سلام داداشی^^
ممنون بابت توضیح بله به آدرسها رفتم... متوجه ی منظورتون شدم... من از از نظر ضد آب و ضد شوک بودن و شکل ظاهری خیلی از سیلیکون پاور خوشم اومد یعنی این:
کد:
http://www.silicon-power.com/product/pro_detail.php?main=19&sub=58&pro=132&currlang=utf8#
ولی بعد که دیدم همه میگن وسترن خوبه تو2راهی قرار گرفتم که بلاخره سلیکون یا وسترن؟ :41:
بعد هم اینکه خودم فلش مموری سیلیکون 16 گیگ رو دارم که خیلی راضیم میخواستم همین مارکو بگیرم .
که این انجمن رو دیدم... :20:
این مدل سیلیکون مثل گوشی موبایل میمونه :31: خوش دست هم هست... مثلا توی 1تراش من می تونم نزدیکه50-60 تایی فیلم بازیرنویس و موسیقی و کلیپ و عکس بریزم؟
کم نمیاد؟ :27:
ازبابت تکون خوردنش هم نه دیگه وقتی چیز باارزشی توش دارم مگه مرض دارم تکون بدمش :18: :27:
مثله چشمام ازشون مراقبت میکنم...یه کیف خوشمل هم واسش میگیرم که از همه جهت صدمه ای بهش وارد نشه...
حالا مثلا من هارد رو خریدم و توش اصلاعاتمو ریختم بعد میخوام با خودمم ببرم مسافرت میذارم توی کیفش بعد هم توی کوله ی خودم... چیزی که نمیشه؟
مثلا اگه یه کوچولو هم تکون بخوره اتفاق خاصی که پیش نمیاد؟
بعد این هارد ها نیاز به نرم افزار خاصی که ندارن؟ به هرسیستمی متصل میشن دیگه؟
مثلا 1 هارد رو تا چه زمانی میسه به کیس وصل کرد؟ نکنه مثلا من وصلش کنم به کامی بعد مثلا2-3 ساعت بوی دود دربیاد یا داغ کنه که دستم بسوزه :31:
وااااااااااااااااااای چقده من سوال پرسیدم :11: