نقل قول:مدل گوشيش W700 هستش !نقل قول:
جواد جون اين درايو ها رو امتحان كن ببين چه ميشه :11:يكي كه org نوشته درايو اورجيناله
موفق باشيد!:40:کد:http://www.2shared.com/file/3523011/4ca44950/W700.html
نقل قول:مدل گوشيش W700 هستش !نقل قول:
جواد جون اين درايو ها رو امتحان كن ببين چه ميشه :11:يكي كه org نوشته درايو اورجيناله
موفق باشيد!:40:کد:http://www.2shared.com/file/3523011/4ca44950/W700.html
سلام به همه دوستان
میدونم جاش اینجا نیست
اما خیلی ضروریه
من فریمور w700 r1ca021 میخوام
قاب کریستال واسه کا 770 چنده
نقل قول:
:10:
تو اخرین صفحه از این تایپیک میتونید به جوابتون برسید
سلام
من یک k750 دارم.
چند روزی که دیگه وقتی با کابل مخصوص وصل به کامپیوتر به کامپیوتر وصلش میکنم دیگه اصلا به عنوان یک درایو نشون داده نمیشه و من نمیتونم محتویات مموریمو ببینم.
حتی کابل handsfree هم که بهش وصل میکنم. هیچ صدایی نمیشنوم. اما با کابل مخصوص شارژ که میذارم تا شارژ شه این کابل مخصوص شارژ کار میکنه.
نمی دونم ایراد کجاست از کابلا یااز خود گوشی.؟
متاسفاته گوشی دیگه ای هم نیست که روشون امتحان کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
کامپیوتر دیگه ای داری روش امتحان کنی؟اگه آره بکن.
نقل قول:دوست عزيز مشكل شما معلوم نيست چي هست اينا رو بررسي كنيد !نقل قول:
1. اشكال از كابل هاي گوشي
2. اشكال از USB كامپيوترت
3. كثيف بودن پورت USB { همون جاي گوشي كه كابل وصل ميشه }
:13:
بعد از بررسي اينا اگه جواب نداد همينجوري كه دوستمون گفتن برو رو كامپيوتر ديگه اي امتحان كن :11:
موفق باشيد!:40:
سلام
من گوشیم k510i هست.یه مشکل فوری دارم. من میخواستم برای گوشیم رمز بذارم رفتم توی قسمت settings یعد هم general و رفتم توی قسمت locks بعد هم رفتم قسمت دومش یعنی lock phone . بعد هر دفعه که این کارو کردم میگفت رمز قبلی رو بزن من هم همون 123456 رو میزدم. و میخواستم رمزش رو فعال کنم نمیشد.نمیدونم چرا. بعد هم امروز اومدم یه کم فضولی کنم توش که ببینم میتونم یا نه. اما !!! رفتم همون قسمت locks و رفتم توی SIM lock بعد هم فعالش کردم و 8 بار هم گفت که 12345678 رو بزنم تا فعال شه. فعال شد اما الان دیگه هیچ کاری نمیتونم با موبایلم بکنم و خراب شد. یعنی وقتی روی هر دگمه ایش میزنم هیچ اتفاقی نمی افته فقط وقتی که روی 1 یا 9 میزنم میره یه قسمت که یه عدد باید بزنم که فکر کنم 20 رقمی باشه. هر عددی زدم نشدو حتی همون 12345678. یعنی قفل شده و فکر کنم اشکال از سیم کارتمه نه گوشیم. کسی میدونه من باید چیکار کنم؟ خیلی حرصم در اومده.
خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنین.
امتحان کردم .رو کامپیوتر دیگه هم نشون داده نمیشه.نقل قول:
در مردد سوم که گفتید پورت کثیف شده اونو باید با چی تمیز کنم.؟نقل قول: