چقد حساسی :n02: تنت سالم باشه ، یکیو نصب کن دیگه...
همون نورتون رو بگیر!
چقد حساسی :n02: تنت سالم باشه ، یکیو نصب کن دیگه...
همون نورتون رو بگیر!
بالاخره انتی ویروس سبک میخوای یا قوی؟؟؟نقل قول:
این دو مورد در اکثر مواقع با هم تناقض دارن...مثل ماشین که دنده سنگین و قدرتیش اصلا نمیتونه با سرعت بالا هم حرکت کنه....
البته محصولاتی هستن که حد وسط این دو گزینه رو با هم دارن...شما از انتی ویروست چه توقعی داری و چجور امنیتی رو میخوای باهاش تامین کنی؟؟؟/
دوست عزیز کومودو خرید لازم نداره ...نرم افزار اینترنت سکوریتیش و انتی ویروسش و فایروالش هر سه تاشو میتونی نصب کنی چون هر سه تاش رایگانه...نسخه پولیش فقط خدمات ساپورت آنلاین داره که بدرد منو شما نمیخوره...الان 1 ماهه که ورژن 6 اونهم منتشر شده...نقل قول:
ورزن جدید کومودو خیلی با قدیمیش فرق کرده من نمیتونم باهاش کار کنم بلد نیستمنقل قول:
شما میتونی؟محیط کاربریش عوض شده
من زیاد توی اینترنت هستم میخوام که ویروسی نشمنقل قول:
سبک باشه
من اینترنت سکیوریتی کسپرسکی اورجینال داشتم و یه هفته هم بود که اویرا سکیوریتی نسخه رایگان رو از سایتش داشتم
امروز نرم افزار malwarebytes رو نصب کردم دیدم 32 تا پیدا کرد
میخوام بدونم این انتی ها دکورن یا واقعا کار میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا باید در کنار انتی ویروس این نرم افزار هم نصب باشه
ب نظرم این برمیگرده ب تنظیمات حداکثری اون آنتی ها. کاسپر رو اگه ب حداکثر میزان حفاظتیش قرار بدین نفس سیستم درنمیاد دیگه. اونوقت خبری از این میل وار ها نیستنقل قول:
چرا اتفاقا میزان حساسیت روی بالاترین درجه بودنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست گل شما هیچ نیازی ندارید به موارد زیر :
آنتی ویروس اویرا
تنظیمات حداکثری کسپراسکای
مالوربایت کنار کسپراسکای
شما باید وقتی آنتی ویروس خود را نصب کردید ( کسپر ) دو بار سیستم خود را اسکن میکردید
شما باید اسکن دوره ای را بصورت ماهانه نیز انجام دهید
ضمنا :
تمامی مواردی که مالوربایت شناسایی میکنه را کسپر هم شناسایی میکنه و این محصول برای قرار گفتن کنار سوییت های ضعیف هست نه قوی
ضمنا شناسایی مالوربایت چی بود ؟؟؟
قرار نیست همه موارد شناسایی شده که ویروس باشند
کوکی ها
مخرب های خطر سطح پایین
Adware های معمولی
...
موفق و پیروز باشید
سلام :نقل قول:
اگه زیاد تو نت هستی دنبال محصولی باش که اول فایروال قدرتمندی داشته باشه....اگه محصول رایگان و سبک و قدرتمند میخوای که سوییت کامل باشه کومودو عالیه..اما اگه میخوای لایسنس بخری باز فرق داره.اگرم انتی ویروس و فایروال از دو تا شرکت باشن واست مهم نیست اویرا فری و کومودو نظر منه...