فقط يه كم بي شعور ؟:31: ، من 3 روز پيش فتم GOW III ميخام گفت بازش 50 تومن :31: ، يه Sports Champions باز گرفتم 50 ، اونم از رو درموندگي گرفتمنقل قول:
Printable View
فقط يه كم بي شعور ؟:31: ، من 3 روز پيش فتم GOW III ميخام گفت بازش 50 تومن :31: ، يه Sports Champions باز گرفتم 50 ، اونم از رو درموندگي گرفتمنقل قول:
اقا منم کم کم دارم پشیمون میشم که کنسولم رو چیز کردم:41:
خدایی حس و حالی که بازی انلاین میده به یه دنیا میارزه.
ولی خوب از طرفی بازی اریج که کمیاب شده و
با این اینترنت پیزوری اگرم بخوام نمیتونم راحت انلاین بزنم.
سرعت نگاه کن موشکه::19::32:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سر میبررن .کاش نمیگرفتی واقعا sport champions بعد از 2 ساعت بازی کردن منو خسته و moveزده کرد . کلا با Move اصلا حال نکردم . قابل مقایسه با کینکت نیست . نه بازیاش نه خودش . نمیدونی من به خاطر این Demons soul چقدر مغازه های پشت شهرداریو اینور اونور کردم . جالب اینجا بود هیچکدوم نمیدونستن چیه اصلا . یکیشون که داشت تا حس کرد بازیه خاصیه که من دنبالشم گفت این از بازیهای پر فروشه ماست و فلان و بسار که قیمتو ببره بالا . خلاصه منم از اونجا که همه جارو گشته بودم و ناکام بودم با یه کم تخفیف و 2 ساعت چونه خریدمش . نمیدونم چه مرضی دارم یه چیزی بره تو مخم باید بخرم .نقل قول:
کلا کاش یه راهی داشت و میشد از بعضیا شکایت کرد . خدایی بازاره کنسول و بازی صاحب و حساب کتاب نداره . تاوانشم ما میدیم که میخوایم با بازی کردن یه کم از مشکلات و دغدغه هامون کم کنیم و از دنیای کثیف دوروبرمون فاصله بگیریم . خدایی هر وقت بازی میکنم واسه چند ساعت یا چند لحظه فکرم آزاد میشه و میرم فضا و از زندگی خوشم میاد و لذت میبرم میرم تو بازی .
خدایا این کنسولا و بازیها رو از ما نگیر و روز به روز بیشتر و بهترشون کن !!!
من + خانواده همگی شدیدا طرفدار Move هستیم ، با خواهر و داداشم پینگ پنگ میزنیم ، حال میده شدید ، بابامم آوردم تو راه والیبال :31: ! من KZ هم با موو فقط ، البته زیادش دست آدمو نابود میکنه .نقل قول:
کاش نمیگرفتی واقعا sport champions بعد از 2 ساعت بازی کردن منو خسته و moveزده کرد
با بقیه حرفات موافقم %100
اره منم با پينگ پنگ و رزمي و واليبال خيلي حال كردم
زياد كه بازي ميكني از كت و كول ميفتي:31:
ولي رو اويل نميدونم چرا زياد حال نداد شايد زيادي به دسته معمولي عادت كردم.
رو كيلزون هنوز تست نكردم .
virual tennis 4 رو از بازي سنتر دانلود كردم ولي پسوورد فايلش رو ندارم :19:
به محض اينكه دانلود كردم رفتم پسووردش رو بردارم كه ديدم ديگه اجازه ورود به اون قسمت رو بهم نميده:41:
ميگه فقط بايد پرميوم باشي تا بتوني بري تو.
دوستان اگه كسي كاربر پرميوم بازي سنتر هستش بره اينجا اين پسوورد virtual tennis 4 رو بهم بگه بخدا دعاتون ميكنم:11:
اينم لينكش:
کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=41469&page=1
سرعت که مهم هست ولی پینگت که خوبه!نقل قول:
بابا تهران چه خبره مگه؟:41:نقل قول:
نمیدونم والله ولی جایی که من میگیرم اصلا بازی هاش رو کم نکرده! گرون هم نکرده!:8: بازم دمش گرم!:40:نقل قول:
تهران نبودی نمیدونی ، اون اوایل که Ps2 اومده بود و من هم خیلی کم سن و سال بودم و به عبارتی یک اوشگول به تمام معنا بودم :31: یارو Ps2 خراب رو پاچم کرد ، البته نمیشه گفت خراب ولی از هر 10 تا بازی راحت 4 تاشو اجرا نمیکرد .نقل قول:
که بعد ها که فهمیدم چه خبره توی بازار تهران ، پاچه ی خودش کردم همون Ps2 رو !
حالا نه تنها جسن بنجل به آدم میدندازند ، گرون هم میدند .
مثلا رفیق من یه ویواز خریده بود - سر 2 روز خراب شده بود برده بود گارانتیش گفته بودن نه تنها گرون خریدی ! بلکه گارانتی هم نداره .
من خونمون کرجه میلاد. تهران میرم برا خرید وسیله!نقل قول:
خوب من میگم آدم میبینه وضعیت اینجوریه بره یه جا دیگه خوب!:41:
دوستان مولتیمن 2 رو نصب کردم ولی وقتی باز میکنم یه پیغام میده :
multiman cannot enable BD-ROM emulator.functionality may be restricted
بعد که اینو ok میکنم و هر بازی که میزنم لود میکنه ولی وقتی میاد رو xmb دیسک بازی نمایش نمیده و حتما باید یبار برم تو last game بعد عکس دیسک بازی میاد و میتونم اجراش کنم به نظرتون مشکل از چیه....؟؟؟
یه فایل به نام BD reset هم تو فولدرش بود که اونم نصب کردم ولی بازم درست نشد.
عزیزم اینو نصب کن حله :نقل قول:
کد:http://ps3.dashhacks.com/system/files/BDEMU.rar
مگه تو از کجا بازی میخری ؟ چند تا عنوان اریج داره ؟ چندتاش انحصاریه ؟ قیمتاش تو چه مایه هاست ؟ اگه تهرانه آدرس بدهنقل قول:
سلام به همگی
من یک سوال دارم
خواهرم می خواد از کانادا برام پلی استیشن 3 بیاره
می خوایتم بدونم مشکلی در کار باهاش و کپی خور کردنش برام ایجاد میشه؟
من شنیده بودم باید بدم یه قطعشو عوض کنم و این چیزها؟
نه بابا هیچ مشکلی نیستنقل قول:
ی نرم افزاره نصب میکنی هــک میشه.همـــین:5:
نقل قول:
یعنی بازی های اینجا بهش می خوره دیگه؟
بعد اینکه سیستم pal یا NTSC باشه چی؟
بازی اینجا و آنجا نداره کپیه تو اینترنتم هست میتونی دانلو د کنی
دستگاه هم فرقی نداره چی بگیری چون بازیهاش ریچن فری است فقط برای فیلم بلوری اوریجینال دیدن ریجن مهمه
من کرجمنقل قول:
من بازی نمیخرم بیشتر کرایه میکنم ولی قیمت دارم که از این چیزی که شما میگی کمتره!
شاید شما یه جا اتفاقی یه قیمت مناسبی گرفته باشی . ولی این بازیرو تعداد نمیارن . مخصوصا از وقتی این -- اومده دیگه بلوری نمیارن . تقریبا غیر ممکنه جایی رو پیدا کنی از رو هر بازی تعداد داشته باشه . حتی خیلیاشون کلا تو مغازشون 3تا دونه بلوری هم پیدا نمیشه چه برسه دنبال انحصاری باشی . مثلا شاید شانسی یکی وارد کنه ولی همیشه اذیت میشی تو بازار تا یه بازی بخری . تو پشت شهرداری که از قدیمی ترین بازارای بازیه اکثرا بلوری PS3 فروش ندارن یعنی نمیارن که بخوان بفروشن . اگر هم داشته باشن مطمئن باش از امثال بچه های همینجا بز میخرن بعد میفروشن به یه بدبخت دیگه . متاسفانه بازار بازیهای اریجینال PS3 خیلی خراب شده و هر روز هم بدتر میشه .نقل قول:
نه داداش اینجایی که من میگم هنوز هم تمام بازی ها رو اریج میاره. از هر بازی هم بسته به محبوبیتش باکسی میاره!نقل قول:
بازی هم وحشتناک داره! تمام لوازم جانبی همه ی کنسولارو داره! همه چی کلا داره!!!:31: جدیدا اندازه ی یه کمد فقط Action Figure از همه ی بازی ها آورده! مثلا شما کل تهران رو بگزدی پک Modern Warfare Collection رو پیدا نمیکنی! ولی من پک پلم ریجن 1 رو ازش گرفتم! بازی هم با 5 تومن تعویض میکنه! کرایه هم هفته ای 5 تومن! اگه بازی خیلی معروف باشه اولاش هفته ای 10 میده ولی من چون مشتریشم بازم ازش 5 میگیرم!!:8::10:
چون تو کرج فقط 2 تا مغازه داریم که تخصصی PS3 و بازی هاشو میارن این خیلی کارش رونق داره! راستی -- هم میکنه و بازی هم میریزه!!
آرش رو میگی فربد:31:نقل قول:
موافقم.حرفه ای کار میکنه
سلام بچه ها . یه خبر داغ دارم باسه اورجینال بازها .
ولی قبلش یه چیزی رو بگم کسی این بازی جدیدا رو بازی کرده من هفته پیش گرفتم خیلی ردیفه سبکشم جنگیه
Homefront و Socom Special Force آقا ته بازی اگه نگرفتید همین امروز برید بگیرید . برا 2011 هم هست
ولی خیلی با حاله ....:8:
خبر داغه داغ برای اورجینال بازها . البته من خودم کپی بازی می کنم یه اورجینالم بیشتر ندارم اونم واسه بوته ...
آقا من شنیدم به تازگی شرکت سونی اعلام کرده می خواد برای بازی هاش user و pass بزاره به این صورت که شما
وقتی یه بازی اورجینال می گیری 3 تا سریال نامبر بیشتر نداره که فقط سه بار یا رو سه تا دستگاه می تونی نصبش
کنی . البته از شرکت سونی هم بعید نیست. حالا ایشالا هکر ها یه فکری هم به حال اون می کنن فعلا که کل و کل
بازیه بین هکرها با سونی . البته می گم شاید شایعه باشه چون من از یکی شنیدم....... :41:
اگه این جوری بشه که ما باید 10 سال یه بار بازی کنیم .:31:
سلام بر اساتید عزیز
این فریمور 3.60 که میگن -- شده ولی انتشار نمیکنن قصیه اش چیه؟
ما برای بازی کردن la.noire و از این قبیل بازی ها باید چی کار کنیم؟
ایا راهی هست؟
دقیقا سوال منم هست.نقل قول:
واقعا نمیشه از LA Noir گذشت.
خبر جدیدی از -- 3.60 نیست؟
کد:http://www.multiupload.com/DBRC55YS7O
02.00.01 -
XMMB mode:
* Game poster/background loads/shows 2x faster now
* Game poster is crisp and unaltered
* All texts in XMMB are smooth and easy to read with bright backgrounds
* All texts got small shadow to improve visibility
* Favorites column shows game icons
* Fave star applied to game icons in Favorites column
* Clock and column title more visible and better looking
* Cover overlay image (GLC.PNG) applied to cover in XMMB mode, too
* Added image background for theme selection (10x to condor) (pop up can be moved with analogue sticks)
* Fixed: time/date format changes immediately (not after 30 seconds)
* Fixed 'favorites' column (showing stuff when no faves selected)
* Added option in SETTINGS column to disable "Theme Audio"
* "Title Details" option in SETTINGS column to change 4x2, 8x4, cover flow and Box-art modes (title/+id/+title count/none)
* Fixed Mouse X/Y deadzone setting
* Fixed PHOTO column populates properly from USB storage (/PICTURE folder)
* Changed: "Verifying USB Games" option: [Always/Auto/Never]
* Added new function in SETTINGS column "Clean Game Cache"
* Added selection list menu to clear Game Data for specific Game
* Favorites selection remembered when going out of game-settings submenu
* Added support for SDHC/MemoryStick/CompactFlash storage for MUSIC/PHOTO/VIDEO columns in XMMB mode
* Added: SDHC, CF and MS icons in PHOTO/VIDEO/MUSIC XMMB mode
* Added: multiple strategies for mounting titles using all available methods
آره علی جون!نقل قول:
به جان تو گفتم الانه که علی بگه آرشو میگی!!!! ولی خدایی کارش درسته! من با این چیزایی که از بچه ها شنیدم درک میکنم کارشو!!:10::18::8::8::5:
اولن که داداش هرکی HomeFront رو گرفته که پشیمونه!!! هیچ کدوم منتقدا هم بهش نمره ندادن!!!:41: البته قبول دارم که بازی سلیقه ایه!!:10:نقل قول:
اونی هم که شما میگی خبرش خیلی وقته اومده ولی فکر نمیکنم اجرایی بشه ! چون کرایه ی بازی که فقط واسه ایران و کشپرای جهان سومی نیستش!!! اونا هم خیلی از فروشگا های بازی شون بازی دست دو خرید و فروش میکنن!
خیلی بخوان حرکت بزنن یه کاری کنن عینه فیفا که هر بازی فقط یه کد اختصاصی انلاین داشته باشه که اگه خواستی مولتی بزنی بازی جدا بگیری!!
ممنون:40:
آقا این multiman ورژن 2 چه جوریه. خوبه نصبش کنم ؟؟؟
لینک مشکل داره.نقل قول:
بجاش خوده سایت باز میشه.
کد:http://ps3.dashhacks.com/
سلاا..ممن یه مشکل داشتم که خیلی ممنون میشم اگه کسی جواب بده...من بازیgt5رو ریختم. ...تو هارد..اما تو black screen گیر میکنه..حتی r1رو هم زدم بازم جواب نداد...ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه..هنینطور killzone رو هم کامل ریختم..اما اونم تو multi man نشون نمیدش. در حالیکه بقیه بازیا هست..اما تو دستگاه دوستم هر دو درست هست..ورژن مولتی من هم آخرین هست و دستگاهمم هشتاد گیگ میباشد..ممنوون میشم اگه کسی راهنمایی کنه
ایبوت اوریجینالشو رو دانلود کن کپی کننقل قول:
منم که گفتم تک و توک هستن کسایی که میارن . تازه تهرانو گفتم . از کرج بی خبرم دادا .نقل قول:
آدرسشو بده داشته باشیم ببینیم چی کاره حسنه . KZ3 فروش , چند ؟
نقل قول:محتوای مخفی: آدرس
سلام دوست عزیز . می دونم مشکلت چیه چون بعضی موقع ها خودم باهاش مواجه میشم . همچنین وقتی این multiman v2 رو نصب کردم اینطوری شدنقل قول:
آقا اگر شما می ریزی تو هاردت ولی بازی رو رو نشون نمی ده باید کاری کنی دوباره هاردتو برنامه منیجر اکسن کنه .
حالا چه جوری این طوری : شما وقتی وارد برنامه منیجر میشی یه بار اسکن می کنه هاردو داخل برنامه که هستی
کابل هاردو در بیار بعد دوباره وصل کن اینطوری دوباره هاردو اسکن می کنه و بازی جدیدو می شناسه
من خودم چند بار این اتفاق برام افتاده که بازی ها جدیدو نمی شناسه همینکارو می کنم داخل برنامه که هستم
کابل هاردو در می یارم بعد دوباره به دستگاه وصل می کنم مشکلم حل می شه . یه بارم که بشناسه دفعه بعد
دیگه تو حافظش ذخیره مشه و اسکن نمی کنه ....
فریم ور 3.61 هم اومد ...
PSN هم یواشیواش داره را می افته اول تو چند تا کشور فعالش کردن !
منبع :
کد:http://blog.eu.playstation.com/
سلام بر اساتید عزیز
این فریمور 3.60 که میگن -- شده ولی انتشار نمیکنن قصیه اش چیه؟
ما برای بازی کردن la.noire و از این قبیل بازی ها باید چی کار کنیم؟
ایا راهی هست؟
کسی جواب مارو نمیده؟
سلام بچه ها
نسخه جدید مولتی من هم اومد ...
نسخه 2.00.01
نسخه فول:
نسخه بیس:کد:http://hotfile.com/dl/117721947/f7a5a1a/multiMAN_ver_2.00.01_FULL_%2820110513_220000%29.rar.html
منبع :کد:http://hotfile.com/dl/117720280/4b79e56/multiMAN_ver_2.00.01_BASE_%2820110513_220000%29.rar.html
من خودم چون ورژن 2.1 لینک مستقیم نبود دانلود نکردم آخه پدر آدمو در میاره .....کد:http://www.as-team.ir
اینم ورژن 2 با لینک مستقیم سرعتشم خوبه ...
نسخه استاندارد :
کد:http://www.as-team.ir/download/multiMAN+ver+2.00.00+BASE+%252820110507_200000%2529.rar
نسخه فول:
کد:http://www.as-team.ir/download/multiMAN+ver+2.00.00+FULL+%252820110507_200000%2529.rar
بازم می گم منبع :کد:www.as-team.ir
یه وخ نیاید بگید کپی . پست کرده :31:
3.60 بلاخره -- شد ؟:19:
PlayStation®3 System Software Update Version
3.61 2011-05-15
An update to the PS3™ system software was released on May 15, 2011. You can use this update to upgrade your system software to version 3.61.
An unauthorized access to PlayStation®Network has been confirmed and, as a security measure, a process that requires all PlayStation®Network account holders to change passwords has been added.
After you update to version 3.61, you will be required to change your account password the first time you sign in to PlayStation®Network.
آقا یه راهنمایی می خواستم برا چپتر آخر metal gear solid 4
اون قسمتی که مانتیس و مریل رو گروگان گرفته و یه کره مجازی اون وسط . اون استادی که مخلوطی از سه تا استاد دیگس؟
این قسمتو چه جوری باید رد کنم من راهنما انگلیسیشم دارم ولی رد نمی شه یکی راهنمایی کنه ؟؟؟
بدون شرح
3.70 Jailbroken WTF!
:18:
کد:http://www.youtube.com/user/trashchirs#p/a/u/0/MfHhr71WII0
الان کدوم فریمورها -- شدن؟