آقا حامد وزنه سنگین رو قد تاثییر میزاره یعنی تمرین سنگین واسه پانقل قول:
Printable View
آقا حامد وزنه سنگین رو قد تاثییر میزاره یعنی تمرین سنگین واسه پانقل قول:
دوستان یه یادآوری هم ما بکنیم. هیچ گاه لوازم بدنسازی و تردمیل و .. برای خونه نخرید. من تو خونه یه باشگاه کوچیک گرد آوری کردم که الان 6 ساله بلا استفادس.حتی همین 2 سال پیش که با خودم میگفتم اگه تردمیل بخرم همیشه ازش استفاده میکنم من مثله بقیه نیستم که فلان و بهمان ...الان تردمیله هم داره خاک میخوره
بهترین مکان برای ورزش باشگاهه
سند علمی ارائه بدید لطفا. اون چیزی که من خوندم این بوده که بدنسازی باعث افزایش ترشح هورمون رشد میشه ، همچنین وزنه س سنگین روی اسکات ، پایین ترین نقطه ی ستون فقرات که محل رشد قد هست رو تحت فشار قرار میده و تحریکش میکنه برای رشد بیشتر همچنین ترشح بیشتر هورمون رشد.نقل قول:
آقا حامد وزنه سنگین رو قد تاثییر میزاره یعنی تمرین سنگین واسه پا
به علاوه ی اینها میشه تمرین پا رو جوری انجام داد که روی کمر هیچ فشار عمودی نیاد ، کافیه حرکاتی مثل هاگ و اسکات رو حذف کنیم.
بنابر این ، این حرف که تمرین پا مانع رشد قد میشه اساسا باطل به نظر میرسه.
اون دفعه هم نمیدونم کی بود این حرفو زد من پستشو پاک کردم ، تذکر هم دادم که به هیچ عنوان حرف بدون سند علمی زده نشه.
می خواستم بدونم این روزی یه تخم مرغ و سیب زمینی اب پز رو کی باید خورد ؟ قبل از تمرین ،بعد از تمرین یا در ساعت خاصی از شبانه روز ؟
اولا این وزنه برداری رو گفته ثانیا تاکید کرده که روی کودک هفت هشت ساله! دیگه نهایتا زیر ده سال. تازه در ادامه گفته به خاطر اسیب زدن به غضروفها... توی وزنه برداری وزنه به صورت رکوردی و بالای 90 درصد توان زده میشه درصورتی که در بدنسازی فقط پاورلیفتر ها هستند که بالای 90 درصد توانشون رو برای وزنه زدن میذارن.نقل قول:
کدوم یه دونه تخم مرغ و سیب زمینی؟نقل قول:
شما قرص سرماخوردگی رو هم روزی سه بار هر هشت ساعت باید بخورید تا اثر کنه اون که دارو شیمیاییه. از یه دونه تخم مرغ روزانه شما دقیقا چه انتظاری دارید؟ یه دونه تخم مرغ رو صبح بخورید بهتره.
فکر کنم منظورشون تخم مرغ و سیب زمینیی هست که میگن قبل تمرین بخورید...نقل قول:
توی همین تاپیک خوندم فک کنم این موضوعو
سلام خدمت همه دوستان من الان یک هفته ای میرم باشگاه 3جلسه تا الان رفتم خیلی رو حرکات پرس مشکل دارم تو همین 2ست 8 تایی پرس که یکیش به صورت نشسته یکیش هم پرس در سطح شیبدار هست خیلی کم میارم مربیم بهم گفت خیلی ضعیفی یک دکتر بهت معرفی میکنم بگو از طرف من اومدی برات ویتامین از این چیزا بنویسه وزنم 60کیلو هستش خیلی از خودم ناامید شدم:n14:
البته اینم بگم تا الان سابقه هیچ ورزشی داشتم:n27:
خوب سلام !
نظرتون در مورد هیدروکسیکات ( ماسل تک) چیه ؟ یه نصف دوره قبلا باهاش داشتم و جواب گرفتم ... به شدت هم ورزش کردم توی اون مدت ...
شما محصول بهتری می شناسین ؟ از هفته ی دیگه ۲ باره می خوام شروع کنم ...
ممنون ..