون.چقد سرده.آخه تهرانم انقد سرد میشه.اگه ماشین نبود :n30: شده بودیم
خب فردا ریاضی1 دارم.بسمه تعالی رو خوندم:n02:
ارومیه ام الان خیلی سرده موندم فردا صبح زود چطور میخوام برم سر امتحان . قطعا فردا این شکلی :n30: میشمنقل قول:
وای خدا چقدر خونسردی :n02:
چند روز مونده به امتحان:n19:
شب امتحان:n03:
سر جلسه امتحان:n13:
نگاه کردن به سئوالات:n28:
دادن برگه به مراقب:n18:
اومدن به خونه:n20:
قبل از اعلام نمرات:n05:
بعد از دیدن نتیجه:n04:
دوستان داریم به لحظات ملکوتی غلط کردم از ترم بعد میخونم نزدیک میشیم :n08::n08::n02:
فردا نتایج شاید بیاد :n20:
من همین الانشم به غلط کردن افتادم اول اینکه چرا امتحانای ساعت 8 ونیم رو برداشتم اونم همش :n03: بعدشم فردا دو تا امتحان تو یه دارم :n27: چرا آخه :n03: 700 صفحه امتحان تو یه روز !نقل قول:
خدایا غلط کردم :n09: خدایی خسته شدم از خوندن نامرد تموم هم نمیشه :n28:
روزای اول به خودم میگفتم خوبه 6 میان ترم رو گرفتم معدلم این ترم از همه بیشتر میشه ترم بعد شهریه نمیدم :n20: ولی الان به گرفتن 3.6 تو امتحانای فردا راضی ام :n28:
از عرش افتادم تو فرش :n02:
خب...منم فردا امتحانام شروع ميشن....
اوليشم ميكروكنترلر دارم!
nits بعد مدتي(از امتحاناي ميانترم تا امروز) نشستم درس خوندم :n02: خواهشا بهتون بچه درسخون نزن كه ريا ميشه :n08:
اقا مهدي من اين لحظات ملكوتي رو از دبيرستان اونم بعد از امتحاناي ديفرانسيل و حسابان تا دانشگاه هي دارم تجربه مي كنم ولي نمي دونم چرا اين متنبه شدن روم تاثير نميزاره :n02:
دخترا واقعا درس میخونن :n02: نباید انکار کرد ..... خیلی هم حساسن روی نمراتشون ..... دخترید دیگه درسته ؟ :n02:نقل قول:
ما هر چی هم بشیم شاید اولش دردمون بیاد اما زود یادمون میره :n08:
ما کلا تا به اون لحظات نرسیم ، درکش نمیکنیم :n02: الانم به لحظاتش داریم نزدیک میشیم و این حسو داریم :n02:
مهدی الان من حالت عزاداری رو تجربه میکنم :n08:خاک تو سرم :n02:
نقل قول:
بله دخترم ولي نه از اونا كه خيلي درس مي خونن و حساسن رو نمراتشون كه كم نشه :n02:
گفتم كه از اول دي تا همين امروز هر روز تصميم مي گرفتم بشينم بخونم ولي خو حس درس خوندن نميومد...امروزم چون فردا امتحان دارم نشستم به خوندن:n02:
خدایی دخترا خیلی خوب میخونن
من فردا 8و نیم صبح امتحان دارم.قراره سگ لرز بزنم تا برسم دانشگاه.نه که خیلی ام خوندم
آره مهدی جان رسیدیم به اون لحظات غلط کردم از ترم بعد میخونم.رفیق تو خیلی کار درستی میکنی طول ترم میخونی.باید همینکارو کرد
کجا خوب میخونن ؟ :n02: دور و اطرافیای من سر جلسه همه دخترن همشون هم چشمشون به ورقه منه :n09: شیطونه میگه همش رو خط بزنم بعد نیم ساعت مونده پاک کنم درستش رو علامت بزنم ها :n08:نقل قول:
من برم مثال های کتاب رو بخونم که نصف سوالات رو از مثال ها میدن فکر میکنن خیلی زرنگن :n10: