لطفا حذف شود:n06:نقل قول:
Printable View
لطفا حذف شود:n06:نقل قول:
چقدر سرعت دانلود از سرور های آپدیت نود پایینه !!!! الان از عصری تا حالا میخواهد 40 مگ دانلود کنه نمیتونه
یا قطع میشه یا سرعت فوق العاده پایینه !
راهی نداره ؟
اینترنت شما سرعت اش کمه!نقل قول:
یک تست بزن تصویرش را پیام خصوصی بده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام" شب همگی ( البته نصف شبه) بخیر :n01:
با اجاز ادمین این برنامه رو خواستم برای کم شدن مشکل دریافت یوزر -پس ناد32 ب دوستان معرفی کنم
TNOD User & Password Finder توی گوگل بسرچند ورژن جدیدش الان 1.4.2.3 هست. چند کیلو بیتم بیشتر نی. تنظیماتشو انجام بدند ک چیز خاصی هم نداره. هر چی سایت ارائه دهنده یوزر میشناسند بهش معرفی کنند. تعداد سروراشم بذارند 20 تعداد بررسی لایسنس هم هر چی بالاتر بهتر. آخرش بین 30-40 تا یکی معتبر پیدا میکنه، خودشم توی ناد قرار میده.
راستی اگه آنتی ویروسا گیر میدند طوریش نی. ب خاطر برنامه نویسیشه
آخ بازم یادم رفت : %100 بیشتر سایتهای ارائه دهنده سریال ، مسدودند. پس موقتا برای 10 دقیقه ناد رو ب حالت اغما ببرید. بعد خودش بیدار میشه میفهمه آپدیت شده:n02:
موفق باشید
سلام سرورتون رو عوض کردین یا نه؟؟؟نقل قول:
اینجا ها اینا هستند:1-
2-این یک جایه دیگه هستش:
نقل قول:
شاید بلاک شدید میتونید از لایسنس های مجازی ارزون استفاده کنید یوزر نیم منو ببینید:n02:
سلامنقل قول:
سرورهای تریال آپدیت سرعتشون کمه یا لایسنس ارجینال بگیرید یا از لایسنس مجازی استفاده کنید مثل یوزر من:n02:
یک بار اپدیت افلاین کن بعد هر روز اپدیت انلاین.نقل قول:
دوستان کجایین بیان ما که چیزی سرمون نمیشه بندگان خدا رو سردر گم میکنیم!:n02:
لطفا بیاید سر بزنید و کمک کنید!
آقا ای ست نود چرا شما از همه تشکر کردید الان دلیلتون چی بوده که از این هم تشکر کردید:n02::
حمایت از کاربران عزیز که زحمت میکشن:)نقل قول:
دوستان عزيز من آنتي ويروس avg داشتم كه به علت اينكه ديگه قابليت آپديت را به علت تحريم نداشت و ضمنا يك ويروس در سيستم شناسايي كرده كه نميتونست حذف كنه و بهمين علت سيستم خيلي خيلي كند شده بود اونو uninstal كردم و آلان ميخوام چيزي مثل نود 32 يا يكي ديگه نصب كنم . آيا ميشه بصورت رايگان پيدا كنم و دانلود كنم؟ آلان بدون آنتي ويروس هستم .خيلي جرات نميكنم برم تو سايت ها ي مختلف. با سپاس و تشكر از راهنمايي تون.