بنده بودم از قدیما !
کل تاپیک رو هم به علت حضور به موقع که داشتم دیگه احتیاج نبود بخونم !! :دی
Printable View
بنده بودم از قدیما !
کل تاپیک رو هم به علت حضور به موقع که داشتم دیگه احتیاج نبود بخونم !! :دی
سلام دوست عزیزنقل قول:
این مشکل تاریخ sms روی همه گوشی های جدید نوکیا (برند های دیگه رو نمی دونم) هست و مختص این گوشی نیست.
اون مشکل move کردن رو من هم نداشتم. نکنه شما گوشیتو آپدیت نکردی؟ آخرین آپدیت 03.83.1 هست که مال 2007.6.22 هست.
برنامه چراغ قوه هم تا اونجایی که من می دونم برای این گوشی (فکر کنم اصلا برای os9.2) نیومده باشه. ولی با روشی که دوستان گفتن می تونی روشن نگهش داری.
پس دیدی که برای همه یا راه حل پیدا شده (مورد 2 و 3) یا راه حلی وجود نداره (مورد 1)
مرسی
نه گوشيمو تا حالا آپديت نكردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه مشكل ديگه هم من داشتم ; تو gallery-->Images يه عكس 200 بار ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) واسه من تكرار ميشه ‘ كسي اين مشكلو نداشته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد باگ ديگه اي نداره اين 5700 ؟
bebakhshid ingilisi minevisam.. nemidoonam kamputeram chesh shode farsi neminevise...نقل قول:
man be shoma jesarat nakardam azizam.... manam az rooze aval budam vali ta vaghti khodam in gushio nakharidam post nemidadam... unmoghe tu kulupe k800 ke dashtam post midadam... badesham n91.
alanam age postam kame be dalile ine ke poste bikhodi nemidam hame javabaro tu ye postmidam... 2bar ham moteasefane ban shodam...
tahala vase man etefagh nayoftade...doostano nemidoonam...نقل قول:
يه مشكل ديگه هم من داشتم ; تو gallery-->Images يه عكس 200 بار ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) واسه من تكرار ميشه ‘ كسي اين مشكلو نداشته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد باگ ديگه اي نداره اين 5700 ؟
ye soal: shoma az barname active file baraye hiddene axatun estefade mikonid ke intori mishe ya hamintori intori mishe????
نه بهزاد جان..نقل قول:
bebakhshid ingilisi minevisam.. nemidoonam kamputeram chesh shode farsi neminevise...
man be shoma jesarat nakardam azizam.... manam az rooze aval budam vali ta vaghti khodam in gushio nakharidam post nemidadam... unmoghe tu kulupe k800 ke dashtam post midadam... badesham n91.
alanam age postam kame be dalile ine ke poste bikhodi nemidam hame javabaro tu ye postmidam... 2bar ham moteasefane ban shodam...
من محض مزاح گفتم ..:31:
جسارت چیه ..این حرفها چیه ...:10:
نه خیر ، من از X-plore استفاده میکنم ... اگه از برنامه ای واسه هیدن کردن فایل ها استفاده کنیم اینجوری میشه ؟!نقل قول:
با سلام
در مورد باتري اين گوشي يه مطلب بود كه لازم دونستم بگم.باتري گوشي من هم مدتي رو 100% بود
بعد يهو 4~5 تا كم ميكرد.تا اينكه بهش شوك دادم وحالا يكي يكي داره كم ميكنه .در ضمن اولش هر 2 روز يه بار شارژ ميكردم حالا كمتر از 3 روز شارژش نمي كنم.
طريقه ي شوك دادن هم اين طوري كه با ولتاژ 10تا12 ولت 15 بار و هر بار به مدت 15 ثانيه بايد بهش شوك بديد.(با رعايت قطب هاي صحيح باتري).شوك رو دوبار يكي زماني كه سه تا از خط هاي شارژ پر باشه بديد وبعد باتري رو بزاريد خود گوشي شارژ كنه .شوك بعدي رو هم دفعه ي بعد كه باتريتون كاملا خالي شد به روش قبل بديد و بعد دوباره بزاريد خود گوشي شارژ كنه. بعدش بريد حالش رو ببريد.يه چيز ديگه هم بگم كه مصرف باتري اين گوشي به ميزان نورصفحه نمايش وميزان رم اشغال شده خيلي بستگي داره هرچه كمتر بشه نتيجه اش روبهترمي بينيد . رم رو مي تونيد با برنامه هاي مثل task man ..... كنترل كنيد كه برنامه هاي اضافي حافظه رو اشغال نكنن.بهتره هر هفته يه بار گوشيتون رو ريبوت كنيد تا رم تون اپتيمم باشه ويا نرم افزارهاي زيادي در اين مورد هستش كه اين كارها روانجام ميدن.
يا علي
منم این مشکلو دارمنقل قول:
منم موافقم:46:نقل قول:
فوق العاده و ظریف!!نقل قول:
حال کردم
مرسی ممنون
امتحان میکنم
نمیدونم اینجا خونده بودم یا یه جای دیگه که یکی گفته بود واسه درست شدن تاریخ sms با Time zone یه کم ور برید تا بفهمید کدوم به مال شما میخوره ، منم یه کم ور رفتم باهاش وقتی گذاشتمش روی افغانستان (!) تاریخ sms درست شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما هم امتحان کنید ...
در مورد سوالم ، مثل اینکه کسی نمیدونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:شماها احتما لا یک فایل(تصویری) رو هایدن کردید .منم این مشکل و داشتم که با پاک کردن فایل هایدن مشکلم برطرف شد.نقل قول:
اینو که قبلا خودم گفتم ; مثل اینکه راه حلی براش نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من هم 5610 دارم هم5700 و این مشکل رو ندارم
من حاضرم 100 سال سیاه تاریخ اس ام اس هام غلط باشه ولی نذارم رو افغانستان...نقل قول:
همینمون مونده که ایرانو ول کنیم بریم اینارو بچسبیم...
عزیزم اینو که همه می دونن... راه حل می خوان ملت... راه حل... توجیه شدی؟؟؟؟نقل قول:
شماها احتما لا یک فایل(تصویری) رو هایدن کردید .منم این مشکل و داشتم که با پاک کردن فایل هایدن مشکلم برطرف شد.
آها... می خواستی بگی 5610 هم داری؟؟؟؟؟ باشه داری... دیگه چی؟؟؟؟نقل قول:
من هم 5610 دارم هم5700 و این مشکل رو ندارم
خوب قرار نیست تو 5610 از اینجور اتفاقات پیش بیاد...اینایی که اینجا دارن فعالیت می کنن، معنی سیمبین 9.2 رو فهمیدن... ملتفتی؟؟؟ اینجا کسی گوشی جاوارو که گوشی حساب نمی کنه که... اسباب بازیه... بندازش دور...
اینجا فقط سیمبین 9.2!!!!
جاوا: نه
سیمبین: آری (اونم 9.2)
اگه کسی ناراحت شد، ببخشید...
دوست عزیز من منظورم این مشکل رو با 5700 ندارمنقل قول:
این مشکل رو با 5700 ندارم سیمبین 9.2 هم داره!!
من از جاوا بدم نمیاد شما بدتون میاد ولی بد نیست بدونی 5610 در بلندی صدا و دوربین و ال سی دی و سرعت باز کردن نرم افزار از 5700 بالاتره ولی در عوض 5700 کیفیت بالاتر صدا و سیمبین 9.2 داره
اینجا همه میدونند که من 5610 دارم ولی نمیدونند که 5700 هم دارم بعضی ها فکر میکنند اولین گوشی هست که گرفتم خیلی طرفدارش هستم در صورتی که اینطور نیست من 5700 دارم ان- گیج هم بازی میکنم با نرم افزار زیاد کار میکنم ولی برای چت با 5610 استفاده میکنم صفحه کلیدش راحتره مال 5700 هم خیلی نرمه ولی 5610 سفحه کیلیدش چیزه دیگست
جالبهنقل قول:
آخه منم هم 5610 دارم هم 5700
:10:
سلام
برنامه ها و تم هايي رو كه از طريق Nokia PC Suite نصب كردم رو از كجا بايد پاكشون كنم؟
اين تم رو خودم با برنامه carbide ساختم .
لطفا يكي امتحانش كنه ببينه نصب ميشه يا بايد ساينش كرد؟کد:http://arakteam.gigfa.com/theme/nokia/9.1-9.2/winter_by_arakteam.net.zip
همون افغانستان الان وضعیتش از ایران بهتره ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جدی ; انجام بدید ببینیم رو مال همه جواب میده یا فقط واسه من جواب داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ترفند رو از موبایلستان خوندم ، اول گوشیتو باید هک کنی سپس :نقل قول:
براي پاك كردن تمها از رو گوشي شما ميتونين اول گوشي رو در حالت Mass Storage (یا در بعضی گوشیها مانند 3250 Data Transfer) به كامپيوتر وصل كنين.بعد بريد داخل شاخه Memory Card:\Private\10207114\import و تم مورد نظرتون رو از اونجا پاك كنيد.براي اين كار ميتونين از رم ريدر هم استفاده كنين ; بعد از فرمت یا مستر ریست ممکنه بعضی از تمها یا برنامه هایی که نصب کردید دیگه کار نکنن یا اینکه نتونید دوباره نصبشون کنید که برای رفع مشکل باید از همون روشی که برای پاک کردن تم گفتم استفاده کنید.
بازیها رو هم میتونین با همین روش پاک کنین.
برای پاک کردن برنامه مورد نظرتون هم باید دنبال برنامه تو یکی از پوشه های داخل پوشه Private بگردید.
ساین کردن هم که خیلی راحته ، آموزششم که همه جا ریخته ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تنظیمات و کارهایی که بشه با گوشی ایمیل را چک میخام البته اگه ممکنه هم یاهو و هم گوگل و آیا میشه 2 اکانت یا بیشتر داشه باشیم منظورم از اکانت تنظیمات یک ایمیل است؟
بچه ها من یه مدته گوشیم با ارور جدیدی مواجه میشه. شاید واسه شما جدید نباشه ولی من تازگیا این ارورو می بینم. وقتی بعضی برنامه های ساین شده رو می خوام نصب کنم میگه : required application access not granted
شاید غلط املایی داشته باشم... حالا شما نمی دونید واسه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون ولی با خود ایمیل ی که در صفحه ی مسیج س گوشی هست اون به کار نمییادنقل قول:
نقل قول:
1. ابتدا بايد سرويس IMAP رو فعال كنيم. براي فعال كردن كافيه وارد ايميل شده و از قسمت تنظيمات ايميل IMAP رو فعال كنيد.
طریقه فعال کردن IMAP درون Gmail در پایین همین متن به صورت تصویری آموزش داده شده است.
2. حالا تو گوشي به اين مسير بريد:
کد:
'Messaging' > 'Options' > 'Settings' > 'E-mail' > 'Mailboxes.'
3. اگر قبلا تنظيماتي انجام نداده ايد گزينه yes را انتخاب كنيد تا mailbox جديد درست شود وگرنه Options و سپس New mailbox را انتخاب كنيد.
4. گزينه start را انتخاب كنيد.
5. گزينه IMAP4 را انتخاب وسپس Next را بزنيد.
6. ايميل خودتان را تايپ كنيد(username'@gmail.com') و سپس next را بزنيد.
7. 'imap.gmail.com' را تايپ كنيد و سپس next را بزنيد.
8. 'smtp.gmail.com' را تايپ كنيد و سپس next را بزنيد.
9. در اين مرحله connection مورد نظر را انتخاب كنيد.
10. يك نام براي account خود وارد كنيد و finish را انتخاب كنيد. account شما درست شد.
11. account ساخته شده را انتخاب كنيد تا وارد بخش تنظيمات شود.
12. وارد اين مسير شويد:'Connection settings' > 'Incoming e-mail.'
13. یوزر نیم خود را به اين شكل وارد كنيد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسورد خود را نيز وارد كنيد.
14. 'SSL/TLS' را براي گزينه security(port) o انتخاب كنيد. و شماره پورت را به 993 تغيير دهيد.
15. گزينه back را انتخاب كنيد.
16. گزينه 'Outgoing e-mail.' را انتخاب كنيد.
17. user name خود را به اين شكل وارد كنيد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . پسورد خود را نيز وارد كنيد.
18. 'StartTLS' را براي گرينه security (ports) انتخاب كنيد و شماره پورت را به 587 تغيير دهيد.
19. گزينه back را انتخاب كنيد و از تنظيمات خارج شويد.
حالا شما يك ميل باكس ساخته ايد و از اين به بعد به راحتي مي توانيد ايميل خودتون رو چك كنيد و يا از هر جاي گوشي در كنار گزينه send گزينه via e-mail را انتخاب و فايل هاي خود را به راحتي به دوستان خود بفرستيد.
برا منم ایمیل بزنید!!
و اما آموزش فعال کردن IMAP درون Gmail:
بعد از ورود به Gmail:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روش رو من انجام دادم و به خوبی جوا گرفتم
تشـــــــــکر فراموش نشـــــــــه
در ضمن سرویس imap یاهو به طور رایگان در دسترس نیست.
اما شنیدم میشه ایمیل یاهو رو روی جیمیل منتقل کرد تا یه نسخه از میل یاهوتون بیاد توی جیمیل
من امشب یکی برام 12 تا آهنگ بلوتوث کرد 2 بار هنگ کرد که مجبور شدم باطری رو در بیارم و دوباره روشن کنم
چرا این که با این سی پی یو نباید هنگ کنه؟
ایراد از کجاست؟
ممنون همشهری به خاطره تنظیمات ایمیل ..
یاهو من شنیدم اگر در yahoo.co.uk ثبت نام کنید میتونید استفاده کنید ..
تا جایی که من میدونم 5700 قاعدتا نباید هنگ کن به خاطر cpu قوی که داره ویروس نگرفته؟ اگه دیدی زیاد هنگ میکنه فایل هایی که مهم هستند رو بردار رم رو فرمت کن بعد دوباره بریز درست میشه ولی فکر نکنم دیگه هنگ کنهنقل قول:
نه تند تند هنگ نمی کنه بعید می دونم ویروس گرفته باشهنقل قول:
حالا من این کار رو میکنم
امروز رفته بودم یکی از این مجتمع های تجاری برای یکی دو دقیقه کنار ساعت گوشیم 3g آمد این علامت چی و چرا اومد؟
به دلیل نداشتن آنتننقل قول:
اگه Network mode گوشیت روی Dual باشه وقتی که آنتن نداری،3g میاد زیر آنتن گوشیتنقل قول:
میدونم. ولی کارش چیه؟ تو سایت ها راجع به 3G نشتن این یک قابلیته! یکی بگه کارش چیه!!!نقل قول:
در مورد ساين كردن،طبق آموزشي كه تو سايت موبايلستان بود،من تم رو با نرم افزار ساين عمومي(به قول آموزش) كردم،حالا مي خواهم ببينم آيا واقعا گوشي هاي ديگه بدون نياز به ساين كردن ،مي تونن از تم استفاده كنن يا نه؟نقل قول:
این ترفند رو از موبایلستان خوندم ، اول گوشیتو باید هک کنی سپس :
براي پاك كردن تمها از رو گوشي شما ميتونين اول گوشي رو در حالت Mass Storage (یا در بعضی گوشیها مانند 3250 Data Transfer) به كامپيوتر وصل كنين.بعد بريد داخل شاخه Memory Card:\Private\10207114\import و تم مورد نظرتون رو از اونجا پاك كنيد.براي اين كار ميتونين از رم ريدر هم استفاده كنين ; بعد از فرمت یا مستر ریست ممکنه بعضی از تمها یا برنامه هایی که نصب کردید دیگه کار نکنن یا اینکه نتونید دوباره نصبشون کنید که برای رفع مشکل باید از همون روشی که برای پاک کردن تم گفتم استفاده کنید.
بازیها رو هم میتونین با همین روش پاک کنین.
برای پاک کردن برنامه مورد نظرتون هم باید دنبال برنامه تو یکی از پوشه های داخل پوشه Private بگردید.
ساین کردن هم که خیلی راحته ، آموزششم که همه جا ریخته ...
3g یک قابلیته!!! البته نه تو ایران.نقل قول:
سیستم نسل سوم گوشی تلفن همراه که خدمات ارزش افزوده ی بیشتری در اختیار کاربر قرار میده.
الان خط های همراه اول نسل دوم هستن. شایدم کمتر... چون هیچ خدمات ارزش افزوده ای جز اس ام اس نمیده.
ولی ایرانسل نسل 2.5 میباشد. چرا؟؟؟ چون gprs , mms در اختیار کاربران گذاشته. البته این همراه اول پدرسوخته به mms ایرانسل شکایت کرد که فلانه بیساره... اینا هم قطعش کردن.
اپراتور سومی که از یک سال پیش قراره بیاد، که با احتمال قوی مگافن روسیه قراره باشه نسل سومه... یعنی علاوه بر gprs , mms از video call هم پشتیبانی میکنه. دیدی وقتی میری با گوشیت میری اینترنت یه چندتا خط میاد زیر آنتنت؟؟؟؟ وقتی 3g گوشیت وصل باشه، وقتی داری از سیستم video call استفاده میکنی، اون 3g میاد زیر آنتنت.
حالا یه چیزی بگم... گوشی ما بهترین دوربین video call رو داره. چون یه دوربین 2 مگاپیکسل واسه تماس تصویریشه. فکر کنم نوکیا در اصل این دوربین افتضاحو واسه تماس تصویری گذاشته، گفته حالا چون عقده ای میشین یه چند تا عکس هم باهاش بگیرین.
منظورتو دقیقا نفهمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب هر کدوم که نیاز به ساین داشته باشه باید ساین بشه دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سری روش ها هم هست که بدون ساین کردن میشه برنامه ها رو نصب کرد ( آموزشش تو موبایلستان هست ) که خب اونم واسه همه گوشیها جواب میده دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت همین بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زياد راه دور نرو آموزشش همينجا هم هست...نقل قول:
شاد باشيد:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=249597
تائید میشه!نقل قول:
نقل قول:
درسته .. بقیه گوشی ها اکثرا دوربین جلوی vga دارند برای مکالمه تصویری ..اما این 2 !
اما یه چیزی .. بالا بودن کیفیت تصویر باعث حجم زیاد و این چیزا و اختلال نمیشه ؟ مثلا سنگین شدن و این چیزا ؟؟
دوست عزیز زیاد خوشحال نشو! این درواقع صرفه جویی نوکیاست که از یه دوربین دو استفاده بکنه. شما دوربین 20 مگاپیکسلی هم برای مکالمه تصویری بذاری. بازهم تصویری که میره در حد VGA هست. چون با کیفیت بالاتر شبکه نمیکشه و خیلی کند میشه!نقل قول:
حالا یه چیزی بگم... گوشی ما بهترین دوربین video call رو داره. چون یه دوربین 2 مگاپیکسل واسه تماس تصویریشه. فکر کنم نوکیا در اصل این دوربین افتضاحو واسه تماس تصویری گذاشته، گفته حالا چون عقده ای میشین یه چند تا عکس هم باهاش بگیرین.