شما توی Crack بازی باید فایل rldea.dll رو هم کنار فایل Boot بازی که EXE هست قرار بدی برات ضمیمه میکنمنقل قول:
Printable View
شما توی Crack بازی باید فایل rldea.dll رو هم کنار فایل Boot بازی که EXE هست قرار بدی برات ضمیمه میکنمنقل قول:
فیفا 12 رو به 13 ترجیح میدم
من 11 رو به هر دوشون ترجیح میدم . هیچی به FIFA 11 نمیرسید ! یادش بخیر !نقل قول:
هر وفت اینجوری یه بازی میشه بیشتر مربوط به غیر فعال بودن Vsynce هرتز صفحه نمایش میشه هرتز مانیتور رو روی 60 بزارین بعد از داخل ستینگ بازی هم تیک wait for synce بزنین بعد برین داخل بازینقل قول:
سلام این کار رو کردم بازم جواب نداد
نقل قول:
این کار رو انجام دادم بازم نشد از بازی بیرون اومد
الان تازه متوجه شدم موقعی که از بازی بیرون میپره این پیغام تو پوشی game میادش
fifa cresh dump-cl118426
بابا بذار ما اول اين خراب شده يعني انلاين بسس رو بخريم...پيرمونو در اورد عوضي...ديشب ٢ساعت كار كردم اخر اي پي كه خود سيستم بايد ميداد نداد...مشكل ccاينه كه تيم هاي قيافشون لىيسنس نداره
چرا فقط کسایی که کنسول دارن ؟ نسخه پی سی هم که CC داره .نقل قول:
در ضمن این همه تیم که لایسنس نداره فکر نمیکنم ارزش داشته باشه . من پارسال خواستم تیم ملی ایران رو بگیرم به هیچ وجه قیافه ها یکی نبود .
من بازی رو بدون کرک نصب کردم میره داخل ولی در حین بازی باگ های فجیعی داره که نا امید شدم !
مثلا بارسا با رئال برداشته بودم که وقتی توپ بیرون میرفت و کاسیاس میخواست ضربه مجدد بزنه کل بازیکنای رئال گوشه زمین خودشون جمع میشدن !!!!
یا مثلا با مسی پنالتی زدم که به جای پای چپ با راست زد !!! اونم طوری زد که توپ از ورزشگاه بره بیرون !!!
حالا قضیه چیه کسی میدونه علتش چیه ؟؟؟؟