دوشنبه هم همایش حسابداری هستش
فیش سینما هم که گفتم 400 تومن تخقیف سینماست که حداکثر تا 4 نفر برای هر دفعه به هر نفر میدن!
ساختمان آموزشی اولین اتاق کلیدور آخر سمت راستی
mndst اصلا لحن جالبی نداری
Printable View
دوشنبه هم همایش حسابداری هستش
فیش سینما هم که گفتم 400 تومن تخقیف سینماست که حداکثر تا 4 نفر برای هر دفعه به هر نفر میدن!
ساختمان آموزشی اولین اتاق کلیدور آخر سمت راستی
mndst اصلا لحن جالبی نداری
اگه شوما مسئول بوفه یا مسئول پذیرایی هستی تا بیاییم:دینقل قول:
چالش ها و راهكارهاي توسعه نرم افزار" خوشحال ميشيم در خدمتتون باشيم........ البته اگر كه علاقه داريد......
نقل قول:
:19::19::19:
شوما تشريف بياريد......ما سفارشتون را به دوستان ميكنيم..........اصلا خودم ميشم مسئول پذيرايي.......:31:
نقل قول:
جدا؟كجاي دانشگاه؟يكي از دوستام حسابداري ميخونه و خيلي علاقه داره.....ميخوام بهش بگم.......
دوست عزيز چرا؟مگه چي گفت؟
نقل قول:
در مورد محتوای همایش یه توضیحی میدی عزیز جان ؟؟؟؟:13: آخه اسمش یکم ناجور هست متوجه نمیشم ( شایدم مشکل از گیرنده ی من باشه :31:)
همایش حسابداری در علوم تربیتی برگذار میشه
اسم سالنش فکر کنم مطهری باشه
کلا هم یه سالن تو اون ساختمان فکر کنم باشه!
مخلص شما
نقل قول:امین جان راست میگه مگه من چی گفتم؟:18:نقل قول:
اگه منظورت فاتحه خوندن ایناست که فقط شوخی بود...فکر کردم متوجه میشید:31:
راستین آقا امین آواتار جدید مبارک... منحصرا مایکل جکشون کار میکنید دیگه!:31:
نقل قول:
بله عزيز......
اين همايش در رابطه با راه ه و روش هاي ايجاد زمينه هاي مناسب براي توسعه همه جانبه نرم افزار در كشور هست..... و همچنين مطرح نمودن مشكلات توليد نرم افزار در كشور است.....
علاوه بر اين مسايل.....چند تن از دوستان دانشجوي رشته كامپيوتر مقالاتي را در اين همايش ارائه ميكنند كه فكر كنم براي همگان مفيد باشه اين هم ليست مقالاتي كه ارائه خواهد شد:
كه تهيه و تنظيم سايت را هم دوستان زحمتش را كشيدندکد:http://www.softwaredevelop.ir/note.htm
ممنون بابت اطلاع رسانيتون.......نقل قول:
من که شنبهها دانشگاه نیستم وگرنه یه سری میزدم.:10:نقل قول:
ای بابا، عسل بانو که تو این وضعیت قتل و قاتلی با دوستش میره بیرون از این چیزا بترسه...:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طرحارو من نمیدونم چرا همش شروع میشه ....
از این به بعد اگه تاریخ تموم شدنشونو جستید بزارین بیشتر بدردمون میخوره...:27: