دنبال کسی میگردم که دوربین d5000 داشته باشه
دنبال کسی میگردم که دوربین d5000 داشته باشه
تو سایت aks.akkasee.com ببین کدوم یوزر داره ازش بپرس
نه خوب وقتی ادیت بشه بهتر باید بشه دیگه . نه اینکه بدتر بشه . و اینکه بلاخره میشه فرق عکس بد کیفیت رو با عکس ادیت شده فهمید . کدر بودن - تار بود - نویز - بد رنگی در عکسها مشخصه .نقل قول:
عکسهای HDR فوق العاده میشن . من منظورم اونا نیست . کیفیت عکسهای fz35 اون تاپیک بد شده . حالا از چیه نمیدونم .
بد اینکه یه عکس دیگه بذارید توی این عکس فقط میشه میزان نویز رو فهمید .
الان شما به عکسهای G9 و G10 و حتی H20 آقای AliSub نگاه کنید . بهتر از پاناسونیک شده .
البته عکسهای G10 و بعد G9 که واقعأ عالی و محشر هستند .
شما چرا نظرتون از FZ35 رفته رو HS10 :31: ؟ مورد خاصی هست ؟ اگه هست بگید بدونیم که بهترین SLR Like فوجی هست یا پاناسونیک .
بازم ممنون که پاسخ میدید .
FZ35نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SX20
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید کمی نویزی باشد اما در مجموع خیلی ها تصویر این دوربین را می پسندند البته کیفیت سری جی بخاطر لنز بهتر بطور ملموسی شارپ تر استکد:http://shahramash.persiangig.com/FujiEXRF200/SX20IShVFATO_17X-.JPG
نقل قول:نظر شخصیه من کسی رو با نظر شما ندیدم :13:نقل قول:
نه خوب وقتی ادیت بشه بهتر باید بشه دیگه . نه اینکه بدتر بشه
معلومه تجربه کمی داریدنقل قول:
و اینکه بلاخره میشه فرق عکس بد کیفیت رو با عکس ادیت شده فهمید . کدر بودن - تار بود - نویز - بد رنگی در عکسها مشخصه .
از من :31:نقل قول:
حالا از چیه نمیدونم .
دوربین علی جون (AliSub) سونیه که به اغراق تو رنگ و نویز زیاد معروفه ,اینم از تجربه کمتونهنقل قول:
الان شما به عکسهای G9 و G10 و حتی H20 آقای AliSub نگاه کنید . بهتر از پاناسونیک شده .
البته عکسهای G10 و بعد G9 که واقعأ عالی و محشر هستند .
G9 و G10 اندازه سنسور بزرگ تری دارند پس طبیعیه که کیفیت بهتری داشته باشند همینطور قیمت بیشتر
وقتی من FZ35 رو خریدم اصلا HS10 معرفی نشده بود یعنی وجود خارجی نداشت ,بعد کیفیت FZ35 تو عکس بهتره HS10 هست اما من زوم برام مهم ترهنقل قول:
شما چرا نظرتون از FZ35 رفته رو HS10 :31: ؟ مورد خاصی هست ؟ اگه هست بگید بدونیم که بهترین SLR Like فوجی هست یا پاناسونیک .
راسی شما بهتره از برند پاناسونیک خرید نکنید :46:
:40::11::40:
سلام،
من میخوام یه دوربین خوب تو رنج قیمت 800 بخرم، میشه لطفا" راهنماییم کنید؟؟؟
خودم از canon500D یا 550D که دومی یکم قیمتش بالاتره خوشم میاد ولی هیچ تخصصی ندارم و فقط از دیگران پرس و جو کردم.
تجربه کم که چی بگم من اصلأ تجربه ندارم والا :31: اولین بارمه دارم دوربین میخرم واسه خودم .نقل قول:
من فقط میتونم به عکسهای گرفته شده نگاه کنم و نظر بدم همین . تجربم از شما خیلی کمتره . ولی چرا این عکسها اینطوری شده ؟
ببینید شما هم تجربه دارید جناب Spak هم همینطور جناب Makan Noori هم همینطور . و کسی که Sx210 و کسی که Fuji 200EXR رو داشت هم همینطور . حالا چرا عکسهای دوربین شما کدر و تار و بد رنگه ولی ماله اونا نیست ؟
مساله دیگه اینکه شکل ضاهری دوربین هم برام مهمه . چون سری G بد قیافس نمیرم طرفش . توی SLR Like ها دوربینی هست که کیفیت عکسش بهتر باشه و همچنین شکل ضاهریش مثل DSLR باشه ؟
اگه بتونید 2 تا عکس مختلف بذارید از دوربینتون خیلی خوبه . البته نه عکسی که هیچی معلوم نباشه توش .
من پس فردا دارم میرم جمهوری . راستی به یکی از اون شماره هایی که دادید زنگ زدم گفت 1 دونه مونده 485 تومن :18:
چرا از برند پاناسونیک نخرم ؟
خیلی خیلی ممنون . اگه 2 روز دیگه هم به سوالام جواب بدید دیگه خریدم و شرم کم شده :31::40::40: ( البته تو فروم فعالیت میکنم )
طبق شواهد زیر 1 میلیون تومن 550D بهترینه . دوستان زیاد از 500D راضی نیستن و 450D رو بهتر میدونن . پس شما میتونی با خیال راحت و با قیمت 889 تومن 550D رو بخری کیف کنی . من اگه اندازه شما پول داشتم یک لحظه صبر نمیکردم .نقل قول:
نقل قول:ماکان نوربخش؛ نه نوری!نقل قول:
ببینید شما هم تجربه دارید جناب Spak هم همینطور جناب Makan Noori هم همینطور . و کسی که Sx210 و کسی که Fuji 200EXR رو داشت هم همینطور . حالا چرا عکسهای دوربین شما کدر و تار و بد رنگه ولی ماله اونا نیست ؟
برای اینکه معلوم بشه عکسها چجوری هستند باید برید ببینید دوربینها از مکان چجوری عکس میگیرند! شرایط نوردهی و . . . باید همه همه یکی باشند. تو تاپیک عکسها معلوم نمیشه!
فقط دوربین گرفتی یادت باشه برامون عکس هم بزاری!
این دوربین من شدیدا رنگاش مصنوعیه!نقل قول:
دوربین علی جون (AliSub) سونیه که به اغراق تو رنگ و نویز زیاد معروفه ,اینم از تجربه کمتونه
ولی نویزش زیادم نیست به اون صورت (هوای دوربینمو دارم :21:)
نقل قول:
HS10 1
2 باشه آپ میکنم
3 کدوم فروشگاه ؟؟ 485 نمی ارزه
منم می خام برم جمهوری اگر بخای میتونیم با هم بریم :10:
علی جون میخامت شدید به مدت مدید:10:نقل قول:
آخه من اسمشون رو نمیدونستم . Nick نوشتم . شرمنده .نقل قول:
حتمأ عکس میذارم . کسی که fz35 نداره توی تاپیکه عکسا . یعنی داره ولی فعال نیست . ( Elsin :31: ) خودم عضو فعال میشم :21:
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
کشتی منو تو . مگه نگفتی fz35 بهتر عکس میگیره ؟ تازه hs10 هم کنسله چون لیتیوم نداره :13: هرچیم که بهتر باشه طرف اون نمیرم .نقل قول:
فروشگاه پویان . چند باشه خوبه ؟
راستی تو یکی از سایتها زده بود Live View ندازه :18: خوب Live View نداشته باشه به چه درد میخوره ؟ وقتی نشه قبل از عکاسی عکس رو دید ....
آقا پس فردا میتونی بیای با هم بریم ؟ :11:
در مورد رم چی ؟ 2 تا 8 گیگ میخوام بگیرم ولی خیلی گرونه مثل اینکه . ارزونترش نیست ؟
نقل قول:ببینیم و تعریف کنیمنقل قول:
خودم عضو فعال میشم
نکته مهمیه اما ....نقل قول:
تازه hs10 هم کنسله چون لیتیوم نداره
فروشگاه بلوریان چند بود اون باید بهتر از بقیه باشه :46:
این Live View یه چیزه دیگس ببین
فردا همه جا بسست :46:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Live_preview
شهادت امام جعفر صادق علیهالسلام
3 شنبه میشه رفت
یه 8 میشه 20 تومن
حالا ببین :21:نقل قول:
بلوریان نتونستم تماس بگیرم .
فردا که نه . پس فردا یعنی 3 شنبه .
20 تومن باشه خوبه .
هرچی میگردم میبینم انتخابی جز FZ35 برام نمیمونه . کاش پولم میرسید یه 550D میخریدم راحت میشدم .
حجم 1 ساعت فیلم Fz35 در بهترین Mode ممکن چقدره ؟ 1.5 گیگ ؟
این Live View رو نمیفهمم والا :31:
اصل همونه بلوریانهنقل قول:
میتونی 650 خرج کنی و 500D بخری
فیلمکد:http://tiny.cc/rsmps
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5479703&postcount=459
بازم نصفه نصفه جواب دادیا :21:نقل قول:
فقط 650 نیست آخه . لنز هست . رم هست . لنز معمولی 300 تومنه . 650 دیگه خودمو باید بکشم جور بشه . تازه 500D فیلم جالبی نمیگیره .
نقل قول:
نه با لنز 18-55 :31:
نه فیلمش بهتره FZ35 هس چون FULL HD اما FZ35 HD
با اون لنز چیکار میشه کرد :31:نقل قول:
ولی فیلماش از fz35 بدتره . FullHD بودنش فقط 1080p بودنشه . همین ./
ZOOOOOOOOOOOOOOOOOM البته نه این قدر :31:نقل قول:
از اون حرفاسااااااا اتفاقا فقط 1080p مهمه (تفاوت بیشتره دو برابره) نه 6 فریم کم تر اما اون
البته فوکوس مدام هم مهمه
لنز مگه فقط واسه زومه ؟نقل قول:
پس کیفیت به چی بستگی داره ؟
نه واید هم مهمه اما زوم (تله) مهمتر (بخصوص برای من :31:)
یکیش میزان محدوده , مثلا 55-250 کیفیت خیلی کمی داره اما 70-200 خیلی عالیه
همون FZ35 باید بگیرم :31: :19:نقل قول:
پولم نمیرسه :دی
بازم میگم HS10 بعد FZ35 :10:
از ماکان عزیز اجازه گرفتی برای آواتار
اجازه :43::42::25:نقل قول:
شماره تلفن یا آیدی یاهو پ خ میکنی ؟
برو تو پروفایلشون اجازه بگیرنقل قول:
الان باید بری تو پروفایل علی جون
چقدر فک زدیما نه تاپیک رو به ... کشیدیم:31:
شب بخیر :10:
منظور مال خودت بود :31: واسه بازارنقل قول:
چی هومنقل قول:
آره داداش اینطوریاسنقل قول:
HS10 هم به درد خودت میخوره . :21:
دوستان کیفیت عکس G10 بهتره یا G11نقل قول:
G11 نویز کمتری داره در ضمن وقتی دوربیت RAW داره بهرحال شما از بابت رنگ ناراضی نخواهید بود این تفاوت رنگ هم مربوط به رفتار نرم افزاری پردازنده کنونه روی JPEG و نه چیزه دیگهنقل قول:
هر دو خوبند . من عکسهای G10 و G11 رو که تو کامپیوتر داشتم با هم مقایسه کردم .به علاوه عکسهاشون رو با دوربینهای شرکتهای دیگه هم مقایسه کردم . کیفیت عکس هر دو خوبه . هیچ زردی تو عکسهای G11 ندیدم . این همه آدم دارن از این دوربین G11 استفاده می کنند و همه به به و چه چه می کنند . دوربین خیلی خوبیهنقل قول:
روی دو عکس مشابه از G10 و G11 با ایزوی 800 تست کردم ببینم اگه عکسهای 14.7 مگاپیکسلی G10 رو به اندازه 10 مگاپیکسلی G11 تبدیل کنم (Resize) آیا نویزشون برابر میشه یا نه . دیدم هنوز G11 نویزش کمتره .نقل قول:
با 200 الی 250 تومن دوربین چی خوب گیر میاد؟
میخوام عکس خوب بگیره
این کار اشتباهه مثل اینه که هردو رو روی 10mp تنظیم و با هم مقایسه کنی :13:نقل قول:
سنسور و mp سنسور که جای نمیره
G11 نویز کم تری داره که مال mp کم تره :46:
با 200 میشه SX120 و 300 SX200 و 330 SX210 بهتره این اخری رو بخرید:46:نقل قول:
دوستان هم کمک کنند
SX120نقل قول:
چقدر ادیت میدنی؟
ممنون از راهنماییتون.نقل قول:
سلام
با راهنمایی بچه های عزیز همین جا و آمار گرفتن از چند جای دیگه،امروز برای خرید Power shot sx210 راهی جمهوری شدم !
دلم خوش بود که چون مدل رو انتخاب کردم نهایتا سومین مغازه میرم و جنس رو میخرم،هیچی خلاصه،رفتم اولین مغازه توی پاساژ بزرگمهر قیمت داد بهم 330،دیدم خوبه قیمتش،اسم مغازه رو یادداشت کردم،رفتم فروشگاه بعدی،قیمت داد 345،گفتم مغازه بغلیت این قیمت رو میده،گفت برو ببین بدون لوازم هم بهت انقد میده یا نه،برگشتم رفتم مغازه قبلی گفتم این قیمتی که دادی با لوازم یا بی لوازم؟
گفتش ،این قیمت اگه میخوای باید کیف + رم 8 گیگ + محافظ صفحه هم از خودمون بخری !!!!
اومدم بیرون گیج تر از اول شروع کردم به گشتن،رفتم سراغ لوازم چانبی همراه با دوربین،چندجا پرسیدم گفتم شارژر همراهش کجاییه ؟ گفت ،ژاپنی !
دو سه جا دیگه گشتم دیدم چینیه،دوما چینی هم 2 جور داشت،یکی رنگ بدنه انگار از پلاستیک ضایعات بود یکی هم بدنش براق تر بود،معلوم بود کیفیت خوبی داره،یعنی تا حالا 3 جور شارژر دیدم !!!
بازم گشتم،احساسا میکردم به هیچ کدوم از فروشنده ها نمیشه اعتماد کرد
فروشنده ها هم ماشالله از موبایل میفروختن تاااا دوربین و شارژر و LCD !!!اصلا اطلاعات نداشتن،دو تا هم سوال میکردی فورا فشارشون میرفت بالا،انگار طلب دارن
رفتم توی یه پاساژ که الان اسمش یادم نیست،بیشتر فروشگاهای توش فقط دوربین داشتن،دومین فروشگاه رفتم،2 تا پسر جوون بودنآمار گرفتم واسه کنون 210،گفتم اوضاش چجوریه و اینا خلاصه
بهش گفتم از صبح چندجور جنس دیدم،گفت حالا یکی هم من بهش اضافه میکنم :دی
گفت میدونستی کلا 2 جور داره ؟ یکی سفارش کانادا و یکی هم سنگاپور ؟
گفنم نه :0
دو جور بسته بندی مختلف گذاشت جلوم،نوشته های روی بسته بندی ها فرق میکرد،گفتم حالا این 2 تا چه فرقی میکنن،گفت یکی سفارش کانادا و یکی سنگاپور،گفتم خوب توی قطعات چه فرقی میکنن،گفت کیفیت شارژر و باطریشون فرق میکنه،بهم نشون داد،شارژر یکی 220 و دیگری 110 بود که سریش هم فرق میکرد و باید با تیدیل وصل میشد،گفتم قیمتا چه فرقی میکنه،گفت اون سفارش آسیا 330 و اون یکی 350 !
نزدیک نیم ساعت هم برام در مورد این دوربین توضیح داد و با SX200 روشن کرد و مقایسش کرد،کاملا محسوس بود که کیفیت عکس sx200 بالاتره،خیلی شک کردم که کدوم رو بردارم،خلاصه بالاخره حرف زدیم،دیدم آشنا درومدیم،گفت هرکدوم رو میخوای بردار ببر،اگه دیدی راضیت نکرد بیا اون یکی رو ببر،منم سرتون رو درد نیارم 210 رو برداشتم،اومدم خونه !
امیدوارم تونسته باشم کمکی بهتون کنم توی خرید دوربین
حالا یه سوال :دی به نظرتون همین رو نگاه دارم یا برم با sx200 عوض کنم ؟ خودشم میگفت 200 عکسش خیلی خوبه اما فیلمش ضعیف تر از اینه،مثلا ماکرو 200 واقعا 0 سانتی متر بود اما این حدود 5 سانت
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
سلام.نقل قول:
elsin جان لطفآ شماره و ادرس این فروشگاه رو برام پ.خ کن.
ممنون
سلامنقل قول:
این بلوریان تهرانه ها
الان با softkadeh رفتیم یه دونه خریدیم (FZ35) اما نه از بلوریان
پ.خ یدم :31:
چند خردین؟؟؟؟؟؟؟