منم وقتی می خوام ویندوز ویستا نصب کنم بعد از یکبار ری استارت کامپیوتر هنگ می کنه. هر بار هم که ری استارت می کنم دوباره همین مشکل هست.
قطعات کامپیوترم:
amd 5000+
1 gig ram ocz dual
160 gb sata hdd
8600gt graphic card
380 wats power
Printable View
منم وقتی می خوام ویندوز ویستا نصب کنم بعد از یکبار ری استارت کامپیوتر هنگ می کنه. هر بار هم که ری استارت می کنم دوباره همین مشکل هست.
قطعات کامپیوترم:
amd 5000+
1 gig ram ocz dual
160 gb sata hdd
8600gt graphic card
380 wats power
سلام
من از وقتی که ویستا رو نصب کردم(یه 7-8 ماه)نمیتونم دیگه نرم افزار dance ejay 7 رو روش نصب کنم.اگر هم بزور یجوری نصب شد و بالا اومد خیلی خیلی کند شده.در حد غیر قابل استفاده!
یکی بگه چیکار کنم؟باید ویستا رو آپدیت کنم یا راه حلی دارید؟
من وقتی میرم Control Panel گزینه Default Programs رو انتخاب میکنم بعد Set your default ... انتخاب میکنم
صفحه که باز میشه مثلا نرم افزار windows media رو انتخاب میکنم در کنار هر پسوند یه تیک وجود داره.وقتی که بخوام تیک بزنم میشه ولی امکان برداشتن تیک نیست چرا؟
سلامنقل قول:
من چند تا مشکل دارم
یکی مثل همه بعضی از برنامه ها مثل بازی ها... (بعضی هاش الکی ایرور کلوز میده و باز نمی شه)
یکی بعضی درایور ها مثل وب کمم (حتی برنامه لودرش کلوز میده )
چه کار کنم کمکم کنی ممنون میشم
کسی صدای منو میشنوه؟؟؟:2:نقل قول:
ببخشید من یه ویندوز ویستا از یه سایت خریدم که می گفت Oem هستش و نیاز به سریال نداره وقتی نصبش تموم شد (درست نصب کردم) موقع بالا اومدن ارور بوت می ده ایراد از چیه؟
خواهش می کنم دوست عزیزنقل قول:
نیازی به نصب مجدد ویندوز نیست کافی است در Control Panel گزینه Regional and Language Options را انتخاب کنید
بقیه را از روی شکلهای زیر می توانید انجام دهید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vtn54 کارت خيلي خيلي درسته.:10:
درست شد:46:
میخواستم بدونم تو یاهو مسنجر چه جوری میشه تو ویستا فارسی نوشت؟
در ضمن کامپیوتر من نمره 2 گرفته:41: بعضی ها میگفتن حتما باید 3 بگیره تا بشه باهاش کار کرد ولی الان خیلی روون میشه باهاش کار کرد
اینم مشخصات سیستم
cpu : 3.2 full cache
vga : 6200 256 mb
ram : 512
نظرتون چیه؟
راستی اون نرم افزاری که مایکروسافت برای تست سیستم گذاشته بود (اسمشو نمیدونم) میشه لینکشو بدین؟
ممنون
عزیزم رمت برای این ویندوز کمه وگرنه CPU من 3 هست !نقل قول:
میخواستم بدونم تو یاهو مسنجر چه جوری میشه تو ویستا فارسی نوشت؟
در ضمن کامپیوتر من نمره 2 گرفته بعضی ها میگفتن حتما باید 3 بگیره تا بشه باهاش کار کرد ولی الان خیلی روون میشه باهاش کار کرد
اینم مشخصات سیستم
cpu : 3.2 full cache
vga : 6200 256 mb
ram : 512
نظرتون چیه؟
راستی اون نرم افزاری که مایکروسافت برای تست سیستم گذاشته بود (اسمشو نمیدونم) میشه لینکشو بدین؟
ممنون
کارت گرافیک هم خیلی پایین هست . برای ویستا کارت گرافیکی نیاز داری که سری 8 رو ساپورت کنه .