یکی از رفیقام با320-350 تومن میخواد ایکس باکس بگیره.به نظرتون کدوم مدل بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی از رفیقام با320-350 تومن میخواد ایکس باکس بگیره.به نظرتون کدوم مدل بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پرميوم جاسپر بهترين انتخابه...! :31:نقل قول:
سلام
ممنون
شماره فروشگاه فتحی چنده؟ سایت داره؟ نشانش؟
سپاس
سلام بلهنقل قول:
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ لباف-طبقه زیرین-فروشگاه فتحی
33911083-33952458
کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=21483
شماره تلفن :نقل قول:
33952458
33911083
شماره ی موبايل :
09122804298
09123277044
آدرس :
تهران - ميدان امام خمينی - پاساژ لباف - طبقه ی زيرين - پلاك 66
سايت نداره ولی يه تاپيك توی بازی سنتر داره :کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=21483
سلام
به نظر شما قیمتا تا یکی, دو هفته دیگه میاد پایین ؟
هيچی مشخص نيستنقل قول:
اگر هم تا 2 هفته اين اتفاق بيفته مطمئن باش كاهش قيمت ها خيلی زياد نخواهند بود
الانم قيمت ها خيلی بالا نيست كه ...
سلام من رفتم به اون نشانی که زده بودید (مجازی)
پرمیوم 20 گیگ رو زده 290
من قیمت داشتم 60 گیگ 300
ماجرا چیه؟
سپاس
دوستان خوبم قرار شد هر صحبتی راجب به فرق بین مدلهای Xbox 360 یا اینکه کدوم بهتره یا کدوم به صرفه تره به
صفحه ی اول تاپیک مراحعه کنید .
ممنون از همکاری همتون:11:
به هیچ عنوان فکر اینکه ارزون میشه رو نکن !!! با اوضایی که تو مملکت پیش اومده هیچ چیز رو نمیشه پیش بینی کرد .نقل قول:
VGA باید 12 هزار تومن باشه .نقل قول:
2 سر ماده هم یا 500 تومن یا 1000 تومن
ممنون داداش!نقل قول:
آقا من امروز که کنسول رو روشن کردم دیدم پروفایل من اول sing in کرد:D
دمت گرم
راستی بچه ها الان میخوام pinata.ir چند تا بازی بگیرم!
حتما بهتون اطلاع میدم که کیفیتش چه طور بود
حتما اينكارو بكن چون من ميخوام بازی ازش بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی بچه ها الان میخوام pinata.ir چند تا بازی بگیرم!
حتما بهتون اطلاع میدم که کیفیتش چه طور بود
نمیدونم قبلا دیدین اینو یا نه ولی گفتم بزارم شاید واستون جالب باشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی های x360 رو میشه از طریق flash memory اجرا کرد؟کسی تاحالا این کارو کرده؟من فلشم 16g هست.
خير فقط از طريق DVD بازي امكان پذير هست يعني در هر صورت بايد DVD بازي رو بندازي رو دستگاه.نقل قول:
بچه ها کدوم یکی از این بازی ها روی فریمور1.4 جواب نمیده
riddick
bionic comando
godfather 2
prototype
ninja blade
red faction
دوستان یک سوال دارم!
با کول دیسک میشه آهنگ و عکس و فیلم داخل xbox360 گذاشت و دید؟
آری فقط نمیشه بازی توش ریخت(کول دیسک) و بازی کرد.:5::5::5::27::27:نقل قول:
فقط ninja blade قابل اجرا رو این fw هستنقل قول:
بقیه نیاز به up دارن
یکی از دوستام h.a.w.x رو گرفته بود و وقتی گذاشت پیغام آپدیت اومد و آپدیت کرد.بعد دیگه بازی های دیگه رو نمیخوند.رفت تعمیر گاه گفت دستگاهت از حالت کپی خور در اومده.
مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
الان هیج جا پرمیو جاسپر نداره؟؟؟؟؟
اگه جایی هست معرفی کنید.
فتحی گفته تا 1 هفته دیگه میاره!نقل قول:
فکر نکنم!نقل قول:
یکی از دوستام h.a.w.x رو گرفته بود و وقتی گذاشت پیغام آپدیت اومد و آپدیت کرد.بعد دیگه بازی های دیگه رو نمیخوند.رفت تعمیر گاه گفت دستگاهت از حالت کپی خور در اومده.
مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
آخه چه ربطی داره؟
کپی خور کردن سخت افزاریه و باید dvdrom رو کپی خور کرد
البته فکر کنما:D
اينجا رو بخونيد :نقل قول:
فکر نکنم!
آخه چه ربطی داره؟
کپی خور کردن سخت افزاریه و باید dvdrom رو کپی خور کرد
البته فکر کنما:D
کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=22441
نه همچین چیزی نمیشه چون هیچ ارتباطی بین درایو DVD و داشبورد وجود نداره.نقل قول:
ولی ممکنه درایو DVD رو ناقص کپی خور کرده باشند یا اینکه فایل ixtreme از اول مشکل داشته.
به Next Gen یه زنگ بزن باید داشته باشه .نقل قول:
پس اگه از طریق بازی آپدیت کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
من از یکی از بچه های بازی سنتر هم شنیدم که همین بلا سرش اومده و دستگاهش رو داده دوباره کپی خور کردن!!!!!!
سلام
اقا پدرام هنوز اینجایی؟؟؟ مارو که به یاد داری؟؟؟
dadaw یه قیمت درست حسابی از 3 مدل به من میدی؟؟؟
ما امروز ميريم آركيد جاسپر بگيريم، هركي ه نوع راهنمايي داره به ما بگه (لطفآ)!!
اگر خودش داشبورد رو آپديت نكرد ، خودم چجوري آپديتش كنم؟
بازي هاي كدوم كمپاني رو بگيرم ، اين جا شيراز بازيها 3 هزارتومن هست، فرقي بين بازي هاي اصل و غير اصل هست؟
روزانه چقدر ميتونم با اين كنسول بازي كنم ؟؟؟ (تو يه محيط خنك مثه پذيرايي)
خلاصه اگر چيز ديگه اي به فكرتون ميرسه به من هم بگيد !
از هر نوع راهنماييتون ممنون
هاردش به چه دردي مي خوره ؟؟ كامل بگيد!!
ببخشيد يه جا نوشته بود كه آركيد بيشتر از 720p تصوير نميده !! از سال 2008 به بعد همه ي XboX360 ها داري پورت HDMI هستن درنتيجه بايد تا 1080p جواب بده!
يكي بگه ، براي من كيفيت خيلي مهمه!
نقل قول:نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوست عزيز ... از اين به بعد از دادن پست های پشت سر هم خودداری كنيد و اگر خواستيد مطلبی رو اضافه كنيد پست قبليتون رو ويرايش كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودش داشبورد رو آپديت ميكنه ( اگه بخوای از جای معتبر بخری ) اكثرا هم مجانی آپديت ميكنن اما اگر در هر صورت داشبورد رو آپديت نكرد اين تاپيك رو مطالعه بفرماييد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرق خاصی ندارن ولی توی PC فقط با بازی های اورجينال ميشه آنلاين بازی كرد و معمولا كرك های بازی های جديد هم مشكلاتی از جمله قطع شدن صدا دارن ولی توی ايكس باكس اين مشكلات وجود نداره ...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=273165
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه كمپانی هميشه بازيه خوبی رو توليد نميكنه و ممكنه هر از گاهی يه بازی ضعيف رو توليد و منتشر كنه شما اول تريلر های بازی های مختلف رو ببين ( تريلر از گيم پلی بازی ها ) و نقد های اون بازی رو بخون بعدش تصميم بگير كه بازی رو تهيه كنی يا نه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روزانه 6 ساعت هم ميتونی بازی كنی ! ولی خوب من افرادی رو ديدم 4 ساعت بازی ميكردن سه چراغ شدن و افرادی رو ديدم 10 ساعت بازی ميكنن و هنوز كنسولشون هيچی نشده ! به نظرم بعد از هر 2 ساعت بازی كردن به كنسول 30 دقيقه الی 1 ساعت استراحت بديد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی هاردش ميتونی آهنگ و فيلم و سيو بازی و خود بازی رو بريزی ... هارد كامپيوتر به چه دردی ميخوره ؟ هارد ايكس باكسم مثل كامپيوتر فرض كن ... هارد برای ايكس باكس لازمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آركيد كابل hdmi نداره به خاطر همين بايد جداگانه تهيش كنی ... در ضمن اون كابلی كه ميزنی به تلويزيون برای آركيد 3 تا فيش داره ولی برای پرميوم 6 تا فيش داره ( فكر كنم ! ) ولی اگه كابل hdmi جداگانه تهيه كردی هيچ مشكلی نخواهی داشت
اميدوارم جواب كاملی گرفته باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که میخوام ایکس باکسم رو مانیتور وصل کنم.
فرقی میکنه که یه آرکید جاسپر+هارد20 یا یه پرمیوم جاسپر
نه . فقط به يه vga box و يه مبدل دو سر ماده نياز داري.نقل قول:
يعني با آركيد جاسپر ميتونم با رزلوشن 1080p بازي كنم؟؟
شما با vga box حداكثر تا 720 ميتونيد تصوير بگيريد ، مگه كابل hdmi بگيري.نقل قول:
يعني با آركيد جاسپر ميتونم با رزلوشن 1080p بازي كنم؟؟
آری ای دوست محترم.فقط باید کابل HDMI تهیه کنی:10:
پس جه چوری میتونم با مانیتور رزولیشن1080 بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من Adsl 512 گرفتم
میخوساتم راهنمایی کنید چطوری به Live وصل بشم.
یه آموزش قبلا گذاشته شده بود اما برای dial up بود.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازي نكنم بهتره! اگر اينجوريه كه برد فالكون هر نيم ساعت باري ، 1 ساعت بايد خاموش بشه:31: . من گفتم تو يه محيط خنك!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر عقل سليمي ميتونه اينو تشخيص بده، منظور من اين بود كه اگر بازي رو داخل هارد بريزم تاثيرش چقدره ؟
براي سيو ها هم كه از فلش استفاده مي كنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد مانيتورت lcd باشه و خروجي dvi داشته باشه و اونوقت يه كابل hdmi به dvi براش بگير تا از رزولوشن 1080p استفاده كني...نقل قول:
از کجا بفهمم خروجیDVI داره؟(راستی خروجیdvi چیه)
يه سري به آدرس زير بزن ...!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=109699&page=616
كابل براش مثل اينه:نقل قول:
و اين همکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158975&page=11
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158975&page=10
صداش چی میشه؟؟؟؟؟؟؟:19::19::19::19::19::19::19: :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
نقل قول:دوست عزيز بهتره يه سري بزني به تايپك [ آموزش ] نحوه ی اتصال Xbox 360 به مانیتور ...:31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158975&page=7