امکان نداره:13::13:نقل قول:
منبع اینو بگو ...................
از این مرتیکه(بورایچو)انقدر بدم میاد که نگو..................اه :دی
Printable View
امکان نداره:13::13:نقل قول:
منبع اینو بگو ...................
از این مرتیکه(بورایچو)انقدر بدم میاد که نگو..................اه :دی
میگم این بازی مثل نسخه قدیمی سگا که عاشقش بودیم ضربات 24 ضربه داره یا نه؟:31: من هنوز با دقت بازی نکردم اما یه بازی کردم بعد اینکه دهن یارو رو صاف کردم آخرش سرش گیج میزد مثل همون قدیم و باید اینجا فن زد درسته؟ اگه آره این فنونش رو از کجا باید یاد بگیریم؟قدیم که یه دفترچه تو کلوپ بود از رو اون می زدیم:31:
این نسخه Komplete Edition فقط 4تا کارکتر DLC رو داره با تمام لباس های مفتی و پولی و همون 3تا فیتالیتی که SubZero , Scorpion , Reptile اضاف شده . فکر کنم آخرین پچ که 1.05 هم باشه روش باشه :31: هیچ جیز جدیدی نداره :41:
اگه منظورت اون چاقه هست من هم بدم میاد!!!اما مثله اینکه این سه تا سورپرایز هستن البته تو این سه تا tanya باحاله!!!!!!!!!کاش حداقل جیسون رو هم اضافه میکردن!!!!!!!البته این سه تا هم خدا میدونه باشه یا نه اما تو این ویدیو که اینطور میگه)نقل قول:
ویدیو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این بازی نسخه PC داره؟
ممنون
کسی نبود جواب ما رو بده:19:نقل قول:
نه عزیز ندارهنقل قول:
دوستان کسی تا حالا شخصیت skarlet رو دانلود کرده...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا جواب بدین
من دانلود کردم اما باهاش بازی نمیکنم . Rain رو به بقیه ترجیح میدم. بعدش کنشی :31: البته میدونم اسکارلت یه بلاک استرینگ خیلی خفن داره :31: یعنی وقتی شما یک سری از حرکات و کمبوهارو پش سر هم میزنین حریف هیچ کاری جز بلاک کردن نمیتونه انجام بده .نقل قول: