من تا حالا بایوسمو آپدیت نکردم!(اردیبهشت 90 با دلار 1100 تومنی خریدم 800) به نظر شما آپدیت کنم یا همینجوری باشه بهتره؟؟؟؟(5742G) بایوس قابلیت دانگرید داره؟نقل قول:
Printable View
من تا حالا بایوسمو آپدیت نکردم!(اردیبهشت 90 با دلار 1100 تومنی خریدم 800) به نظر شما آپدیت کنم یا همینجوری باشه بهتره؟؟؟؟(5742G) بایوس قابلیت دانگرید داره؟نقل قول:
با عرض سلام میخواستم بدونم اگه ویندوز 8 نصب کنیم آیا برای لپ تاپ مشکل ایجاد میکنه یا نه
وقتی جدیدن رفتم تو سایت ایسر دیدم که درایورهای ویندوز 8 رو برای لپ تاب گذاشته سوال بعد هم اینکه اگه بخواهم رم رو ارتقاء بدم مادربرد ساپورت میکنه یا نه میخواهم دو تا رم 8 یا 4 گیگ بندازم
مسلما هیچ مشکلی برای ویندوز8 نخواهد داشتنقل قول:
من خودم دو تا رم 4 دارم و مشکلی نیست. دو تا 8 رو باید چک کنید که ساپورت میشه یا نه (بعیده مشکلی باشه، ببرید مغازه ، میندازه تست میکنید اگه اوکی بود برمیدارید)
Acer BIOS 1.30برای دانلود به بخش دانلود سایت ایسر مراجعه کنید
ببخشید تو سایت ایسر درایو 5742g برا ویندوز 8 نیست یا من نمیتونم پیدا کنم؟؟:n27:
سعی کنید توی سایت شرکت ها (مثلا NVIDIA) بگردید دنبال درایور ها نه خود سایت لپتاپنقل قول:
دوستان یه سوال اینکه آپدیت بایوس به این ورژن 1.30 از نسخه 1.15 چه مزیت هایی داره؟اصلا فایده ای هم داره؟مشکلی که پیش نماید که؟
فیرمویر ها رو کلا باید در دوحالت به روز کردنقل قول:
وقتی دستگاه شما مشکل خاصی داره و شاید با به روز رسانی مشکلش حل بشه
یا وقتی سازنده اعلام کرده که در نسخه جدید امکانات خاصی (که برای شما مفید هستند) اضافه شده
در مورد این بایوس گزینه دوم صدق نمیکنه.
حالا اگه دستگاه شما مشکلی نداره بهتر اینه که دست بهش نزنید.
با سلام خدمت دوستان. من حدود یک سالی هست که این لپتاپ رو گرفتم و تا حالا مشکلی باهاش نداشتم. ولی در چند هفته اخیر هر موقع pes 2013 بازی میکنم لپتاپ خود به خود خاموش میشه. نمیدونم مشکل از چیه. حتی یک بازی 10 دقیقه ای هنوز تموم نشده، خاموش میشه. قبلا هم بازی کردم ولی این مشکل رو نداشته. حالا به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟
درایور هاتون مخصوصا کارت گرافیک رو آپدیت کردید ؟نقل قول: