شما پدر اونهایی که با شما شیر هستن و شبانه دارن دانلود میکنن داری در میاری نه مخابرات رو !!!!!:n09:نقل قول:
Printable View
شما پدر اونهایی که با شما شیر هستن و شبانه دارن دانلود میکنن داری در میاری نه مخابرات رو !!!!!:n09:نقل قول:
آره منم موافقم .نقل قول:
خب به سلامتی انشا الله دیشب خیلی زور زد یک گیگ بیشتر نگرفت !! مردشورشونوببرن !!!راستی ی مشکلی ک دارم یهویی تا ی درصدی ک میره یهویی دانلود منیجر فریز میشه!و تا صبحم لپتاپ روشن میمونه و خاموشم،نمیشه به نظرتون،مشکل از چیه?
کسی تو ریز کارکردش مصرف مشکوک نداره؟ من چند وقته یه آی پی ناشناس تو قسمت ریزکارکد مینویسه که بطورمتوسط در ماه200-300 مگ مصرف داره.
تازگیا هم همین آی پی رو فایروال به عنوان پورت اسکن شناسایی و بلاکش میکنه. کسی همچین موردی رو داشته؟
من که نداشتمنقل قول:
دیشب 1330 مگ سرجمع دانلود داشتم !بعثت!:n03:
من طرح طلایی 3 ماهه 6 گیگ گرفتم، سرعتش افتضاحه. مردشورشونو ببرن. نوشته بود سرعت دانلود 2 مگ، از بعثت کمتره.
یه مشکلمم اینه که وقتی با IDM میذارم دانلود، DC میشم !!!!
با چه سرعتی دانلود میکنید؟ صبح چقدر؟ شب چقدر؟نقل قول:
من طرح طلایی 3 ماهه 6 گیگ گرفتم، سرعتش افتضاحه. مردشورشونو ببرن. نوشته بود سرعت دانلود 2 مگ، از بعثت کمتره.
یه مشکلمم اینه که وقتی با IDM میذارم دانلود، DC میشم !!!!
سلام دوستان
الان این طرح الماس در مشهد با چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟ هزینه سالیانه اش چقدر میشه تقریبا ؟
الماس ماهیانه 180 تومنه. سالش میشه 2 میلیون و خورده ای. من هم مثل شما دنبال این هستم ببینم از دوستان کی این سرویس رو تهیه کرده اما تا الان که کسی نبوده
من هم میخواستم الماس بگیرم ولی اصلا به صرفه نیست نهایت باید 120 باشه ولی اگه صبر کنید طرح های کشوری تو مشهد راه بیافته اون وقت 2 مگ نا محدود 74 تومان واقعا عالیه