سلام
دوستان نظرتون در مورد این عکس چیه و آیا این مشخصات مناسب هست یا خیر ؟
اینترنتم 128 هست میخوام درخواست 256 بکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
دوستان نظرتون در مورد این عکس چیه و آیا این مشخصات مناسب هست یا خیر ؟
اینترنتم 128 هست میخوام درخواست 256 بکنم
مشخصات خطت عالیه. دیگه چی می خواهی تا 24 مگه دانلود هم ساپرت می کنن برو خدا رو شکر کن برای من زورکی می تونه تا یک مگ برسه از بس که نویز و تضعیفم بالاست snr شما 43 که فوق العاده هستشنقل قول:
وضعیت خط شما خیلی خوبه این نشون میده یا خیلی به مخابرات نزدیک هستید.نقل قول:
یا اینکه خط شما روی کافوی نوری هست.
ساعت 12.25 وضعیت سرعت فوق العاده افتضاح نمی دونم اینترنت کشور مشکل پیدا کرده یا سرویس مخابرات مشکل داره اشتراک 256
اره واسه منم افتضاحه! عموما از ظهر به بعد اینطوری میشه!:(
256 مخابرات 14:30
دانلود 2 کیلوبایت ، از چهارشنبه گذشته سرعت ها افت کرده ، لاست پکیج بالا
سلام به همگی دوستان...
با بدبختی سایت باز کردم که بیام اینجا ببینم کسی مشکل سرعت داره یا نه...
من 256 دارم، از مخابرات پیام نور(پونک)، سرعت به شدت افت کرده، حدود 1 هفته ای هست که یا مدام قطع میشم یا به حدی سرعتم پایین میاد که اصلا" گوگل هم یه سختی باز کنم، دیشب چند دقیقه ای همه چیز خوب شد، ولی امروز که کلا" داغون شده...
کسی دلیلش رو میدونه ؟
موفق باشید...:11:
دوشنبه، 5 دیماه 139005:33 PM
December 26, 2011
بروز اختلال در شبکه اینترنت/ افت کیفیت و کندی سرعت دسترسی
شبکه اینترنت کشور از بعدازظهر روز گذشته با اختلالات مقطعی روبرو شد که این اختلال از صبح امروز دوشنبه شدت بیشتری یافته است.
هم اکنون دسترسی کاربران به شبکه اینترنت با کندی و قطع و وصلی های مکرری روبرو است و شرکت ارتباطات زیرساخت نیز به عنوان متولی بخش اینترنت کشور از بروز مشکل فنی مقطعی در این شبکه خبر داده است.
محمدرضا فرنقی زاد - مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت در گفتگو با مهر با تایید این اختلال اظهار داشت: بروز مشکل فنی در شبکه ارتباطات زیرساخت از صبح امروز دوشنبه، اختلال در دسترسی به شبکه اینترنت را به همراه داشته که این مشکل هم اکنون برطرف شده است.
وی تاکید کرد که با پیگیری کارشناسان فنی شبکه ارتباطات زیرساخت، دسترسی کاربران اینترنت به این شبکه هم اکنون در حالت عادی قرار دارد و اختلالی در این شبکه دیده نمی شود.
پیگیری مهر از اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت حاکی از آن است که قطعی اینترنت از بعدازظهر روز گذشته مربوط به زیرساخت اصلی کشور بوده و به درگاههای ورود پهنای باند مربوط می شود.
پیش از این معاون بهره برداری و مدیریت شبکه ارتباطات زیرساخت در تشریح کندی سرعت اینترنت و دلایل اختلالاتی که هر از چند گاهی در این شبکه مشاهده می شود به مهر گفته بود که عوامل مختلفی در بروز این اختلالات نقش دارند و به طور قطع زیرساخت مقصر تمام این اختلالات نیست.
[PHP]http://www.ictna.ir/news/archives/039005.html[/PHP]
سلام دوستان.
چندتا سوال دارم ممنون ميشم جواب بديد. خسته شدم از بس كه دنبال اين شركت هاي ... كردم.
1- سرعت دانلود چنده؟ 128 و 256 و 512 ؟
2- قطعي زياد داره؟ براي دانلود كردن مثلا يه فايل 300 يا 200 مگي خوبه؟ وسطش قطع نميشه؟
3- كسي هست گيم انلاين بزنه؟ پينگش چطوره؟
ممنون.
والا سرعت مال من که 512 هست سرعت بین 50 تا 55 متغیر هست من 100 مگ را تو 30 دقیقه دانلود می کنم که البته 512 را به هر کسی نمی دهند و خیلی مکافات دارد .256 هم بین 25 تا 33 هست که 256 را بعضی از مراکز مخابراتی به کاربر خانگی هم می دهند و بعضی مراکز فقط با کارت دانشجویی می دهند .گیم آنلاین هم من بتلفید می زنم جواب می دهد پینگ 250 هست.نقل قول: