vpi=0
vci=35
اينا مال كرج آسياتك بود اما فك نكنم فرقي بكنه ... البته بايد از خودشون بپرسيد ...
Printable View
vpi=0
vci=35
اينا مال كرج آسياتك بود اما فك نكنم فرقي بكنه ... البته بايد از خودشون بپرسيد ...
یا 0 و 35 یا 0 و 38نقل قول:
خدا پدر داتك رو بيامرزه ، سرعتش كمه ولی هر شب ديگه كم كمش 1.5 گيگ رو ميگيره با اين آسياتك مسخره يه شب 4 گيگ ميگيری يه هفته 100 مگم نميگيری ! میخوام سرويس دومم داتك بگيرم اما لامصب با اين آسياتك از زمان 64kbit خاطرات خوبی دارم تنها دليلی كه هيچ وقت فسخش نكردم همين بوده.
الان ساعت 1 شب سرعت دانلود با idm 220 کیلوبایت
چلچله 128 هستش.نقل قول:
من پارس آنلاین رو پیشنهاد میدم. شاید به مراتب سرتر از بقیه نباشن اما مثل بعضی اپراتورها دزد نیستن
دوستان دیشب سرعت عالی بود تو کل این مدتی که اسیاتک بودم همچین سرعتی شب نداشتم هنوزم تو شوکم .جریان چیه:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب برای اولین بار ساعت 1 صبح قطع نشد!
حالا یک سوال داشتم
من هر مقداری که برای MTU وارد میکنم reply میده
از 1400 بگیرید تا 5000!! نمیدونم جریان چیه و فکر کنم یه جای کار مشکل داره . لطفا راهنمایی بفرمایید
دستوری که وارد میکنم:
ping 4.2.2.4 -f-iX
این سرعت قدیم بود دوست عزیز،ولی یه مدتی جدیدا سرعتا داغون شد، از دیشب مثل اینکه دوباره برگشته به سرعت سابق...نقل قول:
دوستان به نظر شما این سرعت خوبه؟سرویس 512 آسیاتک شهر نوشهر.اما سرعت دانلودشبا داغونه میره روی 40kb
دوست عزیز اگر این سرعت خوب نیست به نظرت چند باشه خوبه ؟ اینجا ایرانه ها .نقل قول:
سرعته شبانتم نرماله .
دوستان اسیاتکی . پینگهای اسیاتک چطوره خوبه کسی هست اینجا انلاین بازی کنه میخوام از پارس بیام اینجا لطفا راهنمایی کنید بچه های تهران مخصوصا تشکر .
راستی ساعت دانلود شبانه از چه ساعتی تا چه ساعتیه ؟
پینگ خوبه اما تو بعضی ساعتا پاکت لاست خیلی زیاد داره به نظرم زیاد مناسبه بازی نیست !نقل قول:
از پارس فک کنم بهتر باشه چون پارس هم پاکت لاست زیاده داره و پینگ هم معولا 75 هست هست در بهترین حالت از 65 پایینتر نمیاد .نقل قول:
حالا دانلود و ایناش چطوره شما تهران هستی ؟
کدوم سرویس بهتره بگیرم شرینگ 1 به 2 خوبه ؟
اینم تست آسیاتک مربوط به امروز بعد از ظهر
کیمیا دارم ، سرعت هرروز افتضاح تر داره میشه ! :9:
دیشب بیشترین سرعت رو تاحالا داشتم قبلا بیشتر از 4 گیگ نمیاد ولی دیشب یه حالی داد 5 گیگ داد
برای منم که از همه شب ها کمتر بود
208 MG
خجالت هم نمیکشن
من تا 5 روز دیگه نگهداری پورتم تموم میشه و دوباره یه کیمیا 5 گیگ شارژ میکنم ببینم خوب شده یا نه؟ مرکز آزادی اهواز سرعت دانلودش عالی بود.
کاشکی امشب هم مثله دیشب یه حالی بهمون بدن:42:
خوش به حالتنقل قول:
اینم مربوط به شب گذشته منه(امشب هم از 1تا 5 سرعت 50 __---___از 5 به بعد سرعت رفت رو 130)
مرگ بر اسیاتک(تو روحشون)
امشب مال من دوباره خراب شد
ديشب هم مثل شب هاي قديم در دوماه پيش سرعت همون 70 و 80 بود كلا هم 1.8 گيگ دانلود شد ... آسياتك ديگه مثل سابق نميشه ... ديشب هم يادشون رفته بود سرعت رو كم كنن همين !!
بچه ها تو تهران سرعت دانلود سرویس 128 آسیاتک چنده؟
روزانه روی 200 ولی شبانه که رایگانه حداکثر 16نقل قول:
بچه ها تو تهران سرعت دانلود سرویس 128 آسیاتک چنده؟
به خاطر مبعث 128 مگابایت به حجمم اضافه کردن
واسه منم اضافه کردن خیلی زحمت کشیدن :دینقل قول:
اینقدر خسیس بازی در میارن اقلا 500 مگ میدادن به هر حال بازم دستشون درد نکنه 30-40 تا اهنگ با کیفیت 128 kb میشه دانلود کرد
دیشب دوباره افتضاخ شد انگار همون طور دستمون گفت دوشب پیش یادشون رفت سرعتو کم کنن. اینجا کل سرویسا از 128 تا 1مگ شبانه 30 تا 40 سرعت دانلودشونه خوش بحاله شما که 80 و 70 چه سرویسی دارید شما؟
من دوماهه شارز کرده بودم256 مگ بهم عیدی دادن عیدی تو سرشون بخوره بی وجدانا بجاش شبانه مون رو درست کنن .سرویسم تموم شد میرم از مخابرات میگیرم از شرشون راحت میشم:44:
خدا بيامرزه آسياتك رو سرعت ها رو تو روز هم real كرده و ديگه خبري از سرعت بالاتر و ... نيست .
تست اپيد با سرور فناوا تهران (اكانت 1مگ ساعت 11:30)
تست سرعت با سرور خود آسياتك در تهران :
سلام
هنوز هم برای شبانه رایگان باید مودم رو خاموش و روشن کنیم ؟ (ساعت 1 به بعد )
چطور میشه ازشون خواست کلاً روز و شب رو مثل هم 1 مگ بدن ؟ روزا 2-3 مگ هست شبا بین 512 تا 1 مگ .
من 128 نامحدود آسیا تک خریدم . ازش راضی نیستم حالا می خوام سرویس دیگه ای بخرم . می خواستم بدونم سرعت سرویس 1 به 1 که سرعت قیمت 2 گیگش 17900 تومن هست چقدره ؟
چه سرعت های دیگه ای داره؟من می خوام سرویس حجمی بخرم.
سرعت دانلود شبانشون چقدره؟
سلامنقل قول:
نه شب ها حدود ساعت 12:50 خودش قطع میشه تقریباً 10 دقیقه بعد وصل میشه که رایگان یا نیم بها هست(بسته به سرویس)
برای شب ها هم باید سرعت بالا بگیرید تا شب هاش بهتر باشه
من که چند روز پیش داشتم تو روز سرعت دانلود تا 470 هم می رسید البته من سرویس 2 مگ با حجم 40 گیگ داشتگ نه حجم 2 گیگ ولی فکر نکنم فرقی داشته باشه.نقل قول:
به نظرم می تونید 128 10 گیگ بخرید که میشه 23 تومان تقریبا و سرعت دانلود تو روز حدود 200 هست اما تو شب سرعت واقعی میشه
ممنون بابت راهنمایی . من از کجا می تونم سرویس های مختلف رو ببینم یعنی ببینم چه سرعت و چه ترافیکی داره . من زفتم به سایتش سر زدم چیزی ندیدم .ممنون میشم لینکشو بدین.
128 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی واسه 128 دارن 15 هزار تومن ماهی میگیرن و حدودا 500 مگ ( شایدم بیشترش رو ) میدزدن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی تا این حد .... ؟؟!! یعنی کلاه به این بزرگی رفته سرمون ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
راستش شما چون 128 نا محدود گرفتی الان وسط ماه می خوای تغییرش بدی باید با شرکت تماس بگیرید . اما اگر می خواهید به نامحدود تغییرش بدید یا تمدید کنید از طریق سایت هم میشه.نقل قول:
شماره هم که 1844 هست
چلچله 128 نیست. حامی 128 است. چلچله 1 مگ است. و دزدی هم فکر نکنم صورت بگیره ! حداقل برای من نبودهنقل قول:
دوستان من پارس آنلاین دارم و دو سه روزه قرارداد بستم با اسیاتک ( شبکیه) و برای همین چند روزه تو این تاپیکم
میخواستم بگم پارس آنلاین اگه بدتر نباشه بهتر از اسیاتک نیست !
همشون مثل هم هستند.
512 - روزانه
سرعت دانلود - 40 :|
خجالت هم نمیکشن .
نقل قول:بلاخره 128 یا 1 مگ ؟؟!!!!!!! اونوقت چالاک سرعتش چنده ؟؟؟نقل قول:
شما هم چلچله دارید ؟؟؟؟ تهران هستید ؟؟؟؟؟؟؟؟ سرعتتون چنده ؟؟؟؟؟؟ تو روز و سرعت شبانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی من یه جورایی فکر میکنم از 2 گیگ ترافیکم خیلی راحت 500 مگ کم شده !!!!!!!!!!!
این واسه کدوم سرویسشه؟نقل قول: