مرسی تا امتحان کنم خبر میدمنقل قول:
Printable View
مرسی تا امتحان کنم خبر میدمنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اگر نتوانستید درست کنید تلویزیونتان را دستکاری نکنید همان ببرید نمایندگی برایتان درست می کنند
با سلام
آقای متین پور واقعا ممنون که راهنما هستین
متشکرم
اما من هرکاری می کنم نمیتونم دستگاه رو آپگرید کنم و بعد از 3 % ریست میشه
از همون لینکی که دادین باز هم نشد
نمیدونم چیکار کنم راه حل دارین؟
خ ممنون
من 4 روز تلوزیون رو خریدم ایا ارزش دارد اپگریت کنم؟الان وقتی میزنم صفحات هوشمند رو بیاره مینویسه در حال بروز رسانی و می میونهنقل قول:
دوست عزیز (مختار پور ) من آپگرید کردم و رو 3 درصد رسیت میشه
راه حلی هست؟
ایا قبل از آپگرید برنامه ای نصب کرده بودید ؟ از وضعیت حافظه تلوزیون مطمئن باشید . شاید حافظه پر باشد . همچنین فایل آپگرید را مطمئن باشید درست دانلود شده باشد . حجم فایل را با حجمی که در صفحه دانلود سایت و مشخصات فایل دانلود نوشته شده است مطابقت دهید .نقل قول:
خیرنقل قول:
کاملا خالی و کاملا صحیح دانلود شده
دوست عزیزنقل قول:
اگر همه چیزی را که برای آپگرید کردن گفتم درست انجام دادی ولی تلویزیو نتان نمی تواند این عمل را انجام دهد ممکن است که نیازی به آپگرید نداشته باشد .و اینکه در منوی مخفی گزینه ای است که اگر روشن باشد جلوگیری می کند از آبدیت کردن اینم مسیر آن گزینه
یکی از راه حل های - خاموش کردن پشتیبانی OTN در منوی سرویس می باشد. (گزینه زیر کنترل
(control---->sub option----->OTN---->OTN support----->off).
امتحان میکنمنقل قول:
راستی مشخصاتی رو معرفی کردین برای ساعات کارکرد دستگاه که همچین گزینه ای وجود نداشت
سپاس
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه آبدیت کردن آپشنی به سیستمتان اضافه نمی کند فقط در بعضی از آیتمها سرعت سیستم را زیاد می کند .پس نیازی به آبدیت نیست و وقتی که صفحه هوشمندتان را باز می کنید و از شما می خواهد که آبدیت کنید منظورش دانلود ویجت ها یا همان نرم افزار های کوچک است که بازی ها و نمایش ویدو ها و دیگر کارایهای که به وسیله اینترنت می شود انجام داد را میخواهد که آنها هم چیز مهمی نیست یعنی بودو نبودشان هیچ اثری در تلویزیون تان نمی گذارد.و اگر میخواهید از این عمل جلو گیری کنید میتوانید آن گزینه را در منوی سیستم خاموش کنید .
یکی از راه حل های - خاموش کردن پشتیبانی OTN در منوی سرویس می باشد. (گزینه زیر کنترل
(control---->sub option----->OTN---->OTN support----->of