سلام دو تا سوال:
ملی چند تا تکواژ حساب میشه؟ تخته سیاه دو تا حساب کرده. ولی گاج تو پاسخ سوال سراسری 90 یه تکواژ حساب کرده.
غیر از مبحث تکواژ چه مبحثی هست که پرتکرار باشه و بشه بهش جواب داد؟
Printable View
سلام دو تا سوال:
ملی چند تا تکواژ حساب میشه؟ تخته سیاه دو تا حساب کرده. ولی گاج تو پاسخ سوال سراسری 90 یه تکواژ حساب کرده.
غیر از مبحث تکواژ چه مبحثی هست که پرتکرار باشه و بشه بهش جواب داد؟
ملی یکیه...هیچ جوره نمی تونید بشکنید...نقل قول:
اگه تکواژ بلد باشید مبحث مشتق و مرکب و اینا هم یک تست داره که مثل همون شمارشیه
شما اگه هجا نویسی کنید میبینید که 2 تاست.چون ما هیچ الگوی هجایی نداریم که به مصوت ختم بشه جز الگوی : صامت+مصوتنقل قول:
طوری که شما میگید الگوش میشه این:صامت+مصوت+صامت+مصوت (غ ق ق)
پس باید از دو هجا به این شکل تشکیل شده باشه : صامت+مصوت+صامت (مل) و صامت+مصوت (لی)
تخته سیاه نوشته:
ملی=ملت+ی معنوی=معنا+ی و ....
به نظرتون خوندن مبحث اجزای جمله راحت تره یا ساختمان اسم؟؟
دقیقانقل قول:
نمی دونم چی چی میگن این معلم ها و مشاورهای کنکور که بچه ها فکر میکنن حتما باید از تابستون سال قبل شروع کرده باشن و الان دیگه هیچ امیدی نیست
من تا عید فقط مدرسه می رفتم و می اومدم ححتی درسای پیش رو لب مرزی پاس کردم
از عید تا کنکور 8 × 9 ساعت میخوندم
1075 شد رتبه ام
این برخورد ایستا با واژگان برا شمارش تکواز، کمی کمکحال هست، لااقل مانع سردرگمیه ولی درواقع باز هم مشکل پابرجاست! الان اگه سوال از ما تعداد تکواژهای اشتقاقی رو بخواد، تکلیف "ی" (i)نقل قول:
ملی یکیه...هیچ جوره نمی تونید بشکنید...
آخر ملی چیه؟ آیا "ی" نسبت نیست؟ همینطور در واژگان مشابه!
هجا و تکواژ؟!نقل قول:
شما اگه هجا نویسی کنید میبینید که 2 تاست.چون ما هیچ الگوی هجایی نداریم که به مصوت ختم بشه جز الگوی : صامت+مصوت
طوری که شما میگید الگوش میشه این:صامت+مصوت+صامت+مصوت (غ ق ق)
پس باید از دو هجا به این شکل تشکیل شده باشه : صامت+مصوت+صامت (مل) و صامت+مصوت (لی)
من هم تو کتاب خیلی سبز بود فک کنم.. دیدم ملی رو ملت +ی نوشته بود و دو تکواژ حساب کرده بود.
+
مییشه تمام شرایطی رو که باعث محرومیت از کنکور سال بعد میشه رو بگید. اگه کسی امسال انتخاب رشته کنه غیر انتفاعی یا شبانه قبول بشه اما نره میتونه سال بعد کنکور شرکت کنه واسه دوره روزانه؟
اسماش رو اشتباه نوشتم؟ دقیق نمیدونم بخدا هجا کدومه و تکواژ و اینا :n13:نقل قول:
ولی منظورمو رسوندم دیگه!
بله، ميتونه…!نقل قول:
نقل قول:
تنها حالت محرومیت اینه که کسی روزانه قبول بشه و ثبت نام نکنه
که دو سال محروم میشه
که البته اونم باز راه داره منتهی یه کم دوندگی داره فقط