نمیدونم در این مورد خبری ندارم. میتونم فردا بپرسمنقل قول:
Printable View
نمیدونم در این مورد خبری ندارم. میتونم فردا بپرسمنقل قول:
mailer جاننقل قول:
دیگه فکر کنم وقتشه شما دست به کار شی و ته توی این شایعات رو در بیاری .
بچه ها Downstream من رو 1056 بسته شده برا شما هم اینطوریاست؟
آره یکی از بچه ها توی همین تاپیک 512 شاتل داشت و سرعتش حدود 64 بود فکر کنم (به جای حرف دوم صفر بنویس)ho0rezam بود میتونی براش پیغام بفرستی ازش بپرسینقل قول:
تو این صفحه پست ho0rezam رو بخون
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5408094#post5408094[/HTML]
من تا 16 مهر از شاتل سرويس دارم
99% ماه آخريه كه از شاتل سرويس دارم
اميدم به پينگ و latency بود كه پينگم رو 4.2.2.4 دوروبر 700 هست و latency هم تو بازي 18000 به بالا :20:
تمام كارت طلايي هايي كه به فك و فاميلو اينا هم داده بودم به لطف شركت به خاطر تغيير سرويس از سيستم حذف شد:15:
به انديشه هم زنگ زدم مثل اينكه مشكل پينگ هاشون برطرف شده :)
دوستان امروز سرعت تو اندیشه خیلی نوسان داره.
برای همه به همین صورت هست؟
با تشکر.
هادی
سلام دوستان من خودم یک ساله که از تخفیف 50% اساتید دانشگاه استفاده می کنم ، قرار دادشون یک ساله بوده و تموم شده! الان شده 25%نقل قول:
البته طرف دانشگاهی (آقای مسئول) خودش خبر نداشته که تخفیف ها کم شده و من و... بهش گفتیم و جواب داد که میره صحبت میکنه!
در مورد اطلاعیه های دانشگاه که زده بودن 50% تخفیف و ... هم درسته من خودم اونا رو تو دانشکده کشاورزی دیدم چند روز پیش
از 256 8 گیگ استفاده می کنم، الان از صبح تا الان که ساعت 1 و 40 دقیق ظهر هست سرعت از 45 بالاتر نرفته! اینا اون دنیا چطور میخان جواب بدن!
درود
دوستان مثل اینکه سرعت رو اوردن پایین پینگم افتضاح جالب اینجاست که از روز اخر شهریور سرعتم از 80 و 90 تو روز بالتر نمی ره یعنی باید بگم هروز بدتر از دیروز لابد اینم مربوط به تحریم دیگه...!!:47:
بدرود
mailer جان برو ببین جریان نامحدود کردن ترافیک چیه؟
و کی قراره اکانت محدودها جمع بشه!
من که مطمعنم که اینجوری میشه! ولی باید خدا رحم کنه که سرعتا رو استاندارد نکنن! ولی احنمالا از ..... فشار بهشون آوردن! ......
الانم که ترکشش ما رو گرفته! از الان که هنوز خبری نشده سرعتا کاهش پیدا کردن!
بچه ها سرعت شما خوبه! لطفا از همه مراکز یه تست بگیرید!
امروز:
سرعت نامحدود 256 خیلی نوسان داره.
میره 20 میاد 45.
فکر کنم روال تغییر کرده همیشه از مهر ماه مثل سال پیش سرعت ها بالا میرفت اما سال 89 سرعت ها کم شد.
با تشکر.
هادی
دوست عزیز، مقدار Latency زمانی استاندارد می مونه که شما Bw تون پر نشده باشه. وقتی شما رو 700 می بینین، این به این معناست که Bw شما پر شده و شما اول باید این مشکل رو برطرف کنین.نقل قول:
حالا می تونه Band Width شما از روتر شما که در واقع مصرف خود شماست پر شده باشه یا اینکه از Provider تون باشه كه با دستور Tracert مي تونين ببينين از كدوم مسیر این مقدار به 700 می رسه و اون Ip رو Whois بگیرین و ببینین از کجا می ره بالا.
ای بابا، داشتیم حال میکردیم با این تخفیفا، عجب ضدحالی خوردیم! خدا کنه دوباره همون 50% بشه، من که 3-4 روز دیگه باید تمدید کنم!:41:نقل قول:
خوب مگه قراره 256 نامحدود سرعتش چقدر باشه؟ مگه قبلش چقدر بود؟نقل قول:
من اوایل شهریور 128 نامحدود داشتم اونم با قیمت 40 هزارتومن سرعتش رو 20-45 نوسان میکرد مجبور شدم محدود بگیرم سرعت دوباره شد 125!
نوسان در چه حد؟
whois چیه؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز، مقدار Latency زمانی استاندارد می مونه که شما Bw تون پر نشده باشه. وقتی شما رو 700 می بینین، این به این معناست که Bw شما پر شده و شما اول باید این مشکل رو برطرف کنین.
حالا می تونه Band Width شما از روتر شما که در واقع مصرف خود شماست پر شده باشه یا اینکه از Provider تون باشه كه با دستور Tracert مي تونين ببينين از كدوم مسیر این مقدار به 700 می رسه و اون Ip رو Whois بگیرین و ببینین از کجا می ره بالا.
نگران نباشید
امروز تو گیتوی های خروجی کشور نوساناتی دیده میشد
trace می کردیدخودتون متوجه میشدید
برای اینکه مطمئن بشم با بچه های اندیشه صحبت کردم
تایید کردن نوسانات خط بخاطر اختلالات زیرساخته و سیاست جدیدی اعمال نشده و سرعتها بعد از رفع اختلالات مثل قبل میشه
در مورد دانشگاه گفتن اندیشه هیچ قراردادی با دانشگاه برای تخفیف 50 درصدی نداشته. اندیشه این تخفیف رو یکجانبه پیشنهاد و اجرا کرده بود. حالا هم با توجه به عادلانه شدن نسبی قیمتها درصد رو کم کردن که بازم قابل توجه هست
یعنی 15500 رو با تخفیف 25 درصد حساب کنید میشه 11600 تومن که فکر نکنم غیر عادلانه باشه
نظر شخصیم اینه که اگه واقعا قراردادی نبوده نباید ازشون گله کرد که چرا یه تخفیفو دائمی نمیدن. این دقیقا مثل اینه که یه فروشگاهی مثلا حراچ بزنه و محصولاتشو با تخفیف بده . حالا اگه این کار رو کرد و حراج تموم شد بعد حراج میشه رفت یقشونو گرفت گفت هفته پیش اونقدر تخفیف دادین الانم باید بدین و گرنه کلاه بردارید؟!!!!
نمیدونم شاید اگه منم جای این دوستان بودم و تخفیفم کم شده بود مثل این دوستان قضاوت میکردم! بهر حال هر کی یجور قضاوت میکنه ولی در هر صورت نظرات چه مخالف و چه موافق محترمن.
در مورد سرعت اطمینان دادن هیچ تغییری تو سیاست هاشون اعمال نشده و مشکل یک مشکل فنی اونم خارج از شرکت بوده.
اینه فکر کنم :31: یه زمانی ازش استفاده میکردمنقل قول:
[HTML]http://www.ip-adress.com/whois/[/HTML]
می گما ولی قبلنا واقعا خوش به حال هیات علمی ها می شد فرض کن 128 با 1 گیگ ماهانه می شده 5 هزار تومان با این پول 2 بسته آدامس trident رو از سوپر بخری پولت تموم می شه :31:نقل قول:
سرعت دانلود با 256 نامحدود:نقل قول:
از 50تا55 نوسان داره که درست شده.
تازه این که سرعتی نیست
2تا از دوستان من با 128 نامحدود با سرعت 130تا 150 دانلود میکنند.
با تشکر.
هادی
دوستان اونطوری هام که آقای Mailer می گه که مثلا اندیشه تخفیف خیلی خوبی به دانشگاه می ده و خیلی به اصطلاح داره اینطوری پوئن می ده نیست ، آقای Mailer عزیز شما که اینقدر اطلاعات دقیق داری خب اینم می گفتی که اندیشه با دانشگاه یه قرارداد خفن داره و یه پول هنگفت داره از دانشگاه می گیره ، احتمالا مبلغش رو هم می دونی ولی اونجایی که به نفع اندیشه هست اطلاع رسانی می کنی ولی وقتی به نفعش نیست چیزی نمی گی
به همین خاطره که داشت اون تخفیف رو می داد و الان هم کمش کرده
سلام الکم به به کارمند شاتل ظاهرا از تهران تشریف اوردن ما فکر کردیم اخراجتون کردن واسه لو رفتن و دادن پست های خنده دار :2:
کلا در جریان باش کارمندای شاتل می گیرن :21::21::21:
و اگه بگیرن وای وای وای:5:
غیره ممکنهنقل قول:
یکی از دوستای من تو علوم پایه باباش عضو هیئت علمیه طبق قانون دانشگاه پارسال 30% درصد بهشون تخفیف میدادن.نقل قول:
الانشو دیگه خبر ندارم
اولا داشتن اطلاعات و دانش از کی عیب محسوب میشه که الان باید جواب بدم که چرا فهمیدم مشکل امروز اینترنت از کجا بوده؟!!!نقل قول:
من واقعا نمیدونم اندیشه پول "هنگفت" میگیره یا نه ولی ظاهرا شما میدونی چون کلمه هنگفت رو بکار بردی. اگه شما میدونی بگو تا ما هم بدونیم این مبلغ هنگفت چقدره.
اما من نمیدونم چرا شما در حالیکه از شاتل سرویس داری و باید در مورد سرویس دهنده خودت صحبت کنی اما بیشتر پست های شما به نقد و انتقاد از اندیشه اختصاص داره و چرا هر چیزی که در مقام اعتراض از اندیشه باشه توسط شما برجسته میشه و هر امتیازی یا تخفیفی که توسط اونا داده میشه توسط شما کوچک و ناچیز و تقلید شمرده میشه.
دوست خوبمون MOZ از شاتل سرویس داره و میاد میگه امروز شاتل خوب بود یک روز دیگه میگه امروز بد بود
دوست خوب دیگمون jabarsink2000 از اندیشه سرویس میگیره و میاد میگه امروز اندیشه بد بود یک روز دیگه میاد میگه خوب بود
دوست خوب دیگمون excessive مشترک پارس هست همین کار رو انجام میده
اینجا همه در مورد سرویس دهنده خودشون صحبت میکنن ولی شما تنها کسی هستی که مشترک شاتلی و همش در مورد اندیشه نظر میدی. دلیلشو نمیدونم!
دیروز تو پستها نوشتم که امروز در این مورد مساله دانشگاه کسب خبر میکنم و این کار رو هم انجام دادم. اگه میدونستم روشن شدن این قضیه شما رو اذیت میکنه این پست رو نمیزدم چون من قصدم کمکه نه چیز دیگه.
فکر میکردم خبر اینکه سرعتها تغییر نمیکنه و محدود نمیشه همه رو خوشحال میکنه ولی خوب ظاهرا احساس میشه که همه رو خوشحال نمیکنه!
دوست من برای چندمین بار ازتون میخوام از اتهام زدن به دیگران پرهیز کنید و از اظهار نظر در مورد موضوعاتی که در موردش اطلاعات کافی ندارید پرهیز کنید و خواهشا کمی در مورد رفتار تخریب گرایانتون تجدید نظر کنید.
من پارسال رو مطمینم اون موقع 50 درصد بود.
mailer جان غصه نخور در نهایت همه این بحثها به روشنتر شدن فکر مخاطب کمک میکنه.نقل قول:
به نظر من بزرگترین کمک رو به اندیشه همین آقای شاتلی که شما از دستش ناراحتی داره میکنه.
از قدیم گفتن بهترین دوست انسان کسیه که بگرده تو چاله چوله های وجودت به زور هم که شده یه نقطه ضعف ازت پیدا کنه و بعد بیاد بهت بگه
.
به نظر من اجازه بدین هرکس هرچی میخواد بگه و جلوی هیچکس رو نگیریم و همیشه اونی پیروز میشه که حق باهاشه. این حکم صریح قرآن است.
در مورد نامحدود کردن تمامی سرویس های اندیشه من هم از یکی از کارمندهای شرکت شنیدم که میخوان سرویس ها را با سرعت واقعی خودشون ارائه بدن یعنی 256 نامحدود از 45 سرعتش بالاتر نره و با پولی که عموم مردم میدن برای اینترنت کسی بالاتر از این سرعتش نباشه
حاج آقا رییس شرکت اندیشه هم قبلآ دانشجوی دانشگاه گیلان بودن واسه همین یه برنامه هایی دارن با دانشگاه که امکان گفتنش در این تاپیک نیست.
سرعت واقعی 256 میشه 32 نه 45:46:نقل قول:
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
برنامه نمیخواد خیلی سادست دانشگاه با اندیشه قرارداد بسته. دیگه چرا قضیه رو مافیایی میکنیننقل قول:
من هم وقتی یکی از دوستانم گفت فکر کردم داره چاخان میگه.نقل قول:
اما وقتی سرویس دوستم که خودم براش ثبت نام کردم چند روز هست در اومده وخودم دیدم باور کردم.
برای اینکه فکر نکنن من حسود هستم وهیچی نشده اومدم جار زدم هیچ اطلاعاتی در مورد خط ومنطقه نمیدم.
با تشکر.
هادی
سرعت رو در اینده همه سرویس دهنده ها باید استاندارد کنن. غیر این باشه بی معنیه.
اخه یعنی چی اسم سرویس 256 هست ولی سرعتش روی امگ هست بعداگه سرعت مثلا بشه 700 کیلو کاربر میگه عجب سرویس دهنده بدی. سرویس دهنده هم میگه سرعتت باید 256 باشه. تازه بیشتر هم دادیم. معلوم نیست وظیفه سرویس دهنده چیه وظیفه مشترک چیه.
سرویس ها باید ارزون بشن هر کی سرویس واقعیشو بخره مثل 128 بشه 5 تومن 1مگ بشه 15 تومن
همه تکلبفشون معلوم باشه. بریم بگیم اقا سرویس امگ بده اینم 15 تومن که فردا معلوم بشه کی به کیه چی به چیه
اگه استاندارد کردن همراه با کاهش شدید قیمت باشه فکر نکنم بد باشه.
تا اونجاییکه من میدونم اندیشه از اوایل شهریور سرعت سرویسهای نامحدود رو بشدت کاهش داد، منم قبل از شهریورماه با سرویس 128 نامحدود سرعتم رو 120 بودولی بعدش افتاد رو 20-50!نقل قول:
دیگه امکان نداره واسه نامحدود سرعت بالا بدن چون الان 128 8گیگ 22 تومنه و 128 نامحدود 15 تومن! بعد دیگه کی میره محدود بخره؟!!
سلام به دوستان عزیز.
اگه قراره که سرویس ها واقعی بشن بهتره که قیمت ها هم به همون نسبت واقعی بشه وگرنه من که دیگه حاضر نیستم واسه 18کیلو بایت(128 کیلوبیت)پهتا باند و حجم 5گیگ ماهی 20تومن تو شکم پارس آنلاین بریزم.:3:
دوست عزیز آقای Mailer
اگه خوب به حرفای من توجه می کردی منظور منو متوجه می شدی یا اینکه نخواستی توجه کنی !!!!
من گفتم الان 2 3 ساله که اندیشه به دانشگاه گیلان داره این سرویس رو میده و این خیلی خوبه حتما یه دلیلی داره که به اساتید داره 50 درصد تخفیف می ده و مطمئن هستم شما که تمام اطلاعات شرکت رو داری اینم می دونی من می دونم چون پسر یکی از روسای دانشگاه گیلان دوستمه و گفت اندیشه پول این تخفیف رو از دانشگاه می گیره و همینطوری تخفیف نداده این مزیتی بوده که دانشگاه گیلان در اختیار اساتیدش قرار داده پسر خوب همین ، منظورم این بود
نامحدود همیشه سرعتش کمتر از حجمیا بودهنقل قول:
شاید شما هم جز اون چند نفری بودید که به لطف اشتباهات اپراتورهای شرکت پرنده خوشبختی رو شونتون نشسته بودو داشتید از سرعت بالا بهره میبردید.
و گرنه دلیل اینکه قیمت سرویس نامحدود از محدودها ارزونتر هست اینه که سرعت سرویس های محدود بیشتراز نامحدودهاست.
من یه احتمالی می دم دوستان ، این کاری که شرکتها می کنن غیر قانونیه یعنی سرعت زیاد رو ترافیک خانگی و اگه سازمان تنظیم مقررات بفهمه اون شرکت رو جریمه می کنه احتمالا ممکنه یه اتفاقاتی افتاده باشه که ما در جریان نیستیم
البته یه چیزی هم بگما فکر می کنم پهنای باند اینترنتی ایران در حال تمام شدنه و طبق یه سیاستی انگار نمی خوان به شرکتها پهنای باند جدید بدن شاید الان شرکتها دارن خودشون رو برای اون موقع آماده می کنن
اگه پول تخفیف رو گرفته بود که درصد رو کم نمیکرد چون به قول و فرمایش شما پولشو گرفته بود. پس نگرفته که درصد رو کم کرد.نقل قول:
آقای Mailer عزیز گفتم که قرار داد یک سالشون با دانشگاه تموم شد و دانشگاه بدهی داره به اندیشه و پول قرار داد جدید رو نداده واسه همین کم کرده تخفیف ها رو ،
آقای MESI08 عزیز
خود پشتیابی اندیشه به من گفت سرعت 256 واقعیش میشه 45 ولی رفتم دنبالش دیدم حق با شما است 35 میشه
در مورد مافیایی کردن هم جوابتون خصوصی میدم.
حرف شما کاملا درست و منطقیه و منم میخوام ISP خودم رو عوض کنم. :20:نقل قول:
سلام بچه ها توی اکانت های جدیده اندیشه به نظر من 128 8g از همه بهتره چون هم سرعتش بالاست هم حجم زیادی داره توصیه می کنم یه بار امتحانش کنید
پس تقصیر دانشگاه بود که پول نداده دیگه. اگه بدقولی نمی کردن کار به اینجا نمیکشید. ضریه اصلی رو خودی زد پسنقل قول: