ممنونم از راهنماییت. ماشینم 207 و فضای صندوق رو لازم دارم. واسه همین نمی تونم از ووفر استفاده کنم. برای همین ترجیح می دم حداقل اسپیکرام حس شنواییم رو ارضا کنه!:46: اگه پیشنهاد دیگه ای دارین همراه با قیمت خوشحال میشم بدونم. باتشکرنقل قول:
ممنونم از راهنماییت. ماشینم 207 و فضای صندوق رو لازم دارم. واسه همین نمی تونم از ووفر استفاده کنم. برای همین ترجیح می دم حداقل اسپیکرام حس شنواییم رو ارضا کنه!:46: اگه پیشنهاد دیگه ای دارین همراه با قیمت خوشحال میشم بدونم. باتشکرنقل قول:
نقل قول:
خوب یه ساب کوچیک 8 اینچ استفاده کن . تاکید میکنم باکس شده باشه و تا میتونی روی تاقچه نصبش نکن بت قول میدم زیاد جا نمیگیره در ضمن ارزونه و حس شنوایتون هم ان شالله تعالی ... .
خود شرکت کدنس روی xelator 8 خیلی خیلی مانور میده.البته من صداش رو نشنیدم.شرکتهای دیگه هم انکلوژر زیاد میزنن... باکس و آمپلیفایر و ساب رو همش رو چپوندن توی یه جعبه کوچیک مخصوص ماشینهای کوچولو موچولو!
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
میدونم منظورت چی بود اما یه نکته کوچولو مثل صندوق ماشینت:10:نقل قول:
ووفر : به قسمت اصلی (دور تا دور)همین بلندگوهای معمولی گفته میشه که صدای بم یا ووووووف!!!! میده( از جنس بوتیل رابر , یا ... ساخته میشه)
پس نگو ووفر نیاز ندارم
امیدوارم از حرفم ناراحت نشی :5::5::5:
يه راهنمايي هم ما رو بكنيد خدا خيرتون بدهنقل قول:
شما باتری ماشینتون چیه؟شاید برق ماشین کشش نداره :41:نقل قول:
دوستان یکی واسم توضیح میده که فرق این چند تا باند چیه کدوم بهتره ؟
کنوود 718 قدیمی پشت آبی
کنوود hq718
718ex
پایونر 6975
کدوم بهتره؟
میخوام تا 70 75 تومن یه دست دوم بگیرم ، کدوم رو بگیرم ؟
یه دونه 718 سری قدیمی پشت آبی پیدا کردم بدون کارتن سالم سالم که طرف میگه 70
اگه واقعا به 718Ex میرسه همینو بگیرم!
این باندایی که میگه اگه بخوای صدا واقعیشو بشنوی آمپیلی میخواد.:8:نقل قول:
718 صداش تیزه اما با تنظیم میشه تیزیشو درست کرد. :27:
6975 که آمپ قوی میخواد :27:
اگه نمیخوای هزینه کنی 1 کدومو بگیر دیگه اگه بعدا به آمپم بزنی صداش توپ میشه.
اطمینان داری که سالمه؟شاید تعمیری باشه
با سلام به دوستان عزیز من میخوام برای ماشینم(L90) یه ضبط تا حدود 150 تومن بگیرم.خودم Pioneer DEH-2450UB مد نظرمه.فعلا از باند فابریک استفاده میکنم.میخواستم ببینم میشه بعدا با این ضبط آمپلی و باند خوب ببندم؟
با تشکر
سلام دوسته من . اره میشه به نظر من Pioneer DEH-6350SD رو بخر یکم گرونتره تو پایونیر شاپ هست خروجی سابم داره دیگه از همه لحاظ ردیفه پخشتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه سالم سالمن
آمپ وصل نمیکنم و همه اینا رو واسه سمند میخوام
فقط موندم کدوم رو بگیرم از بین اینا
718 سری قدیمی پشت آبی
پایونر 6992s
718ex
grand zero
قیمت همشون هم حدود 70 تا 90 هست ، بدون تعمیری
اگه آمپ نمیبندی زیادم فرقی ندارهنقل قول:
من 718 ای ایکس دارم بدونه آمپم صداش خوبه
718 که بدون آمپلی نمیشه ولوم داد!! ریسکش بالاست ها!!نقل قول:
نقل قول:
عزیزان منه بدبختم یه سوالی پرسیده بودما :41:
ممنونم میشم راهنماییم کنین
alpine X303نقل قول:
kenwood 8016
kenwood 7016
باندم نمیخواد بذاری یه جفت کامپوننت بذار...
دمو هم بزک دوزکه ...
الان که به 8401 وصلهنقل قول:
اولا که امپم نداشتم صدای قابله قبولی داشت.:31:
---------- Post added 04-03-2012 at 12:01 AM ---------- Previous post was 03-03-2012 at 11:56 PM ----------
دوسته عزیز شرمنده:11::11:نقل قول:
من پستتونو ندیده بودم:11:
دوستمون doops doops درست میگن
اگه کیفیت میخوای فقط کامپوننت:27:
البته اینم بگم
بعدش خودت نیاز 1سابو تو ماشین حس میکنی.
من اول 718 داشتم با 1 آمپ 4 کانال بعد 1 کامپ خریدم.
بعدش دیدم چه قدر میدرنج و تیونر سیستم زیاده اما بیس نداره. این شد که 1 سابم خریدم :8:
نقل قول:نقل قول:
ممنون دوستان
1- این مدلا همه بلوتوث دارن دیگه ؟
2- حدود قیمت روز هم میدید ؟
3- کامپوننت چی هست و چند قیمته ؟ چه مارکی ؟
4- می خوام باند گرد سونی بندازم از این 50 تومنیا . خوبه ؟
با تشکر
بدی کار همینجاس....اول یه چیزی میخوای صدای خوبی داشته باشه یه جفت باند با یه پخش میخری..نقل قول:
بعد میبینی تو ولوم بالا مشکل داره امپ میخری...
بعد میبینی کیفیتش زیاد خوب نیست کامپ میخری...
بعد میبینی بیس نداری دوباره یه امپ و یه ساب و یه باکس میخری...
حالا خوب میشه:8: میای ولوم بدی :18: پلیییس محترم!!!
نتیجه اخلاقی.....دوباره میشینی تو خونه با هندسفری میترکونی:21:
میخوای چه هدیونیتی رو به چه بلندگویی وصل کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41::41::41::4 1:نقل قول:
آلپاین x303 رو به یه جفت کواکسیال 6در4؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثل این میمونه بخوای موتور لامبورگینی رو روی ژیان بزاری!!!:27::27::27::27:
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
نقل قول:
به نظر من شما بگو چقدر میخوای خرج کنی و اینکه چه امکاناتی نیاز داری و چه استفاده ای تا چه حدی
همه بت میگن چی بخر:46:
نه حاجی چرا ناراحت؟؟؟ :31: من که ادعایی ندارم! :46: ساب رو می ذارم واسه بعداز عید. حالا برای باند و آمپ قوی و با کیفیت چه پیشنهادهایی میدین؟ دوستان اگه راهنمایی کنین ممنون می شم.
1- دوستان یکی به من بگه کامپوننت چیه و چه کاربردی داره ؟
من می خوام یک باند گرد سونی بگیرم و یک پخش 8016 کنوود . دنبال آمپلی فایر نیستم
برام مهم اینه که پخش بلوتوث داشته باشه
2- انتخابم خوبه ؟ قیمت هم برام مهم نیست
3- اینکه بعضی از پخشها قابلیت نصب مبدل بلوتوث داره یعنی چی ؟ یعنی بلوتوث داره یا نه ؟ خرج اضافه داره ؟
8016 رو هستم ولی بانده سونی رو نه....نقل قول:
خرج واست مهم نیست و مطمئنی قصده اضاف کردنه چیزیو نداره یه دو کانالم بگیر و یه جفت کامپ
_
کامپ در واقع اسپیکری هست که تیوتر و ووفرش جداست و یه قطعه دیگه دار به اسمه کراس اوور که فرکانس های پایین رو کات میکنه و باعث میشه که کیفیت خیلی بالاتر بره.:8::8:
__
مبدل بلتوثم یعنی نداره باس واسش بذاری ...
__
بلوتوث چیزه خاصی نیست ها زیاد واسش مایه نذار ولی همین 8016 رو بردار ضرر نمیکنی..
دوباره که قضیه ژیانه شد...نقل قول:
بزار یه خورده برات روده درازی کنم بلکه دست از سر این ژیانه بر داری
شما2 راه در پیش داری ... یا دنبال کیفیت صدا هستی یا قدرت صدا
برای قدرت صدا یک یا چند جفت کواکسیال(بلندگوی بیضی شکلی که دارای ووفر و تیوتر هستند) قوی میخوای که با آمپلیفایرهای قوی هم تقویت میشه و حسابی سر و صدا میکنه . بسته به جنسش کیفیت هم داره اما نه اندازه .تازه ساب ووفر هم حتمیه, اونم برای خودش آمپ میخواد
کامپوننت:برای سیستم های کیفیتی صدا از بلندگوهای کامپوننت نصب میکنن.(که معمولاً گردهستند و چند جرئی هستند)کامپوننت در حقیقت اومده ووفر(میدرنج=فرکانسهای متوسط) و تیوتر(وسیله پخش فرکانسهای بالا) رو جدا کرده و با کراس آور در حقیقت یه فیلتر بالاگذر و میانگذر هست فرکانسهای هر کدوم رو جداگانه بشون میرسونه که باعث میشه کیفیت صدا خیلی بالا باشه اما طبعاً قدرت یه سیستم قدرتی رو هم نداره
قیمت اسپیکرهای مرغوب برای سیستم قدرتی از 120-130ت تازه شروع میشهتا 300تهم گیرت بمیاد . مگه اینکه اصلاً اهل ولوم دادن نباشی.البته چیزای ارزون هم میشه گشت و پیدا کرد اما هر ارزونی هم بی علت نیست
قیمت کامپهای مرغوب هم از اسپیکر بیشتره.خلاصه هرچی پول بدی آش میخوری
آمپ هم برای تقویت هر کدوم نیاز داری. معمولاً کامپها به دلیل قدرت کمتر از آمپلیفایرهای کوچکتر استفاده میکنن که قیمت پایین تری دارند اما قیمت آمپ مناسب هم برای هر جفت بلندگو از 100 به بالا هست تا الا ماشالاه!!! البته برای اینکه صدا هم داشته باشه از 200 شروع میشه. معمولاً چون کامپها خیلی قدرت نداره 2 جفت یا بیشترش رو میبندن.یعنی هم قدرت هم کیفیت
هدیونیت هم که عشقیه! اما اگه سیستم خوبی میبندی هدیونیت به راحتی میتونه صدات رو خراب کنه. ولی اگه سیستم بدی داشته باشی , هدیونیت هرچی خوب باشه نمیتونه صدای خوشگل بت بده.8016 فکر کنم دور و بر 300 باشه.قیمت دقیقش رو از دوستان بپرس.یونیت بسیار بسیار خوبیه و بلوتوث هم که شما بش نیاز داری رو داره
میتونی باش هم طرف سیستم قدرتی (در حد ساده تا مطلوب) و هم کیفیتی (اونم در سطح ساده تا بسیار مطلوب) پیش بری. سه تا آمپلیفایر هم میتونی بش وصل کنی
این بلندگوی 50تومنی کواکسیال خیلی کوچیک هست که نه قدرت داره نه کیفیت! بیشتر به درد پخش فابریک پراید میخوره ...
مگه اینکه اصلاً صدا نخوای و فقط بلوتوث برات مهم باشه اونوقت اونقده پخش چینی متفرقه هست که جواب کارت رو با حداقل قیمت و حداقل اطمینان و کیفیت میده
ممنون از توضیحاتتون
روشنم کردید که خدا روشنتون کنه
من فقط دنبال بلوتوث و کیفیت صدا هستم . ولوم و بیس و این چیزا برام مهم نیست . تقریبا در 99% اوقات ولوم پخش فابریکم از 40 بالاتر نمی ره . ( آخرش 50 هست )
برای من خرجش مهم نیست . واسه همین از 8016 که ظاهر خیلی خوبی داره نمی تونم بگذرم . بانده هم ترجیح می دم جوری باشه که لازم نباشه کنسول پشت رو ببرن ولی در کل به این نتیجه رسیدم
پخش 8016 باند 718 . بنظرتون این دوتا با هم مچ هستند ؟ لازمه باند کوچیکای توی در رو هم عوض کنم ؟
من زیاد ولوم نمی دم
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
دو کانال چیه ؟ :20: من اهل دوبس دوبس و اینکه وقتی پخشو روشن می کنه محل بلرزه نیستمنقل قول:
فقط دوست دارم صدا بدون خرخر و لرزش و با کیفیت به گوش برسه :8: بلوتوثم باشه کنارش
به نظره من شما برو 8016 رو بگیر و یه جفت کواکسیاله گرده 1730 کنوود که تیوترش جداست و هم جایی رو نمییبری:27:نقل قول:
1730 قدرتشم از 718 بیشتره و هم چون تیوتراش جداست میتونی جهر جادوست داری بذاری که صدا رو به دلخواه گوشت تغییر بدی....
مطمئن باش بهترین کاره فقط یه آمپ دو کانالم بگیر تو رو خدا:8::31:
___
آمپلی فایر دو کانال منظورمه که برای بدونه خرخر و با کیفیت و لرزش باید حتما بخری .
نگران نباش با یه جفت کواکسیال ماشینتم نمیلرزه چه برسه به محل:10:
بنده صد در صد تایید میکنم.کاری که این دوستمون میگه بکنی اصلاً ضرر نمیکنینقل قول:
البته 718 چیز به درد نخوریه و برای داشتن اون باید تاقچه رو برش بده
718 سه رقمه که هر رقمش یه معنی میده : یعنی 7 اینچ در 10 اینچ با قدرت 80 وات
اسمش رو میزارم قدرت متوسط منهای کیفیت به دلیل استفاده از تیوتر افتضاح
البته تجربه نشون میده به صدا که عادت کردی دوست داری توی ولوهای بلندتر هم موسیقی رو گوش کنی , اگه مطمئنی که اهلش نیستی که همون 2 کانال زیاد هم هست اما اگه ذره ای شک داری همین الان برو 4 کانال بخر 2 کانالش رو رزرو داشته باش برای آینده شاید خواستی یه جفت کامپ دیگه هم اضافه کنی!
دوست عزیز:برای خودم میپرسم
x1730 منظورته یا x1730p ؟؟؟
قیمت هرکدوم چقدره؟؟؟
قربون آقانقل قول:
حالا شد
8016 می خرم و کواکسیاله گرده 1730
1- این باند 1730 چنده ؟ قیمتش مهم نیستا فقط می خوام حدودشو بدونم سرم کلاه نره
2- تیوترش رو بذارم جای باندهای توو دری ؟ کجا بذارم آخه ؟
ولی آمپ نمی خوام . تو رو خدا ناراحت نشو :10:
سلام دوستان
یه اتفاق جالب که امروز افتاد براتون تعریف کنم
دیشب یه نامه به کمپانی کدنس امریکا دادم و از قسمت فنیشون یه مشاوره راجع به خرید کامپوننت و آمپلیفایر پرسیدم. ته نامم هم نوشتم که قیمتها توی ایران چطور گرون شده...
امروز ظهر از شرکت وارد کننده این برند بام تماس گرفتن. از امریکا باشون تماس گرفتن که مشکل ایشون رو حل کنید و برای ما توضیح کامل بدید که چرا قیمتا در ایران گرون شده
کلی برای من توضیح دادن که به شرکت های وارد کننده لوازم صوت و تصویر دلار دولتی 1226ت تعلق نمیگیره چون این اجناس اجناس لوکس حساب میشن و دلار دولتی برای ملزوماتی مثل دارو و ... هست.
برای مشاوره فنی هم یکی بام تماس گرفت و کلی بام صحبت کرد
نتیجه این شد که برم یه جفت میدرنج و تویتر بخرم که ظاهراً کراس ندران, تیوترها مستقیم به هدیونیت وصل میشن و میدرنج هم با آمپ برای استیج جلو درایو میشه... ظاهراً یه آمپ 125.2 که 80 وات میده بشون کافیه و اینجوری که قسمت فنیشون به من توضیح میداد کیفیت کامپوننت رو همراه با قدرت صدای بسیار مطلوبی تولید میکنه
کسی تا حالا اینجور سیستمی بسته یا نه؟؟؟ نماینده فنی کمپانی که میگفت ما 2 جفت این میدرنج و تویتر رو با یه ساب به نهایت قدرت و کیفیت میرسونیم
ظاهراً این میدرنجها قدرتهای خیلی بالایی دارن. روی کاغذ از 75 وات تا 150 وات.6 اینچ هست و 8 اینچ.امپدانسهای 4 و 8 اهمی دارن.... . از کیفیتشون هیچی نمیدونم.تا حالا صدای تویتر مستقیم به هدیونیت هم نشنیدم... کسی راجع بش تجربه ای داره ما رو اندرز بده
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
آیا نصب مستقیم تویتر به یونیت و استفاده از کراس داخلی 7016 باعث دیستورشن نمیشه؟؟؟
اصلاً این کار عاقلانه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تیوتر که خیلی کوچولوه! مطمئن باش جا براش کم نمیارینقل قول:
آمپ نمیخوای؟! خوب نخواه... به من چه ! چرا ناراخت شم؟
خروجی هدیونیت نهایتاً 18 واته(واقعی)
کامپوننت شما 90-100 وات برق مصرف میکنه
اینجوری 18 درصد برقش رو تامین میکنی, احتمالاً در حالت استاندارد( با رعایت ضریب شدت تخریب موج) 20-30 درصد توان واقعیش بت صدا میده
قبل از گرونیا 180 بود الان نمیدونم.نقل قول:
تیوترشو بذار رو تاقچه کناره خوده میدبیسش.
آمپ نذاری دوسته عزیز به پخش خدای نکرده آسیب میزنه شایدم بسوزونش!!
ای بابا .نقل قول:
یعنی انقدر خطرناکه آمپ نداشتن :41:
718 هم بگیرم بازم بدون آمپ ممکنه بسوزه ؟؟
بدون آمپ چه پخش و باندی بگیرم ؟ که پخشم بلوتوثم داشته باشه و آمپ براش ضروری نباشه . باندها هم بیشتر توان خودشونو ارائه بدن
متشکرم
اسپيكر 4 اهمي بخرنقل قول:
آمپ داخلي پخش جهت بلندگوهاي 4 اهمي طراحي شده و مقاومت هاي كمتر اون طبعاً جرياني بيشتر از حد نامي اون آمپ ميكشه. اين اضافه جريان باعث ميشه ماسفتهاي اون داغ بشن پس از مدتي آسيب ببينن
تا جايي كه من ميدونم 718 كنوود بلندگوي 3 اهميه.هر اسپيكر4 اهمي ديگه اي رو ميتوني بدون نگراني بش وصل كني
به نظر من شما بيخود پولتو حروم نكن و نرو 8016 بخر كه 90% امكاناتشم نميخواي استفاده كني.يه پخش بلوتوث دار مارشال با يكي 2 جفت باند فابريك پرايد بخر. همش سرجمع 150ت.
سلامنقل قول:
باري كلا چه سريع جواب دادن. من به راكفورد اي ميل زدم يه سوال فني داشتم،حدود 1 هفته بعد جواب دادن:13:
شدن كه ميشه.البته كامپوننتهائي كه كراس اور دارن بهتر هستند و بايد حتما كراسشون ببندي.اين كه شما فرمودي احتمالا يك جفت ميدرنج جدا و يك جفت تيوتر جدا ميخواد ببنده.ببين 8 اينچيش چنده اگر قيمتش مناسب هست برو بگير ببينيم صداي ميدرنج كدنس چه جوره.
باید برم بشنومنقل قول:
فکر کنم قدرتی باشه تا کیفیتی... باید برم صداشو بشنوم.
6 اینچا به طور متوسط 75 واتی هستند و 8 اینچا 125 واتی. آدم رو بدج وری
البته برای در جلو 405 , 6 اینچ هم زوری جا میشه... 8 اینچ رو کجای در جلو نصب کنم؟
سقف قیمت ساب های موجود در بازار ایران از چه قیمتی شروع می شه وتا چه قیمتی ادامه داره؟
خب آخه 8016 خوشگله و بلوتوثم برام مهمه . هزینه هم مهم نیستنقل قول:
1- حالا برای 8016 یک بلندگوی 4 اهمی می تونید معرفی کنید ؟
2- از برندهای معتبر پخش بلوتوث دار چی هست دیگه ؟
ممنونم
سقفش از کجا شروع میشه یا سقفش چقدره؟؟نقل قول:
همه جوره هست شما باید بودجه و هدف رو مشخص کنی.
کسی میدونه کدوم یک از اینا بهتر و جدید تره ؟
کنوود 718 سری قدیم پشت ابی
718 پشت مشکی از سری اول
من میدونم ! هیچکدومنقل قول:
البته ای ایکسا بهترن ولی تا یه ولوومی خوبن کلا کسی که کیفیت بخواد 718 نمیگیره الانم که خیلی گرون شدن....نقل قول:
در کل صدای بلندی میشه گرفت و با فیلتر های خوب میشه تیزیشم ردیف کرد:27:
جناب hamid R15 ما رو هم دریاب...
سلام به همه
میخاستم بدونم باکس برای 308D4پاییونر باید چند لیتر باشه؟؟باکس پرتد میخام بسازم/اقا حمید برای 307 خودم راهنماییم کرد.واقعا حال کردم از راهنماییش.کیفیتش خیلی بهتر شد تا وقتی که رو طاقچه بود.حالا هم اقا حمید فقط حجم باکس و طول و قطر لوله پولیکا رو میخام.مرسی
سلام،خواهش ميكنم انجام وظيفه كردم.نقل قول:
پارامترهاي 308 رو ندارم برام بفرست چشم.
اديب جان،ارادتمندم،امر بفرمائيد كجا رو دريابم:31:هرچي گشتم پستي نديدم.:40::11:نقل قول: