اخ اخ گفتی.....خیلی سخته هم برای ما و هم برای خودش:37:نقل قول:
ولی با وجود طالبلو....
چه روزهایی باهاش داشتیم......
الان هم رویه کاغذ بهترین گلر ایرانه
فیروز خان امروز حرفایه قشنگیو زده که باز این دیدارو برامون سختتر میکنه
نقل قول:
قولهایی داده بودم که در استادیوم آزادی مقابل استقلال روی نیمکت ننشینم. از آن پس به بعد یک بار با این قضیه مواجه شدم که قلعهنویی بزرگوارانه خواست روی نیمکت بیایم و اعتقاد داشت با ترکیبی کامل با استقلال بازی کنیم حالا هم به دادگر -مدیرعامل باشگاه- گفتم من قبلا حرفی زدهام و روی حرفم هستم. ایشان گفت مجوز شما را از فتحاللهزاده می گیرم و من اعلام کردم اگر فتحاللهزاده چنین دستوری داد به عنوان یک استقلالی روی نیمکت مینشیم.
هرچی باشه ما این بازیو باید ببریم و من هم به برد در بازی فردا خیلی خوشبینمنقل قول:
تا عمر دارم مدیون طرفداران استقلال هستم چون 4 سال پیش آنجا حضور داشتم و نمونه مشتیگری طرفداری و پهلوانی مثل طرفداران استقلال ندیدم. برای همه طرفداران تیمهای مختلف احترام قائل هستم اما اعلام میکنم که مانند طرفداران استقلال در دنیا کم پیدا میشود. سرمربی شاهین گفت: طرفداران استقلال در تمام مراحل من را حمایت کردند و امیدوارم روزی محبت آنها را جبران کنم.
به احتمال %90 شاهینو میبریم.اون %5 هم اتفاقاته فوتباله و %5 دیگش هم نبودنه حنیف
شاهین دفاعی بازی نمیکنه همین باعث میشه بازیه خوبیو شاهد باشیم
پیشنهاد من برای این بازی این ترکیبه
.............................رحمتی........... ..................
شیرزاد............منتظری.........حس نی...........حمودی
..................کیانوش............تیمو ریان....................
کرار.......................................... .............جباری
.................مجیدی..............میدا دی..................
وقتی هم که حمله میکنیم به 4 - 3 - 3 تغییر سیستم بدیم به این صورت که کرار به خط حمله اضافه بشه اما عقبتر از میلاد و فرهاد قرار بگیره.
عزیززاده نمیتونه گزینه مناسبی برای بازی فردا باشه اینو بازی با پرسپولیس نشون داد
از بین حمودی و امیرابادی هم باید ببینیم فردا کدوم بهترن؟من حدس میزنم امیرابادیو به حمودی ترجیح بده